"Турските актьори 24/7" (96): от 14 до 20 ноември 2016 г.

ноември 20, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 20 ноември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в
България  - "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 14 до 20 ноември 2016 г., разбирате сега от деветдесет и шестото ѝ издание!

1) Хатидже Шендил е бременна вече в третия месец! Красавицата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Дила", "Черни планини" и "Част от мен" наскоро бе забелязана на премиерата на нов филм заедно със съпруга си и актьор Бурак Саяшар, като присъствалите на събитието журналисти не пропуснаха да поразпитат звездната двойка за бъдещето им дете. Хатидже разкри, че вече не чете сценарии за сериали и филми, каквито са ѝ предлагали доскоро, а книги за бъдещи майки. Тя добави, че се е концентрирала изцяло върху бременността си и че през първите три месеца е наддала с три килограма. Тя обеща, че ще се потруди да запази перфектната си форма. 

2) Мега-звездата и победител в тазгодишния сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" Мехмет Акиф Алакурт гради нов живот... в Бразилия! Любимецът на милиони зрителки по света, станал популярен след участието си в тоталния хит "Завръщане" (Sila), наскоро сподели в профила си в Instagram свое общо selfie с новата си половинка - двадесетгодишната манекенка Нурсели Саръкая, като двамата влюбени се радват на техния домашен любимец - куче-немска овчарка. Мехмет е решил да живее отдалечен от огромния медиен интерес в родината си, но "бягството" му в Бразилия скоро също няма да върши работа, тъй като той и сериалите му набират все по-голяма популярност в Латинска Америка. 

3) Серенай Саръкая за пореден път предизвика дискусии в социалните мрежи по повод външния си вид! Чаровницата, известна с нестандартния си стил на обличане, наскоро бе забелязана от турските папараци сама и разхождаща се навън под лекия дъждец, облечена в дълго палто от естествена кожа, в бял суичер и бял панталон, както и с кожени ръкавици без пръсти. Тази модна комбинация предизвика смут сред мнозина, но най-върлите фенове на Серенай, която у нас гледахме за последно доскоро в "Кварталът на богатите" (Medcezir), я подкрепиха и ѝ се възхитиха. Вие какво мислите за облеклото на Саръкая? 

4) Мурат Йълдъръм запозна семейството си с новата си половинка Имане Ел Бани, с която съвсем скоро ще сключи брак! Наскоро новата звездна двойка посети областта Адана, където живеят родителите и близките на един от най-известните турски актьори, като тяхната своеобразна визита предизвика същински фурор сред жителите на местността. Любопитно е, че заедно с тях в Адана пристигнаха и родителите на известната манекенка и пленителка на Муратово сърце, които да почетат обичая и родителите му да поискат ръката на дъщеря им. Мурат не пропусна да сподели този важен момент чрез снимка в профилите си в социалните мрежи, която можете да видите вляво!

5) Ханде Сорал се омъжва! Младата надежда на турското кино, позната у нас от "Малки жени" и "Чучулигата", чиято сестра Бенсу Сорал в момента се снима с главна роля в хита "Отвътре" (Icerde), наскоро бе забелязана заедно с любимия си Исмаил Демирджи, също актьор, заедно в голям истанбулски търговски център. Двамата, хванали се за ръка, бяха "нападнати" от любопитни журналисти и папараци, които не пропуснаха да ги попитат кога ще сключат брак. На тези въпроси Ханде отговори, че все още не са насрочили дата за сватбата си и че все още са в процес на двоумене и избиране. 

6) Гювен Хокна и Халил Ергюн отново заедно! Емблематичната екранна двойка от най-успешната турска семейна драма, създавана досега - "Листопад" (Yaprak Dokumu), отново се среща на една снимачна площадка и отново в проект на продуцентска компания Ay Yapim! Двамата актьори-ветерани ще вземат специално участие в новия дванадесети епизод на мелодрамата "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) на FOX, който ще се излъчи утре, 21 ноември (понеделник). Епизодичните роли на Хокна и Ергюн ще се окажат повратната точка във взаимоотношенията между главните персонажи Алпер и Лейля, пресъздавани съответно от звездите Кадир Доулу и Седа Бакан. 

7) Мерием Узерли бе първата поздравила Мурат Йълдъръм, след като стана ясно, че той ще се жени! След като двамата работиха заедно в началото на 2016 година по провалилия се проект "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), топлите отношения помежду им очевидно са се запазили и след неговото приключване, тъй като Мерием, изиграла главната роля в него, поздрави специално своя бивш екранен партньор Мурат за решението му да сключи брак за мароканката Имане Ел Бани. В профилите си в социалните мрежи скандалната Узерли написа: "Скъпи Мурат, винаги бъди щастлив!". 

8) След феноменалния успех на игралния филм "Нашето място" (Ikimizin Yerine), актьорските заложби и възможности на Серенай Саръкая, които доскоро биваха подлагани на съмнения от нейни анти-фенове, се доказаха като безспорни! Въпреки че в проекта участие взе и също толкова популярният и талантлив Неджат Ишлер ("Златната клетка" и "Готова на всичко"), повечето киномани, а и критици са на мнение, че за успеха му главен виновник е именно младата надежда на турското кино. Именно по тази причина рейтингът на екранната Мира от "Кварталът на богатите" се вдигна много и отскоро тя получава доста по-голям брой предложения за участия във филми и сериали, отколкото преди. Нейна мечта обаче остава да работи заедно със световнопризнатия режисьор Ферзан Йозпетек. 

9) Баръш Фалай остана пълен сирак! След като през 2010 г. след сърдечна криза този свят напусна неговият баща Сабит Теоман Фалай, преди няколко дни се спомина и майката на мега-звездата Гюлиз Фалай! Тъжната вест за загубата на единствения му останал родител съвсем естествено сломи Баръш, който през последните дни отсъстваше от снимачната площадка на хита със свое участие "Твоят мой живот" (Paramparca) и се занимаваше с погребението на майка си, състояло се в петък, 18 ноември, в родния ѝ град Измир. 

10) Известната турска дизайнерка и съпруга на най-известния турски актьор Къванч Татлъту Башар Дизер най-накрая разкри какво мисли за най-новия проект на своята половинка "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)! Наскоро най-мразената от фенките на Къванч жена и модна икона бе забелязана навън от папараци, разговаряйки по телефона, като на въпросите им като какъв намира новият сериал на съпруга си, тя отговори лаконично, единствено с "Много добре". Нейното спокойствие отхвърли всички фенски и жълти спекулации, че Башак ревнува Къванч от новата му екранна партньорка Туба Бююкюстюн. 

11) Берак Тюзюндач и Биркан Сокуллу вече не бягат от медийния интерес! Младата звездна двойка, която доскоро бягаше от всеки журналист и папарак като дявол от тамян, наскоро бе забелязана заедно, но този път - в изключително спокойствие, проявявайки до голяма степен непукизъм към снимащия я фотоапарат. Те бяха засечени на излизане от известното сред висшето общество в Истанбул заведение "Soho", като дори бяха разговорчиви и Тюзюндач, позната у нас от "Езел", "Край или начало" и "Великолепният век", дори бе словоохотлива и се обърна към журналиста, заснел я с думите "Всичко е наред, благодарим за вниманието!". 

12) Друга светска двойка, която спря да се крие от медиите, след като сключи брак, обаче пострада от медийния интерес към себе си! Наскоро изключително обсъжданите съпрузи Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал бяха забелязани на излизане от тузарско заведение в малките часове на нощта, очевидно в немного трезво състояние. Двамата влязоха в чакащата ги на улицата лимузина, но ловките папараци успяха да ги заснемат отблизо и да разкрият пиянството им. В този момент Кенан възмутено се обърнал към журналистът и му казал да не снима, но вече било късно... 

13) Стана ясна причината за раздялата между Демет Йоздемир и Юсуф Чим! Най-сетне истината излезе наяве, след като самата млада актриса, снимаща се в момента в хита "Номер: 309" (№: 309) на FOX, споделила пред свои близки, че е прекратила отношенията си с бившия си екранен партньор от "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), след като неговите излизания късно вечер с приятелите му Берк Атан и Мехмет Динчелер, с които той се напивал и употребявал непозволени субстанции, преминали всякаква граница на нормалните човешки отношения. Феновете на бившата екранна двойка изпаднаха в шок, след като научиха горчивата истина, като някои дори не искаха да повярват на версията на Йоздемир. 

14) Дениз Чакър, въпреки вече улегналата си възраст, не спира да провокира своите фенове и цялото общество с нестандартния си външен вид. След като през изминалото лято любимката на милиони зрители от "Листопад", "Ифет" и "Великолепният век" боядиса част от косата си в зелено и я сплете на много малки плитчици, този път екранната Мерием от излъчващия се в момента тотален хит "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO) на ATV се появи на излизане от известно заведение по яркочервени кожени ботуши, привличайки вниманието на околните. Вижте любопитния кадър вляво! 

15) Интересно нещо се случи с всенародните любимци Неслихан Атагюл и Кадир Доулу! Най-обсъжданата светска двойка наскоро бе забелязана от журналист как паркира в центъра на Истанбул, но изпълнявайки сложна маневра с автомобила си, екранната Нихан от "Черна обич" (Kara Sevda) ожулила леко друга кола, намирала се близост. Този пикантен момент бил заснет от журналист, но виждайки го, Кадир отворил прозореца на возилото и му извикал да не пише глупости, защото иначе ще го намери. Тази своеобразно отправена заплаха от Доулу към папарака шокира доста от феновете му, но пък друга част го подкрепи. 

Свързано изображение
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 21 ноември, ще бъде финализиран брой №136 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 22-ри, започва новият №137, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 22 ноември, предстои петото за сезона и осемнадесето подред издание от "Твоят мой живот", в което ще научите какво да очаквате в следващите нови епизоди от едноименния хит на БТВ. В сряда, 23 ноември, идва ред на единадесетия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на "Моят живот" (O Hayat Benim). В четвъртък, 24 ноември, очаквайте седемнадесетото за сезона и тридесет и седмо подред "Двойно интервю", което ще бъде с Джерен Морай и Озан Гюлер от "Моят живот" (O Hayat Benim). В петък, 25 ноември, предстои единадесетият брой от "Гледна точка: зрител", в който ще разберете мнението ми за наградите "Златна пеперуда 2016". В събота, 26 ноември, идва ред на единадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще научите какви са били рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 19 до 25 ноември 2016 г. И в неделя, 27 ноември, идва ред на брой №97 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

На снимката обаче не е Дениз Чакър.

Анонимен каза...

Явно е тя, но хич не си прилича.

Анонимен каза...

Браво Мехмет, аз и моите приятелки с гласовете си те направихме "Любима турска звезда и много се притеснявахме, че в Бразилия ще се гушкаш със змии и крокодили но ти пак показа , че си мъжкар и си с млада и хубава жена! Още преди месец видяхме публикувана снимката в социалните му мрежи, вече сме спокойни за Мехмет Акиф Алакурт. От една година той е истинска звезда в Южна Америка с милиони фенки, за ролите му в сериалите "SILA" и "ADANALI", така че не може да избяга от известността.

Предоставено от Blogger.