"Твоят мой живот" (19): какво да очакваме в новите епизоди?

ноември 29, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 29 ноември, днес продължава вторият сезон на една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен и зима -
"Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи нови епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в новите пет епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 30 ноември, 1, 2, 5 и 6 декември!

След като Джихан и Дилара се развеждат, любовта между Дилара и Харун става все по-голяма и пламва отново! Докато преживяват романтичен момент, Джандан без да иска става свидетел на това и се разгневява.
Хазал си мисли, че никой не я обича и че никой не я иска, като за пореден път прави нещо напълно неочаквано и необмислено, което наранява най-вече Джихан. Единственият човек, на чието рамо може да поплаче Хазал, се оказва Гюлсерен...
Хазал прави грешка след грешка! Тя дава телевизионно интервю, в което се жалва, че вече никой не я иска и злепоставя семейство Гюрпънар. Осъзнавайки грешката си след това, Хазал се опитва да я поправи, но се забърква в още по-голяма каша. Животът дава на Хазал добър урок!
Докато Джандан все повече се усъмнява, че между Дилара и Харун има нещо повече, Дилара признава на Харун за чувствата, които изпитва към него! 
От друга страна Йозкан, разтърсен от последните събития, отваря сърцето си отново за Хазал и търси път към нейното. Дали обаче вече не е твърде късно? 
Джихан има план! За да реши проблемите в семейството си, Джихан събира абсолютно всички на вечеря. Той обаче има друга, скрита цел и най-неочаквано пада на колене пред Гюлсерен и ѝ предлага брак!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното шесто за сезона и деветнадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото седмо за сезона и двадесето подред очаквайте следващия вторник, 6 декември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.