"Твоят мой живот" (18): какво да очакваме в новите епизоди?

ноември 22, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 22 ноември, днес продължава вторият сезон на една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен и
зима - "Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи нови епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в новите пет епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 23, 24, 25, 28 и 29 ноември!

Дилара има коварен план! 
Докато Джихан е арестуван, той се сблъсква с напълно неочаквана и шокираща постъпка на Дилара. Джихан ще разбере, че въпреки двадесетте години в съвместен живот със съпругата си, той не я познава, а тя ще забие нож в гърба му по брутален начин.
Озан прави голяма грешка!
В хода на разследването около арестуването на Джихан, Дилара се натъква на изключително важна и оневиняваща го информация. Дали обаче ще я оповести? Междувременно пред Гюлсерен и Хазал, живеещи отново заедно, възниква голяма опасност. От друга страна Озан прави огромна грешка, застрашаваща бъдещето на цялото семейство Гюрпънар. Рахми, след като бива освободен от ареста, решава да прекрати отношенията си с Дилара.
Харун държи в ръцете си голям коз!
Въпреки че Дилара скрива доказателството, оневиняващо Джихан, Озан го намира и го предава на грешния човек, изградил в него лъжовно доверие - Харун, без да осъзнава колко много вреди на баща си по този начин.
Йозкан прави грешка след грешка!
Научил, че не може да бъде добър баща на Джансу, Йозкан решава да се отдаде в грижи за малкия си Джан. Кериман обаче случайно се среща с бабата на Джан и майка на Нурай, като тайно ѝ дава бебето. Йозкан, в яростта си от тази постъпка на сестра си, върши поредната грешка...
Дилара и Джихан се срещат в съда!
Джихан и Дилара отново се срещат в съдебната зала за бракоразводно дело, но този път по общо съгласие. На излизане от съда, вече разведени, двамата ще се сблъскат с нещо, което отново ще завърти живота им на 360 градуса.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното пето за сезона и осемнадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото шесто за сезона и деветнадесето подред очаквайте следващия вторник, 29 ноември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.