"Твоят мой живот" (17): какво да очакваме в новите епизоди?

ноември 15, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 15 ноември, днес продължава вторият сезон на една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен и
зима - "Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи нови епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в новите пет епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 16, 17, 18, 21 и 22 ноември!

Семейство Гюрпънар научава, че Хазал може да ходи! Тя е съкрушена и потънала от срам, но Дилара е повече от ядосана и е убедена, че в този неин план е замесена и Гюлсерен. Дилара взема решение да изгони Хазал от имението, а когато Гюлсерен разбира за всичко, е съкрушена. Хазал отново се връща в дома на Гюлсерен, където е нещастна.
Арестуват Джихан! Заради сериозни проблеми с фискалния контрол на фирмата, Джихан бива задържан от полицията и това става пред очите на разстроената Джансу. Планът на Харун продължава да се осъществява и полиция идва да претърси имението на Гюрпънар, но Дилара създава пречки, които още повече усложняват ситуацията.
Нурай се бори за живота си, а Йозкан е съкрушен. В този момент до него и до сина му е Кериман.
Осен Джихан, арестуват и Рахми. И докато възрастният баща е съкрушен, синът му, който е убеден в невинността си, се опитва по всякакъв начин да я докаже. Хазал, изпълнена с чувство за вина, решава да се жертва за своите близки. Гюлсерен е най-голямата подкрепа за Джихан, тяхната любов не може да бъде разделена от решетките.
Първа среща след 20 години! Харун е в прокурорската стая в полицията и си издейства среща с Джихан. Джихан е шокиран, когато след толкова години вижда отново стария си приятел, който вече е негов най-голям враг. Двамата разговарят, но Джихан не подозира колко опасен вече е Харун.
Харун е решен да отнеме всичко от Джихан - съпругата му, децата му, фирмата му, имението му. Той използва всяка възможност, за да се доближи още повече до семейство Гюрпънар. Харун и Дилара остават сами в имението и Дилара я чака една голяма и неочаквана изненада! 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното четвърто за сезона и седемнадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото пето за сезона и осемнадесето подред очаквайте следващия вторник, 22 ноември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.