"Твоят мой живот" (16): какво да очакваме в новите епизоди

ноември 08, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 8 ноември, днес продължава вторият сезон на една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен
и зима - "Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи нови епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая и Ебру Йозкан в главните роли. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в новите четири епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 9, 10, 14 и 15 ноември! Уточняваме, че в петък вечер, 11 ноември, няма да бъде излъчен нов епизод.

Нов живот за Гюлсерен и Джихан!
След като Джихан иска развод от Дилара, тя преосмисля цялата ситуация и от жена, която допреди си е казвала, че никога няма да се разведе, вече започва да склонява към това важно решение. Така за Гюлсерен и Джихан започва напълно нов живот на чиста страница!
Харун постепенно изпълнява плана си за отмъщение...
Харун, който е по-готов от всякога за мъст, продължава с префектния си план за отмъщение на Джихан и този път в капана му пада Рахми. Но освен в личен план, Джихан ще претърпи провал и в професионален, тъй като фискалният контрол над фирмата излиза от неговите ръце и той е безизходица. Това ли ще бъде краят на ресторанта "DarkBlue"?
Ще разкрие ли Кериман истината за Хазал?
Кериман отново е безскрупулна, арогантна и жестока, като стига до там да изнудва и да заплашва собствената си племенница Хазал, че ще разкрие тайната ѝ - а именно, че е проходила! "Кръвта вода не става" и Хазал не остава длъжна на своята леля, но същевременно с това се забърква в престъпление.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното трето за сезона и шестнадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото четвърто за сезона и седемнадесето подред очаквайте следващия вторник, 15 ноември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.