"Твоят мой живот" (15): какво да очакваме в новите епизода?

ноември 01, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 1 ноември, честит Ден на народните будители на всички! Днес продължава вториятт сезон една от най-успешните
ни рубрики през изминалата есен и зима - "Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи пет епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая и Ебру Йозкан в главните роли. Важно е да добавим, че във втория сезон с нова главна роля се включи любимецът на зрителите Баръш Фалай, чийто образ - Харун, тепърва предстои да се разгръща. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в новите четири епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 3, 4, 7 и 8 ноември! Уточняваме, че утре вечер, 2 ноември, няма да бъде излъчен нов епизод заради предизборен дебат по БТВ.

След като Джихан се обяснява на Гюлсерен в любов, пред тях изниква нов голям проблем - Джансу се премества да живее при родния си баща Йозкан. Това ново предизвикателство за Джихан и Гюлсерен те ще се опитат да превъзмогнат с любов, но по този начин Гюлсерен ще се изправи пред най-голямата трудност в живота си...
Джихан обяснява на Дилара, че е влюбен в Гюлсерен. Дилара въпреки всичко все още таи надежда, че може да си върне съпруга обратно. В този труден свой период, на пръв поглед случайно, но иначе не, пред нея ще се появи Харун. И това няма да е просто съвпадение...
Харун междувременно е готов с плана си за отмъщение на Джихан и преминава в действие. Благодарение на Джандан, с която си сътрудничи, Харун печели един от най-важните търгове за компанията на Джихан, което е първият голям удар за бизнесмена.
Джансу тайно вижда как Джихан и Гюлсерен се целуват и разказва това на брат си Озан. Той, в яростта си, отново ще постъпи неразумно и ще насочи пистолет срещу Гюлсерен, като по този начин ще застраши живота ѝ. 
Кериман съвсем случайно ще разбере и види, че Хазал е проходила. Това ще я изненада, но ще бъде и повод да я изнудва, типично в неин стил. Така Кериман се озовава за постоянно в имението на Гюрпънар, където най-много от този факт страда Рахми.
Дилара, която все още не вижда истинското лице на Джандан и това, че тя е в комбина с най-големия ѝ враг Харун, за пореден път ѝ се доверява и взема шокиращо решение, което би променило живота на всички. Какво е то? 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното второ за сезона и петнадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото трето за сезона и шестнадесето подред очаквайте следващия вторник, 8 ноември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.