"Турските актьори 24/7" (94): от 24 до 30 октомври 2016 г.

октомври 30, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 30 октомври, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 24 до 30 октомври 2016 г., разбирате сега от деветдесет и четвъртото ѝ издание!






1) Известният турски актьор и певец Мурат Боз е сред най-следваните модни икони в южната ни съседка. Суетният мъж наскоро бе забелязан рано сутринта в тузарския истанбулски квартал Етилер на път за фризьорския салон. На въпросите на журналистите защо още сънен се е запътил към разкрасителното студио, Мурат отговори, че този път поводът е по-специален и ще се спретне в нужния вид заради рождения ден на баща си Джафер Боз, който ще отпразнува и по-късно вечерта заедно със семейството си и с любимата си Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни"). Напомняме, че Мурат за последно се снима във филма с Бурак Йозчивит "Братство" (Kardesim Benim), именно на чиято снимачна площадка се влюби в Аслъ Енвер. 

2) Имат ли връзка Бурак Дениз ("Кварталът на богатите") и Ханде Ерчел, снимащи се в момента заедно в романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz)? Този въпрос отскоро е един от най-обсъжданите в Турция, след като наскоро младата красавица, станала популярна след участието си в тийн-хита "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), за пореден път бе засечена от папараци в нетрезво състояние и тогава изрече доста противоречиви думи, подтикващи към спекулации за връзка между нея и екранния ѝ партньор. На следващия ден Ханде отново бе засечена от журналисти, които я попитаха в прав текст дали е влюбена в Бурак Дениз. На тях чаровницата отговори, че това изобщо не е вярно и че както тя, така и той имат хармонични връзки в момента. 

3) Бурджу Бириджик стана жертва на хакери! Чаровната блондинка, снимаща се в момента в хитовата драма на KanalD "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) като Хюлия, е с блокиран профил в Instagram, който е бил разбит от хакерска атака. По този повод нейният съпруг наскоро сподели във всичките си профили в социалните мрежи апел към феновете ѝ за помощ и за съдействие в този момент от страна на тези, които са по-запознати с този проблем и които могат да се свържат с администрацията на социалната мрежа, за да бъде върнат акаунтът на Бурджу. Напомняме, че Бириджик стана известна преди две години, когато си партнираше с Керем Бурсин в провалилата се драма "Въпрос на чест" (Seref Meselesi). 

4) Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу се сдобриха! Най-харесваната екранна двойка от лятото на 2014 г., чиято екранна любов в хитовата романтична комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) прерасна по-късно в реалността, се раздели след финала на проекта точно преди година. По последна информация обаче, съвсем наскоро двамата са се срещнали отново и са решили да дадат втори шанс на отношенията си, макар и година по-късно. Тази новина искрено зарадва милионите им фенове, които са изключително активни в социалните мрежи. "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), в който Йозге и Серкан пресъздават образите на Йойкю и Арас, е закупен в България от Диема Фемили и трябваше да стартира у нас през май месец т. г., но впоследствие началото му бе отменено. 

5) Къванч Татлъту, като една типична най-голяма звезда на родината си, е изключително взискателен и дори капризен в професията си. Любимецът на милиони зрителки по света, който отскоро се снима в дългоочаквания сериал с Туба Бююкюстюн "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), стартиращ до броени седмици в Турция по StarTV, е изявил желание към продуцентите си от Ay Yapim да осигурят специална каравана за неговото куче-питбул, с което не иска да се разделя дори по време на снимките на проекта. Естествено, подобно съоръжение изисквало и играчки, купички и постели за домашния любимец на Къванч, заради които екипът се изръсил с немалка сума. 

6) Пелин Карахан с шокиращо решение! Младата надежда на турското кино, позната у нас от "Мечтатели" и "Великолепният век", съвсем скоро ще напусне екипа на драмата "Достатъчно", излъчваща се всяка четвъртък вечер по ATV, в която изиграва главната роля! Причина за това нейно решение, както вече информирахме, е нейната напредваща бременност. Пелин вече е в петия месец и очаква своята втора рожба, плод на любовта ѝ със съпруга ѝ Бедри Гюнтай. През последните десетина дни на Карахан често ѝ прилошавало по време на снимките на сериала със свое участие и именно заради това решила да го напусне, искайки да прекара остатъка от бременността си у дома, почивайки си. Най-вероятно обаче до напускане няма да се стигне, тъй като "Достатъчно" е с доста нестабилни рейтинги и по-скоро ще бъде финализиран. 

7) Баръш Ардуч с нова екранна партньорка! И не в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), в която изиграва главната роля на Йомер, а в рекламната кампания на голяма турска банка, чието лице отскоро е. Рамо до рамо с любимеца на милиони зрителки по света ще застане дъщерята на известната туркиня Дефне Самйели - Дерен Талу, която е изключително въодушевена от новото си начинание и най-вече от това, че ще бъде партньорка на своя идол. За рекламирането на въпросната банка Баръш ще получи 1 000 000 лири хонорар, а Дерен - "едва" 100 000. 

8) Една от най-известните турски актриси Серенай Саръкая не спира да радва своите фенове освен с актьорските си качества, и с певческите си! Чаровницата, която до преди няколко дни гледахме у нас в хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), за пореден път  се изяви като певица и развълнува милиони. Това се случи в най-новия ѝ игрален филм "Нашето място" (Ikimizin Yerine), където, както беше обещала, Серенай изпълни кратка песен от деветдесет секунди и за пореден път впечатли всички с прекрасния си глас. Въпреки че превъплъщенията ѝ като певица не спират, Саръкая сподели наскоро, че не смята да се занимава професионално с пеене и да развива този свой талант, нито пък да издава песенен албум, каквито спекулации имаше. 

9) Известната турска актриса Аху Сунгур, позната у нас чрез участието си в най-харесвания турски сериал "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), счупи рекордите в социалните мрежи със свое кратко изявление. По време на излъчването на новия 106 епизод от хитовата драма с нейно участие "Моят живот" (O Hayat Benim), чиято премиера в България е само след два дни, блондинката написа в профилите си чувствени думи: "Когато ударите една жена, за повече мъже ли се мислите? Може ли мъж да удари съпругата си? Тази съпруга после може ли да го нарече "човек" или "мъж"?". Това изказване от нейна страна бе по повод сцена именно в "Моят живот", в която нейната героиня бива ударена от своя съпруг. 

10) Разделени ли са Седа Гювен, станала световно известна след участието си в хита "Пепел от рози", и Онур Туна, снимащ се отскоро в новата криминална драма "Смело сърце" (Cesur Yurek)? Тази тема е сред най-спекулираните в южната ни съседка отскоро, но вече има официална яснота по въпроса! Наскоро самата Седа, включила се за последно през пролетта в провалилата се романтична комедия "Любовта обича лъжите" (Ask Yalani Sever) на FOX, бе засечена от журналисти, които не пропуснаха да ѝ зададат въпроса дали се е разделила с Онур. Гювен им отговори отрицателно и сподели, че двамата са много щастливи заедно. А на въпроса дали ще сключат брак, тя добави, че все още не е получила предложение, но чака такова. 

11) Още новини за Серенай Саръкая! Наскоро една от най-големите турски звезди посети азиатската страна Азербайджан, за да се срещне със своите хиляди фенове там. В столицата Баку тя бе специален гост в кино "Nizami", където почитателите ѝ имаха възможността да я срещнат на живо. По-любопитното е, че на специалната гала-вечер Серенай се появи в изключително провокативно и разголено облекло, като сядайки, дори се видя част от долното ѝ бельо! Именно заради това чаровницата бе неспокойна по време на фен-срещата и бързаше да си тръгне възможно по-скоро. От друга страна обаче успехът на най-новия ѝ филм "Нашето място" (Ikimizin Yerine) с Неджат Ишлер в Турция е феноменален - досега, само седмица след премиерата му, той е бил изгледан от над 320 000 души. 

12) Коя ще бъде екранната партньорка на Енгин Акюрек в новия сериал с негово участие "Цената на смелостта" (Cesaretin Bedeli)? Този въпрос от доста време насам е изключително спекулиран от турските медии, като доскоро за нова екранна любима на любимия актьор от "Брак с чужденец" и "Пепел от рози" се спрягаше Серенай Саръкая. Тя обаче отказала на продуцентите и така те отново са в трескаво търсене на актриса, която да изпълни главната роля. В момента те са се спрели на красавицата от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" Фахрие Евджен, но все още само преговарят с нея и нищо не е сигурно. Следете ни занапред за повече информация!

13) Наскоро една от най-харесваните и обсъждани светски двойки в южната ни съседка Неслихан Атагюл и Кадир Доулу отидоха заедно на театър, за да изгледат моноспектакъла, написан и изигран едновременно от известната театрална актриса Бихтер Динчел. На излизане от културната сграда двамата съпрузи бяха повече от щастливи заедно, хванали се за ръка, а след това и прегърнали се силно, вероятно под силното въздействие на току-що изгледаната от тях постановка. На въпросите на скупчилите се около тях журналисти дали имат планове да създадат дете, те пожелаха да не отговорят, с което все пак дадоха повод за спекулации от страна на медиите и феновете. 

14) Ясна е новата екранна партньорка на Керем Бурсин! Любимецът на милиони зрителки по света, станал световно известен след участието си в тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) преди няколко години, се завръща съвсем скоро на екран в новия сериал "Този град ще стане скрит" (Bu Sehir Arkandan Gelecek). Негова екранна партньорка ще бъде екзотичната красавица Саадет Ъшъл Аксой, позната на българските зрители от "Великолепният век" и снимала се допреди няколко седмици в приключилата драма "Гордиев възел" (Kordugum). В новия им общ проект Керем ще изпълни ролята на Али, а Саадет - тази на Пелин. Режисьор ще бъде Чааръ Вила Лостувалъ, която за последно работи върху "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). 

15) Във вторник вечер, 25 октомври, дългоочакваната си премиера си в ефира на StarTV направи новата драма "Майка" (Anne) с участието на Джансу Дере и Вахиде Перчин в главните роли. По този повод целият екип от MF Yapim - продуцентската компания, създаваща проекта, начело с продуцента Фатих Аксой се събра заедно на гала-вечер, за да изгледа заедно пилотната му серия. След като тя приключи и всички се разотиваха, на излизане журналистите засякоха една от другите актриси, вземаща ключова роля в "Майка" - Гонджа Вуслатери, позната в България от "Малки тайни". Пред медиите тя сподели, че зрителите ще я намразят заради постъпките на нейната героиня. "Anne" стартира с изключителен и заслужен успех и се очаква занапред да отчете още по-високи рейтинги във вторник вечерите. 

Резултат с изображение за kara sevda zeymir
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 31 октомври, ще бъде финализиран брой №133 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 1 ноември, започва новият №134, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 1 ноември, ще прочетете второто за сезона и петнадесето подред издание от "Твоят мой живот", от което ще разберете какво ще се случи в следващите четири епизода от новия втори сезон на турския хит. В сряда, 2 ноември, ще можете да прочетете осмия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil). В четвъртък, 3 ноември, идва ред на четиринадесетото за сезона и тридесет и четвърто подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите от хита "Черна обич" (Kara Sevda) Хазал Кючюкьосе и Каан Урганджъоулу. В петък, 4 ноември, предстои осмият брой от "Гледна точка: зрител", от който ще разберете кои турски актьори и актриси ме впечатлиха през последните години. В събота, 5 ноември, предстои осмото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете колко обсъждани бяха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи за периода от 29 октомври до 4 ноември 2016 г. И в неделя, 6 ноември, идва ред на брой №95 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 1 ноември, ще станат ясни имената на седмите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и седмите елиминации във формата. В петък, 4 ноември, ще стане ясен десетият участник, отпадащ от него!  

10 коментара:

Анонимен каза...

Пускате новини за турските актьори само един път в седмицата, но с много интересни новини. А другия Теленовелас Нюз пускат всеки ден ама повечето при тях ги няма, щото горките гледат само новините за Чаатай Улусой и пускат тя пък другите актьори да го д*хат. Благодаря ви, че всяка седмица ни радвате с Турските актьори 24/7 наистина при вас новините са най-подробни за всички актьори, а не само за определени и фрашкано с всичко за Чаатай, както е при Чаатай Новини блог!!!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Явно при тях тези материали се четат най-много. Нищо лошо, за всеки си има аудитория. Радваме се, че "Турските актьори 24/7" Ви харесва, стараем се да публикуваме новини за възможно най-много актьори, разбира се, ако има такива.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Относно Керем Бурсин от Ay Yapim отхвърлиха офицално твърдението,че това момиче ще му партнира.

Анонимен каза...

Защо не пишете за последните светски събития около Дениз Чакър-изложбата й Rabarba и 53.Altin Portakal Film Festival Antalya-би ми било любопитно например каква награда взе тя там? Бих чел и за Бурак Хаккъ и Аслъ Тандоан отвреме навреме.
Честно казано, напоследък Турски актьори 24/7 не ми е особено интересно, защото твърде често пишете за твърде неизвестни актьори, за които дори не съм чувал, като например тези от "Любовта не разбира от думи" и "Сезонът на черешите". Не вярвам и много хора да се интересуват и от второстепенните героини от "Огледален свят". На ваше място бех заложил на по-популярни и колоритни актьори или поне такива, които са добре познати на българската публика. Това е лично мое мнение и в никакъв случай не искам да го приемате като заяждане, а като градивна критика, защото съм голям фен на блога ви и целта ми е само да ви дам съвет как да стане още по-интересен :)

Админ каза...

До 2 коментар:
Здравейте,
Навсякъде в интернет-пространството излезе официална информация, че Саадет ще бъде екранна партньорка на Керем. Тази новина с опровержението нова ли е и от кога е, защото ние вчера не срещнахме такава?
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим за препоръките! Специално в сайта, на когото се позоваваме почти на 100% в изданията на "Турските актьори 24/7", не забелязахме новини за участието на Дениз Чакър на въпросната церемония, нито пък има някакво по-особено развитие около Аслъ и Бурак. Когато има новини, винаги сме ги публикували, но просто понякога няма и не можем да си измисляме такива.
Актьорите от "Любовта не разбира от думи" са изключително популярни в момента в българското интернет-пространство, тъй като самият сериал, който е превеждан със субтитри, е истински хит. Ханде Ерчел всъщност стана известна и в Турция, и у нас миналата година след "Дъщерите на Гюнеш", а Бурак Дениз го гледахме доскоро в "Кварталът на богатите". Актрисата от "Огледален свят", за която говорите, ще се включи с главна роля в новия сериал "Моят живот" (O Hayat Benim) започващ утре по Диема Фемили, и сметнахме за полезно да пуснем информация за нея. "Сезонът на черешите" също се радваше на огромен интерес в родния интернет, като дори щеше да започне у нас през пролетта, но бе отменен.
Това, че Вие не знаете за някои актьори и те са Ви непознати, не значи, че за всички е така. ;)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Просто голяма част от читателите следят новите турски сериали с бг.субтитри,затова и се интересуваме от тях.И аз бих искала да чета за Толгахан и Юсуф и т.н ,но сега покрай тях няма новини.

Make up for you guys каза...

https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.diyarinsesi.org/haber/yusuf-cim-ve-demet-ozdemir-evleniyor-92275.htm&ved=0ahUKEwi8o4mcrIXQAhWLthQKHZKeALgQqQIIGSgBMAA&usg=AFQjCNEe93HiygmCzqtz8tApjygS7jONQg&sig2=G83F7HVvC4KJHYXBDk_-2g. Извинете това истина ли е? Благодаря предварително!

Анонимен каза...

Аз съм 3.коментар. Ок, явно тогава аз не съм в час с някои сериали ;)
Иначе ето я новината за Дениз: http://m.7-24haberci.com/53-antalya-film-festivali-ne-5-bin-kisilik-acilis-gecesi/62962/
(на третата снимка). В YouTube дават, че човекът с шапката й връчва тази статуетка и се чудех за какво става дума, но както и да е, не е важно.

Анонимен каза...

Не ми се вярва,те се разделиха,Демет изтри всички снимки с Юсуф от инстаграма си.

Анонимен каза...

Искам да попитам дали Бурджу Йозберк, Берк Атан и Толга Саръташ участват в нови проекти или предстои да участват в такива? Благодаря, предварително!

Предоставено от Blogger.