"Турските актьори 24/7" (92): от 10 до 16 октомври 2016

октомври 16, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 16 октомври, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 10 до 16 октомври 2016 г., разбирате сега от деветдесет и второто ѝ издание!

1) През отишлото си лято младата надежда на турското кино Бурджу Бириджик, снимаща се в момента във втория сезон на хитовата драма "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) на KanalD, се омъжи за режисьора Емре Йеткин. Отскоро усилено се спекулира, че чаровната блондинка с незабравима усмивка е в начална бременност и чака първото си дете. По този повод Бурджу, снимала се преди две години в младежката поредица с Керем Бурсин "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), направи кратко изявление пред журналисти, засекли я наскоро заедно с половинката ѝ. Ето какво сподели пред тях Бириджик: "Бракът е хубаво нещо. Когато телевизионният сезон приключи, ще си направим дете". С тези свои думи тя отрече разпространилите се слухове.

2) Новата роля на най-известната и харесвана турска актриса Туба Бююкюстюн в новия сериал на StarTV "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), изисква от нея необичайно умение, а именно - да язди кон! Чаровницата, която ще пресъздаде образа на невинната Сюпхан в новия проект на Ay Yapim, партнирайки си със също толкова популярния Къванч Татлъту, наскоро е посетила уроци по конна езда, на които се е справила повече от добре. Не за първи път на Туба се налага да язди - преди десет години тя яхна кон на снимачната площадка на хита "Гордата Аси", но, естествено, след толкова много време, сега ѝ е нужно да припомни и упражни това свое умение. "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) стартира през първата седмица на ноември, по последна информация.

3) Гьокче Бахадър с коренна промяна във външния си вид! Известната актриса, която стана популярна още преди десет години след участието си в най-успешната турска семейна драма "Листопад" (Yaprak Dokumu), в която изигра ролята на Лейля, боядиса кестенявата си коса в ярко рус цвят! Причина за тази смела постъпка на Гьокче не е с цел PR, след като напоследък не ѝ върви в професионален план, а заради участието ѝ във новия игрален филм "Любовен сън" (Ask Uykusu). В него, освен Бахадър, главните роли ще бъдат поверени на не по-малко популярни имена, сред които Джансел Елчин, Алиджан Юджесой, Шебнем Хассанисоугхи, Лале Башар и други. Феновете на Гьокче в социалните мрежи останаха шокирани от новата ѝ визия, която можете да видите вдясно!

4) Също като Туба Бююкюстюн и Гьокче Бахадър, не по-малко известната млада актриса Серенай Саръкая приема предизвикателства и се жертва в името на професията си. Наскоро чаровницата, която в момента гледаме във финалните епизоди на хита "Кварталът на богатите" (Medcezir) в България, се качи на доста високо дърво заради снимките на новия ѝ филм "Нашето място" (Ikimizin Yerine), в който ще си партнира с Неджат Ишлер. Серенай за първи път от началото на актьорската си кариера се изправя срещу такова предизвикателство, като снимка от въпросната сцена, заснета изключително внимателно, за да не пострада Саръкая, можете да видите вляво! Най-новата ѝ кино-лента ще направи премиерата си по турските кина още следващия петък, 21 октомври.

5) Въпреки че лятната комедия на FOX "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel), провалила се след началото на новия телевизионен сезон, приключи без много шум, тя няма да остане в историята просто така... Причина за това са любовните искри, пламнали между двама от актьорите, изиграли главните роли в нея - Йойкю Челик, позната у нас чрез участието си в "Огнено сърце", и Бурак Челик, когото пък преди това се снима в "Черна роза"! Наскоро двамата млади за първи път бяха заловени от турските папараци в интимна близост, хванали се ръка за ръка в големия истанбулски търговски център Zorlu. По този начин двамата потвърдиха спекулациите за любовни отношения между тях, след като цяло лято пазиха връзката си в тайна.

6) Ще стане ли Чаатай Улусой сценарист? Този въпрос в момента е един от най-обсъжданите сред неговите фенове, които се наслаждават на актьорския му талант всяка понеделник вечер в новия хит "Отвътре" (Icerde) на ShowTV. По този повод в интервюто си, което даде наскоро за изданието "L'Oficciel Hommes", той сподели следното: "От време на време в главата ми идват идеи, бързо надрасквам нещо върху лист хартия, но засега няма нищо по-особено и сериозно. Засега съм само в процес на измисляне". С това той отрече до голяма степен разпространилите се слухове, че ще се снима филм или сериали по негов сценарий.

7) След като екранната му партньорка в хитовата драма "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) на KanalD Бурджу Бириджик се омъжи и дори прави планове за дете, актьорът Биркан Сокуллу не е толкова уверен или поне словоохотлив пред медиите. Наскоро любимецът на зрителките, когото в България сме гедали в "Малки тайни" и в "С Русия в сърцето", бе засечен от папараците в компанията на половинката си Беррак Тюзюндач от "Езел" и "Край или начало", с която има връзка от началото на годината. На въпросите на журналистите дали смятат да сключат брак, Биркан отговори: "Ако искаме, ще се оженим. Това е нещо, което ние ще решим и което не засяга никого друг".

8) Изключително популярната турска актриса с германски произход Мерием Узерли, която стана световноизвестна преди пет години чрез участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век", преживява труден период от своя живот. След като се раздели с приятеля си Алп Йозджан, с когото се спекулираше, че бе на път да сключи брак, и след като се отказа от участието си във втория сезон на криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO), чаровницата е изпаднала в депресия според нейни близки приятели. Тези слухове се потвърдиха преди дни от нейна снимка, която сподели в социалните мрежи и на която тя позира за първи път в напълно натурален външен вид, без грим, прическа и дрехи. Описанието към многозначния фотос бе "Вие сте ценни за мен, приятели". Феновете на Мерием са изключително притеснени за състоянието ѝ...

9) Задръстванията дават голяма преднина на папараците в гонитбата им с известните личности... Наскоро точно в такава ситуация попадна един от най-известните и харесвани турски актьори Кенан Имирзалъоулу, който бе засечен от журналистите, чакайки очевидно отегчен и изморен да продължи по пътя си. Времето обаче бе на страната на медиите, които заснеха чакащия любимец на милиони зрителки и които го разгледаха обстойно. Впечатление им направи новата стара визия на Кенан, който отново е започнал да си пуска мустаци, след като в продължение на години бе принуден да носи такива заради последното си участие в хита "Справедливостта на Кара". Освен това обаче за погледите на папараците не убягна и сватбения му пръстен, което развенча и опроверга за слухове, че връзката му със Синем Кобал не върви на добре.

10) Изключително популярната млада турска актриса Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", се отдаде на една от най-големите си страсти - животните! Чаровницата, снимала се за последно в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), прекарва свободните си от професионални ангажименти дни на тихи и отдалечени от големия град места. Йозге, известна като най-върлата природозащитничка в актьорската гилдия, се радва на животните и наскоро дори сподели изключително нестандартен и изненадващ фотос в социалните мрежи, позирайки със... скакалец! Приканвайки феновете си да му кажат "Здравей!", Йозпиринчи за пореден път ги изненада.

11) Най-красивите и харесвани турски актриси излизат на телевизионния ринг в изключително оспорвана битка за рейтинг през следващите седмици на октомври и ноември месец! Бирдже Акалай ще участва с главна роля в стартиращия още днес проект "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) на StarTV. Вергюзар Корел пък предстои да се завърне на екран по-великолепна от всякога в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) на KanalD. Джансу Дере ще направи още по-очаквано и обещаващо завръщане в "Майка" (Anne) на StarTV. Нургюл Йешилчай ще гледаме за първи път като султанка във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) на FOX. А черешката на тортата - Туба Бююкюстюн, ще гледаме по-различна от всякога в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) също на StarTV. Коя красавица ще успее да изведе своя сериал с най-висок рейтинг, тепърва предстои да разбираме в изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

12) Младата турска актриса Неслихан Атагюл, любимка на милиони зрители по света, е изключително заета през последните месеци, снимайки се във втория сезон на хита "Черна обич" (Kara Sevda) на StarTV и бидейки рекламно лице на известната козметична марка "Pantene". Същото важи и за нейният съпруг Кадир Доулу, с когото тя се вижда все по-рядко, тъй като той пък е зает с професионалните си ангажименти в драмата "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat). Двамата се наслаждават максимално на малкото моменти, в които са заедно, като наскоро Неслихан сподели в профилите си в социалните мрежи своя обща снимка със съпруга си, която озаглави "Пияна от любов". Всички се радват на прекрасните отношения между двамата чаровници.

13) Една от най-чаровните турски актриси Елчин Сангу най-после сподели своята тайна за перфектна и слаба фигура, за която много нейни колежки и фенки ѝ завиждат. Наскоро актрисата с огнено червена коса, естествена при това, качи в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която лежи заедно със своя приятелка уморена във фитнес-залата, след като... е практикувала пилатес! Елчин, снимаща се в момента във втория сезон на хита "Любов под наем" (Kiralik Ask), събра за отрицателно време близо 70 000 харесвания на фотоса, като иначе има общо над 3 000 000 последователи, превръщайки се в една от най-следените и обсъждани звезди в интернет-пространството в Турия, а и не само.

14) Гизем Караджа, станала известна в Турция, а и у нас след участията си в мелодрамите "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир", е огромна късметлийка в интимен план, напук на провалите, които отчита в професионален. Наскоро чаровницата, снимала се за последно през пролетта в прекратения проект "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), бе забелязана на излизане от голям истанбулски търговски център, шофирайки, като до прозореца на автомобила ѝ папараците забелязаха да стои роза. Пред тях Гизем сподели, че нейният приятел Кемал Екмекчи ѝ я е подарил, но че е взел и една за нейната майка Мюневвер Караджа. Красивата актриса очевидно сияше от щастие!

15) Лоша новина за феновете на двойката Демет Йоздемир и Юсуф Чим! Двамата млади актьори, които през лятото на 2015 г. се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на тийн-поредицата "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), са разделени от един месец насам! Според близки до двамата вече бивши приятели те не си говорят от септември досега. Напомняме, че по време на връзката им през изминалата почти година и половина двамата претърпяха доста кризи помежду си, но въпреки това успяваха да ги преодоляват и да се събират отново. Този път обаче нещата изглеждат по-сериозно, като дори вече се спекулира, че Юсуф Чим си има нова половинка. 

Резултат с изображение за kadir dogulu ve seda bakan16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 17 октомври, ще бъде финализиран брой №131 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 18-ти, започва новият №132, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 18 октомври, ще публикуваме шестото за сезона и петдесет и четвърто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още два нови сериала - "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) на KanalD и "Любов и синьо" (Ask ve Mavi) на ATV. В сряда, 19 октомври, ще можете да прочетете шестия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Любов под наем" (Kiralik Ask). В четвъртък, 20 октомври, идва ред на дванадесетото за сезона и тридесет и второ подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите от хита "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) Кадир Доулу и Седа Бакан. В петък, 21 октомври, предстои шестия брой от "Гледна точка: зрител", от който ще разберете защо не гледам българска телевизия. В събота, 22 октомври, предстои шестото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете колко обсъждани бяха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи за периода от 15 до 21 октомври 2016 г. И в неделя, 23 октомври, идва ред на брой №93 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 18 октомври, ще станат ясни имената на петите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и петите елиминации във формата. В петък, 21 октомври, ще стане ясен осмият участник, отпадащ от него!  

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.