"Турските актьори 24/7" (91): от 3 до 9 октомври 2016 г.

октомври 09, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 9 октомври, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 3 до 9 октомври 2016 г., разбирате сега от деветдесет и първото ѝ издание!

1) Миналата седмица изключително популярната турска актриса Хазал Кая отпразнува своя двадесет и шести рожден ден! По този повод чаровницата, която заради работата си като готвач в елитен истанбулски ресторант отказа предложение за участие в сериал, бе изненадана от своя приятел Али Атай и своите най-близки приятели, които я посетиха на работното ѝ място! Заедно с най-близките си хора тя прекара един незабравим и необикновен рожден ден, като всички заедно сготвиха за последвалата празнична вечеря. Сред присъствалите на празненството бяха още Джейда Дювенджи ("1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги"), съпругът ѝ Бюлент Шакрак, Ертан Сабан и други. След края на партито Хазал сподели в профилите си в социалните мрежи снимки от него и благодари на своя приятел Али Атай, с когото има връзка вече три години.

2) Актьорите от хитовия сериал "Кварталът на богатите" (Medcezir) не спират да се подкрепят взаимно и да поддържат приятелствата си, въпреки че той приключи преди повече от година. Наскоро актрисата, изпълнила главната роля в него - Серенай Саръкая, позната в България и от "Сезони на любовта", сподели свое послание на стената на своя бивш екранен партньор Метин Акдюлгер, изиграл ролята на Оркун, по повод началото на втория сезон на историческия проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), в който той ще участва с главна роля. Поздравът на Серенай гласеше: "Честито, хайде! Чакам те с вълнение!"

3) Мерием Узерли се раздели със своя приятел Алп Йозджан! Това се случи наскоро, като тя потвърди спекулациите на медиите, изтривайки снимките си с него от профилите си в социалните мрежи, а и правейки красноречиво изявление по този повод: "Понякога гледам през прозореца и разбирам, че причина за всички наши проблеми сме самите ние!". Близки до разделената двойка, която имаше десетмесечна връзка, споделят пред журналисти, че има голяма вероятност тя отново да се събере, тъй като дъщеричката на Мерием - Лара, приемала Алп Йозджан като свой баща, а това било много важно за нейната майка.

4) Баръш Ардуч, който днес, 9 октомври, празнува своя двадесет и девети рожден ден, стана рекламно лице на банка. След като миналата година любимецът на милиони зрителки по света от романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) отново участва в реклама и спечели цели 700 000 турски лири от тази си дейност, тази година той ще промотира "Garanti Banka" за още по-висок хонорар - цели 900 000 лири! Феновете на Баръш с нетърпение очакват излизането на рекламния клип с техния любимец, който се очаква да бъде по-разчупен и оригинален в сравнение с повечето реклами на банки.

5) Разделена ли е красивата актриса Сонгюл Йоден със своята половинка Керем Ълъшък? Този въпрос е един от най-задаваните и спекулирани през последните седмици в турското медийно пространство, а наскоро стана още по-актуален, след като любимият на актрисата от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" бе забелязан да излиза сам от известен ресторант в Истанбул. Впечатление на заснелите го папараци направи липсата на Сонгюл до него, която почти винаги придружава половинката си на подобни места. На въпросите на журналистите дали е разделен с Йоден, Керем предпочете да замълчи, с което още повече усили съмненията им...

6) Развежда ли се друга изключително популярна светска двойка - Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак? След като двамата се срещнаха и влюбиха един в друг през 2010 г. на снимките на хита "Огнено сърце" (Gonulcelen) и сключиха брак през 2011-а в Париж, Франция, се родиха техните близначки Мая и Топрак. От тогава досега двамата любимци на зрителите са неразделни, но често стават обект на медийни спекулации и клюки - че се разделят и развеждат, че постоянно се карат... Наскоро самият Онур, който вече започна да се снима в новия исторически проект на KanalD "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) с Бергюзар Корел и Халит Ергенч, направи следното изявление, с което сложи край на всички слухове: "Не сме престанали да се обичаме. Да се събуждам и всяка сутрин да виждам тези очи за мен е нещо безценно. За всички тя е Туба Бююкюстюн, но за мен е живот! Съпруга, любима, прекрасна майка, приключенка. Внася цвят в моя свят. Жената, в която съм влюбен. Най-красивата на земята!"

7) Силно приятелство се роди на снимачната площадка на най-новия хит "Отвътре" (Icerde) на ShowTV и то между двамата актьори, изпълняващи главните роли - Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли! Двамата, пресъздаващи образите на разделените в детството си братя Сарп и Мерт и срещащи се години след това, не подозирайки за родствената си връзка, не спират да публикуват свои общо selfie-ta в профилите си в социалните мрежи, демонстрирайки доста близки отношения. Техни колеги от екипа на проекта, превърнал се за отрицателно време в лидер в понеделник вечер, споделят, че двамата са като братя и в живота. А самият Чаатай наскоро добави поредната си обща снимка с Арас и я описа със следните думи: "И отвътре, и отвън сме заедно"!

8) Ясен е полът на бебето на Пелин Карахан! Бременната в четвъртия месец актриса, снимаща се в момента с главна роля в хитовата драма на ATV "Достатъчно" (Yeter), наскоро е била на контролен преглед, проследяващ бременността ѝ, заедно със своя съпруг и баща на първото ѝ дете Бедри Гюнтай. На него двамата настоящи и бъдещи родители са разбрали нещо изключително важно - полът на бебето им. А то ще е... момче! Пелин и Бедри чакат второто си момченце, след като в края на 2014 г. се роди първородния им син, когото кръстиха Али-Демир и който скоро ще навърши две годинки. Очаква се в началото на следващата 2017 г. Пелин или да напусне екипа на сериала си "Достатъчно", или самият той да приключи, тъй като ще трябва да се оттегли от снимачната площадка заради напредващата си бременност.

9) След напускането на Каан Ташанер, познат у нас от "Пепел от рози" и "Тайни", от екипа на летния сериал на ATV "Колоритно" (Rengarenk), който в момента продължава излъчването си, но под ново име - "Ветеран" (Kacin Kurasi), плъзнаха слухове за раздялата му със Селин Шекерджи, с която споделяха главните роли в романтичната комедия доскоро. Наскоро обаче двамата опровергаха тези спекулации, появявайки се заедно в голям истанбулски търговски център и хванали се за ръце, изглеждайки повече от щастливи. Впечатление на заснелите ги папараци направи още новата прическа на Каан, който се е подстригал.

10) Илкер Калели наскоро представи новата реклама на известната марка за дрехи "Mavi" на специална пресконференция. В нея той впечатли всички със стил и със значителното си отслабване, след като през лятото бе критикуван заради запусналия си външен вид и биреното си коремче, от което вече няма и спомен. Освен това пред присъствалите на събитието журналисти актьорът, познат у нас от "Тайни" и снимащ се в момента в третия сезон на тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), започващ в сряда, 12 септември, по KanalD, разкри подробности за връзката си с Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост") и отрече двамата да са разделени: "Ние не живеем заедно в общ дом, но не сме разделени. С Бурчин имаме много специална и ценна един за друг връзка. Много сме щастливи, нямаме проблеми!".

11) Известният турски актьор Бурак Йозчивит, снимащ се в момента във втория сезон на изключително успешната драма "Черна обич" (Kara Sevda), прекара един от малкото си почивни дни... в Босфора! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, познат в България от участията си в хитовете "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", бе забелязан от папараци да се вози на малка яхта заедно с няколко свои приятели по Босфора, като крайната спирка на компанията бе тузарския квартал Бебек в Истанбул. Очевидно екранният Кемал от поредицата на StarTV, излъчваща се всяка сряда, избира да прекарва малкото си свободно време сред природата.

12) Следващите месеци очевидно ще бъдат изключително натоварени и ползотворни за много популярния турски актьор Керем Бурсин, който стана известен чрез участието си в тоталния хит "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). Освен че ще участва с главна роля в нов сериал с работно заглавие "Този град ще стане скрит" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), той ще се снима и в нов филм! Заглавието на проекта е "Тримата глупаци" (3 Aptal) и ще бъде римейк на известната американска лента "3 idiots". В кино-лентата екранна партньорка на Бурсин ще бъде не по-малко известната Езги Ейбоулу, позната у нас от "Великолепният век". Освен тях, в проекта участие ще вземе и Танер Йолмез, известен в България като Мерт от "Кварталът на богатите".

13) Изключително популярната турска актриса Дениз Чакър, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", бе спипана от папараци пияна! Чаровницата, която в момента се снима във втория сезон на тоталния криминален хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), наскоро бе забелязана от журналисти на излизане от известна механа в Истанбул заедно с малка компания. Очевидно прекалили с алкохола, приятелите въпреки това проявиха отговорност и се качиха заедно на такси, а не се прибраха с автомобилите си, с което биха подложили на риск и себе си, и останалите участници в пътното движение.

14) Ясни са хонорарите, които Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту ще получават за участието си в скорозапочващия обещаващ проект на Ay Yapim "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)! Красавицата от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", снимала се за последно в хита "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), и любимецът на милиони зрителки Къванч Татлъту от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето" ще прибират еднаква сума за един епизод от сериала - по 120 000 турски лири. Така месечният им доход става по 480 000, с което двамата се превръщат в най-скъпоплатените актьори този телевизонен сезон. Междувременно бе пусната и първата снимка от снимачната площадка на "Смели и красиви", която можете да видите вляво!

Резултат с изображение за gorumce film
15) Задава се нов изключително обещаващ игрален филм! "На практика" (Gorumce) е заглавието на новата кино-лента, която предстои да направи премиерата си по турските кина съвсем скоро и която блести още отсега с изненадващ актьорски състав. Главните роли в нея са поверени на любимеца на турските зрителки Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг"), снимал се за последно в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), неустоимата красавица Еда Едже ("Огледален свят"), която участваше в първия сезон на "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik) и... скандалната половинка на известния актьор Баръш Ардуч - Гюпсе Озай!

Резултат с изображение за tatli intikam 25 bolum16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 10 октомври, ще бъде финализирано издание №130 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 11 октомври, започва новото №131, което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Също във вторник, 11 октомври, ще бъде публикуван петия за сезона и петдесет и трети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим още два нови сериала по FOX - "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz) и "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar). В сряда, 12 октомври, ще можете да прочетете петото издание от "От кухнята на...", в което ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Твоят мой живот" (Paramparca). В четвъртък, 13 октомври, идва ред на единадесетото за сезона и тридесет и първо подред "Двойно интервю", което ще бъде с Лейля Лидия Туутлу и Фуркан Андъч от "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam). В петък, 14 октомври, ще бъде публикуван петия брой от "Гледна точка: зрител", в който ще бъдат коментирани шансовете за успех и за провал на сериалите в Турция този телевизионен сезон. В събота, 15 октомври, идва ред на петото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете колко обсъждани са били сериалите в социалните мрежи от 8 до 14 октомври 2016 г. И в неделя, 16 октомври, предстои брой №92 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 11 октомври, ще станат ясни имената на четвъртите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и четвъртите елиминации във формата. В петък, 14 октомври, ще стане ясен седмият участник, отпадащ от него!  

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.