"Турските актьори 24/7" (90): от 26 септември до 2 октомври

октомври 02, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 2 октомври, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 26 септември до 2 октомври 2016 г., разбирате сега от юбилейното ѝ деветдесето издание!

1) Следващата седмица в Турция предстои да бъде излъчен финалът на една от най-успешните поредици през последните години на ShowTV - "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem)! Сериалът, който два телевизионна сезона подред бе на челните места по гледаемост всеки четвъртък, приключва на 6 октомври (четвъртък). Толгахан Сайъшман от "Сезони на любовта", който изпълни главната роля в хитовия проект, заминава за САЩ след финала му заедно със своята половинка Алмеда Абази. Двамата влюбени ще прекарат неопределено засега време в страната на неограничените възможности. Напомняме, че през лятото Толгахан прекара месец и половина в Лос Анджелис и в Маями, едновременно отмаряйки, практикувайки спорт, но и вземайки уроци по актьорско майсторство от най-добрите в бранша.

2) Наскоро изключително популярният поп-певец и актьор Мурат Боз бе забелязан от турските папараци да обикаля истанбуслките улици в търсене на... нова къща! Любимецът на милиони турски зрителки прекоси почти целия квартал Бебек, оглеждайки имотите, даващи се под наем или продаващи се. Както знаете, той има връзка с младата надежда на турското кино Аслъ Енвер от началото на т. г. и сега, девет месеца след началото на взаимоотношенията им, двамата са решили вече да живеят заедно под един покрив. Впечатление на журналистите направи, че Мурат не търсеше своя нов дом заедно с любимата си, а сам и под дегизировката на небрежен спортен екип, слънчеви очила и шапка с козирка. Въпреки това обаче той бе разпознат...

3) Аху Яту, за която се твърде, че отскоро отново е във връзка със своя бишв любим, от когото има син - всестранният турски талант Джем Йълмаз, бе забелязана късно вечерта в компанията на свои добри приятелки. Въпреки късния час, папараците засекли как в заведение в истанбулския квартал Бебек на висок глас различни теми дискутират няколко жени, сред които и самата Аху. И докато нейните дружки били в неугледен и небрежен вид, известната актриса от "Любов и наказание" била с доста изискана визия, тъй като най-вероятно е намерила време за среща с приятелките си след снимките на третия сезон на драмата с нейно участие "Твоят мой живот" (Paramparca). Вижте фотос от женската вечеринка вдясно!

4) Сонгюл Йоден и Кенан Имирзалъолу в общ проект! Наскоро стана ясно, че двама от най-популярните актьори в южната ни съседка ще си партнират в нов филм с работно заглавие "Cingöz Recai". Двамата ще пресъздадат образите на лудо влюбена двойка, като по последна информация героят на Кенан ще бъде крадец, в който героинята на Сонгюл ще се влюби. Очевидно и двамата са решили да продължат актьорската си кариера в кино-сектора, а не в телевизионния, след като Йоден доскоро се снима в друга игрална лента - "Кисели ябълки" (Ekşi Elmalar), а Имирзалъоулу отрече слуховете, че ще си партнира заедно с Фахрие Евджен в нов общ сериал, каквито спекулации биваха разпространявани доскоро.

5) Енгин Акюрек най-сетне уловен в женска компания! След като дълго време известният актьор пазеше в тайна своя личен живот и бе сред най-мистериозните в актьорската гилдия, наскоро папараците успяха да го засекат заедно с жена! Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Брак с чужденец" и "Пепел от рози" бе заснет на излизане от популярно нощно заведение в късните часове на нощта, возейки се в автомобил, на чиито задни седалки седеше младо момиче. Щом двамата видели дебнещите ги журналисти, Енгин казал на девойката да скрие лицето си, затова и папараците не успели да я идентифицират по физиономия. От отворения прозорец на автомобила Акюрек, снимал се за последно в хита "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), казал на журналистите: "Съжалявам, че излязох навън!"

6) Нургюл Йешилчай се разболя! Любимката на милиони зрители по света чрез участията си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот" отскоро се снима с главна роля във втория сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), започващ скоро по FOX. По време на снимките на поредицата, заради студеното време и дългото време, през което екипът стоял навън, Нургюл се простудила и настинала. Тя сподели това в профилите си в социалните мрежи, в които е изключително активна, като публикува свое selfie, на което изглежда наистина болна и на шега или не, написа: "Явно когато съм болна, изглеждам по-невинна". Въпросният фотос вижте вляво!

7) На 26 септември, понеделник, своя рожден ден отпразнува известната турска актриса Мюжде Узман! Красавицата, снимала се през изминалия телевизионен сезон в тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), отбеляза своя тридесет и втори личен празник в известното заведение "Soho House" в Тепебашъ заедно с най-близките си близки, роднини и приятели. Впечатление на присъствалите журналисти обаче направи липсата на Елчин Сангу и Баръш Ардуч - новите колеги на Мюжде в романтичната комедия "Любов под наем", на партито по случай рождения ѝ ден. След края му тя благодари на всички, уважили я, в профилите си в социалните мрежи. Екипът ни също ѝ пожелава всичко най-хубаво! :)

8) Изключително популярната актриса Джейда Дювенджи направи странен подарък на дъщеричката си! Чаровницата, позната у нас чрез участията си в хитовете "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", наскоро сподели в профилите си в соицалните мрежи снимка на ключ, който е от новата къща на... дъщеря ѝ Мелиса, която е все още невръстна. Джейда, която отскоро се снима като Сузан в новата драма на KanalD "Баща ми и семейството му" (Babam ve Ailesi), по този начин показа, че е подсигурила бъдещето на наследницата си още отсега, макар и доста по-рано от обикновеното, като за това благодари искрено на своя съпруг Бюлент Шакрак.

9) Новият сезон на хитовата мелодрама на KanalD "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) започна със страстна целувка между двамата главни герои Хюлия и Керим, изпълнявани от младите актьори Бурджу Бириджик и Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето")! По този повод медиите не пропуснаха да провокират самите тях и половинките им в ревност. Наскоро Бурджу и нейният съпруг Емре Йеткин, за когото се омъжи през лятото, бяха забелязани от папараци на излизане от търговски център, които не пропуснаха да им зададат въпроси за въпросните интимни сцени в сериала. На тях Бурджу отговори със следните думи: "Съпругът ми уважава мен и работата ми. Щом професията ми изисква целувки, той не се сърди и не ми се бърка". Подобен отговор получиха по-късно и от Биркан Сокуллу и неговата любима Беррак Тюзюндач.

10) На 28 септември, сряда, своя рожден ден отпразнува известният млад актьор Енгин Йозтюрк! Чаровникът, познат у нас чрез ролите си в "Пепел от рози" и "Великолепният век" и снимащ се в момента в хита "Висше общество" (Yuksek Sosyete) на StarTV, посрещна своя тридесети юбилей с голямо парти, организирано от най-близките му, на което бе и... неговата бивша половинка Идил Фърат! Така слуховете, че двамата отново са се събрали и са забравили старите дразги помежду си, се потвърдиха официално, с което зарадваха своите многобройни фенове. В края на събитието Енгин сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на тортата си, към която добави следното описание: "Благодаря на всички, които бяха до мен в този ден! Слава Богу, че ви има!". Екипът ни пожелава на Йозтюрк само успехи занапред! :)

11) Две известни светски двойки наскоро бяха забелязани заедно! Къванч Татлъту и Башак Дизер бяха заснети от турските папараци на излизане от известното заведение "Soho House" заедно с приятелската си двойка Седеф Авджъ и Къванч Касабълъ. Приятелството между Татлъту и Авджъ датира още от 2007 г. насам, като двамата се запознават на снимачната площадка на хита "Двама завинаги" (Menekse ile Halil), като те очевидно продължават често да поддържат контакт, вече - заедно с половинките си. На въпросите на журналистите, отправени към Къванч Т. относно новия му сериал "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), в който ще си партнира с Туба Бююкюстюн, той отговори следното: "До няколко дни започват снимките на сериала ни. Преди да забързам темпото, реших да прекарам малко време с приятелите си".

12) Ново попълнение в актьорския състав на втория сезон на драмата "Гордиев възел" (Kordugum), излъчваща се всяка четвъртък вечер след 20.00 часа по FOX! След като редица актьори напуснаха - Белчим Билгин, Айда Аксел, Еге Айдън и Мурат Далтабан, към екипа на проекта на Endemol Shine Turkey се присъедини чаровната актриса Бурджу Кара, позната на българските зрители чрез ролята си в хита "Сълзи над Босфора", излъчен преди години у нас по НоваТВ. В "Гордиев възел" тя ще се превъплъти в ролята на адвокат Нихан, която най-вероятно ще бъде и новата любов на главния герой Али-Неджат, пресъздаван от Ибрахим Челиккол и конкурентка на другата главна героиня - Ейлюл (Саадет Ъшъл Аксой), за сърцето му.

13) Игралният филм "Кисели ябълки" (Ekşi Elmalar), който се завърта от 28 октомври по турските кина, предизвика актьорския си състав да прави необичайни неща... След като миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че Сонгюл Йоден е трябвало да се научи да дои коза за ролята си в него, през тази страна ясно, че другата главна актриса - Фарах Зейнеп Абдуллах, също е била изправена пред предизвикателство. Снимайки се в кино-проекта, тя е трябвало да се научи да стреля с пушка! Това било голямо изпитание за нея, тъй като досега тя никога не е държала оръжие в ръцете си. Вижте снимка от сета вдясно!

14) През януари месец т. г. се роди първородният син на известния турски актьор Енгин Алтан Дюзятан, който бе кръстен Емир Арас. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, познат у нас чрез ролята си в хита "Край или начало", сподели пред турските медии, че бащинството за него е изключително приятно занимание и че благодарение на малкия си деветмесечен син слухът и зрението му са се обострили значително. Той добави още, че няма по-важно нещо на света от децата ни. Още тази сряда, 5 октомври, в ефир с трети сезон се завръща тоталния хит с негово участие в главната роля "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) по TRT1.

15) Йозге Йозпиринчи направи голям подарък на баща си! Най-лъчезарната млада актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", наскоро е купила къща в Бодрум за своя баща. Тъй като най-известният морски курорт в южната ни съседка било едно от най-любимите места на родителя на Йозге, тя решила да го зарадва, купувайки му малък имот в близост до морския бряг. Йозпиринчи, която за последно се снима в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), най-вероятно съвсем скоро ще се завърне на екран с нова главна роля в сериал с работно заглавие "Шампион" (Sampiyon).

16) Джансу Дере и Вахиде Перчин с рекордни хонорари за участието си в скоро започващия нов сериал "Майка" (Anne) на StarTV! С парите, които двете актриси ще получат за един епизод от новата мелодрама, те слагат в джоба си и Серенай Саръкая, и Берен Саат, които досега се смятаха за най-скъпоплатените актриси в Турция. И Джансу, и Вахиде ще получават по 70 000 турски лири седмично, с което месечният им доход става 280 000. Очевидно продуцентите от MedYapim (MF Yapim) не са се пазарили с двете любимки на зрителите и са склонили на високите им претенции най-вече откъм финансовата част. "Майка" започва този месец по StarTV!

17) Ясни са и хонорарите на други двама актьори, които ще изиграят главните роли в нова обещаваща поредица! Енгин Акюрек, познат у нас от "Брак с чужденец" и "Пепел от рози" и снимал се за последно в криминалния хит "Черни пари и любов" през 2014-2015 г., ще прибира по 60 000 турски лири на епизод за най-новия си проект, в който официално ще си партнира със... Серенай Саръкая! Чаровницата, която в момента гледаме като Мира в тоталния хит "Кварталът на богатите" (Medcezir), пък ще получава по 50 000 лири седмично. Месечният доход на Енгин така става 240 000 лири, а този на Серенай - 200 000. Все още не е ясно заглавието на съвместния им сериал, нито пък телевизията, по която ще се излъчва. Стартът се очаква през 2017-а!

Резултат с изображение за icerde
18) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 октомври, ще бъде финализирано издание №129 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 4-ти, ще започне новото №130, което ще бъде обновявано всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Също във вторник, 4 октомври, ще бъде публикуван четвъртия за сезона и петдесет и втори подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новите есенни сериали по StarTV - "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), "Майка" (Anne) и "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir). В сряда, 5 октомври, ще можете да прочетете четвъртото издание от "От кухнята на...", в което ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). В четвъртък, 6 октомври, идва ред на десетото за сезона и тридесето подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите от новия хит "Отвътре" (Icerde) Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли. В петък, 7 октомври, ще бъде публикуван четвъртия брой от "Гледна точка: зрител", в който ще бъде коментиран новия сезон на шоуто "VIP Brother 2016". В събота, 8 октомври, ще можете да прочетете четвъртия брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи за периода от 1 до 7 октомври 2016 г. И в неделя, 9 октомври, идва ред на издание №91 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 4 октомври, ще станат ясни имената на третите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и третите елиминации във формата. В петък, 7 октомври, ще станат ясни третите двама състезатели, отпадащи от него! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.