Какво се случва с актьорите от "Кварталът на богатите"?

Какво се случва с любимците на милиони български зрители от хитовия сериал "Кварталът на богатите" (Medcezir), излъчващ в момента
финалните си епизоди у нас всяка делнична вечер по БТВ?

Наскоро Серенай Саръкая и половинката ѝ Керем Бурсин са били снимани от папараци на излизане от ресторант. Пред медиите двамата споделят, че са много щастливи! Серенай разкрива пред репортерите, че е много щастлива и развълнувана от наближаването на примерата на новия ѝ филм "Нашето място" (Ikimizin Yerine), в който ще си партнира с Неджат Ишлер. Тя довери още, че е много ентусиазирана от новото си хоби - стрелба с лък. Керем пък продължава курсовете си по бокс, тъй като скоро ще го видим на екран в роля, изискващо това умение.

Чаатай Улусой пък миналия петък, 23 септември, отпразнува своя двадесет и шести рожден ден. Негови колеги организирали малко парти по случая, което много зарадвало екранния Яман. Пожелаваме му успех, здраве и много бъдещи и успешни проекти!

БЛАГОДАРИМ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА НА ЛАЗАР ПЪРЛЕВ И ДИДИ ИВАНОВА! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ТЕХНИТЕ ФЕН-КЛУБОВЕ НА "КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" И НА СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЪОТВЕТНО ОТ ТУК И ОТ ТУК!

1 коментар:

Анонимен каза...

Стига с ,Този Квартарьт на Богатите ,
Скука е и
Е Ужасен Сериал
Направо е Гадост в Ефира на Бтв
Бтв В 20,Часа Трябва да Изльчват Латино
Италиански или Американски Сериал
А Не Турция Тв ,
Лек Ден

Предоставено от Blogger.