Нови повторения и премиери в ефира на "БТВ Лейди"

септември 10, 2016
През следващите седмици на месец септември по дамския канал на БТВ - БТВ Лейди, предстоят поредните рокади. Медията ще предложи
на зрителите си нови повторения на хитови сериали, но няма да липсват и премиерни поредици. От по-долните редове можете да разберете какво предстои по БТВ Лейди през месец септември!

От 16 септември (петък) БТВ Лейди ще предложи на зрителите си ново повторение на изключително хитовия турски сериал с Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт "Завръщане" (Sila). Епизоди от второто повторение на поредицата ще се ротират всяка делнична вечер от 21.00 до 22.30 часа. "Завръщане" ще замести приключващото на 15 септември (четвъртък) повторение на друг сериал - "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) с Къванч Тътлату, който ще покаже своя последен 24-ти епизод от 21.00 до 22.00 часа.

От 17 септември (събота) по БТВ Лейди стартира премиерен за България италиански сериал. "Дамата с воала" (La dama velata) е новото заглавие в родния ефир, като поредицата ще се излъчва всяка събота и неделя от 21.00 до 22.00 часа. Сериалът съдържа само 12 епизода, които у нас ще бъдат показани до края на месец октомври.

От понеделник, 19 септември, в ефира на БТВ Лейди започва ново повторение на турския хитов сериал "Черни планини" (Karadaglar). Сагата с участието на Хатидже Шендил, Бурак Сааяшар, Ибрахим Челиккол и други ще се излъчва всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 часа, без повторение на "премиерните" епизоди.

Освен повторение на "Черни планини", от 19 септември (понеделник) и друг турски сериал ще се завърти отново на екран... "Север-Юг" (Kuzey Guney) започва от самото си начало, като лентата с Къванч Тътлату, Йойкю Карайел и Буура Гюлсой зрителите ще могат да гледат всеки делничен ден от 18.00 до 20.00 часа. Повторения на епизодите също ще има. Те започват от 20 септември (вторник), като ще се излъчват всяка делнична сутрин от 08.00 до 10.00 часа. Напомняме, че в момента "Север-Юг" се ротира в ефира на БТВ всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа, като считано от 19 септември сериалът ще следим вече и в ефира на БТВ Лейди.

Отново от 19 септември по БТВ Лейди тръгва и испанският хит "Тайните на времето" (La secreto de puente viejo). Поредицата, която най-вероятно ще започне от първи епизод, ще се излъчва в ефира всеки делничен ден от 23.30 до 00.30 часа, предлагайки и повторения - от 20 септември (вторник), всяка делнична сутрин от 07.00 до 08.00 часа.

5 коментара:

Анонимен каза...

iskam da popitam tezi ot btv nqmat li namerenie da pusnat opasni ulici molq otgotvorr???????kakvo e tova 4udo edin pat puskat posle spirat

Анонимен каза...

Имаше информация от Вас, че е закупен "Любов под наем" от БТВ.Така ли е и кога ще бъде излъчен?

Анонимен каза...

Здравейте този Север Юг колко пьти ще го повторят стига вече той е скучен сериал и не е интересен стига с него
И Квартарьт на Богатите е скучен и то много да свьршва вече че е Като Дьрзост и красота банален стана
Но Заврьщане е много интересен и е супер
Защо не повторят Мечтатели Малки жени Пепел от рози толкова хубави турски сериали има а те само Този Север юг
Лека вечер

Анонимен каза...

Добре е да купят наистина хитови сериали ,"Черна любов" ,Мръсни пари и любов" "Мъжът от Адана" интересни и с добър актьорски подбор.

Анонимен каза...

Би било супер да повторят "Листопад". Този сериал просто е класика в жанра. А от новите очаквам хитовите ЕДХО и "Оскърбени цветя".

Предоставено от Blogger.