"Турция представя..." (49): новите есенни сериали по FOX

септември 13, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 13 септември, днес стартира новият осми сезон на една от най-успешните, емблематични и важни рубрики
на СЕРИАЛИ в България - "Турция представя..."! Тази есен, която ще бъде символ на промяната за нашия блог, тя ще претърпи трансформация и ще обнови своята концепция, но единствената ѝ цел - да представя от "а" до "я", в пълни подробности, най-новите сериали, стартиращи в южната ни съседка, продължава да бъде същата! В първото за сезона и четиридесет и девето подред издание от нея предстои да Ви запознаем с трите нови сериала на FOX - телевизията, която се очертава като най-гледана през следващите месеци и която цяло лято властваше в ефира. Два от тях вече започнаха и се представиха блестящо с първите си серии, а третият предстои да направи премиерата си точно след седмица. Време е да започваме и да ги извикаме на своеобразната ни виртуална сцена!



"Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) - всеки петък след 20.00 часа:
жанр: драма
продуцентска компания: Ay Yapim
продуцент: Керем Чатай
режисьор: Месуде Ераслан
сценарист: Дениз Акчай
актьорски състав: Кадир Доулу ("Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул"), Седа Бакан, Мустафа Юстюнда ("Щастливи заедно" и "Милост"), Долунай Сойсер ("Великолепният век" и "Тайни"), Кадир Чермик ("Справедливостта на Кара"), Махпери Мертоулу ("Ангели-пазители"), Аслъ Орджан ("Изгубени години", "Клетва", "С Русия в сърцето" и "Кварталът на богатите"), Емир Чубукчу, Джемил Бююкдьоерли ("Мечтатели"), Мине Кълъч, Бахадър Ватаноулу, Сердар Йозер ("Малки жени" и "Част от мен"), Гюлпер Йоздемир, Илайда Алишан, Наз Сайънер, Салах Толга Тунджер, Чишем Чанджъ, Лавиня Юнлюер и други
сюжет: Лейля (Седа Бакан) живее в семейството на скромния и трудолюбив Салих (Кадир Чермик) заедно със своето малко бебе. Възрастният човек работи в компанията на заможния и влиятелен бизнесмен Хашмет (Мустафа Юстюнда), който един ден случайно се запознава с дъщерята на своя служител и се влюбва в нея. Предлагайки ѝ предложение за брак, Лейля приема, мислейки за сигурното и подсигурено бъдеще за нея и детето ѝ, което той ще ѝ предложи. Тя обаче не знае почти нищо за него и за мръсните му сделки. Алпер (Кадир Доулу) е управител в един от ресторантите на Хашмет. Един ден той среща съпругата на своя работодател и така пътищата между двамата неизбежно се пресичат. 



"Сърцето на Рюзгяр" (Ruzgarin Kalbi) - всяка събота след 20.00 часа:
жанр: драма
продуцентска компания: Filmevi Yapim
продуцент: Ерол Демир
режисьор: Филиз Гюлмез Пакман
сценаристи: Фикрет Беклер, Айшен Текер, Елиф Йозсут, Керим Джейлан
актьорски състав: Бурак Сердар Шанал ("Малки жени" и "Опасни улици"), Дениз Байсал, Джезми Башкън, Ахмет Сарачоулу ("Листопад"), Башак Дашман, Батухан Бегимгил, Фунда Нерейда Ширинкал, Ебру Айкач, Тургут Тунджалп, Мюге Акямач, Мехметджан Минджинозлу ("Ангели-пазители", "Малки тайни" и "Надежда за обич"), Сечил Букет Акънджъ, Зейнеп Елчин, Йозлем Махмутоулу, Мерт Аскер и други
сюжет: Рюзгяр (Бурак Сердар Шанал) претърпява автомобилна катастрофа преди две години, заради която умира неговата любима Мелтем. Тази трагична и повратна точка от неговия живот го умопомрачава за дълго време и той решава да замине за Босна, започвайки нов живот. Семейството му дълго време го търси безуспешно, но след две години баща му Кемал (Ахмет Сарачоулу) го намира и го убеждава да се завърне в Истанбул, където да наследи неговата голяма бизнес-дейност. Въпреки изминалото време, сърцето на Рюзгяр все още живее в мъка. В родното село на семейството на Рюзгяр живее Зейнеп (Дениз Байсал), която още от детството си е влюбена в Кутай (Батухан Бегимгил), за който, пораствайки, се жени. В деня на сватбата си обаче тя научава, че любимият ѝ дълго време ѝ е изневерявал. Бягайки от олтара, случайно или не, тя се озовава в обятията на завърналия се в родния си край Рюзгяр. Така пътищата на двама млади души, желаещи да забравят всичко отминало и да започнат нов живот, се пресичат безвъзвратно. 



"Фамилия" (Familya) - от 20 септември, всеки вторник след 20.00 часа:
жанр: семейна комедия
продуцентска компания: TMC
продуцент: Ерол Авджъ
режисьор: Джан Юджел
сценарист: Уураш Гюнеш
актьорски състав: Уур Юджел ("Любов извън закона"), Сезер Авджъ, Еркан Колчак Кьостендил ("Милост"), Айбюке Пуйсат, Мурат Джейлян, Джансу Тосун, Гювен Кърач, Бюлент Емрах Парлак ("Цвете от изтока" и "Любов извън закона"), Шюкран Овалъ ("Твоят мой живот") и други
сюжет: действието започва преди четиринадесет години, през 2002-а, когато след победата на Турция над Сенегал на футболен мач, цялата страна е в екстаз и гордост. Но един от най-щастливите и вълнуващи дни в живота на милиони турци е най-трагичният и тъжен в семейството на Яшар Бейоулу (Уур Юджел). След този потресаващ инцидент семейство Бейоулу, състоящо се от две момчета - Топрак (Еркан Колчак Кьостендил) и Атеш (Мурат Джейлян) и две дъщери - Су (Айбуке Пусат) и Харе (Джансу Тосун), се разпада и разделя. Но след много години, съвзел се от травмата в миналото си, вече 60-годишният Яшар решава да събере отново семейството си и да започне нов живот, отначало. Дали ще успее и каква е била трагедията, оказала се фатална за цял един род, предстои да разберем!
____________________________________________________________

Освен тези три нови сериала, в ефира на FOX и през следващите месеци продължават излъчванията на летните хитове "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel) в понеделник и "Номер: 309" (№: 309) в сряда. С нови сезони се завръщат драмите "Гордиев възел" (Kordugum) всеки четвъртък считано от 22 септември и "Този живот е мой" (O Hayat Benim) всяка неделя считано от 18 септември. Очаква се на по-късен етап да стартира и вторият сезон на историческия "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)

Очаквайте следващия втори за сезона и юбилеен петдесети подред брой от "Турция представя..." следващия вторник, 20 септември, когато предстои да представим трите нови есенни сериала на ShowTV - "Добри приятели" (Arkadaslar Iyidir), "Отвътре" (Icerde) и "Смело сърце" (Cesur Yurek). Припомнете си изданията от предишните сезони чрез архива на рубриката ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.