"Двойно интервю" (29): Елчин Сангу и Баръш Ардуч

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 29 септември, днес продължава вторият сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "Двойно интервю", в която
всеки четвъртък публикуваме такова с Ваша любима екранна двойка от хитов сериал, излъчващ се у нас или в южната ни съседка. В тазседмичното девето за сезона и двадесет и девето подред предстои да прочетете двойно интервю с една от най-харесваните и коментирани двойки в последно време в Турция, а именно - Елчин Сангу и Баръш Ардуч от романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), чийто втори сезон се върти всяка петъчна вечер след 20.00 часа по StarTV! Преди това обаче нека се с техните биографии!
Елчин е родена на 13 август 1985 г., като преди месец навърши 31 години. Занимава се с актьорско майсторство от 2010 г. У нас я познаваме чрез малката ѝ роля в семейната драма "Времето лети", както и чрез по-важните ѝ такива в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето". Баръш пък празнува рождения си ден на 9 октомври, като се е родил на тази дата през 1987 г. и съвсем скоро ще навърши 29 години. В България все още не сме го гледали на екран, но по-любопитните фенове на турските сериали сигурно го познават чрез ролите му в сериалите "Мръсната седморка" (Pis Yedili) и "Раджон" (Racon: Ailem Icin). Време е да преминем към най-новото им общо интервюто, дадено преди броени дни!

Как бихте се описали взаимно?
Баръш: Елчин е забавна. Прекарвам доста време с нея и определено работим усърдно. Бих казал, че си приличаме по ината - и двамата сме упорити.
Елчин: Баръш понякога е доста нервен. Но именно след това той става изключително спокоен и щастлив, сякаш е изпуснал парата. 

Получавали сте както много добри отзиви, така и много критики и дори обиди. Как ги приемате?
Баръш: Всеки има правото да изразява своето мнение и своите идеи. Има обаче една граница и тя е честта и достойнството на хората. Ако чрез думите си ти нараняваш някого, това вече не е коректно. Критиката трябва да бъде градивна и поднесена така, че да не боли. А и аргументирана. По мой адрес са валяли критики и обиди заради героя ми Йомер. Но тези хора, които ме обиждат, трябва да разберат, че аз не съм него и трябва да се научат да разграничават актьора от образа му. 
Елчин: Най-важното е да си вършим работата по възможно най-добрия начин и да дадем всичко от себе си! От там нататък мненията са много. За съжаление, бях принудена да закрия голяма част от профилите си в социалните мрежи именно заради тези обиди и нападки, които получавах по свой адрес. Аз не исках да чета мнението на тези хора и намерих най-доброто решение за себе си, за да не се натъжавам от тях. 

Можете ли да се влюбите под наем в някого, както се случи в сериала?
Елчин: Никога! Любовта под наем за мен е под достойнството ми, аз съм изключително лоялен и честен човек.
Баръш: Разбира се, че не! 

Дълбоки погледи, дълго чакани целувки... Такава любов вече само в сериалите ли съществува?
Баръш: За съжаление, явно. Щом това се харесва на зрителите толкова много, значи те копнеят за подобни изживявания и любови.

Вие някога изпитвали ли сте толкова силни чувства?
Баръш: По-хубава любов от тази в сериалите си, досега не съм изживявал.
Елчин: И аз!

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА ЕЛЧИН И БАРЪШ:
Баръш:
 - "Обичам филмите, изпълнени с напрежение и екшън. Дейвид Макензи е любимият ми режисьор"
 - "Между другото сериалите, които в момента гледам, са "Narcos" и "The Night Of""
 - "Вкусът ми за музика никога не се променя. Любимият ми турски певец е Нешет Ерташ, а от чуждестранните - групата "Coldplay""
 - "От умора и недостиг на време, за съжаление не успявам да чета книги"
 - "Когато за първи път срещнах Елчин Сангу, разбрах защо има толкова много фенове!"
 - "На първия снимачен ден на "Любов под наем" първият човек, когото срещнах, бе Елчин. Актрисата, която бе най-интригуваща и интересна досега, стоеше пред мен. Точно както изглежда на екран - невинна и смирена. Не мислех, че косата ѝ наистина е толкова хубава. Страхотен глас. Страхотни маниери. Казах си: "Как може да е истинска, след като е толкова съвършена!". 

Елчин:
 - "Музиката е винаги в мен и в моя живот. Мога да свиря на пиано и обичам да го правя, както и да се слушам"
 - "Обичам да чета книги, от които да си вадя поуки и да научавам нови неща за живота и за себе си"
 - "Филмите на Кристофър Нолан са ми любими!"
 - "Голяма фенка съм на Джордж Лукас и на "Междузвездни войни" (Star Wors)"
 - "Сякаш от години се познаваме с Баръш Ардуч и сме приятели"
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото десето за сезона и тридесето подред двойно интервю следващия четвъртък,  6 октомври. Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните двойни интервюта от първи сезон чрез архива на рубриките ни от тукНЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ОЧАКВАМЕ И ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОД ФОРМАТА НА КОМЕНТАРИ!

1 коментар:

Анонимен каза...

Гюпсето няма да е доволна от това изказване на Баръш "На първия снимачен ден на "Любов под наем" първият човек, когото срещнах, бе Елчин. Актрисата, която бе най-интригуваща и интересна досега, стоеше пред мен. Точно както изглежда на екран - невинна и смирена. Не мислех, че косата ѝ наистина е толкова хубава. Страхотен глас. Страхотни маниери. Казах си: "Как може да е истинска, след като е толкова съвършена!".

Наистина така го е казал,че сякаш е влюбен в нея.

Предоставено от Blogger.