"Двойно интервю" (27): Ханде Доандемир и Керем Бурсин

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 15 септември, и продължава вторият сезон на изключително успешната ни рубрика "Двойни интервюта", в
която всеки четвъртък публикуваме такива с Ваши любими екранни двойки от турските сериали, въртящи се у нас или в южната ни съседка. Макар и започнали в средата на лятото, те продължават и през есента, когато предстоят още много интересни и ексклузивни такива! В тазседмичното седмо за сезона и двадесет и седмо подред публикуваме двойно интервю с двамата млади актьори, превърнали се в едни от най-големите звезди в Турция - Ханде Доандемир и Керем Бурсин от изключително успешната тийн-драма, закупена в България - "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken)!

Ханде е родена на 22 ноември 1985 г. в турската столица Анкара. В момента е на 30 години, зодия скорпион. Завършва социология в анкарския университет. Започва да се занимава професионално с актьорската професия през 2009 г., когато е на 24 години. Първата си роля в телевизионен сериал изиграва през 2010-а, когато се включва в "Героите" (Kahramanlar) с епизодична роля. През следващите години следват още участия за нея в различни мелодрами, като след всяка следваща тя трупа все повече опит и взема все по-важни персонажи. Огромният световен успех я спохожда през лятото на 2013 г., когато започва да се снима с главна роля в един от най-успешните турски младежки проекти, създавани досега - "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). В него тя изпълнява ролята на Зейнеп Йълмаз и придобива световна популярност, превръщайки се в любимка на милиони зрители. Приключва участието си в поредицата през лятото на 2014-а след петдесет и четири епизода в ефира на KanalD. През пролетта на 2015 г. участва с главна роля в провалилата се криминална драма "Раджон" (Racon Ailem Icin). За последно се снима като Гьокче в романтичната комедия на KanalD "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski) със Серкан Чайоулу, която приключва тази неделя с финална седемнадесета серия.

Керем е роден на 4 юни 1987 г. в най-големият турски град Истанбул. В момента е на 29 години, зодия близнаци. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство през 2006 г., когато е едва на деветнадесетгодишна възраст. Първата му роля е в късометражния филм "Razor man". През същата година следва участие в пълнометражния "Четвъртък" (Thursday). През следващите две години - 2007-а и 2008-а, се снима в още два късометражни проекта, съответно "Архитектът" (The Architect) и "Килиън" (Killian). Участва и в "Ягодова меланхолия" (Strawberry Melancholy). Причина за участието ми в толкова американски филми е преместването му в САЩ през 1999 г., когато е на 12 години. Именно там завършва университет. През 2013 г. се завръща в родината си Турция, за да изиграе ролята на живота си - тази на Керем в хитовата тийн-драма "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), чрез която става популярен в Турция и затвърждава вече създадената си световна известност. През 2014 г., след финала на една от най-успешните младежки поредици в южната ни съседка, взема специална епизодична роля в друг голям хит-мюзикъл "Ах, Истанбул" (Ulan Istanbul). За последно се снима в провалилата се драма на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), излъчвала се през телевизионен сезон 2014-2015 г. и приключила с 26 серии. Съвсем скоро той се завръща на екран в нов проект на Ay Yapim, като повече информация около него очаквайте скоро при нас!

Наближава финалът на "В очакване на слънцето". В последните няколко серии вълнението и напрежението са в своя връх. Какво ще стане със Зейнеп и Керем ?
Керем: Ще се случат вълнуващи неща. Това е сигурно, но какви ще са те, повярвай ми, и ние нямаме точна информация. Научаваме с идването на сценария. Междувременно сигурно си в течение, че и сценаристите ни се смениха. 
Ханде: Аз мога да кажа, че ще се случат неща, които ще зарадват феновете на двамата герои.

Как се отрази на екипа смяната на сценариста?
Керем: В началото, разбира се, малко се притеснихме. Работата и на двамата - и на предишния, и на сегашния, бе страхотна!
Ханде: В толкова продължителни проекти е нормално да се случват такива неща. Новите ни сценаристи и отпреди са следели сериала, затова не имаха проблем с адаптацията. Всичко е наред. 

Тези които не могат да си представят Керем и Зейнеп отделно, създадоха думата "Зейкер". Какво ще кажете за това?
Ханде: Невероятно е /смее се/! Това внимание, този интерес, тази голяма любов на нашите фенове наистина ме учудва
Керем: Миналата неделя, по време на излъчването на серията, туитър се срина направо. Смятайте, чак сме станали ТТ (тренд топик в листата за Турция). Хората, които ни обичат, феновете ни, превзеха цялата социална мрежа.  Подкрепата им е невероятна. Винаги казваме: "ние сме едно семейство", и те са част от това семейство! 

Зейнеп, колкото и да е влюбена в Керем, не се отказва лесно от това, в което вярва. Какво ще кажете относно този строг и упорит начин на поведение от нейна страна?
Ханде: Всъщност това поведение беше много обсъждано от феновете на "Зейкер", казваха - "Нали щеше да направи всичко за Керем, защо не застана до него?". Питайки това, показваха отношението си. Но ето, че Зейнеп е различна. Дори когато става дума за Керем, не е момиче, което върши неща, в които не вярва. Но феновете на "Зейкер" да не се притесняват, очаква ги една много хубава изненада. 

Показаха, че сякаш Керем се отказва от любовта си...
Ханде: Това е любовта на "Зейкер" (смее се)! И двамата притежават много сложни характери. Инати са. И двамата искат контролът върху другия да е у тях, искат да контролират нещата. Затова връзката им е със спадове и върхове. Но да се откажат един от друг, това е невъзможно!
Керем: Любовта на Керем и Зейнеп е като борсата за акции - ту слиза, ту се качва (смее се)!

В нормалния си живот толкова силни ли сте? Оприличавате ли се с образите, които играете?
Керем: И аз стоя докрай зад нещо, в което силно вярвам. Но нещата, в които вярвам, не са от нещата, в които вярва Керем Сайер, това е разликата между нас двамата.
Ханде: Има голяма възрастова разлика между мен и Зейнеп. На нейната възраст всички сме като нея - инатливи, вироглави, твърдоглави, по горделиви сме към живота, бяхме хора, които следвахме само чувствата и емоциите си. Но с напредването на годините, в действие влиза разумът.

И вие ли бяхте луди на тези години?
Ханде: Със сигурност! В тази връзка, много съм се карала със семейството си. 
Керем: Това какво означава?! Бях си направо луд по онова време!

Наближава края на сезона, започнахте ли да правите планове за ваканцията си?
Ханде: Засега никой от нас не може да си прави планове за ваканцията, защото не знаем след колко серии ще бъде краят на сезона. Очертава се, че няма да почивам много. Това е много важно, защото аз искам и да работя и през лятото. Например, един филм изобщо няма да ми дойде зле!
Керем: На първо място в живота ни в момента е сериалът, спрямо него се организираме.

Като казахте филм, на хоризонта появиха ли се проекти, свързани с киното?
Керем: Има няколко. Чета сценариите им. Ходя на срещи и преговори. Ще видим, ако си паснат като време със сериала, може да се получи нещо.
Ханде: И аз получих няколко сценария, това лято искам да се снимам в един филм, но искам да ми допада много, затова бързам.

Керем, бяхте получил предложение от "Homeland", този проект на какъв етап е сега?
Керем: Не е сигурно, преговорите продължават - може да стане, може и да не стане. 

Доволен ли си от това, че се върна от Америка? Липсва ли ти тя?
Керем: Разбира се, че Америка ми липсва. Тамошните условия са много по-удобни и спокойни. Но не съжалявам за решението, което съм взел. Достатъчно съм щастлив от това, че съм тук!

Тогава може ли да кажем, че ще продължиш по пътя си в Турция?
Керем: Не зная, абсолютно нищо да е сигурно. Не мога да кажа със сигурност "Тук съм!". Ако излезе някакъв проект там и неговите условия ме устройват, мога и да замина пак. Това вече е една глобална среда. Има само 10 часа път. Не е невъзможно да балансираш едновременно и двете. 

За кратко време спечелихте милиони фенове. Успяхте ли да свикнете с известността?
Ханде: Ние не обичаме много терминът "известност", просто работим една професия, която се обича и харесва. Но това, че събираме плодовете от тази наша работа по този начин много ни мотивира и ни прави щастливи!
Керем: Аз не мога да свикна с това, че съм известен.

ПРЕВОД: ЛЕНЕС
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото осмо за сезона и двадесет и осмо подред двойно интервю следващия четвъртък, 22 септември. Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните двойни интервюта от първи сезон чрез архива на рубриките ни от тукНЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ОЧАКВАМЕ И ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОД ФОРМАТА НА КОМЕНТАРИ!

8 коментара:

Анонимен каза...

Много хубаво,но според мен трябваше да е интервю,което не е превеждано,защото е ясно,че преведените интервюта вече са прочетени от феновете на сериала и това публикуване е безсмислено.Можеше да се постараете и да ни изненадате,а не да вземате вече преведени интервюта.На това му се вика "да отбиеш номера".Съжалявам,но ме разочаровахте отново.Според мен е редно да се редактирате и да преведете интервю,което не е превеждано.

Анонимен каза...

tezi ot btv nqmatli namerenie da puskat opasni ulici ako moje za otgovor

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Всички нови интервюта на Керем и Ханде са преведени от екипа на феновете им в BG-Mamma, които са много активни и бързи. А и самите актьори рядко дават интервюта за медиите в Турция, което още повече ни усложнява. Какво да направим, да си измислим ново ли? А и това бе единственото двойно, което открихме.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 2 коментар:
Здравейте,
Към този етап - не.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Ще се радвам на двойно интервю с Дениз Чакър и Октай Кайнарджа. Любопитно ми е и дали наистина се разделиха или още са двойка в реалния живот.

Анонимен каза...

Здравейте, казвате че "В очакване на Слънцето" е закупен в България /доколкото разбрах от БТВ/, а знаете ли кога ще започне излъчването му?

Анонимен каза...

Може и изобщо да не започне за съжаление... Поне да го пуснат по БТВ лейди ,вместо само да повтарят един след друг еднакви сериали ама откъде толкова акъл.Въпреки че аз смятам,че сериоло заслужава да се излъчва в най-гледания час по БТВ,убедена съм,че ще постигне забележителен рейтинг.

Анонимен каза...

Със сигурност сериалът заслужава да бъде излъчен в прайтайма на БТВ, но предполагам, че ще го пуснат лятото на 2017 г. като летен сериал /тъй като сега от октомври отново се завръща Твоя мой живот - на който аз не съм фен/. Убедена съм, че ще постигне високи рейтинги. Сериалът е лек, приятен и много интересен, за което основна заслуга имат двамата главни герои - тяхната невероятна харизма и магията Зейкер няма как да не завладее зрителите. Лично аз предпочитам да го дават в прайтайма на БТВ, отколкото по БТВ Лейди.

Предоставено от Blogger.