"Турските актьори 24/7" (89): от 19 до 25 септември 2016 г.

септември 25, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 25 септември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 19 до 25 септември 2016 г., разбирате сега от осемдесет и деветото ѝ издание!

1) Младата надежда на турското кино Бенсу Сорал, която отскоро се снима в най-обещаващия и очакван нов сериал този телевизионен сезон "Отвътре" (Icerde), партнирайки си с Чаатай Улусой, Арас Булут Ийнемли, Четин Текиндор и други, наскоро бе засечена от турските папараци в интересна ситуация. Късно вечерта нейният приятел Хакан Баш я взел с личния си автомобил от снимачната площадка на криминалната драма на Ay Yapim и ShowTV, като въпреки късния час, двамата не успяха да се скрият от зорките погледи на папараците, уловили ги в чакане на уличния светофар. Щом Бенсу забелязала снимащите ги обективи, тя им се усмихнала широко, но след това посъветвала партньора си да гледа пътя и да не се разсейва. Вижте любопитния кадър вдясно!

2) Наскоро се състоя гала-вечер по повод един от най-очакваните игрални филми в Турция тази есен "Много далече, твърде близо" (Cok Uzak, Fazla Yakin). В него главната роля ще бъде изиграна от младата надежда на турското кино Синем Кобал, позната у нас от тийн-хита "Малки тайни", която присъства на организираното от продуцентите събитие. Впечатление на присъствалите журналисти направи това, че чаровната блондинка, снимала се за последно в сериала от есента на 2014-а "Сърдечни работи" (Gonul Isleri), бе сама и не бе придружена от своя съпруг и актьор Кенан Имирзалъоулу. "Почивката свърши, време е за работа!", заяви с въодушевление Синем, а на въпросите на медиите дали ще се снима скоро в общ проект със своя любим, познат от "Езел" и "Справедливостта на Кара", отговори със следните думи: "Поне към момента не сме обсъждали подобно нещо".

3) Неслихан Атагюл разплака Кадир Доулу! Двамата изключително харесвани и обсъждани съпрузи отблизо следят взаимните си кариери и не пропускат да споделят взаимно критики и похвали за работата си. В сряда, 21 септември, стартира новият втори сезон на хитовата драма с Неслихан "Черна обич" (Kara Sevda) по StarTV, като съвсем естествено Кадир е гледал завръщането на проекта с участието на своята любима. След като го изгледал, пред свои близки той заявил, че една от сцените с героинята Нихан толкова го докоснала и разчувствала, че той се разплакал. С тези си думи той прави своеобразна похвала за работата на Атагюл, която очевидно е доста добра.


4) Керем Бурсин от "В очакване на слънцето" впечатли последователите си в социалните мрежи с ексклузивен фотос! Наскоро любимецът на милиони млади зрителки по света сподели изключително интересна снимка, на която се вижда как тренира и колко много е заякнал, готвейки се за новата си роля в проекта с работно заглавие "Този град ще стане скрит" (Bu Sehir Arkandan Gelecek). Вече има и повече подробности около ролята му в него: Али е едва четиригодишен, когато на пътешествие с лодка в морето убиват пред очите му майка му. Той успява да се скрие от убийците и да запази живота си. От тогава под крилото си го взема готвачът на товарен кораб Рауф, който отглежда младежа и го възпитава. Али владее 5 езика и се обучава като морски военен.

5) Младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", наскоро бе забелязана от турските папараци на среща със своя приятелка в кафене в тузарския истанбулски квартал Арнавуткьой. Тя дълго време разговаряла с непознато за медиите момиче, като след като те се приближили към двете дами, Йозге не се учудила от появата им и рязко заявила да не се занимават напразно с нея, защото каквото има да казва, скоро ще сподели с всички в профилите си в социалните мрежи. Вероятно вечно усмихнатата красавица, снимала се в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) допреди три месеца, е имала предвид спекулациите относно участието ѝ в нов проект с работно заглавие "Шампион".

6) Наскоро пък друг млад и изключително харесван актьор - Шюкрю Йоздълдъз, когото у нас познаваме чрез ролята му в хита "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var), бе забелязан от папараците на влизане в един от най-големите и предпочитани търговски центрове в Истанбул - Zorlu Center. Впоследствие той се срещна със свои стари приятели, като срещата помежду им очевидно бе доста очаквана и вълнуваща като за Шюкрю, така и за събеседниците му. Съвсем скоро по турските кина предстои да тръгне най-новия игрален филм с негово участие "Кисели ябълки" (Ekşi Elmalar), в който си партнира със звездите Сонгюл Йоден, Фарах Зейнеб Абдуллах и Шюкран Овалъ.

7) Хатидже Шендил е бременна! Изключително популярната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Дила", "Черни планини" и "Част от мен" чака бебе в третия месец! Това стана ясно от близки до чаровницата, които разкриха пред турските медии благата вест! Освен това на светско събитие, на което тя присъства заедно със своя съпруг и актьор Бурак Саяшар ("Малки тайни" и "Черни планини"), с когото сключи брак преди година и половина, присъствалите папараци забелязаха очевидно порасналия корем на актрисата. Преди време самата тя сподели преди медиите, че ако някой ден забременее, никога няма да го оповести пред света, тъй като това е нещо изключително свято и интимно. Е, нищо не остава скрито от турските журналисти... Честито на бъдещите родители Хатидже и Бурак!

8) Отскоро една от най-известните турски актриси-ветерани Небахат Чехре, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", се изявява като част от журито на тазгодишното състезание за късометражно кино "Marmara Forum Kristal Kamera"! Любимката на зрители от три поколения наскоро бе забелязана от журналисти, пред които тя направи следното изявление повече от въодушевена и щастлива: "Филмите на студентите от университетите са успешни! Младите ме заразяват с много положителна енергия!". Впечатление на папараците направи, че Небахат, която за последно се снима в първия сезон на криминалната драма "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) през пролетта на 2014 г., наистина изглежда по-свежда и заредена от преди.

9) Във вторник, 20 септември, своя четиридесет и трети рожден ден отпразнува един от най-харесваните и популярни турски актьори Джансел Елчин! По този повод неговите колеги от истанбулския театър му направиха изненада и му подариха огромна торта, на която под формата на захарна фигурка е застанал Джансел, играейки в постановката "Виктор Франкенщайн", която оглавява вече два сезона подред. Тази необикновена изненада изключително много зарадвала Елчин, когото у нас познаваме чрез ролята му в хита "Огнено сърце" и който за последно се снима миналата есен в криминалната драма "Завръщане у дома" (Eve Donus). Вижте снимки от рождения му ден вдясно!

10) На снимачната площадка на изключително обещаващия и дългоочакван игрален филм "Кисели ябълки" (Ekşi Elmalar) актьорите се сблъскват с доста интересни и необичайни за тях предизвикателства. Красавицата Сонгюл Йоден бе една от най-изненаданите на снимачната площадка на проекта, чиято премиера предстои съвсем скоро по турските кина, тъй като тя за първи път в живота си трябваше да... издои коза! Актрисата, позната у нас от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", доста се забавлявала, докато се научи да прави това, а след това и да бъде заснета. Любопитен фотос от снимачната площадка на проекта вижте вляво!

11) Една от най-екзотичните красавици на турското кино Елчин Сангу бе принудена да се снима два дни почти без прекъсване! Причина за този натоварен график на актрисата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", бе новата модна колекция на известната марка "Boyner", чието лице отскоро е именно червенокосата чаровница. Представяйки най-новите сетове на компанията в артистична обстановка, Елчин прекарала неусетно четиридесет и осем часа почти без почивка. Не по-лека бе задачата на фотографа, заснел фото-сесията - Джунейт Акероулу. Напомняме, че в момента Сангу се снима в хитовата романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask).

12) Неджат Ишлер стана брачен свидетел! Наскоро харизматичният актьор, когото в България сме гледали в хитовете "Златната клетка" и "Готова на всичко", присъства на сватбената церемония на двама свои близки приятели Ясемин Карасой и Сердар Кая, провела се в тузарския морски курорт Бодрум, където той живее от две години насам. Напомняме, че доскоро Неджат се снима с главна роля в един от най-обещаващите и очаквани игрални филми тази есен "Нашето място" (Ikimizin Yerine), партнирайки си с мега-звездата Серенай Саръкая, която в момента у нас гледаме в хита "Кварталът на богатите" (Medcezir).

13) ШОК! Известната турска актриса с германски произход Мерием Узерли взе шокиращо и неочаквано за всички решение! Чаровницата, станала световноизвестна след участието си в първите три сезона от най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), се отказа от участие в хитовата криминална поредица "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), в чийто втори сезон, стартиращ само след седмица, се очакваше да се включи с главна роля! Това нейно решение оставило без думи най-вече нейният продуцент, който трябвало да се черви пред продуцентите на "EDHO" с Октай Кайнарджа и Дениз Чакър. Тя заявила пред своя представител, че се оттегля от проекта, още преди да се е включила в него, с думите: "Мен ме няма".

14) След неочакваната раздяла на изключително популярната актриса Белчим Билгин ("Щастливи заедно") с екипа на хитовата драма "Гордиев възел" (Kordugum) в началото на втория ѝ сезон и смъртта на героинята ѝ Наз, шокирала цял свят, чаровницата се установи в Лондон, Англия. По-любопитното обаче е, че красивата брюнетка с необятен поглед е наела заедно със съпруга си луксозен апартамент в центъра на града и в непосредствена близост до Бъкингамския дворец за 4000 паунда или 15 000 турски лири месечно. Така в интернет-пространството фенове на Белчим се шегуват, че тя е станала комшийка с английската кралица.

15) Изключително популярната турска актриса Бурчин Терзиоулу, която у нас сме гледали в хитовете "Езел" и "Милост", с нова придобивка! Лъчезарната и нежна красавица, която наскоро се завърна от курорта Мармарис заедно със своята половинка Илкер Калели ("Тайни") заради началото на снимките на третия сезон на тоталния хит със свое участие в главна роля "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), бе заснета от турските папараци да се качва в чисто нов джип марка "Land Rover", паркиран в тузарския истанбулски квартал Бебек. По последна информация Бурчин е закупила новото си модерно и удобно возило с хонорара си за новите епизоди на поредицата на KanalD, завръщаща се съвсем скоро пред октомври, който е получила предварително.

Barış Arduç ile Elçin Sangu'dan ortak röportaj!
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 26 септември, ще бъде финализирано издание №128 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 27-и, започва новото №129, което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 27 септември, ще бъде публикуван третия за сезона и петдесет и първи подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новите есенни сериали по KanalD "Баща ми и семейството му" (Babam ve Ailesi) и "Златните" (Altinsoylar). В сряда, 28 септември, идва ред на третото издание от "От кухнята на...", което ще бъде посветено на "Черна обич" (Kara Sevda). В четвъртък, 29 септември, предстои да прочетете деветото за сезона и двадесет и девето подред "Двойно интервю", което ще бъде с Елчин Сангу и Баръш Ардуч от "Любов под наем" (Kiralik Ask). В петък, 30 септември, ще бъде публикуван третия брой от "Гледна точка: зрител", в който ще бъдат коментирани тазгодишните награди "Златна пеперуда" (Altin Kelebek). В събота, 1 октомври, идва ред на третото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете какви рейтинги постигнаха любимите Ви сериали в южната ни съседка в социалните мрежи от 24 до 30 септември 2016 г. И в неделя, 2 октомври, предстои юбилейният брой №90 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 27 септември, ще станат ясни имената на вторите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и вторите елиминации във формата. В петък, 30 септември, ще станат ясни вторите двама състезатели, отпадащи от него! 

1 коментар:

Анонимен каза...

Това, че Мерием Узерли няма да замести Дениз Чакър в ЕДХО, означава ли, че Дениз остава в сериала?

Предоставено от Blogger.