"Турските актьори 24/7" (87): от 5 до 11 септември 2016 г.

септември 11, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 11 септември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България -
"Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 5 до 11 септември 2016 г., разбирате сега от осемдесет и седмото ѝ издание!

1) Езги Асароулу и Керемджем се сдобриха! Любимците на милиони зрители по света от "Моят живот" (O Hayat Benim), който започва съвсем скоро в България по Диема Фемили, ще участват в неговия нов четвърти сезон, стартиращ до броени дни в южната ни съседка, противно на разпространявалите се през последните месеци слухове, че го напускат. Любовта между екранните Бахар и Атеш прерасна в реалния живот преди около година, но след десетмесечна връзка, вдъхващите им живот Езги и Керемджем се разделиха. Наскоро стана ясно, че двамата са решили да дадат още един шанс на отношенията си, след като нито един от тях няма да напуска снимачната площадка на "Моят живот" и след като отново ще прекарват изключително много време заедно. 

2) Мурат Йълдъръм и Фахрие Евджен ще се снимат заедно в нов игрален филм! Актьорът от "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа" и актрисата от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" ще пресъздадат главните роли в него. Героят на Мурат ще бъде лекар, като за да го изиграе максимално добре, наскоро любимецът на милиони зрителки по света присъства на истинска операция. Щом обаче тя започнала и професионалистите отворили тялото на пациент, Йълдъръм, който за последно се снима в провала с Мерием Узерли "Кралица на нощта", припаднал. Причина за това била непоносимата за него гледка на кръв, от която по-късно той сподели, че го е заболяла главата, пригадило му се е и му се е завил свят. 

3) Още новини около "Моят живот" (O Hayat Benim)! Наскоро актрисата, изпълняваща главната роля в него - Джерен Морай, бе засечена от турските папараци на един от плажовете в тузарския курорт Бодрум. Познатата на българските зрители от хита "Мечтатели", в който изигра ролята на Су, красавица се радваше за последно на летните слънчеви лъчи и топла морска вода, преди да се завърне на снимачната площадка на хита със свое участие за неговия четвърти сезон по FOX. Изключително добро впечатление на заснелите Джерен журналисти направи перфектната ѝ фигура, с която много малко нейни колежки могат да се похвалят. Екранната Ефсун събра погледите на всички ваканцуващи с великолепната си визия. 

4) Известните турски актьори Гьокче Бахадър и Алиджан Юджесой в общ проект! Актрисата, която за последно се снима в провала от миналата есен "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), и актьорът, който участва в хита "Гордиев възел" (Kordugum), завръщащ се тази есен с нов втори сезон по FOX, ще участват в нов игрален филм със заглавие "Любовен сън" (Ask Uykusu). В него двамата ще пресъздадат образите на съпруг и съпруга. Историята във филмовия проект ще се върти основно около изневяра. Премиерата на кино-лентата с Гьокче и Алиджан е насрочена за 17 март 2017 г., като снимките ѝ започват през следващите седмици. 

5) Трима актьори от "Черна роза" (Karagul) се завръщат на екран през новия телевизионен сезон! След като един от най-успешните турски сериали, създавани някога, приключи преди три месеца след четири сезона в ефира на FOX, три от звездите му - Едже Услу ("Сълзи над Босфора"), Мерт Язъджъоулу и Айча Айшин ще гледаме отново съвсем скоро! Едже ще се снима с главна роля в проекта с работно заглавие "Елван" (Elvan), партнирайки си с младата Нилай Дениз от "Отново любов" (Ask Yeniden). Айча пък ще гледаме в започващия съвсем скоро по KanalD проект "Златните" (Altinsoylar). А Мерт, известен от "Черна роза" като Баран, ще вземе участие в "Надеждата никога не умира" (Umuda Kelepçe Vurulmaz) с Йозге Йозберк и Бегюм Биргьорен. 

6) През следващите месеци изключително популярният турски актьор Халит Ергенч, познат у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век", ще бъде изключително зает освен с участието си в един от най-дългоочакваните сериали тази есен "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) по KanalD, и с нов игрален филм! Любимецът на милиони зрителки по света, който се отдаде на почивка през изминалите две години след финала на последния му проект "Muhtesem Yuzyil" през юни 2014 г., ще се снима едновременно и в сериал, и във филм. Подробности около кино-лентата, в която ще се включи Халит, все още няма. Единствено стана ясно, че наскоро той е посетил Зонгулдак, където ще бъде заснета част от филма. 

7) Екзотичната красавица Саадет Ъшъл Аксой, позната в България чрез участието с в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век", се оказа фенка на друга своя популярна колежка - Езги Мола. Наскоро чаровницата, която в момента се снима в хитовия проект "Гордиев възел" (Kordugum) с главна роля, за чиито снимки се наложи да се завърне от Лос Анджелис, където се установи да живее след сватбата си с Памир Къранер, даде интервю за септемврийския брой на списание "InStyle", в което заяви, че с Езги, която у нас е известна чрез участието си в "Любов извън закона" (Hirsiz Polis), са близки приятелки и тя е като неин идол. 

8) Наскоро известната актриса със сръбски произход Емина Сандал, позната у нас чрез участието си в хита "Сезони на любовта" (Lale Devri), даде кратко изявление пред турска медия. Чаровницата, журираща в момента в риалити-формата на TV8 "Rising Star Turkiye", разкри тайните за перфектния си външен вид. Тя сподели, че не си пада особено по сладкишите и захарните изделия, но никога не би могла да устои на шоколада, който е един от най-големите ѝ източници на енергия. Емина разкри, че набляга повече на месните блюда и че яде хляб единствено понякога на закуска. За гладкото си и сияещо лице тя довери, че използва изцяло био-козметика. Освен това съпругата на известния турски певец Мустафа Сандал добави още, че никога не е боядисвала косата си. 

9) Неслихан Атагюл Доулу стана рекламно лице на Pantene! Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", наскоро засне най-новата реклама на известната марка шампоани за коса, чието досегашно рекламно лице бе нейната по-възрастна колежка Бергюзар Корел. За своето ново призвание звездата, която в момента се снима във втория сезон на хита "Черна обич" (Kara Sevda), сподели пред турските медии следното: "Да съм звезда на реклама е нещо много различно и вълнуващо за мен. Много съм щастлива!". 

10) Наскоро излязоха първите промоционални снимки към един от най-очакваните и обещаващи нови сериали през новия телевизионен сезон 2016-2017 г. "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)! На тях за първи път се виждат заедно един до друг актьорите, които ще изпълнят главните роли в проекта на Ay Yapim - Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту. Както и по-рано информирахме, началото на поредицата със сценарист Едже Йоренч е насрочено за през октомври месец по StarTV. Очаква се в близките дни да излезе и първият официален трейлър към поредицата. 

11) Сонгюл Йоден отново даде повод за ревност на своя любим, с когото беше разделена дълго време, но с когото впоследствие се сдобри и отново се събра - Керем Алъшък. Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" бе засечена от турските папараци да се разхожда заедно с доста по-младия от нея актьор Берк Джанкат, познат у нас чрез участието си в "Кварталът на богатите" и снимал се за последно в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Двамата показаха необикновена близост, като бяха заедно в една компания и с актрисата Есра Дерманджъоулу от "Пепел от рози". Дали между Сонгюл и Берк има нещо повече от приятелство, предстои да разберем. 

12) Забрана от екипа на хитовия сериал "Гордиев възел" (Kordugum) към актьора, изпълняващ главната роля в него - Ибрахим Челиккол! Наскоро започнаха снимките по втория сезон на мелодрамата, продуцирана от Endemol Shine Turkey и излъчваща се по FOX, като голяма част от сцените в първия за сезона епизод ще бъдат заснети в областта Рива, където героят на Ибрахим - Али-Неджат Карасу, ще пребивава. Както и преди сме писали, Челиккол е известен със страстта си към кучетата, притежавайки единадесет кангала, с които е неразделен. Но отскоро той е бил принуден да бъде разделен с тях, тъй като екипът на "Гордиев възел" не позволил на звездата от "Ифет", "Милост" и "Черни планини" да ги вземе със себе си. 

13) Вече има повече подробности около новия сериал с участието на Керем Бурсин! Младият актьор, който стана известен след участието си в младежкия хит "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), ще се снима в нов проект на KanalD с работно заглавие "Този град ще стане скрит" (Bu Şehir Arkandan Gelecek). За участието си в един епизод от него Керем, снимал се за последно в драмата от есента на 2014-а "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), ще получава по 50 000 турски лири, т. е. по 200 000 месечно. Красавецът, бил доскоро рекламно лице на известната модна компания "Mavi", се подготвя за новата си роля от година насам, като пет дни в седмицата посещава фитнес-залата и взема уроци по бокс, тъй като героят му Али ще изисква тези умения. 

14) ЕКСКЛУЗИВНО! Енгин Акюрек и Серенай Саръкая ще бъдат екранни партньори в нов сериал! Актьорът, снимал се за последно в хита "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), и актрисата, която у нас в момента гледаме в "Кварталът на богатите" (Medcezir), ще изиграят главните роли в нова мелодрама. След като получил предложения за участия във "Великолепният век: Кьосем" и новият проект "Шампион" (Sampiyon), които отхвърли, Енгин, познат у нас от "Пепел от рози" и "Брак с чужденец", е приел да се снима заедно със Серенай Саръкая, за която пък се спекулираше, че в новия си проект ще си партнира с Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич"). Очаквайте повече подробности около новия им проект скоро! 

15) Голямо признание за екипа на хитовия турски сериал "Черна обич" (Kara Sevda)! През изминалата седмица се състоя церемонията по награждаването на едни от най-престижните телевизионни и кино награди в Сеул, Южна Корея. Бурак Йозчивит, изпълняващ главната роля в проекта на Ay Yapim и StarTV, заедно с режисьорката Хилял Сарал присъства на церемонията и получи лично приза за най-добър сериал на годината, който е именно "Черна обич"!. Той благодари на всички, подкрепили екипа му, и заяви, че се чувства горд да се нарече турчин. Честито на целия екип на "Черна обич"!

16) Следващата седмица започва есенният сезон за СЕРИАЛИ в България! На 12 септември (понеделник) ще бъде финализирано издание №126 от "Какво гледат в Турция", а на 13-ти (вторник) започва новото №127, в което ще Ви очакват много изненади и което ще бъде обновявано всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. На 13 септември (вторник) с нов сезон се завръща "Турция представя...", в чието първо за сезона издание ще представим трите нови есенни сериала по FOX. В сряда, 14 септември, започва новата ни рубрика "От кухнята на...", като първият ѝ брой ще бъде посветен на "Кварталът на богатите" (Medcezir). В четвъртък, 15 септември, ще прочетете седмото за сезона и двадесет и седмо подред "Двойно интервю", което ще бъде с Ханде Доандемир и Керем Бурсин от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). На 16 септември (петък) стартира новата ни рубрика "Гледна точка: зрител", в чието първо издание ще коментираме новият телевизионен сезон 2016-2017 г. в Турция. В събота, 17 септември, започва третата ни нова рубрика - "Какво коментират в Турция?", като в нея ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи за периода от 10 до 16 септември 2016 г. И в неделя, 18 септември, идва ред на новия брой №88 от "Турските актьори 24/7"
А на 16 септември (петък) стартира новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"! Повече информация за него ще намерите тук!

9 коментара:

Илияна каза...

Сонгюл Йоден и Керем Алъшък никога не са били женени. В момента се предполага, че са сложили край на дългогодишната си връзка без брак.

Анонимен каза...

A koga shte zapochne seriala na Kerem Bursin?

Анонимен каза...

Дано Серенай играе с Шукрю,а не с Енгин,според мен Шукрю повече й подхожда и на визията,и на годините.

Анонимен каза...

Какъв ще е жанра на сериала с Бурсин?

Анонимен каза...

Идея нямам,но Хазал Кая ще е в главна женска роля.....Ужас,как нея му избраха...

Анонимен каза...

Само малка корекция филма на Керем ще се излъчва по Star tv,продуценската компания е Ay Yapim

Анонимен каза...

Бурак даже не беше номиниран за най-добър актьор, камо ли да е спечелил ???
Сериалът му спечели специалната награда на журито и той получи наградата заедно с
режисьора на "Kara Sevda" Хилял Сарал.

Анонимен каза...

Така е ,дано си проверяват вече по-добре информацията,защото така хората получават грешна информация.

Unknown каза...

Бурак взе наградата заедно с Хилял Сарал за най-добър сериал категория драма,а за актьор изобщо не е бил номиниран.

Предоставено от Blogger.