Дженифър Уинджет: "Чувствам се благословена като съпруга!"

Здравейте, приятели! Петък е, 29 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова със седмия отпаднал - Сидхарт Шукла от "Малката булка", а тази осмото ще бъде с класиралата се на седмо място в проекта и отпаднала след неговия полуфинал - Дженифър Уинджет! Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 30 май 1985 г. в големия индийски град Бомбай. В момента е на 30 години, зодия близнаци. След по-малко от месец предстои да навърши тридесет и една години. За първи път се снима във филм през 1988 г., когато е едва на три годинки, изигравайки ролята на малко момиченце. През 1995 г., когато е на 10 години, отново се включва с роля на малко момиченце във филмова продукция. За последно красавицата се снима в приключилата през септември 2014 г. в родината си мелодрама, която наскоро показа своя кулминационен епизод и в ефира на БТВ Лейди - "Сияйна луна" (Saraswatichandra), изигравайки ролята на Кумуд. Време е да започваме с интервюто, което е взето единадесет дни след дълго пазената в тайна сватба на Дженифър!

Защо проведохте сватбената церемония тайно от всички и не обявихте преди това за нея?
Заедно със съпруга ми решихме да проведем сватбата си в тесен семеен и приятелски кръг, без медии, репортери, светкавици от фотоапарати и излишни други светски приумици. Не искахме сватбата ни да бъде достояние на целия свят, защото това е едно от най-важните събития в живота ни и според нашите разбирания трябва да се проведе в интимна обстановка. 

Спазихте ли всички нужни сватбени ритуали?
Ако трябва да бъда честна - не. Поради ограниченото време и тайнствеността на цялата церемония, не успяхме да изпълним и да спазим всички нужни ритуали. Ние просто се придържахме към най-важните и сключихме брак, това е.

Чие дело бе Вашата красива сватбена рокля?
Сватбената ми рокля бе проектирана като модел и ушита от моя изключително близък приятел дизайнер Джери Ди'соуза. Съпругът ми Каран пък бе облечен в черен смокинг с марката на Армани.

И все пак - не сте ли мечтаела за пищна сватба с много гости?
За мен това не е перфектната сватбена церемония. Преди да се омъжа за Каран, сънувах сън, в който сватбата ми беше точно такава, каквато се случи в действителност - малка, на нея присъстваха само най-близките ни хора и приятели, без излишен шум и блясък. Това беше моята сватба-мечта и искрено се радвам, че се сбъдна!

Кога разбрахте, че съпругът Ви Каран ще бъде човекът до Вас?
Може би ще прозвучи странно за мнозина, но ние с Каран не помним кога за първи път сме се срещнали и кога е започнала връзката ни. Затова и не честваме подобни годишнини. Сега обаче знаем кога е била сватбата ни и нея, естествено, ще отбелязваме като празник ежегодно. Именно заради това и не помня кога точно сърцето ми прошепна, че това е мъжът на живота ми. Аз просто го усещах по някакъв свой странен и необясним начин. Не съм разбрала това просто изведнъж, след някоя негова постъпка или дума например. Бракът ни беше просто една от многото стъпки в нашата връзка.

Вярно ли е, че баща Ви не е одобрил тайнствеността на сватбата Ви с Каран?
Това изобщо не е вярно. Родителите ми винаги са приемали и обичали много Каран, като свой собствен син, и винаги са оставяли на нас решенията относно връзката ни, така че да бъдем щастливи.

Типичната съпруга, която обгрижва мъжа, обича да му готви и да му носи чай в леглото, ли сте?
Аз съм съпруга, която обича да се грижи за съпруга си и да го прави щастлив. За щастие, моят все още не пие чай и не закусва в леглото (смее се).

Какъв е животът след брака?
Страхотен! Не се чувствам по-различно. Изключително щастлива съм обаче от факта, че с любимия ми мъж узаконихме връзката си пред Боговете и държавата и че тя е вече официална. Чувствам се благословена!

Какво научихте един за друг след брака?
Ние с Каран сме заедно като двойка от вече седем години, така че сме се опознали достатъчно добре за този голям период от време, че да няма какво ново да научим един за друг точно пък след брака.

Какви са плановете Ви за меден месец?
Заради професионалните ми ангажименти няма да можем да се отдадем един на друг и да заминем на меден месец веднага след сватбата. В най-скоро време обаче плануваме да заминем заедно за Лас Вегас, където ще е меденият ни месец.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 6 май! То ще бъде с красавицата Дийпика Сингх, позната у нас чрез ролята си в хита "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum)! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Анонимен каза...

Много интересно, благодаря ви за статията, тази рубрика ми е любима!

Анонимен каза...

Хубава статия, да, но я проверете, тя и съпруга и са разделени от 2014, или поне така пише в интернет...

Предоставено от Blogger.