ШОК! Гюлсерен умира на сватбата си в "Твоят мой живот"!


ШОК! Главната героиня в тоталния турски хит "Твоят мой живот" (Paramparca) Гюлсерен умира в края на петдесет и първи оригинален епизод!
Както още преди месец стана ясно, актрисата, която протагонизира един от най-гледаните сериали в момента и у нас, и в южната ни съседка - Нургюл Йешилчай, го напуска, но никой не очакваше, че това ще се случи по толкова шокиращ, драматичен и неочакван начин, който ще обърне тотално хода на предстоящите събития в сериала! Напомняме, че се очакваше младата надежда на турското кино Шюкран Овалъ да поеме щафетата и да продължи образа на Гюлсерен, но в последствие стана ясно, че тя ще пресъздаде образа на психоложката Айше, която вероятно от тук нататък ще бъде главната героиня в "Твоят мой живот". Никой обаче не очакваше, че последната сцена на Нургюл ще бъде такава и героинята ѝ, превърнала се във феномен и в любимка на милионите турски зрители, ще приключи по такъв нелеп начин! Всичко се случва по време на сватбата между Гюлсерен и Джихан (Еркан Петеккая), които най-сетне откриват щастието и са готови да се врекат във вечна любов един към друг след поредицата от изпитания, през които преминаха, борейки се за любовта си. Уви, щастие няма да има, тъй като в края на петдесет и втори оригинален епизод от "Paramparca", излъчен буквално преди няколко часа в Турция по StarTV, на празничното събитие се появява наемен убиец, нает от най-големия враг на Джихан - Харун, изигран от известния турски актьор Баръш Фалай, включил се в сериала с началото на втория му сезон през септември м. г. Въпреки че новият злодей в мелодрамата решава да се откаже от плана си за отмъщение, вече е късно и няма връщане назад, тъй като наетият от него убиец убива Гюлсерен на сватбата ѝ!

Трейлърът към новия петдесет и втори оригинален епизод е покъртителен! На него си вижда как тялото на мъртвата Гюлсерен бива изкарано от сватбената зала от съдебна медицина, изпускайки от ръката си брачното ѝ свидетелство с Джихан. Той е сломен и покъртен от случилото се и не може да повярва, че то е истина, а не кошмар! Не по-малко разстроени от смъртта на главната героиня са и двете ѝ дъщери - Джансу и Хазал, като е изненадваща реакцията на момичето, което не е нейно родно дете, но е отгледала - тя е толкова тъжна и шокирана, че иска да се хвърли във водата, но майка ѝ Дилара и момичето, с което са я разменили преди петнадесет години при раждането ѝ, я удържат! Джансу също е покъртена, както и бившия съпруг на Гюлсерен - Йозкан, и нейната бивша зълва - Кериман. Безспорно обаче загубата на най-голямата си любов най-тежко преживява Джихан... Можете да видите какво да очаквате в петдесет и втори епизод от тук!

Какво предстои да се случи отсега нататък? Какъв ход ще поеме сюжетното развитие в "Твоят мой живот" след смъртта на Гюлсерен? Как останалите герои ще преживеят нейната загуба и как тя ще се отрази на психиката им? Ще ги промени ли и ако "да", как? Ще има ли най-сетне щастие в семейство Гюрпънар или предстоят още трудни изпитания? Кой ще се окаже спасителният пояс за Джихан, изпаднал в депресия и отчаяние? Ще бъде ли това психоложката Айше, изиграна от Шюкран Овалъ? Отговорите на всички тези въпроси тепърва предстои да се разкриват! 

Един от другите много задавани въпроси в момента е ще се отрази ли смъртта на Гюлсерен на блестящите рейтинги, които "Твоят мой живот" (Paramparca) отчита вече повече от година? Ще свикнат ли зрителите да гледат сериала без най-важния образ в него - главната героиня, или в знак на протест и несъгласие със случилото се в него ще спрат да го следят и така рейтингите му ще се понижат? Ако да, с колко и ще бъде ли понижението в интереса към проекта решаващо за неговото продължаване? Отговорите на тези въпроси тепърва предстои да научавате първи в рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

Вижте снимки от последните сцени на 51 епизод и от трейлъра към 52 епизод:

Джихан плаче за Гюлсерен!
Джансу скърби за майка си!
Йозкан и Кериман са покъртени от смъртта на Гюлсерен

Гюлсерен вижда убиеца си!
Мъртвата Гюлсерен изпуска брачното свидетелство
Хазал крещи името на Гюлсерен, а Дилара и Джансу я успокояват

10 коментара:

Анонимен каза...

Защо повторение на Север Юг,а не пуснат Черни пари и любов

Анонимен каза...

Zashto mi iztrihte komenrara? Ne vi iznasq li?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Защото подобен скъп проект като "Черни пари и любов" няма как да се излъчва по малко гледана и нишова телевизия като БТВ Лейди. Ако ще започне в България, този проект ще се излъчва по най-гледаната телевизия в семейството на bMG - БТВ, където ще има най-големи шансове за успех.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Не сме трили никакъв коментар. Ако говорите за вчерашния коментар с въпрос коя е песента от "Ифет", той бе зададен два пъти и за да не се повтаря, изтрихме втория, но както сте забелязали, сме отговорили на него.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Ще ми обясните ли що за глагол е "протагонизира"?

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
"Протагонизира" означава, че даден актьор играе главната роля в даден филмов или многосериен проект. От него произлиза думата "протагонист".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Е на луда ли ще ме правите? Публикувах коментар днес,който стоя 5 минути и после изчезна..... Коментарът беше "Защо слагате такива заглавия?Има хора,които не искат да знаят какво ще се случи в сериалът,а след такова заглавие е невъзможно.Да бяхте написали,вижте какво ще се случи с Гюлсерен,а не да пишете,Гюлсерен умира".Знам,че го правите за да привличете повече хора,но не всички искаме да знаем,който иска ще влезе и прочете,но Вие така го написахте,че просто от заглавието Ви ми се изгуби интереса към сериала.Много не професионално от ваша страна.

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Никакъв коментар не сме трили, в грешка сте! Или само сте го написали, а не сте го публикували, или не знаем какво. Коментари никога не трием, само ако се повтарят - тогава. Съжаляваме, ако заради нас сте изгубила интереса си към сериала, но принципно в социалните мрежи новината вече е много широко разпространена и е неизбежно фен на "Твоят мой живот", ползващ интернет, да не е разбрал за случилото се.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Явно не сте схванали иронията във въпроса ми... Протагонист е съществително, можете да проверите в речника, и не само българския. Не знам кой/как е имислена тази глаголна форма, която се среща само в сайт за латиносериали. Не замърсявайте езика ...

Unknown каза...

molq vi promenete kranq tozi epizod i neka giulseren da ne umira

Анонимен каза...

глупости.Загубих бутилка ракия,заради това кой прострелва Гюлсерем.Не публикувайте повече такива коментари.

Предоставено от Blogger.