"Турските актьори 24/7" (72): от 15 до 21 февруари 2016 г.

Започва нова седмица, с която още повече се доближаваме до началото на пролетния сезон, през който в южната ни съседка, както вече знаете от
изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?", предстои да започнат много нови сериали, а както можете да се досетите - в тях участие ще вземат едни от най-харесваните актьори и актриси!Как се подготвят те за новите си роли, както и как протичат връзките между най-известните светски двойки в Турция, ставащи все повече и повече, заедно с още други актуални, ексклузивни и любопитни новини за любимците Ви, предстои да научавате от понеделник до края на седмицата чрез ежедневните обновявания на най-четената ни и харесвана рубрика "Турските актьори 24/7", продължаваща да се публикува с пълна сила и да отчита изключително висока четаемост! Време е да започваме!

Новини от понеделник, 15 февруари:
1) По случай вчерашния празник на влюбените известният турски актьор Толгахан Сайъшман, познат у нас от "Сезони на любовта" и снимащ се в момента в най-гледания сериал на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), заведе своята приятелска Алмеда Абази - манекенка с грузински произход, на романтична екскурзия в Италия. През първите два дни от празничната им ваканция те отседнали в италианската столица Рим, чиито забележителности посетили. Днес пък влюбените, които според последните слухове имат планове да сключат брак, заминали за друг голям и известен като туристическа дестинация за чужденци град - Милано, където също ще прекарат няколко дни заедно. Любопитно е, че заедно с Толгахан и Алмеда на романтичната им ваканция заедно с тях е отишла и майката на красавицата, която страдала от камъни в жлъчката, но по настояване на известния актьор дошла с младите. Това трогнало още повече влюбената Абази! 

2) Махсун Кърмъзъгюл сключи брак! Преди няколко дни любимият турски актьор, режисьор, продуцент и музикант се ожени за своята приятелка Едже Бинай в Бевърли Хилс, САЩ, както Ви информирахме в "Турските актьори 24/7" още миналата седмица! Любимецът на хиляди зрителки по света от сериала "Щастливи заедно" (Aska Surgun) вдигна сватба за чудо и приказ в луксозния хотел "Four Seasons", като на празника бе поканил тридесет от своите най-близки приятели и роднини от Турция и още толкова познати от чужбина. Едно от нещата на звездната сватба, което направи най-голямо впечатление на присъствалите гости, бе богатото и разнообразно меню, включващо апетитни ястия както от американската, така и от френската кухня. Любопитно е, че за организирането на сватбеното си тържество Махсун се е изръсил със 100 000 долара разходи по организацията и транспортирането на гостите от южната ни съседка със самолет до Бевърли Хилс. 

3) Навръх Деня на влюбените, 14 февруари, една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка се сгоди! Става въпрос за Синем Кобал ("Малки тайни") и Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), които макар че се смяташе, че вече са сгодени, вчера или за първи път направиха церемонията, или я повториха... Това обаче се случи по доста интересен за медиите начин, тъй като семействата на двамата любими актьори на турските зрители за първи път бяха засечени от папараците заедно, като така стана официално ясно каква е тяхната позиция и мнението им за отношенията между двамата! Както подобава традицията, семейството на Кенан пристигна в дома на Синем, за да ѝ поиска официално ръката. Обективите на папараците заснеха как най-близките хора на Имирзалъоулу пристигат със семейния микробус, държащи в ръце подаръци за бъдещата булка и семейството ѝ. На следващия ден след годежа двамата влюбени заявиха, че всичко е минало по-добре, дори отколкото са очаквали! Напомняме, че Кенан и Синем предстои да сключат брак през май. 

4) Както и по-рано Ви информирахме, известната млада турска актриса Лейля Танлар, превърнала се в любимка на зрителите по света чрез участието си в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), има връзка със сина на известната турска певица Шеввал Сам и бившия футболист Метин Текин - Емир Тарък Текин. И тъй като младежът тренира футбол, поел по стъпките на известния си баща, в английската столица Лондон, на него и Лейля доста често им се налага да бъдат разделени от голямото разстояние между Истанбул и Лондон и от факта, че младата актриса не може да замине заедно с любимия си там, тъй като продължава да се снима в "Твоят мой живот". Въпреки това обаче преди дни Емир Тарък се завърна в Турция, за да отпразнува заедно с половинката си празника на влюбените "Св. Валентин", провел се вчера, 14 февруари! Двамата бяха засечени от турските папараци да се прибират късно вечерта от известно заведение в тузарския истанбулски квартал Джихангир. 

5) Както Ви информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", на 11 февруари (четвъртък) се роди първородното дъщеря на една от най-известните турски актриси Нур Фетахоулу! Звездата от хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", снимала се за последно в историческия сериал на TRT1 "Филинта" (Filinta), кръсти бебето Елиса, като по-рано днес в интернет-пространството изтекоха първите общо снимки на младата майка и дъщеря ѝ, гушнали се една друга в уютната обстановка на болничната стая. Красивите фотоси бяха публикувани в профила на Нур в социалната мрежа Instagram, като за отрицателно време успяха да съберат хиляди харесвания от последователите ѝ и да предизвикат умиление у тях. Всички фенове на Фетахоулу я поздравиха и отправиха най-хубави пожелания към нея и малката Елиса! Снимките, които можете да видите вдясно, са уникални, нали?! 

6) По случай Деня на влюбените известният турски актьор Енгин Алтан Дюзятан, познат у нас от сериала "Край или начало" и снимащ се в момента в хитовия исторически сериал на TRT1 "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), изненада своята половинка и майка на първородния му син Неслишах Алкочлар с трогателно съобщение в социалните мрежи! То гласеше следното: "Любима, ти си човекът, когото най-много обичам на този свят! Ти си най-красивото нещо, което можеше да ми се случи в този живот! Сигурен съм, че твоята любов е толкова голяма, че стига за целия свят! Щастлив съм, че си ми жена! Всяка сутрин, когато отворя очи и се събудя до теб, се благодаря на Бог, че ме дари с човек като теб! Обичам те толкова много...". Какво по-трогателно от това, нали?!

Новини от вторник, 16 февруари:
7) Вчера Ви информирахме, че семейството на Кенан Имирзалъоулу преди дни е отишло да поиска официално ръката на неговата избраница - Синем Кобал, от нейните близки. Наскоро чаровната млада актриса, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в тийн-хита "Малки тайни", бе закарана от своя любим на фризьор заедно със своята близка приятелка и популярна актриса Бурчин Терзиоулу. На сладки приказки под грижите на професионални коафьори и гримьори, двете любимки на турските зрители прекараха няколко часа в студиото за красота. На излизане от него дебнещите ги отвън журналисти зададоха на Синем доста интересен и любопитен въпрос - дали на годежа е сложила сол в кафето на Кенан, както повелява традицията! На него блондинката, снимала се за последно миналата есен в провалилата се криминална драма на ATV "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), отговори не с думи, а с шумен смях на висок глас, което подсказва, че той е породен от забавен спомен, именно какъвто може да бъде соленото кафе на Имирзалъоулу...

8) Любовта между известната млада турска актриса Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и популярният турски певец Мурат Боз, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на филма "Братство" (Kardesim Benim), чупи рекорди! Наскоро двамата споделиха в профилите си в социалната мрежа Instagram една и съща своя снимка, на която са прегърнати и която събра само за няколко дни стотици хиляди харесвания! В профила на Мурат, който е следван от внушителните 3 800 000 потребители, фотосът до момента събра цели 385 000 харесвания и 52 000 коментара, докато в този на Аслъ, който е следван от 593 000 инстаграм-потребители тя е със 195 000 лайка и 17 000 коментара. Така двамата за отрицателно време се превърнаха в най-харесваната турска двойка в социалните мрежи! Любопитно е, че откакто Аслъ има връзка с Мурат, интересът към нейния профил в Instagram се е повишил значително.

9) Преди няколко седмици Ви информирахме, че една от най-известните светски двойки в южната ни съседка - актрисата Мерве Болуур ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг") и певецът Мурат Далкълъч, са в спор за бебе! Младата надежда на турското кино искала много да роди дете от своя съпруг, за когото се омъжи през август м. г., но за разлика от нея, той все още бил против това, тъй като не искал да се оттегля от успешната си кариера на певец. Наскоро обаче Мурат участва на концерт в големия истанбулски търговски център Mall of Istanbul, като след представянето си на сцената направи интересно изявление пред присъствалите на събитието журналисти. На техните въпроси дали наистина все още не е готов за дете Далкълъч отговори със следните думи: "В момента кариерата ми на певец е доста интензивна. Този въпрос ще е най-добре да отправите към Мерве, тъй като именно тя ще износи това бебе в утробата си девет месеца и след това ще му е майка. Нито аз, нито съпругата ми можем да решим кога да имаме дете и кога не, това е Божа работа!".

10) На 14 февруари, Деня на влюбените, една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Синем Кобал и Кенан Имирзалъоулу не можаха да се посветят един на друг, тъй като точно тогава се състоя годежа им и семействата им се събраха заедно за първи път. Двамата любимци на зрителите обаче решиха да наваксат пропуснатото и така вчера вечерта прекараха една незабравима вечер в известно истанбулско нощно заведение, където отидоха заедно със своите приятели и също влюбени актьори Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели да се забавляват. Любопитно бе, че по този повод Илкер, снимащ се в момента в хита на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), изненада бъдещите младоженци със специално свое изпълнение на най-известните песни на група "Duman", под чиито ритми вече улегналият Кенан се отпусна и започна да пее и танцува заедно със Синем. Известният певец Кенан Доулу също изпълни в чест на двамата своя обичан сингъл "Направи го с любов" (Ask ile Yap).

11) Хазал Кая няма да се завърне на екран в скоро време! Това сподели самата тя наскоро, след като взе успешно поредния си изпит по професионална кулинария в един от най-добрите курсове в областта. Чаровницата сподели в профилите си в социалните мрежи снимки, на които позира заедно със своите колеги и с грамотата си, които събраха за отрицателно време внушителен брой харесвания. Хазал, снимала се за последно в провала на TV8 "Марал" (Maral: En Guzel Hikayem) и завършила преди години Италианския лицей в Истанбул, малко по-късно сподели пред турските медии следното: "Мечтата ми винаги е била да живея в Италия! Съвсем скоро аз ще замина там, за да продължа моето кулинарно образование. Надявам се след като завърша курса, да имам възможността да отворя свой собствен ресторант там! Следвам мечтите си, свързани с кулинарията!". Така стана ясно, че поне към момента Кая няма планове да се завръща на снимачната площадка в нов проект.

12) Къванч Татлъту предстои да влезе в битка за рейтинг със своя бивша екранна партньорка! Любимецът на милиони зрителки по света, който в момента усилено се подготвя за ролята си в новия проект "Черно и бяло" (Siyah Beyaz), през новия телевизионен сезон 2016-2017 г. в южната ни съседка, започващ през септември т. г., предстои да се изправи в конкуренция с младата надежда на турското кино Фарах Зейнеб Абдуллах ("Времето лети"), с която си партнираше в последния си проект "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura), постигнал провал. Според последна информация новият проект на Фарах ще носи заглавието "Ветрове на надеждата" (Umut Rüzgârları), като ще започне да се снима още през следващия месец март. Много е вероятно да направи премиерата си още тази пролет. Любопитно е обаче, че продуцентите на Къванч обмислят да изправят в конкуренция новия му сериал с този на Абдуллах.

13) Една от най-известните турски актриси Селма Ергеч, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси" и "Великолепният век", наскоро посети в болницата една от своите най-добри приятелки Нур Фетахоулу и нейната новородена дъщеричка Елиса. Двете любимки на зрителите, запознали и сприятелили се на снимачната площадка на най-успешната турска историческа драма, прекараха заедно няколко часа в лечебното заведение, от което Нур предстои до няколко дни да бъде изписана заедно с бебето си. Любопитно е, че Селма също е бременна и вече коремът ѝ е значително набъбнал, като на излизане от болницата чакащите я отвън журналисти ѝ зададоха няколко въпроса относно бременността ѝ, на които обаче тя не пожела да отговори и с бърза крачка се насочи към чакащия на паркинга автомобил, с който отпраши в неизвестна посока. Към момента е ясно, че Ергеч, също като Нур, ще роди момиченце!

Новини от сряда, 17 февруари:
14) Младите надежди на турското кино Лейля Танлар и Алина Боз, снимащи се вече два сезона в тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca), чийто първи сезон приключва у нас тази вечер по БТВ, са в прекрасни отношения! Напук на слуховете в медиите, че двете красавици не се разбират изобщо, наскоро двете отидоха заедно на премиерата на нов филм, в който участие взема техният екранен брак Бурак Тозкопаран, като застанаха заедно усмихнати и както винаги красиви пред обективите на присъствалите на събитието папараци. Макар че героините на Лейля и Алина - съответно Джансу и Хазал, не се разбират в сериала, в живота актрисите, вдъхващи им живот, са завързали силно приятелство помежду си, опровергавайки изцяло слуховете за дразги между тях.

15) Младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", е в косвена вражда с друга своя колежка Елчин Сангу от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето"! Наскоро чаровницата, снимаща се в момента в романтичната комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), изрази негативното си мнение относно носенето на дрехи от естествена животинска кожа в профила си в Twitter, най-вероятно визирайки именно червенокосата красавица, участваща пък в хита на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), тъй като именно тя наскоро бе заснета от турските папараци да се разхожда с яке, чиято огромна яка е изработена от истинска козина на животно. Това очевидно е подразнило Йозге, която изрази възмущението си от постъпката на колежката си, макар и не споменавайки името ѝ, по следния начин: "Идолките на младите момичета носят дрехи от естествена животинска кожа... Това не е ли твърде безсърдечно?!". Подкрепяте ли позицията на Йозпиринчи?

16) Известният турски актьор Баръш Фалай се разболя от свински грип! Разпространяващото се усилено заболяване в България стигна и до Турция, където вече има хиляди заразени. Сред тях е един от най-популярните турски актьори и любимец на милиони зрителки по света от сериалите "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", който наскоро вдигнал висока температура и малко след това бил диагностициран със "свински грип". Баръш веднага постъпил в частната болница "Gayrettepe", където в момента се лекува. Заради заболяването си Фалай временно отсъства от снимачната площадка на втория сезон на хита със своя участие "Твоят мой живот" (Paramparca), в който играе ролята на злодея Харун. Да му пожелаем бързо възстановяване! Ако все още не сте разбрали, Баръш Фалай ще участва в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г. Ще го подкрепяте ли?

17) Подобно на Бергюзар Корел и Хатидже Шендил, които миналата седмица изразиха негативното си мнение относно празника на влюбените, състоял се миналата неделя, 14 февруари, наскоро още една изключително популярна актриса се присъедини към тяхната позиция! Това е младата надежда на турското кино Ханде Доандемир от тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken), която вчера бе забелязана от турските папараци да спортува, тичайки по крайбрежието на Босфора и сложила слушалки в ушите си. Въпреки това обаче те се осмелиха да я спрат и да ѝ зададат няколко въпроса, свързани най-вече с това как е отпразнувала Св. Валентин. На тях Ханде отговори, че за нея този празник е най-глупавият на света и че няма навика да го чества.

18) В понеделник, 15 февруари, бе излъчен новият 53 оригинален епизод от хитовия сериал на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca), в който завръщането си на екран направи известната турска актриса-ветеран Хюмейра ("Ангели-пазители"), която занапред ще гледаме като лелята на злодея Харун, пресъздаван от Баръш Фалай. В следващата 54 серия, която ще бъде показана на 22 февруари, в сериала предстои да се включи още едно любимо лице на турските зрители - младата надежда на турското кино Шюкран Овалъ, която както по-рано Ви информирахме, ще изиграе образа на психоложката Айше. Нейното влизане в сюжетното развитие е представено доста интересно, като от трейлъра към следващия епизод се вижда как тя, бързайки за някъде, без да иска влиза в заседателната зала на Джихан Гюрпънар (Еркан Петеккая), а първата ѝ реплика е "Пардон!". Засега аудиторията в южната ни съседка приема повече от добре включването на Шюкран в "Твоят мой живот".

19) Изключително популярният турски актьор Берк Октай ще се жени! След почти петгодишна връзка с половинката си Мерве Сарапчоулу, само до броени месеци двойката най-сетне ще сключи брак! Това издадоха близки до влюбените приятели пред турските медии. Любопитно е, че още тази събота Берк и Мерве ще организират семейна вечеря, на която ще се срещнат техните семейства и ще обсъдят заедно за първи път своите намерения да се венчаят. По последна информация плановете на известния актьор и неговата любима са да сключат брак в края на предстоящото лято. Напомняме, че в момента Берк Октай се снима с главна роля в хитовата романтична комедия на ShowTV "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik), като случайно или не, точно когато ще бъде излъчен новият епизод от сериала в събота вечер, той и семейството му ще обсъжда предстоящата си сватба.

20) Тази сутрин известният турски актьор Озан Гювен, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Истанбулска приказка" и "Великолепният век", бе забелязан да закусва в закътано заведение в тузарския истанбулски квартал Арнавутьой заедно с... бившата си съпруга Тюркян Дерия! Папараците заснеха пикантни моменти, от които се вижда как двамата бивши съпрузи говорят за нещо важно помежду си. Според близки до двойката, която се разведе преди шест години, двамата поддържали необичайна за бивши съпрузи връзка, като според тях е напълно възможно искри между актьора и режисьорката отново да прехвърчат и те да се съберат отново след шестгодишна раздяла.

Новини от четвъртък, 18 февруари:
21) Известният турски актьор Неджат Ишлер се завръща на екран! След като за последно се снима в драмата "Моето име е Гюлтепе" (Benim Adim Gulpete) през есента на 2014 г., сега любимецът на хиляди зрителки по света от сериалите "Готова на всичко", "Памуковата принцеса" и "Златната клетка", а познат и от все още неизлъчения у нас "Отмъщението" (Intikam), предстои да се завърна на снимачната площадка, на не на сериал, а на игрален филм, в който ще изиграе главната роля. Кино-проектът ще бъде продуциран от Ay Yapim и режисиран от Умур Турагай, като освен Неджат, втората главна роля ще бъде поверена на по-малко известния Танер Бирсел. Любопитно е, че на участие във филма се е съгласила и Серенай Саръкая, която приела предложението, след като станало ясно, че филмът ѝ с Керем Бурсин "Добро утро, любими" (Gunaydin Sevgilim) отменя снимките си за летния сезон.

22) Известният турски актьор Тамер Карадалъ, който в продължение на години пресъздаваше главната роля в изключително успешния турски римейк на американския хит "Женени с деца" - "Деца душмани" (Cocuklar Duymasin), въпреки че вече е улегнал мъж, гонещ петдесетте, не се отказва от любовните флиртове! Наскоро побелелият любимец на няколко поколения турски зрителки бе забелязан от папараците в южната ни съседка да вечеря заедно със също улегнала като него привлекателна блондинка в малко заведение в истанбулския квартал Румели Хисар. На тръгване от ресторанта, в който двамата се бяха отдали на сладки приказки и се споглеждаха доста интересно през цялото време, мистериозната дама заяви пред струпалите се около нея журналисти, че с Тамер са само много близки приятели и няма връзка между тях. Въпреки това обаче погледите им говореха друго...

23) Изключително популярната турска актриса Аху Яту, станала популярна след участията си в тоталните хитове в южната ни съседка "Любов и наказание" (Ask ve Ceza) и "Твоят мой живот" (Paramparca), се състари с тридесет години! Това не се случи чрез машина на времето или чрез макиаж за някоя специална нейна роля, а само чрез мобилното приложение "MSQRD", което тя свалила на смартфона си. Чаровницата сподели интересния фотос в профилите си в социалните мрежи, от който се вижда как лицето ѝ значително се е състарило и има бръчки. Въпросното приложение до тогава степен бе променило Аху, че мнозина дори не можаха да разпознаят, че преди снимката да бъде обработена, на нея се е виждало красивото и младо все още лице на актрисата, снимаща се вече два сезона като Джандан в хита на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca).

24) Вчера Ви информирахме, че известният турски актьор Баръш Фалай, когото у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите" и който както вече знаете, ще се включи в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., се е разболял наскоро от свински грип и е постъпил в частна болница, за да се лекува. По-късно снощи любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента във втория сезон на хита "Твоят мой живот" (Paramparca), сподели в акаунта си в социалната мрежа Twitter, че преди осем дена са го диагностицирали със "свински грип" и че от тогава до сега се е лекувал. По-интересното бе, че Баръш се похвали, че вече е почти оздравял и предстои да се завърне на снимачната площадка на поредицата на StarTV, в която пресъздава образа на злодея Харун.

25) Мнозина от феновете на изключително популярната турска актриса Мерием Узерли в социалните мрежи не одобряват участието ѝ и цялостната ѝ игра в новия сериал с нейно участие "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi). Чаровницата получава доста критики в профилите си в социалните мрежи, като по-рано днес най-сетне отговори на всички тях по доста интересен и дори скандален за някои начин. Мерием, която стана световно-популярна след участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), заяви, че е направила грешка и че в момента си прави поуки от своя избор. Узерли заяви, че всяко едно участие на даден актьор в даден проект би могло да му донесе само позитиви и по-голям опит. В края на лаконичното си изявление в социалните мрежи красавицата призова феновете си да не се страхуват да правят грешки, точно като нея! Грешка ли е участието ѝ в "Кралица на нощта" според Вас?

Новини от петък, 19 февруари:
26) Миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че известният турски актьор Исмаил Хаджъоулу ("Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса") се омъжи за втората си съпруга, след като преди шест години сключи брак за известната актриса Вилдан Атасавер, но наскоро двамата се разведоха. Дни след сватбата на бившия си съпруг чаровната блондинка, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Златната клетка" и "Млечният път" и която за последно се снима в летния сериал на KanalD от миналата година "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu), бе споделила в профилите си в социалните мрежи, че се чувства самотна, прикачвайки и снимка на интересни порти във френски стил. Наскоро журналисти срещнаха Вилдан, като я попитаха защо е самотна. Атасавер не отговори ясно на въпросите им, но заяви, че самотата ѝ няма връзка с Исмаил и че той изобщо не я интересува вече.

27) Днес е сватбата на Къванч Татлъту и Башак Дизер! По-рано тази сутрин се състоя полетът от Истанбул до френската столица Париж, където една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка предстои да сключат брак. На истанбулското летище бе доста оживено от журналисти и папараци тази сутрин, които забелязаха и заснеха поканените четиридесет гости на сватбата на Къванч и Башак, сред които бяха и самите те, върнали се от Париж, за където заминаха във вторник, за да направят последните приготовления по празника. Други известни личности сред гостите бяха актрисата и близка приятелка на Татлъту, с която преди години той си партнира "Двама завинаги" - Седеф Авджъ, както и Къванч Касабалъ ("Листопад") и Гьокхан Уян. Любопитно е, че майката на младоженеца, която няма да може да присъства на сватбата на сина си заради бъбречното си заболяване, не позволяващо ѝ да пътува със самолет, ще проследи на живо празника чрез помощта на специална 3G връзка. Впечатление на папараците направи избръснатият Къванч, който за сватбата си очевидно е решил да се погрижи за външния си вид.

28) Наскоро папараците в южната ни съседка уловиха младата надежда на турското кино Гюлчан Арслан, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Момичето, което обичах" и "Опасни улици", в пикантен момент заедно с любимия ѝ Метин Ентер. Чаровницата, снимаща се в момента в историческата драма на StarTV "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), разхождаше заедно с половинката си малкото си кученце от порода "пумеран". Двамата влюбени се държаха заедно за ръце, като щом Гюлчан забеляза, че те биват снимани от папараци, се изненада и стресна, като инстинктивно пусна ръката на любимия си, но вече беше късно, тъй като те отдавна бяха заснели близките отношения между нея и Метин.

29) Известният турски актьор Илкер Калели ("Тайни"), снимащ се в момента в хита на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), е имал интересна мечта като малък - да стане рок-звезда и да се занимава професионално с музика! Това разкри самият той в свое кратко изявление пред медиите в южната ни съседка наскоро. Любимецът на хиляди зрителки по света, който вече повече от година има връзка със своята екранна партньорка Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост"), все още не е загърбил тази своя мечта, като тя дори предстои да се сбъдне съвсем скоро, макар и малко закъсняла... След като изпълни няколко популярни турски песни в епизодите на "Пойраз Карайел", музикалната компания DMC била очарована от таланта му на певец и така му предложила да запише албум със своите кавъри на въпросните сингъли. Илкер заяви още, че на 13 години се научил да свири на китара и че бил голям фен на група "Nirvana" и Кърт Кобейн. В училище дори основал рок-банда, която изнесла няколко концерта. Докато пребивавал за кратко в Лондон, Калели заработвал като DJ в нощно заведение. Поздравяваме Ви с изпълнението на Илкер на "Elleri Ellerime" от тук! Страхотен е, нали?!

30) Ще става ли баща известният турски актьор, музикант и продуцент Махсун Кърмъзъгюл? Такива слухове се появиха в интернет-пространството наскоро, след като по-рано тази седмица познатият у нас актьор от сериала "Щастливи заедно" (Aska Surgun) с Берен Саат, се ожени за своята половинка Едже Бинай в САЩ. По последна информация двамата нямали планове да сключват брак и да узаконят връзката си, но след като научили, че чакат бебе, решили да го направят, докато все още коремът на булката не порасне. Още по-любопитното обаче е, че все по-упорито се твърди, че Махсун ще става баща не на едно, а на две бебета, тъй като новата му съпруга чака от него близнаци! Напомняме, че Кърмъзъгюл вече има един син, който е на 23 години и е от предишната му връзка. Съвсем скоро актьорът и съпругата му ще се завърнат от медения си месец в САЩ обратно в Истанбул.

31) Известният турски актьор Хакан Меричлилер, който от вчера можем да гледаме у нас в новия сериал по БТВ "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) като Якуб - брата на главния герой Кахраман (Йозджан Дениз), бе забелязан от турските папараци да се разхожда по улиците на тузарския истанбулски квартал Нишанташъ. Дългокосият артист очевидно бързаше за някъде, като не успя да отговори на повечето въпроси, които наобиколилите го журналисти му зададоха. Въпреки това обаче той успя да им отдели малко време, за да отговори на най-интересния и любопитен за феновете му въпрос - дали след края на снимките на "Част от мен", който приключи в южната ни съседка в края на миналата година успешно с петдесет епизода, ще се оттегли от снимачната площадка, отдавайки се на релакс, или скоро ще се завърне в нов проект! Хакан сподели, че все още не е толкова остарял, че да се отказва от актьорството и че продължава да се снима, като не уточни обаче дали в нов сериал или филм.

32) Освен Къванч Татлъту и Башак Дизер, още една известна турска светска двойка предстои да сключи брак днес! Това са актрисата Бурджу Кара и режисьорът Фърат Доу Парлак, които по-късно днес предстои да се врекат във вечна любов в белгийската столица Брюксел. Противно на очакванията, че ще се оженят през предстоящото лято, изненадващо наскоро двамата обявиха пред медиите, че ще го направят точно на днешната дата. Бурджу, позната у нас чрез ролята си в сериала "Сълзи над Босфора" (Elveda Derken), ще прекара медения си месец заедно с бъдещия си съпруг и с техните най-добри общи приятели през следващия цял месец именно в Брюксел. Любопитно е, че сватбата на Кара и Парлак няма да бъде обикновена и традиционна, тъй като преди дни булката бе забелязана да носи от магазин за ролки своята булчинска такава, която бе... черна!

Новини от събота, 20 февруари, и неделя, 21 февруари:
33) Скарани ли са Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал? Този въпрос наскоро обиколи медиите в южната ни съседка, след като папараци засякоха младата надежда на турското кино от тийн-хита "Малки тайни" късно вечер да се прибира към дома си в истанбулския квартал Джихангир в унило и мрачно настроение, а не както сме свикнали да я виждаме - усмихната и озарена. На въпросите на журналистите защо е в такова състояние, Синем предпочете да не отговаря, като дори още повече забърза крачка към дома си, за да се отърве от тях. Така се появиха слухове за кавга между годениците, които срещнаха семействата си преди седмица. Факт е обаче, че от снимките, които папараците направиха, се вижда, че Кобал все още носи годежния си пръстен, както и огърлицата, която Кенан наскоро ѝ подари, което означава, че може би причината за лошото ѝ настроение е била друга...

34) Известната турска актриса Наз Елмас, позната на българските зрители чрез ролята си в сериала "Късчета живот", има нова любов! Чаровната блондинка, която за последно взе специално участие в първия епизод на новия сериал на FOX "Гордиев възел" (Kordugum), наскоро бе забелязана от турските папараци да вечеря късно вечерта в известно заведение за бързо хранене, като на излизане тя не бе сама, а придружена от малко по-възрастен от нея мъж, с когото показваше опасна близост... На въпросите на веднага струпалите се около двойката журналисти дали това е новият ѝ приятел, Наз отговори с въпрос, в който се съдържаше отговора: "Откъде разбрахте, кой ви каза?", след което двамата се качиха в автомобила на мистериозния мъж и отпрашиха в неизвестна посока.

35) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актрисата Берен Саат ("Щастливи заедно", "Забраненият плод" и "Пепел от рози") и певецът Кенан Доулу, са потресени от наскоро случилите се терористични атаки в столицата Анкара. Берен, която е известна и като актрисата с най-интересно обществено мнение в южната ни съседка, била много оскърбена от случващото се в момента не само в родината ѝ, а по цял свят. Същата позиция зае и нейният съпруг в профилите си в социалните мрежи, като обаче в отговор на нея получи доста странни изказвания от Близкия изток и Арабския свят. Под формата на подигравка потребители в Twitter и Instagram от тези краища на света задаваха реторични въпроси като "Прекалено разстроена ли е жена ти?!" и т. н., очевидно подкрепяйки терористичните действия на своите съграждани. Това шокира както Берен и Кенан, така и всички техни останали фенове...

36) След като напусна екипа на тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca) преди няколко седмици, сега известната турска актриса Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Имението с лозите") се е отдала изцяло на сина си Али-Неджат и прекарва свободното си време с него. Наскоро майка и син бяха забелязани от турските папараци да се разхождат в един от големите търговски центрове в Истанбул, където първоначално седнаха да хапнат в едно от известните заведения за бързо хранене, любими на децата, а след това заедно отидоха на кино, за да изгледат една от последно излезлите анимации. Вероятно за да не бъде разпозната от повечето посетители на мола, а и за да не привлича медийния интерес, Нургюл си бе сложила очила, които обаче не успяха да заблудят папараците и те я заснеха заедно с Али Неджат, който е толкова пораснал, че е на път да я мине по височина.

37) Две от най-известните турски актриси предстои да се завърнат на екран съвсем скоро! Това са Гизем Караджа ("Пътят на Емир", "Опасна красота" и "Надежда за обич") и Наз Елмас ("Късчета живот"), които ще изиграят двете главни женски роли в новия сериал "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari). Вече е ясно какви ще бъдат хонорарите на двете блондинки - Гизем ще получава по 35 000 турски лири на епизод, а Наз се е договорила с продуцентите за далеч "по-скромната" сума от 10 000 на серия. Така Караджа ще прибира по 140 000 месечно, а Елмас - по 40 000. Снимките на сериала започват до няколко дни, като се очаква той да направи премиерата си на екран през третата седмица на месец март. Все още не ясно коя ще бъде телевизията, която ще излъчва новата обещаваща поредица. Знае се обаче, че Гизем ще пресъздаде образа на момиче от бедно семейство, чакащо трансплантация на сърце, а Наз ще вдъхне живот на заможна и интелигентна бизнес-дама. Все още се пази в тайна кой ще бъде актьорът, изпълняващ главната мъжка роля.

38) Събраха ли се отново известната турска актриса Бааде Ишчил и бизнесменът Малкоч Суалп, които водят дело по развод вече няколко месеца и са в непрестанна вражда помежду си? Този въпрос обиколи наскоро медиите в южната ни съседка, след като изтече информацията, че двамата не могат да си поделят своя няколкогодишен син Азур. Именно заради него, за да не страда от липсата на когото и да било от двамата си родители, а и за да расте в нормална семейна среда, Бааде и Малкоч наскоро решили да се съберат отново заедно и да живеят в дома на заможния бизнесмен и баща на детето. Техни приятели издават, че те стигнали до споразумението, че когато става дума за сина им, винаги трябва да бъдат в мир и да са в добри отношения, като именно заради това загърбили старите си лоши отношения. Дали, завръщайки се в дома на Малкоч, любовта между Бааде и него отново ще пламне или двамата правят този компромис само заради сина си, предстои да разберем!

39) Наскоро Ви информирахме, че младата надежда на турското кино Ханде Ерчел, снимаща се в момента в младежката драма на KanalD "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), се раздели със своята половинка Екин Мерт Даймаз - също млад актьор, участвал за последно в летния проект от м. г. на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu). Сега, няколко седмици по-късно, двамата отново бяха забелязани от турските папараци заедно, отишли на изложбата на своя приятел фотограф Джан Саръчобан. Вероятно за да не бъде разпознат от папараците, Екин Мерт бе сложил шапка с козирка назад, но ловкия им поглед не успя да бъде заблуден от този негов аксесоар и така те стигнаха до изводите, че той и Ханде са отново заедно! На въпросите им, отправени към чаровницата, изпълняваща ролята на Селин в "Дъщерите", дали се е събрала с Даймаз, тя не пожела да отговори.

40) Онзи ден една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорът Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето") и дизайнерката Башак Дизер, сключи брак в Париж! Както още преди няколко седмици Ви информирахме, майката на Къванч - Нуртен Татлъту, не можа да присъства на най-важното събитие в живота на сина си заради здравословните си проблеми. Въпреки това обаче възрастната дама, която е доста активна в социалните мрежи, имаше възможността да наблюдава всичко чрез специална 3G връзка от мобилния си телефон, предавала на живо сватбата. През последните дни Нуртен, за която се твърдеше, че не приема Башак за своя снаха и не одобрява връзката ѝ със сина си, сподели в профила си във фейсбук доста интересни послания след сватбата, като това, което направи най-голямо впечатление на медиите гласеше следното: "Не трябва да забравяме, че единственото важно нещо на този свят е семейството и че можем да разчитаме само не него винаги!", което хвърли в шок феновете на Къванч и Башак!

41) Две от най-известните турски актриси Берен Саат и Мерием Узерли влизат в битка за зрителския интерес съвсем скоро! Арена обаче няма да бъде телевизионният екран в Турция, а този в другата ни южна съседка - Гърция! По последна информация две конкурентни телевизии там са отправили интерес към двата последни проекта на Берен и Мерием, в които те се снимат в момента - съответно "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) и "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), които по последна информация предстои да ги закупят и да стартират през предстоящия летен сезон, изправяйки ги един срещу друг в най-гледаното си време - prime-time-а. Любопитно е, че въпреки провала, които постигат и двете продукции в родината си Турция, по света те се радват на изключителен интерес, като "Кьосем" вече е продаден в близо 30 държави, а "Кралица на нощта" - в 10, макар че все още са излъчили доста малко на брой серии.

42) Известният турски актьор Баръш Ардуч е станал обект на ревност от страна на своята половинка Гюпсе Йозай! Любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента в тоталния хит на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), се радва на изключителен интерес от страна на своите фенки, но не това е причината Гюпсе да го ревнува, а отношенията му с екранната му партньорка Елчин Сангу, с която той трябва да снима все повече и повече интимни сцени напоследък. Това не се нравило на половинката му, чиято ревност била още по-подсилена от мненията на продуценти и на фенове на романтичната комедия, че между любимия ѝ и Елчин има голяма химия и двамата много си отиват. Сценаристът на "Любов под наем" дори наскоро заявил, че снимайки любовните сцени между Баръш и Елчин, те са като истински! Дали това ще се отрази сериозно на връзката между известния актьор и Гюпсе Йозай, предстои да разберем!

43) От миналата събота, 13 февруари, досега станаха ясни имената на първата половина от осемнадесетте участници в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016", които обявявахме всекидневно във фейсбук-страницата ни! Това са Арас Булут Ийнемли от "Времето лети" и "Великолепният век", Баръш Фалай от "Езел", "Момичето с червения шал", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот", Бурчин Терзиоулу от "Езел" и "Милост", Вахиде Перчин от "Истанбулска приказка", "Любов извън закона", "Да върнеш времето назад", "Огледален свят" и "Великолепният век", Даахан Кюлегеч от "Мечтатели", Джансу Дере от "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", Емир Берке Зинчиди от "Времето лети", Ибрахим Челиккол от "Ифет", "Черни планини" и "Милост" и Йозге Йозпиринчи от "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал"! Кой е Вашият фаворит сред тях? Следете ни и през следващите дни до края на февруари, когато ще обявим и останалите девет състезатели в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016", започващо на 4 март (петък)!

44) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 февруари, започва публикуването на издание №73 от "Турските актьори 24/7", което ще се обновява всеки ден до края на седмицата. По-късно същия ден пък предстои финализирането на брой №98 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 16 февруари, започва публикуването на издание №99 от "Какво гледат в Турция?", което ще се актуализира всекидневно до следващия понеделник. В четвъртък, 25 февруари, идва ред на интервю със звездата от "Твоят мой живот" Аху Яту, изпълняваща ролята на интригантката Джандан. И в неделя, 28 февруари, очаквайте финализирането на брой №72 от "Турските актьори 24/7". На този ден СЕРИАЛИ в България предстои да навърши пет години от създаването си през 2011 г. досега, като по случая, както подобава, ще публикуваме специална статия, обобщавайки случилото се с нас до момента и разкривайки това, което предстои! Тогава предстои и да Ви изненадаме доста приятно, следете ни!

7 коментара:

Анонимен каза...

Семейството на Синем са посетили дома на Кенан, а не както твърдите, че семейството на Кенан е отишло в дома на Синем

Анонимен каза...

Какво мислите новият български сериал "Откраднат живот" хубав ли ще е ?

Елиа каза...

Нали бтв щяха да повтарят A.S.K. на мястото на "Твоят мой живот"? Защо изобщо е нужно да прекъсват един сериал на средата, за да започнат нов...

gabi89788@gmail.com каза...

На БТВ им е практика да почват един сериал и после да го спрат. Давам пример с " Морска звезда ". Аз затова отдавна не ги гледам...

Анонимен каза...

На колко държави е продаден Любов под наем и възможно ли е да го излъчват и в България

Анонимен каза...

36) Синът на Нургюл се казва Осман (Osman Nejat Özer), Али-Нежат е герой от сериал ;)

Анонимен каза...

4) Момчето се казва Тарък Емин (Tarık Emin Tekin)и учи театър в Лондон ...

Предоставено от Blogger.