"Твоят мой живот" (12): какво да очакваме в новите пет епизода

февруари 03, 2016
Здравейте, приятели! Сряда е, 3 февруари, и продължава нашата изключително успешна рубрика "Твоят мой живот", в която ежеседмично Ви
информираме какво да очаквате в новите епизоди на едноименната турска мелодрама, излъчваща се всяка делнична вечер по БТВ. Рубриката ни, посветена на необикновената мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли, продължава да се радва на изключително голям интерес от Вас - нашите читатели, всяка сряда, като продължавате първи при нас да научавате какво предстои да се случи в сериала! През изминалата седмица станахме свидетели на изключително драматични събития, като най-интересното тепърва предстои! Какво да очаквате в следващите пет нови епизода от "Твоят мой живот", които ще се излъчат от 8 до 12 февруари, разбирате сега!

Джихан или ще съобщи за това убийство на полицията, или ще стане съучастник в него. Когато той взема това трудно решение, за първи път от много години става близък с баща си Рахми. Когато Гюлсерен научава за всичко, което се е случило, тя обвинява себе си и заради щастието на децата ѝ тя решава да се откаже и от двете си дъщери - Джансу и Хазал. Полиция на вратата! Единственият проблем на Дилара е да убеди Джихан да се върне обратно при нея. Докато Джихан работи усилено, за да въведе всичко в ред, полицията се поява в имението и дава знак, че нещата ще станат още по-сложни. 
Краят на Гюлсерен връщането на Джихан обратно в имението при Дилара ли е? Рахми в белезници! Докато Рахми, който уби Теоман случайно при инцидент, е в имението, пристига полицията и му слага белезници. Докато всичко това се случва в имението, Джихан завежда Гюлсерен на много потайно място. "Загубих мечтите си!" За Гюлсерен това е краят на тази връзка, когато Джихан се връща в имението при Дилара. Тя казва на Джихан - "Загубих мечтите си. Не съществува "нас", това което казахме, че ще се случи, се случи." Тогава Гюлсерен получава друг огромен удар от Мехмет, неин приятел от детството, който се появява от нищото. Тайна по телефона... Адвокат Джандан, която от Осман научава, че Рахми е арестуван в имението, обяснява всичко на таен човек по телефона. Този потаен човек познава всяка стъпка, която Джихан прави. 
Гюлсерен напуска града! За да забрави Джихан и да позволи на дъщерите си да живеят щастлив живот, Гюлсерен решава да се премести в Измир. Най-близката ѝ приятелка Дерия, която осъзнава, че не е в състояние сама да спре Гюлсерен, говори с Джихан, за да е наясно със ситуацията. Джихан ще затвори ли страницата с Гюлсерен? Въпреки това не е останало нищо, което Джихан може да направи. Джихан обвинява себе си, че е позволил на Гюлсерен да замине. Единственият човек, с когото Джихан говори за това, е Йълдъръм. Той му признава - "Минахме по ръба на любовта", продължавайки с думите, че затваря страницата на връзката му с Гюлсерен. Хазал е на прага на смъртта, Джансу е в шок!

Информацията в тази статия е от сайта на keii
____________________________________________________________________

Това беше всичко от рубриката ни "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ последно за сезона тринадесето издание следващата СРЯДА, 10 ФЕВРУАРИ, когато ще Ви информираме какво да очаквате в последните епизоди от първия сезон на едноименния хитов турски сериал, които ще се излъчат от 15 до 17 февруари! 

3 коментара:

Анонимен каза...

станахте банални с това първи при нас :D

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Ами като в действителност сме първи, защо да не си го кажем?! Все пак е важно кога бива поднасяна дадена информация...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

защото става досадно при всяко отваряне на статия да четем едно и също

Предоставено от Blogger.