"Турските актьори 24/7" (68): от 18 до 24 януари 2016 г.

януари 24, 2016
Здравейте, приятели! От понеделник, 18 януари, най-харесваната рубрика на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в
България - "Турските актьори 24/7", вече ще се обновява всеки ден с много повече новини за много повече актьори!Правим тази промяна в нея, подтикнати от другата ни изключително успешна рубрика "Какво гледат в Турция?", която след като вече всеки ден бива обновявана с рейтингите за предходния отчита рекордни четения и се радва на много по-голям интерес, отколкото преди. Правим го и за да бъдете информирани в реално време и винаги първи за новостите около любимците Ви от турските сериали и да не чакате всяка неделя до излизането на новините за тях. Надяваме се тази промяна в "Турските актьори 24/7" да Ви хареса! Започваме с новините!

Новини от понеделник, 18 януари:
1) Младата актриса Гонджа Вуслатери, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Готова на всичко" и "Малки тайни", се оказа с дух на тийнейджър! Наскоро екстравагантната актриса сподели в профилите си в социалните мрежи selfie на себе си, кучето си и бъдещия си съпруг Бурак Ертоан, за когото ще се омъжи тази година в Тайланд, като сподели, че и тримата са запалени по видео-игрите PS4, които в момента са хит сред юношите и девойките, а и Гонджа, и половинката ѝ отдавна са преминали през този етап на своето развитие и гонят 30-те. Вуслатери добави, че родителите ѝ я наричат "Видео-маниачка", тъй като прекарва голяма част от свободното си време, играейки с конзолата в ръка. Напомняме, че за последно актрисата се снима в провалилата се драма на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), където си партнираше с Бену Йълдъръмлар, Селма Ергеч и Синем Кобал.

2) Преди дни една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, които се срещнаха и влюбиха преди няколко години на снимачната площадка на сериала "Черни планини" (Karadaglar), прекараха романтична вечер в луксозен ресторант в Истанбул. Двамата не пропуснаха да споделят момента с феновете си в социалните мрежи, като споделиха свое общо selfie, което събра хиляди харесвания. Към него Бурак, който у нас сме гледали и в "Малки жени", сподели, че жена му си е вирнала носа до небето, а в отговор на този негов остроумен и закачлив коментар Хатидже, позната у нас още и от "Дила", добави, че небето са неговите очи. Това разтопи сърцата на стотици хилядите техни фенове, които се радват на щастието на сключилите брак преди половин година техни любимци. Напомняме, че за последно Хатидже Шендил се снима в приключилата преди три седмици драма на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun).

3) Вчера се състоя едно от най-очакваните модни събития в южната ни съседка - представянето на модната колекция пролет-лято 2016 от дизайнерката Тувана Бююкчънар, състояло се в истанбулския изложбен и конгресен център "Lütfi Kırdar". На него присъстваха две от модните икони в южната ни съседка - актрисата Синем Кобал ("Малки тайни") и манекенката Бурджу Есмерсой, за които отдавна се знае, че не са в много добри отношения, тъй като в миналото не можаха да разделят за свой любим известния турски футболист Арда Туран и оттогава дори не се поздравяват. Този път това бе неизбежно и на модното събитие двете показаха лицемерно разбирателство помежду си, но въпреки това се игнорираха една друга. Напрежението между двете красавици стана още по-голямо след въпросите на журналистите за техните отношения, заради които Синем бе принудена да поздрави врагинята си Бурджу, защото иначе щеше да изглежда твърде груба. Напомняме, че за последно Синем Кобал се снима в приключилата миналия месец криминална драма на ATV "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler).

4) Още новини за Синем Кобал! Присъствието ѝ на представянето на новата модна колекция на известна турска дизайнерка скандализира медиите не само заради лошите ѝ отношения с манекенката Бурджу Есмерсой и тяхната вражда, а и заради личния живот на младата надежда на турското кино, позната у нас чрез ролята си на Су в тийн-хита "Малки тайни". Присъствалите на модното събитие журналисти забелязаха, че Синем носи два интересни пръстена на ръката си, като заподозряха, че този на безименния ѝ пръст е годежен и ѝ го е подарил нейния бъдещ съпруг Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), за когото наскоро стана ясно, че ѝ е предложил брак. Бижуто е изключително нежно и красиво - семпла халка с изчистен и изпъкнал камък на върха ѝ. Освен представителите на медиите, които веднага запечатаха с фотоапаратите си пикантния момент, пръстенът на Кобал беше тема на разговор и сред останалите присъстващи на модното ревю. Можете да го видите на снимката вляво!

5) Скандал в семейството на Емина и Мустафа Сандал! Наскоро стана ясно, че една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка напоследък спори ожесточени по един въпрос, който изненада медиите - дали да променят интериора на тяхната вила в истанбулския квартал Бейкоз, за която преди години броиха 1 500 000 евро. Нежната половинка в тяхната двойка - актрисата със сръбски произход Емина Сандал, позната у нас чрез ролята си в хита "Сезони на любовта", искала една от вътрешните стени на луксозната им къща да бъде разрушена, за да стане едно от помещенията в нея по-голямо и две стаи да се слеят в една. Нейният съпруг и известен турски певец Мустафа Сандал обаче бил твърде против това да се случва, заради което двамата напоследък доста се карали. Въпреки несъгласието му, през изминалата седмица въпросната стена на раздора между двамата бе разрушена от наетите от Емина работници, като така много фенове на двойката си направиха изводите кой от двамата командва вкъщи...

6) Известната турска актриса, певица и телевизионна водеща Хюлия Авшар, снимаща се в момента като Сафие султан в провалящата се историческа драма на StarTV "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), зарадва своята дъщеря Зехра Авшар по случай осемнадесетия ѝ рожден ден с огромен и луксозен подарък! Наскоро навършилата пълнолетие девойка получи като подарък за рождения си ден от майка си чисто нов джип на стойност 400 000 турски лири, които Хюлия ще изплаща на разсрочено плащане през следващата една година. Вчера семейство Авшар бе забелязано от турските папараци да празнува личния празник на Зехра в луксозен ресторант в Тарабя, като на излизане от него журналистите се нахвърлиха на Хюлия, че твърде много угажда на дъщеря си. На тези упреци вече възрастната красавица отговори, че тя не е купила скъпото возило по случай пълнолетието на щерка си, а защото тя е имала нужда от автомобил в забързаното си ежедневие и предстои да кара курсове за шофьорска книжка, след което ще започне да го използва.

7) Нургюл Йешилчай бе обвинена в тероризъм! Чаровната актриса, която наскоро напусна екипа на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), се е отдала на хобитата си и в момента прекарва част от свободното си време, рисувайки. Вчера тя сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на своя рисунка на гола жена. Не това смути чак толкова нейните последователи, колкото цветовете, които Нургюл бе използвала при рисуването ѝ - жълто, червено и зелено. Именно тези три цвята пък са емблематични за една от големите терористични организации в света. Те предизвикаха широка дискусия в коментарите към скандалния фотос, като малко по-късно Йешилчай излезе с изявление, че изобщо не е имала намерението да подтиква към тероризъм или пък че е подкрепила действията на въпросната организация чрез тази рисунка, а че се е вдъхновила за цветовете от османски килим, който видяла преди дни и който я впечатлил. Тя обясни, че освен жълто, червено и зелено е използвала и черно, както и други неонови цветове.

Новини от вторник, 19 януари:
8) Както вече отдавна знаем, известната турска актриса Гамзе Йозчелик, станала популярна след участието си преди няколко години в криминалния хит "Опасни улици", е един от най-честите "ВИП"-посетители на истанбулските търговски центрове. Вчера тя бе засечена от журналисти да се разхожда в мол в тузарския квартал Нишанташъ, държейки плик с емблемата на голяма марка за спортни артикули. Пред дебнещите я папараци тя сподели, че се чувства зле и че никога досега не се е чувствала толкова безполезна, колкото сега. След малко обаче Гамзе ги призова да забравят думите ѝ. След излизането на новината в турските медии, феновете на Йозчелик се замислиха над нейното кратко изявление и се разтревожиха за любимката си. Да се надяваме всичко с нея да е добре!

9) Всестранният турски талант Джем Йълмаз, който се изявява като актьор, музикант, карикатурист, дубльор, сценарист, режисьор и продуцент, преди няколко години стана причина за кавгата между актрисите Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане") и Аху Яту ("Мечтатели", "Любов и наказание" и "Твоят мой живот"). След като през 2013 г. екранната Джандан от "Paramparca" се разведе с талантливия турчин, а според много слухове за раздялата им причина била именно Джансу Дере, с която той имал любовна авантюра. Наскоро двете се засякоха в голям супер-маркет случайно, като дори и не се поздравиха, а щом се забелязаха, се отдалечиха една от друга и бързаха с покупките си, за да си тръгнат възможно най-бързо и кавгата им да не стане явна на дебнещите отвън папараци. Първа излезе Джансу, която бе затрупана с въпроси за отношенията си с Аху, на които отговори: "Що за журналисти сте?!". По-късно си тръгна и Яту, която само се усмихна на папараците и забърза крачката, така че да на могат да ѝ зададат каквито и да е въпроси.

10) Както първи Ви информирахме още миналата година, изключително популярният турски актьор Чаатай Улусой предстои да се завърне на малкия екран с нов сериал през новозапочналата 2016-а! Проектът отново ще бъде на продуцентска компания "Ay Yapim", с която младият талант работи за последно по сериала "Кварталът на богатите" (Medcezir) и филма "Див мед" (Delibal), като в него най-вероятно ще си партнира с Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век"), както също първи писахме ние. Вече има и почти сигурна информация какъв ще бъде хонорарът на звездата в новия му сериал! Внушителните близо 600 000 турски лири ще получава Чаатай месечно за участието си в обещаващия проект, тъй като ще получава по близо 150 000 на епизод и ще се превърне в може би най-скъпоплатения актьор в южната ни съседка! И тъй като Улусой е абсолютно сигурен и убеден, че новият му проект ще се превърне в хит, той изисквал от продуцентите да сключи договор с тях за минимум 40 епизода, което означава минимум десет месеца излъчване в ефир и, забележете, общо 6 000 000 хонорар за цялата му игра! Следете рубриката ни "Турските актьори 24/7", за да научавате първи повече подробности около Чаатай Улусой и новия му сериал!

11) Синът на популярната турска певица Шевал Сам и бившия турски футболист Метин Текин - Тарък Емир Текин, има връзка с младата надежда на турското кино Лейля Танлар, снимаща се в момента в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), излъчващ се у нас всяка делнична вечер по БТВ и в родината си всеки понеделник по StarTV. Младежът, известен с бурния и бунтарския си нрав, и екранната Джансу вчера бяха забелязани да се прибират заедно от известното сред младите в Истанбул заведение "Жълтата буря" (Sarı Fırtına). Всъщност 19-годишният Тарък Емир вече две години учи за актьор в Англия и сега се е върнал в родния си град само за две седмици, през които е успял да създаде нова връзка и то не с коя да е, а с една от най-харесваните и обичани млади актриси. Дали връзката между Тарък Емир и Лейля е сериозна и как ще понесат предстоящата им раздяла един от друг, предстои да разберем!

12) Любовни искри прехвърчат отскоро на снимачната площадка на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca)! Актьорите Аху Яту (Джандан) и Толга Текин (Йозкан) според мнозина техни близки приятели, а и според техните колеги, се влюбват все повече един към друг! Тази седмица в България предстои да гледаме интересни отношения между техните герои в сериала, които очевидно, макар и закъснели, се пренасят и в реалността! Наскоро журналисти в южната ни съседка успяха да намерят Толга, за да го попитат какви са взаимоотношенията му с колежката му Аху. На техните въпроси той реагира смутено и леко се изчерви, като отговори, че той и Яту са само много близки приятели. Според думите на приближени до тях това обаче не е така... Любопитно е, че отскоро се говореше за връзка между Аху Яту и по-младия от нея Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето"), но след за него стана ясно, че има нова половинка - Берак Тюзюндач ("Езел", "Великолепният век" и "Край или начало"), сега е наистина много вероятно да прехвърчат искри между екранните Джандан и Йозкан от "Твоят мой живот"...

13) Известната турска актриса Ханде Атаизи ("Ангелският остров") ходи на работа с метро! Чаровницата, снимаща се в момента в романтичната комедия на KanalD "Живот, пълен с чудеса" (Hayat Mucizelere Gebe), наскоро бе засечена от турските папараци в истанбуслкото метро, където тя изглеждаше повече от щастлива. Журналистите не пропуснаха да я попитат защо вместо с личния си автомобил, тя избира градския транспорт, а на въпросите им тя отговори, че метрото е прекрасно нещо и с него можеш да стигнеш до където поискаш за много кратко време. Тя обясни, че бърза за снимките на новия си проект и така се отдалечи от папараците. Напомняме, че в момента "Живот, пълен с чудеса", постига сравнително ниски рейтинги и дори бе преместен в късния неделен prime-time на KanalD, като дали ще повиши рейтингите си, предстои да разберете първо при нас в "Какво гледат в Турция?"!

Новини от сряда, 20 януари:
14) Известната турска актриса Елчин Сангу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", крие свой талант! Наскоро в турското медийно пространство и социалните мрежи плъзна слуха, че чаровницата, снимаща се в момента в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, в миналото е била част от оперен певчески състав и освен на актриса, има талант и на певица. По-късно червенокосата красавица излезе с изявление, че в миналото действително се е занимавала с музика, но никога не е вземала уроци по оперно пеене. Тук е мястото да съобщим, че поради заболяването на екранния партньор на Елчин от пневмония - Баръш Ардуч, той няма да вземе участие в следващия епизод на "Любов под наем", като е любопитно, че той ще бъде ретроспективен и ще разкаже на зрителите предисторията в поредицата, като по-младия Йомер ще бъде изигран от друг актьор, а не от Баръш. Трейлъра вижте от тук

15) Вчера, 19 януари (вторник), бе един от най-щастливи дни в живота на най-добрата и известна турска актриса Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце")! Вчера нейните близначки Мая и Топрак, които са плод на любовта ѝ с популярния актьор Онур Сайлак ("Гордата Аси" и "Огнено сърце"), навършиха четири години от раждането си! По този повод чаровната Туба, снимала се за последно в криминалната драма "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), и съпругът ѝ Онур, който в Турция за последно гледаха в провалилия се проект "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), организираха парти за рождения ден на дъщерите си, на което поканиха техните приятелчета и роднините си. Извънпланетарно талантливата Бююкюстюн сподели снимка от празника на близначките в профилите си в социалните мрежи, която за отрицателно време събра хиляди лайкове и умили феновете на актрисата, които ѝ пожелаха децата ѝ да са здрави и много щастливи. 

16) Изключително талантливата млада надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, снимаща се в момента в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) на FOX, наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи две изключително интересни снимки на себе си и своята половинка - известния турски актьор Бурак Ямантюрк, снимал се за последно в медицинската драма "Пътят на живота" (Hayat Yolunda) през есента на 2014 г. На едната от тях се вижда как двамата влюбени са се прегърнали и погледнали един друг романтично, а на другата... Как Йозге и Бурак се хранят заедно, но брюнетът е захапал носа на чаровницата! Йозпиринчи озаглави двете снимки "Мечти и реалност", като сподели, че Ямантюрк толкова много я обича и не може да ѝ се насити, че иска да я изяде! Всичко, разбира се, в рамките на романтиката. Не са ли сладки Йозге и Бурак?! 

17) Турските актьори Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата") и Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") са сред най-харесваните, а и сравнявани в южната ни съседка. Наскоро в турските медии излезе информация за това кой от тях е по-скъпоплатен и чии проекти се харесват и гледат повече от зрителите. Бурак Йозчивит в момента получава по цели 90 000 турски лири за участието си в един епизод от хита на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), докато Толгахан Сайъшман - по 35 000 турски лири на седмица за играта си в обичаната мелодрама на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem). Любопитно е още, че новият филм на Бурак "Братство мое" (Kardesim Benim), който направи премиерата си в турските кина миналия петък, вече е изгледан от над 400 000 киномани, докато новият проект на Толгахан "Византийски игри" (Bizans Oyunları) - от близо 200 000. Така става ясно, че и хонорарът на Йозчивит е по-висок, и проектите му са по-гледани и харесвани. 

18) Известният турски продуцент Джем Йълмаз подготвя нов комедиен филм, в който главната роля ще бъде поверена на популярния турски актьор Озан Гювен, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Истанбулска приказка" и "Великолепният век". Наскоро турски журналисти се срещнаха с харизматичния четиридесет годишен актьор, когото попитаха как вървят снимките по новия му проект. За тяхна изненада, Озан отговори, че той е временно прекратен заради проблем при създаването му. Представителите на медиите не пропуснаха да попитат Гювен, превърнал се в една от емблемите на най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век", дали гледа неговото своеобразно продължение "Кьосем" и какво е мнението му за него. На тези въпроси актьорът отговори, че въобще не гледа новия проект, но пожелава всичко най-хубаво на екипа му.

19) Младата надежда на турското кино Синем Кобал получи награда за стила си на церемонията по награждаването на класацията "Elle Style Awards", провела се вчера в Истанбул. На събитието красавицата, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в "Малки тайни" и която за последно се снима в провалилата се криминална драма на ATV "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), дойде със семпла и къса бяла рокля, но отново сияеше от красота. По-интересното е, че точно след наградите тя разкри, че нейната половинка - известният турски актьор Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), ѝ е предложил брак! Тя обяви това официално пред журналистите, чакали я отвън, като разкри, че получила предложение за брак от него, което приела, и че получила изключителен диамантен годежен пръстен! На въпросите на папараците кога ще бъде датата на сватбата, Синем обаче не пожела да отговори.

20) Изключително популярната турска актриса Нургюл Йешилчай най-сетне проговори за напускането си от екипа на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca)! Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Имението с лозите", разкри, че иска да си почине от каквито и да е професионални ангажименти. Това нейно изявление автоматично обори всичките появили се слухове, че Нургюл напуска "Твоят мой живот" заради друго по-примамливо предложение в друг проект. И въпреки че на феновете на Йешилчай много им се искаше това да е вярно и скоро отново да гледат любимката си на екран, това няма да се случи! Актрисата сподели още, че се чувства много добре и много щастлива, почивайки си в момента. Ще Ви липсва ли играта ѝ в "Твоят мой живот"?

Новини от четвъртък, 21 януари:
21) Йозге Йозпиринчи със забрана от екипа на "Отново любов" (Ask Yeniden) - хитовата романтична комедия на FOX, в която се снима вече година! Наскоро продуцентите на сериала, въртящ се всяка вторник вечер и продължаващ да отчита много високи рейтинги, помолили младата чаровница, позната у нас чрез ролите си в "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", да не ползва кейса на своя смартфон, на който пише "Solo Turk Pilot". Любопитно е, че преди години Йозге се снима в игралния филм "Анадолските орли" (Anadolu Kartalları), в който играеше ролята на пилот Айше, като вероятно именно от там тя се е запалила по самолетите и пилотирането и заради това е избрала защитния кейс на телефона ѝ да бъде на такава тематика. Самата Йозпиринчи сподели, че не знае защо от екипа на "Отново любов" ѝ забраняват да го ползва, може би защото прави реклама именно на заснетия преди пет години филм. Така актрисата сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на корицата на сценария на 40 епизод от "Ask Yeniden", върху която е поставила калъфа празен.

22) Наскоро турски журналисти засякоха известната турска актриса, певица и телевизионна водеща Хюлия Авшар на излизане от голям турски търговски център, където пазаруваше по-рано и направи шопинг-тур. Пред представителите на медиите тя сподели, че за няколко часа е излязла в почивка от снимките на историческия сериал с нейно участие "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), като добави, че е сигурна в успеха на проекта и че всичко с него ще бъде наред, вероятно имайки предвид ниския интерес към него. Тя разкри, че атмосферата на снимачната площадка на сериала е чудесна и много приятна, като всички в екипа се разбирали повече от добре. Хюлия, която онзи ден се нареди сред личностите в южната ни съседка, ползващи се с най-голямо доверие в обществото, възкликна, че от доста време насам не се е снимала с толкова големи професионалисти и в толкова приятна среда. Дали "Великолепният век: Кьосем" ще успее да вдигне рейтингите си, предстои да разберете утре първо при нас в изданието на "Какво гледат в Турция?"!

23) Новата светска двойка в южната ни съседка Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето") и Берак Тюзюндач ("Езел", "Великолепният век" и "Край или начало") отново бяха засечени от турските папараци да се разхождат заедно. Журналистите веднага се нахвърлиха на младите влюбени с изненадващ въпрос, който ги шокира - представителите на медиите ги попитаха дали веднага ще се оженят! На него младият Биркан отговори с насмешка и с въпрос: "Според Вас веднага ли ще се оженя?!". На въпроса дали вярва в брака Сокуллу отново отговори с широка усмивка на лицето и смеейки се, че са подхванали много хубава тема за разговор и отново ги попита дали според тях отново ще се ожени, след като миналата година се разведе с бившата си съпруга и актриса Аслъ Енвер. По-късно стана ясно, че Биркан завел Берак на диетична закуска в известно истанбулско заведение.

24) Халит Ергенч предстои да се завърне и на голям, и на малък екран! Съвсем скоро той ще се включи в новия филмов проект с Туба Бююкюстюн, като ще замести нейния първоначален екранен партньор и холивудска звезда Мат Дилън. Освен това, по-интересното е, че наскоро известният турски актьор от "1001 нощ" поднови договора си с арабската продуцентска компания O3 Productions, създаваща в момента новия проект на StarTV "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi). Още по-интересното е, че той предстои да си партнира в новия проект не с кого да е, а с мега-звездата Джансу Дере, за която отдавна е ясно, че ще се завърне на екран в нов сериал, но досега нямаше повече подробности около това. Така Халит и Джансу предстои да играят за трети път заедно в проект, след като първо се снимаха през 2009 г. във филма "Горчива любов" (Aci Ask) със Сюнгюл Йоден, даван и у нас, а след това и в историческия хит "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil). Очаква ни изключително силен и обещаващ сериал, като повече подробности за него предстои да разбирате в "Турските актьори 24/7"!

25) През изминалите дни известният турски актьор Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Времето лети", "Памуковата принцеса" и "Дила") бе приет по спешност в болница заради проблеми с бъбреците. За щастие, в момента той е по-добре и се възстановява. По-интересното е, че бившата екранна партньорка на Еркан в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) Нургюл Йешилчай го посетила наскоро в болницата, в която се лекувал, за да го подкрепи и да му вдъхне сили за по-бързо оздравяване. Това за пореден път показва, че отношенията между тях не са лоши, както се твърдеше и каквато бе причината според многото слухове Нургюл да напусне проекта. Както първи Ви информирахме вчера, Йешилчай се е оттеглила от сериала заради преумора и твърде натоварения му снимачен процес. Любопитно е, че наскоро актрисата сподели пред турските медии, че има ново отправено предложение за участие в сериал, което обаче не я устройвало.

Новини от петък, 22 януари:
26) Турската актриса, манекенка, а вече и влогърка в YouTube Дийдем Сойдан присъства на модно шоу, провело се вчера вечерта в луксозния истанбулски квартал "Yeşilköy Wow". На него, разбира се, присъстваха много журналисти, които не пропуснаха да направят кратко интервю с красавицата, снимала се за последно в първия сезон на романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden). Сред най-интересните въпроси, отправени от представителите на турските медии към Дийдем, бе как върви връзката ѝ с известния турски певец Джан Бономо. Развълнувана, тя отговори, че двамата продължават да са много влюбени един в друг и дори обяви, че подготвят сватба през август, но не уточни датата на важното събитие в живота ѝ, тъй като все още не са избрали. Тя добави, че ще продължи да работи по YouTube-канала си за мода и козметика, който можете да посетите от тук!

27) Младата надежда на турското кино Гюлчан Арслан, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Момичето, което обичах" и "Опасни улици", наскоро бе забелязана да излиза забързано от един от големите истанбуслки търговски центрове. Въпреки че вървеше доста бързо, очевидно закъснявайки за някъде, журналисти успяха да ѝ препречат за кратко пътя и да ѝ зададат няколко въпроса. Сред най-интересните, които представителите на медиите отправиха към младата надежда на турското кино, снимаща се в момента в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), бе следи ли и интересува ли се от рейтингите на проекта, които определено са доста ниски. Забързаната Гюлчан отговори, че не се интересува от тях и че нейните приятели от време на време ѝ ги казват, след което продължи по пътя си.

28) Една от най-коментираните и известни турски светски двойки - актьорът Къванч Татлъту и дизайнерката Башак Дизер, е известна с любовта си към животните. След като двамата вече гледат в дома си котката на известния турски актьор от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", а самият той отскоро си има и кон, с който се снима в историческата мелодрама "Kurt Seyit ve Sura" и който отглежда в чифлик и язди често, както Ви информирахме м. г. в изданията на "Турските актьори 24/7", сега двамата мислят да си вземат и куче! Наскоро жената до Къванч сподели в профила си в социалната мрежа Instagram снимка на кафяв доберман в снега, като към нея тя добави, че този фотос много е впечатлил както самата нея, така и Татлъту. Дали скоро в семейството на Къванч и Башак ще има нов член-куче, предстои да разберем!

29) Враждата между известната турска актриса Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг") и нейният бивш съпруг Малкоч Суалп, с когото в момента се развежда, става още по-голяма и вече засяга семействата на двамата! Вчера се проведе заседание по иск, предявен от сексапилната блондинка срещу брата-близнак на своята бивша половинка Таркан Суалп. Бааде направила тази крачка в съда, тъй като нейният девер взел и разпространил незаконно информация за нея, а също така ѝ отправял тежки обиди и на глас, и писмено. Така Таркан Суалп, заради тези свои провинения, е застрашен от лишаване от свобода от две до шест години! Първото заседание не даде желания резултат за Ишчил и така решението на съдията бе отменено за второ заседание. Пред чакащите журналисти отвън на излизане актрисата разкри, че нейният девер разпространявал в социалните мрежи адреса ѝ с цел злепоставяне и така тя стигнала до решението да заведе съдебен иск срещу него.

30) Наскоро в един от най-големите и известни турски курорти Анталия се проведе специална гала-вечер, посветена на направилия премиерата си в турските кина преди седмица комедиен филм "Визайнтийски игри" (Bizans Oyunları). Тя бе организирана от режисьора и сценариста обещаващия проект Гани Мюжде, като предизвика истински фурор сред посетителите на града, които не пропуснаха да съчетаят почивките си с това да видят някои от любимите си актьори, присъствали на събитието, на живо. Сред тях бяха известният турски певец и актьор Мурат Далкълъч (съпругът на Мерве Болуур), чаровната Тувана Тюркай ("Черни пари и любов") и Юнал Йетер. Освен тях във "Визайнтийски игри" участват още Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и Гонджа Вуслатери ("Малки тайни"), които обаче не можеха да дойдат в Анталия и да представят филма си. По случая обаче присъствалите звезди Мурат, Тувана и Юнал си направиха selfie с всички дошли фенове, което споделиха в социалните мрежи и което събра хиляди лайкове.

Новини от събота, 23 януари:
31) Наскоро братът на известната турска манекенка Идил Фърат - Джан, отпразнува рождения си ден. По този повод бе организирано парти-изненада от семейството му, на което присъстваха всичките му близки роднини и приятели, сред които и приятелят на сестра му и известен турски актьор Енгин Йозтюрк. Блондинът, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Пепел от рози" и "Великолепният век" и който за последно се снима в приключилата драма на StarTV "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), уважи празника на своя бъдещ шурей. Напомняме, че Енгин и Идил са заедно вече няколко месеца и предстои да сключат брак, като все по-често актьорът бива забелязван в както в нейната, така и в компанията на семейството ѝ, с което много се сближи и което го приема повече от добре като бъдещ зет.

32) Известната турска актриса Бергюзар Корел, позната у нас и по света чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", наскоро записа 12 популярни и обичани песни на турската певица Сезен Аксу, които през месец март ще излязат в нейния първи музикален албум, като приходите от продажбите му ще отидат за благотворителност. Междувременно нейният съпруг Халит Ергенч ("1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век") също скоро ще издаде свой певчески албум с песни, в част от които ще пее в дует със своя баща Саит Ергенч, като така неизбежно неговия и този на Бергюзар ще бъдат в конкуренция на музикалния пазар в южната ни съседка и се разгаря една истинска семейна война! Наскоро Корел сподели, че в момента учи шест-годишния си син Али на вкус за музика и че вкъщи постоянно звучат джаз-мелодии, които той много харесвал.

33) Известният турски актьор Енгин Алтан Дюзятан, който у нас познаваме чрез ролята му в криминалната драма "Край или начало" и който в момента се снима в историческия хит "Възкресението на Ертугрул" (Dirilis Ertugrul), е влюбен в морето от дълго време. Наскоро, две седмици след раждането на първородния му син, той се вдъхнови и излезе да покара с яхтата си по Босфора, като сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie как я управлява, усмихнат и изглеждащ повече от щастлив, озарен от слънцето. Фотосът събра за отрицателно време хиляди лайкове, като последователите на Енгин в социалната мрежа Instagram се шегуваха с него в коментарите, наричайки го "Капитан Енгин".

34) Онзи ден Ви информирахме, че Джансу Дере и Халит Ергенч - двама от най-харесваните и известни турски актьори, предстои да се снимат заедно в нов обещаващ сериал на арабската продуцентска компания O3 Productions ("Денят, в който е написана съдбата ми" и "Кралица на нощта"). Оказа се обаче, че това към момента е само слух, тъй като и двамата нито потвърдиха, нито отрекоха тази информация. Наскоро Джансу, която сме гледали в "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", бе засечена от журналистите в тузарския истанбулски квартал Бебек, където тя не пожела да отговори на въпросите им относно новия ѝ проект. По-късно представителите на медиите срещнаха и спрягания за неин бъдещ екранен партньор Халит, който за разлика от нея проговори и разкри, че все още нищо не е сигурно около този сериал и всичко е под въпрос.

35) Както Ви информирахме още миналата година в "Турските актьори 24/7", известната турска актриса Айча Бингьол е бременна, и то с близнаци, след дълги години опити да забременее от съпруга ѝ Халюк Билгинер. Наскоро чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Млечният път" и "Времето лети" и която за последно се снима в провала "Моето име е Гюлтепе" (Benim Adim Gultepe) през есента на 2014 г., се появи на парти със своите приятелки в известно истанбулско заведение. Женската компания не пропусна да си направи снимка за спомен, която сподели в социалните мрежи и която предизвика голям интерес най-вече заради очевидно порасналия корем на бременната Айча, която освен това е и напълняла доста. Да ѝ пожелаем безпроблемно раждане и здрави и щастливи близнаци!

Новини от неделя, 24 януари:
36) Известната турска актриса Хатидже Шендил ("Дила" и "Черни планини") наскоро бе забелязана от турските папараци да се разхожда сама в голям истанбулски търговски център и да влиза в бебешки магазин. На излизане от него журналистите я обкръжиха и не пропуснаха да я попитат какво правеше в него, като тя им отговори, че е търсела подарък за новороденото бебе на свой близък приятел, но не отрече техните предположения, че е бременна, а само заяви, че дори и да е така, те ще разберат чак когато коремът ѝ порасне. Това още повече засили слуховете, че чаровницата, снимала се за последно в приключилия хит "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), чака бебе от своя съпруг Бурак Саяшар. Освен това, Хатидже сподели пред журналистите, че предпочита да прекарва свободното си време у дома и готвейки, а не пътувайки подобно на много свои колеги.

37) Още щом преди дни в турските медии излезе информацията, че Джансу Дере и Халит Ергенч предстои да се снимат заедно в нов сериал тази година, техните милиони фенове от Арабския свят изпаднаха в еуфория и заляха социалните мрежи с коментари, че много искат да гледат любимците си отново заедно на екран. Както обаче писахме вчера в "Турските актьори 24/7", тази информация все още не е сигурна и официална, а е само слух. Вчера самият Халит Ергенч, който у нас сме гледали в хитовете "1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век", разкри пред журналисти в южната ни съседка, че в момента е в процес на четене и избиране на сценарий за нов проект, в който да вземе участие и че все още не е подновил договора си която и да е продуцентска компания. "Ще чета сценарии, докато попадна на най-добрия проект", сподели той.

38) Както разбрахте още вчера от обновеното издание на рубриката ни "Какво гледат в Турция?", хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) в петък вечер отчете най-ниските си рейтинги досега, падайки от предимно първо и понякога второ на трето място по гледаемост! Въпреки че показаният онзи ден тридесети епизод бе изключително интересен, тъй като бе ретроспективен и представи съдбите на героите в миналото, когато са били доста по-млади, без участието на главния актьор Баръш Ардуч в него очевидно интересът бе значително по-малък, тъй като отчете с 1% по-нисък рейтинг от обичайното. Продуцентите на "Любов под наем" с нетърпение очакват новият любимец на зрителките в южната ни съседка да се възстанови колкото се може по-бързо от прекарания тежък грип и пневмония и да се завърне на снимачната площадка, като планират за пореден път сцени, в които да покажат неговото перфектно тяло, за да повишат рейтингите на поредицата, както направиха преди време.

39) След като приключи участието си в приключилия в края на м. г. хит "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun) известният турски актьор Йозджан Дениз предстои да се завърне на екран с нов сериал, в който ще си партнира с не коя да е известна турска актриса, а с... напусналата в началото на т. г. сериал "Твоят мой живот" (Paramparca) Нургюл Йешилчай! Това гласи последният слух в южната ни съседка, който според мнозина е с голяма вероятност да се сбъдне. Въпреки че Нургюл сподели, че е напуснала сериала на StarTV заради преумора и че иска да си почине от каквито и да е професионални ангажименти, очевидно е получила примамливо предложение за участие в друг проект, което не е могла да откаже, или пък тя се е оттеглила от екипа на "Твоят мой живот" именно заради него, но е криела! Напомняме, че Йешилчай и Йозджан Дениз се снимаха заедно преди 12 години в хита "Имението с лозите" (Asmali Konak) през 2004 г., като се превърнаха в една от най-обичаните екранни двойки в Турция!

40) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 25 януари, сутринта ще бъде пуснато новото издание №69 от "Турските актьори 24/7", което ще бъде обновявано всеки ден до следващата неделя. Също в понеделник, но вечерта ще бъде финализирано издание №94 от "Какво гледат в Турция?" с обичайните обзори за седмицата. Във вторник, 26 януари, ще публикуваме брой №95 от същата рубрика, който предстои да бъде обновяван всеки ден до другия понеделник. В сряда, 27 януари, очаквайте единадесетия брой от "Твоят мой живот", в който ще разберете какво да очаквате в новите пет епизода от 1 до 5 февруари от едноименния турски сериал. В четвъртък, 28 януари, продължава тематичният ни месец за "Твоят мой живот", като тогава ще можете да прочетете интервю с екранната Дилара - Ебру Йозкан. И в неделя, 31 януари, очаквайте финализирането на издание №69 от "Турските актьори 24/7"! 

10 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте чета сега коментари в блога на Теленовелас които са направили статия за своя ,,успех,, и читатели са написали че жалките опити на др блог тоест на вас били безуспешни да ги надминат. ЗА разлика от тях вие от години не сте спирали да работите , наложихте толкова рубрики, винаги информирате за всичко а те се завръщат изведнъж и са ценени и обичани, били най добрите и не знам си кво. Вашият блог е на толкова по високо ниво поне за мен че няма накъде и ако смятат че заради няколко стотин посещения ппвече са по добри от вас жестоко се заблуждават а и тези посещения стават от непрекъснатите им статии за известни актьори а съм убеден че при вас хората влизат за да прочетат нови рубрики защото сте се наложили хората търсят блога а техните статии излизат в търсачката и хората ги отварят защото виждат интересно заглавие за любим актьор да кажем. ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ, ВИЕ СТЕ СЕ НАЛОЖИЛИ СРЕД ЧИТАТЕЛИТЕ И ИМАТЕ СТОТИЦИ ВЕРНИ ПОСЕТИТЕЛИ, НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ И ЗНАЙТЕ ЧЕ ПОСЕЩЕНИЯТА ИМ ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ПРАВЯТ ПО ДОБРИ!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Искрено Ви благодарим за милите думи и подкрепата! Радваме се, че има хора като Вас, които ни оценяват и харесват! Напълнихте ни душата с този Ваш коментар, наистина! Ще продължим да работим и да се развиваме именно заради читатели като Вас, защото има за кого да се трудим и кого да радваме с материалите си. Тази пролет очаквайте много изненади от нас, подготвили сме една наистина много силна и обещаваща програма, включваща и нови сезони на вече познати наши рубрики и проекти, и напълно нови такива! Повече информация за нея очаквайте съвсем скоро! Обещаваме, че много ще Ви зарадваме! :)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

1. Не Джансу Дере е отнела мъжа на Аху, а тъкмо обратното: Джансу и Джем са имали няколко годишна връзка, когато Аху, бидейки приятелка и колежка на Дере от манекенството, се омъжи за него и му роди син. Брака, както сте писали, не продължи дълго ...
2. Статията за Чаатай е неточна, става въпрос за предложение на друга компания, която иска да го привлече за работа. Новината за Мерве беше отречена, а вие продължавате да твърдите, че ще снимат заедно.
3. "Жълтата буря" (Sarı Fırtına)не е името на заведението в което са били Лейля и Тарък, а прякорът на баща му, като футболист

И не притендирайте, че първо сте съобщили за нещо. Има форуми, които водят в това отношение ...

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за поправките, но това е информацията, с която разполагаме от турските медии, водим се по тях.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

На Джансу Дере и дреме за Аху Яту. Аху въобще не и е на нивото на кариерата и имиджа, нито като актриса, нито като манекенка и модел. Аху Яту е дежурната любовница и мръсница в турските сериали,и в живота това са и ролите.
Добре , че е приятелка на Нургюл Йешилчай, и я видяхме в "Любов и наказание" и сега в "Твоят мой живот", и в някои епизидочни роли както казах на дежурната любовница. Последната роля добре я изигра с Джем Йълмаз и си осигури издръжка покрай сина им, но брака издържа само 20 месеца.

Анонимен каза...

Znaete li kakuv e reytinga na Niahkite na sadbata

Анонимен каза...

Поздравления за идеята Ви всеки ден да публикувате новини за професионалният и личен живот на любимите ми турски актьори.Прекрасни сте.

Анонимен каза...

28. Кучето не е питбул, а доберман и Къванч има вече такова, затова и потребителите я питат това неговото куче ли е, или ново

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за мнението! И според не може дори да става дума за сравнение между таланта и играта на Джансу и Аху.
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
Доста висок е.
Леки и успешни дни! :)

До 7 коментар:
Здравейте,
И ние Ви благодарим, че ни подкрепяте и четете! :)
Леки и успешни дни! :)

До 8 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за поправките, информацията е коригирана! :)
Леки и успешни дни! :)

Албърд каза...

Какъв е рейтинга на Играчи

Предоставено от Blogger.