Започва новото ни състезание "Любима индийска звезда 2016"!

Честита нова 2016 година, приятели! Нека през предстоящите дванадесет месеца бъдете живи, здрави, щастливи и да продължим да споделяме
заедно страстта си към сериалите! Днес е 1 януари (петък) и още от първия ден на новата година изненадите за Вас - нашите читатели, започват! Новата 2016-а ще бъде открита както подобава от нещо ново и интересно - новото ни онлайн-състезание "Любима индийска звезда", което мнозина от Вас очакваха дълго време и ето, че то вече е факт! През следващите два първи месеца на 2016 г. - януари и февруари, предстои да изберете Вашия любимец от индийските сериали, излъчващи се в момента у нас в оспорвани битки всяка седмица! Всичко важно и интересно около състезанието, като информация кои са номинираните за изгонване и отпадащи участници всяка седмица, ще можете да намирате в официалния сайт на "Любима индийска звезда 2016"!

Както може би вече сте разбрали, от средата на миналия месец декември до края на 2015 г. всеки ден във фейсбук страницата ни обявявахме имената на всеки един от четиринадесетте състезатели, които ще се борят за титлата "Любима индийска звезда". Нека все пак отново да Ви информираме кои са те! В първия сезон на новото ни онлайн-състезание участие ще вземат седем актьори и седем актриси - Авика Гор от "Малката булка" и "Ритъмът на мечтите", Анас Рашид от "Светлината на моя живот", Ангад Хасия от "Цветовете на любовта", Гатам Род от "Сияйна луна", Дженифър Уинджет от "Сияйна луна", Дийпика Сингх от "Светлината на моя живот", Киншук Махаджан от "Цветовете на любовта", Маниш Раисингани от "Ритъмът на мечтите", Нандиш Сандху от "Моята карма", Пратюша Банерджи от "Малката булка", Сара Кхан от "Цветовете на любовта", Сидхарт Шукла от "Малката булка", Сюрека Сикри от "Малката булка" и Тина Дута от "Моята карма". Както може би сте забелязали, има по двама участници от сериалите "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum), "Моята карма" (Uttaran), "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka) и "Сияйна луна" (Saraswatichandra) и по трима от най-успешните индийски поредици, давани в България - "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai) и "Малката булка" (Balika Vadhu). Кои са Вашите фаворити?

Още днес, 1 януари (петък), обявяваме началото на първите номинации в новия ни обещаващ и дългоочакван проект "Любима индийска звезда 2016"! По традиция, наложила се от предишните сезони на другите ни две онлайн-състезания "Любима латино звезда" и "Любима турска звезда", те ще бъдат по двойки! Това означава, че четиринадесетте състезатели се разделят на седем двойки, всяка от които включваща по един актьор и по една актриса. Шест от дуотата ще бъдат свързани на принципа общо участие в сериал, а последната седма - на принципа на изключването. Ето как са разпределени двойките на първите номинации в "Любима индийска звезда 2016":
  • Авика Гор и Маниш Раисингани от "Ритъмът на мечтите"
  • Анас Рашид и Дийпика Сингх от "Светлината на моя живот"
  • Ангад Хасия и Сара Кхан от "Цветовете на любовта"
  • Гатам Род и Дженифър Уинджет от "Сияйна луна"
  • Нандиш Санху и Тина Дута от "Моята карма"
  • Пратюша Банерджи и Сидхарт Шукла от "Малката булка"
  • Киншук Махаджан и Сюрека Сикри (принцип на изключването)
Това са седемте двойки, които ще се състезават за директното си продължаване напред към следващата седмица в "Любима индийска звезда 2016"! Вече можете да подкрепите тази от тях, в която е Вашият фаворит сред четиринадесетте участници. Онлайн-гласуването ще се осъществява чрез специални анкети, които ще можете да откривате както в официалния сайт на проекта, така и тук - в СЕРИАЛИ в България, в лентата с притурките от дясната страна на двата портала. Вотът, както знаете от изминалите сезони на другите ни формати "Любима латино звезда" и "Любима турска звезда", е напълно безплатен, анонимен и положителен! Първите номинации започват днес и приключват във вторник, 5 януари, като тогава двете двойки, събрали най-малко гласове през следващите пет дни, ще се разделят и четиримата участници, съставящи ги, ще се борят самостоятелно за продължаването си напред по време на първите елиминации. В петък, 8 януари, един от тях ще напусне формата! ГЛАСУВАЙТЕ!

6 коментара:

Анонимен каза...

Браво за рубриката , но имената не ги пишете правилно ;) Те не са като любимите ви турски, и всяка дума в хинди език се изговаря както се пише . Няма Гатам Род, а Гаутам Роуд, няма Дийпика Сингх, а Деепика Сингх. Личи, че не гледате индийски сериали, а страшно се изложихте като излъгахте всички ни като казахте че Стари Джинси е сериал. Писна ни да чакаме да качите нещо за индийски сериали, уж взехте админка за такива неща, но пак едното и също. Предлагам ви да върнете рубриката за индийски сериали, която я започнахте, но още от първия път се предадохте !

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Разбира се, че знаем, че между изговарянето на имената на турски и индийски актьори има голяма разлика. Принципно за грешката с Деепика Сингх се подведохме от изговарянето на името на Пратюша Банерджи, чиято фамилия завършва с две "е"-та и си помислихме, че в хинди такова буквосъчетание се изговаря винаги като "и". Но не, гледали сме няколко индийски сериала, сред които "Цветовете на любовта", "Моята карма" и "Малката булка" и сме в течение с много неща, не съдете за информираността ни само по една статия. Не се тревожете, през пролетния сезон подготвяме нова рубрика, свързана с индийските сериали и актьори, която се надяваме, че ще Ви хареса!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Всъщност аз знам, че името Deepika Singh се изговаря Дипика Сингх...Срещала съм навсякъде да го пишат така, не ми се вярва всички да грешат :)

Анонимен каза...

Kushi i Arnav kude sa? Ot Puteki kum shtastieto?

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Възможно е да е и така.
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Те ще бъдат включени в следващия сезон на "Любима индийска звезда" за 2017 г.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А. Джакдиш. Ще. Бьде ли вклучен. В. Сьстезанието. Много искам. Да. Бьде. Защото ми е любимеца

Предоставено от Blogger.