"Твоят мой живот" (11): какво да очакваме в новите пет епизода

януари 27, 2016
Здравейте, приятели! Сряда е, 27 януари, и продължава нашата изключително успешна рубрика "Твоят мой живот", в която ежеседмично Ви
информираме какво да очаквате в новите епизоди на едноименната турска мелодрама, излъчваща се всяка делнична вечер по БТВ. Рубриката ни, посветена на необикновената мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли, продължава да се радва на изключително голям интерес от Вас - нашите читатели, като е важно да уточним, че тя ще се публикува вече всяка сряда, за да бъдете информирани първи какво да очаквате в новите ѝ епизоди! През изминалата седмица станахме свидетели на изключително драматични събития, като най-интересното тепърва предстои! Какво да очаквате в следващите пет нови епизода от "Твоят мой живот", които ще се излъчат от 1 до 5 февруари, разбирате сега!

Озкан не знае кога да спре. Джансу научава, че Озкан е наел мъжете, които вандалстваха в пекарната на Гюлсерен, като се опитваха да измъкнат пари от нея. Сега чувството на тъга, което Джансу изпитваше към Озкан, се превръща в отвращение. Озкан, който опитва по всякакъв начин да спечели онтово Джансу, прави още една грешна стъпка. Кой изпраща цветя на Гюлсерен? Гюлсерен, която не успява да държи Озкан далеч от нея, сега започва да получава цветя без картичка, мълчаливи телефонни обаждания и други загадъчни неща. На Джихан, който е свидетел на това, му е много неприятно. Той е в ситуация, в която не знае дали трябва да бъде подозрителен към Гюлсерен. Сърцето на Рахми не може да издържи повече! В имението нещата са още по-объркани. Хазал по много болезнен начин научава, че вече не може да изнудва Рахми. Този път изнудването идва от самия него. Това, което Рахми иска от Хазал да направи, е стряскащо и много опасно. Но сърцето на Рахми не може да издържи повече на неговите сложни манипулации.
Голям удар! Рахми, който използва Хазал в неговата игра, за да навреди на отношенията между Джихан и Гюлсерен, нанася най-големи щети на самия себе си, като той получава сърдечен удар. Джихан вижда Дилара като съучастник в тази игра, тя се опитва да изчисти името си, но получава напълно неочакван удар от Рахми. Шок в съдебната зала! Денят, който всички чакаха - делото за попечителство над Джансу, дойде! Джихан и Дилара мислят, че случаят ще мине лесно и са напълно спокойни, но остават в пълен шок след решението на съда. Дали Джихан ще избере любовта или детето си? С това, което Джандан казва на съдията, процесът поема по съвсем друга посока. Джихан е принуден да избира между Гюлсерен - жената, която той обича, и дъщеря му Джансу. За да станат нещата по-сложни, това решение ще засегне и Хазал. 
Истинската цел е Гюлсерен! Започват трудни дни за Джихан, когато той мисли, че съдът ще даде попечителството над Джансу на Озкан, затова той се съгласява да се върне в имението и да се преструва пред света, че са едно щастливо семейство с Дилара. Тя вижда връщането на Джихан в имението като нейна лична победа. Дилара организира вечеря-парти в имението и прави шокиращо изявление за Джихан, но истинската ѝ цел на това изявление е Гюлсерен. Свършено ли е с любовта между Гюлсерен и Джихан? Гюлсерен вижда, че е дошъл краят на нейния романс с Джихан, след като той ще се връща в имението. Джихан се чувства като в капан. Междувременно нито Джансу, нито Хазал искат да се върнат в предишните си домове. Въпреки това и двете нямат избор. Новият план на Хазал! Хазал смята, че Дилара и Джихан използват последните събития за своя изгода или за да се отърват от нея, затова и поведението ѝ е доста остро. Гюлсерен е много загрижена за Хазал и загрижеността ѝ не е случайна...
Кой уби Теоман? Гюлсерен се паникьосва от внезапното изчезване на Хазал, но този който ще ѝ помогне в този момент, е Рахми, който досега ѝ е причинявал само злини. Хазал, която току-що е срещнала Теоман, вярва, че той я обича, но тя няма представа с кого е и в каква опасност е. Благодарение на Рахми Хазал разбира, че е попаднала в капан, но вече е  твърде късно, тъй като сега в момента има труп. Гюлсерен се отказва от дъщерите си!

Информацията в тази статия е от сайта на keii
____________________________________________________________________

Това беше всичко от рубриката ни "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ дванадесето издание следващата СРЯДА, 3 ФЕВРУАРИ, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат от 8 до 12 февруари! 

1 коментар:

Анонимен каза...

В момента в рекламата на БТВ на Твоят мой живот не дават ли кадри от 42 оригинален епизод. Имам предвид целувката между Гюлсерен и Джихан?

Предоставено от Blogger.