Ден на Disney и много филми по празниците в ефира на НоваТВ

Коледа наближава и е само след два дни! Новата 2016 година пък предстои да настъпи само след седмица! Празничния дух е обзел всички,
като най-гледаните български телевизии също са се постарали да зарадват своите многобройни зрители с изненади в програмните си схеми по случай Коледните и Новогодишни празници. Вчера, 22 декември (вторник), Ви информирахме какво да очаквате през следващите празнични дни по БТВ, а днес, 23 декември (сряда), идва ред да отразим акцентите в специалната програма на НоваТВ! В ефира на синята телевизия ни очакват специални издания от най-гледаните ѝ предавания, ден на Disney и голямо разнообразие от хитови празнични филмови заглавия!

Преди да започнем с празничните акценти в програмната схема на НоваТВ, първо ще отбележим, че на 24, 25 и 31 декември (четвъртък, петък и четвъртък), както и на 1 януари (петък) няма да бъдат излъчвани епизоди от сериалите на медията "Ифет" (Iffet), "Моята карма" (Uttaran), "Прости ми" (Beni Affet), "Малката булка" (Balika Vadhu), "Черният списък" (The Blacklist) и "Такси: Бруклин" (Taxi Brooklyn), който се завръща обаче още от 1 януари извънредно в 22.40 часа. Те ще започнат да се излъчват редовно всеки делничен ден в обичайните си разписания считано от 4 януари (понеделник). 

24 декември, четвъртък (Бъдни вечер):
В навечерието на Коледа НоваТВ подготвя за зрителите си редица изненади! От 12.30 часа започва излъчването на романтичната комедия "12 срещи на Коледа". Веднага след нея, от 14.15 часа, ще се излъчи комедийната лента "Коледа в белезници". След като тя приключи, от 16.10 часа, се завърта премиерният за българския ефир семеен филм "Най-доброто коледно парти". Точно в 18.00 часа, след края на филма, пък ще се излъчи първото празнично издание на телевизионната игра с водещ Румен Луканов "Сделка или не", когато две известни български личности ще изиграят заедно играта, а спечелената от тях сума ще отиде за благотворителната кампания "Българската Коледа". След централната емисия на "Новините на Нова" точно в 20.00 часа започва специалният коледен концерт на четвъртия сезон на най-гледаното и успешно музикално шоу у нас "X Factor". Водещите му Алекс Раева и Мария Игнатова обещават, че коледните изпълнения на останалите шестима участници ще бъдат най-добрите от началото на сезона. След края на концерта, в 22.00 часа ще се излъчи редовно издание на "Господари на ефира", а от 22.30 часа - романтичната комедия "Кейт и Леополд". Важно е да уточним, че утре в ефира на НоваТВ няма да бъдат излъчвани следобедни (16.00 часа) и късни (23.30 часа) емисии от "Новините на Нова", както и брой от "Часът на Милен Цветков" (00.00 часа). 

25 декември, петък (Коледа):
На първия ден от Коледа синята телевизия отново няма да ни остави да скучаем! В 12.30 часа ще се излъчи концертът на рок-групата "Легендите", на който любимите певци на няколко поколения - Йордан Караджов, Любо Киров, Стенли, Митко Кърнев, Константин Цеков и Константин Марков ще изсвирят и изпеят най-големите си хитове. Веднага след музикалното събитие от 14.20 часа започва семейната комедия "Коледен купидон". В 16.00 часа пък следва премиерната за България филмова лента "Моята коледна звезда", която е в семеен жанр. От 18.00 часа предстои да се излъчи втората специална игра на две български звезди в телевизионната игра "Сделка или не", даряващи спечелената сума от предаването за "Българската Коледа". Централната емисия на "Новините на Нова" този път ще продължи до 19.30 часа, когато започва специално издание на "Темата на Нова" до 20.00 часа. Тогава в ефира на НоваТВ започва приключенският филм с участието на Пол Уокър "Осем герои". Веднага след нея, от 22.20 часа, пък ще бъде излъчена романтичната комедия "Просто секс". И на Коледа няма да бъдат излъчвани следобедни и късни емисии от "Новините на Нова", а и издания от "Господари на ефира" и "Часът на Милен Цветков". 

26 декември, събота (Коледа):
На втория ден от Коледа телевизията със синята емблема предстои да направи голяма изненада на малките, а и вече пораснали деца! Целият съботен ден ще премине под логото на "Walt Disney" - любимата компания в цял свят, произвеждаща най-хитовите анимационни и игрални филми за деца. Денят на "Disney" в програмата на НоваТВ ще започне в 13.00 часа, когато започва незабравимата и любима на няколко поколения комедийна лента "Мъпетите" (The Muppets). Веднага след нея, точно в 15.00 часа, пък ще се завърти премиерният за българския ефир анимационен филм "Университет за таласъми" (Monsters University), който е своеобразно продължение на хита от 2001 г. "Таласъми ООД" (Monsters, Inc.). От 17.10 часа пък предстои да изгледаме още една премиерна за българския телевизионен ефир лента на Disney - "Храбро сърце" (Brave), направила премиерата си по кината през 2012 г., която ще продължи до 19.00 часа, когато започва централната емисия на "Новините на Нова", а след това от 19.30 - телевизионната игра "Национална лотария". В 20.00 часа ще бъде поставен гвоздея от празничния ден на "Disney" по НоваТВ - точно тогава премиерата си за българския телевизионен ефир предстои да направи тоталния хит "Замръзналото кралство" (Frozen), спечелил редица престижни награди на световни конгреси и класации. Веднага след него от 22.10 часа ще бъде поставен края на деня на "Disney" с премиерния комедиен филм "Необичайният живот на Тимъти Грийн" (The Odd Life of Timothy Green). 

27 декември, неделя (Стефановден):
В последната неделя на 2015 г. НоваТВ също ще продължи да радва зрителите си с коледни филмови заглавия. В 12.30 часа, веднага след обедната емисия на "Новините на Нова", ще се завърти премиерната за българския ефир семейна комедия "Коледен парад". След нейния край, точно в 14.15 часа, идва ред на още една премиера за България - комедийната лента "Ключът към моето сърце". В 16.00 часа следва обичайно издание от публицистичното предаване "Комбина" с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева, а от 19.00 часа - централна емисия на "Новините на Нова". В 20.00 часа ще се излъчи комедийния филм "Снежни кучета", а веднага след нея от 22.00 часа отново комедия - "Тежка сватба".

31 декември, четвъртък (навечерие на Нова година):
В навечерието на новата 2016 година НоваТВ ще предложи на зрителите си вълнуваща програма! Точно в 12.30 часа предстои да започне филмът "Коледна бъркотия" с участието на Алиша Уит и Марк Вийбе в главните роли. Веднага след него, в 14.10 часа, идва ред на приключенската лента "G-FORCE: Специален отряд", в който ще видим на екран Бил Най, Зак Галифанакис, Кели Гарнър и други. В 16.00 часа пък предстои да бъде показана лентата, направила премиерата си в българския ефир в миналогодишния ден на "Disney" по НоваТВ - "Аз, проклетникът" (Despicable Me). Веднага след нея от 18.00 часа започва третата специална игра от телевизионното предаване "Сделка или не", в която ще се спечели сума, която ще  бъде дарена на благотворителната кампания "Българската Коледа". След последната за 2015 г. централна емисия на "Новините на Нова" от 19.30 часа следва специално издание от "Темата на Нова". От 20.00 часа пък ще се излъчи премиерната за родния ефир приключенска лента "Карибски пирати: В непознати води" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) с Джони Деп, Пенелопе Круз, Джефри Ръш, Иън Макшейн и Джема Уорд в главните роли. След нея от 22.30 часа започва специалното новогодишно издание на комедийното шоу "Господари на ефира", което ще продължи чак до 00.00 часа. Зрителите на НоваТВ ще имат възможността да посрещнат новата 2016 г. с най-добрите изпълнения през изминалия сезон в "X Factor", започващи точно в полунощ веднага след новогодишната реч на президента на България Росен Плевнелиев. След това, в 01.30 часа, музикалните събития продължават с концерт на британската поп-икона Адел. От 02.00 часа пък ще се излъчи церемонията по избирането на "Мис Вселена 2015". 

1 януари, петък (Нова година):
В началото на новата 2016 година в ефира на НоваТВ предстоят изключително интересни акценти! В 12.30 часа ще бъде повторен хитовия приключенски екшън "Карибски пирати: В непознати води" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), направил премиерата си на предния ден от 20.00 часа. След това, от 14.50 часа, продължават повторенията - тогава ще можем да гледаме отново специалното празнично издание на "Господари на ефира", показано предната вечер. От 16.10 часа следва премиерата на филма "Ледена принцеса" с участието на Мишел Трахтенберг, Ким Катрал, Тревър Блумас и други. От 18.00 часа следва редовно издание от телевизионната игра "Сделка или не". След първите централни емисии от "Новините на Нова" за новата 2016 г. в 19.30 часа отново предстои специално издание от "Темата на Нова". От 20.00 часа пък предстои да бъде показана премиерната за родния ефир филмова лента "Яж, моли се и обичай" с участието на Джулия Робъртс, Хавиер Бардем, Ричард Дженкинс, Били Кръдъл и други в главните роли. 

Такава ще бъде празничната програма на НоваТВ тази година! Кой акцент от нея очаквате с най-голямо нетърпение да гледате? Не забравяйте, че утре, 24 декември (четвъртък), ще публикуваме последното четиринадесето за сезона и двадесет и осмо подред издание от рубриката ни "Любопитно", в което ще разберете кои сериали впечатлиха най-много нашия екип през отиващата си 2015 година! Не го пропускайте - ще бъде изключително интересно и различно от всички останали досега! 

4 коментара:

Анонимен каза...

Супер е празничната програмата на НоваТВ за разлика от тази на ДФ

Карл каза...

А на 28,29,30 каква ще програмата на НоваТВ

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Като главен канал от семейството на Nova Broadcasting Group, най-интересното за зрители е нормално да се излъчва именно по НоваТВ.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
На тези дни програмата ще бъде нормална - такава, каквато беше допреди дни.
Леки и успешни дни! :)

Боса каза...

Празничната програма на НоваТВ е супер за разлика от нормалната програма.Такава трябва и да е нормалната.А у нея дават само
Индийски(13:30-14:30/16:30-18:00)-2,30часа
Турски(12:30-13:30/14:30-16:00)-2,30часа

Тоя тъп сериал Ифет като пуснаха доста хора зарязаха Нова по това време и превключват на FOX Crime,Diema,Kino Nova

Предоставено от Blogger.