"Твоят мой живот" (5): какво да очакваме в новите пет епизода?

декември 01, 2015
Здравейте, приятели! Вторник е, 1 декември, и продължава стартиралата наскоро наша нова рубрика "Твоят мой живот"! Както вече знаете, всяка
делнична вечер от 20.00 часа по БТВ се излъчва една от най-успешните нови турски мелодрами "Счупени парчета" (Paramparca), която върви у нас под името "Твоят мой живот". Заради огромния интерес към сериала, СЕРИАЛИ в България всеки вторник предстои да Ви информира за всичко най-интересно, което предстои да се случва в епизодите му, в едноименната ни нова рубрика! Миналата седмица, в четвъртото ѝ издание, Ви информирахме какво да очаквате в новите десет епизода, пет от които излъчени миналата седмица и пет от които ще се излъчат тази, като можете да си го припомните от тук! Време е за същинската част от рубриката ни "Твоят мой живот" - какво да очакваме в следващите пет нови епизода от новата мелодрама, които ще се излъчват на 7, 8, 9, 10 и 11 декември!

Дилара запознава приятелките от фондацията си с Хазал. След провала на подлата клопка, поставена на Гюлсерен от Рахми, Дилара не знае какво да прави, но свекър ѝ вече има нов план и веднага го задейства! Джихан и Дилара отиват в съда за делото по развода. Дилара отказва развода. Дилара урежда обяд в имението и запознава Хазал с приятелите си. Гюлсерен и Джансу се забавляват като майка и дъщеря! Въпреки всички възражения на Дилара, Джихан предлага на Гюлсерен и Джансу да отидат заедно на почивка, да прекарат време сами и да се наслаждават като майка и дъщеря. Когато Гюлсерен сресва косата на Джансу, тя казва "освен бавачките, ти си първата, която сресва косата ми", а това предизвиква душевна болка у Гюлсерен. Съпругът на Гюлсерен, Озкан, се връща от Германия, като предизвиква с това още проблеми за нея! Джихан отива при Алпер, изпълнен с гняв, заради информацията, която Алпер е продал на медиите, свързана с Озан. Междувременно има някой друг, който е бесен за всичко, което се случва - Озкан. Озкан без знанието на никого се е върнал от Германия. Голямата тайна между Дилара и Алпер е разкрита! Хазал преживява труден момент, след като кани свои приятели в имението без разрешение. Става ясно, че Рахми и Дилара са помогнали на Озкан да се върне от Германия. За тях не е редно той да бъде около Хазал. Те отиват до дома му, за да го предупредят за последен път, обаче Озкан има свой план и иска да се вижда с дъщеря си. Голямата тайна, която Дилара и Алпер крият, е разкрита! За Джихан е трудно да повярва за тази шокираща връзка между двамата, за която само е чувал слухове. Този път той е решен още повече за се отърве от Алпер за доброто на всички. Кой стреля по Джихан? Гюлсерен решава да каже на Джихан за завръщането на Озкан. Джихан и Гюлсерен правят планове да се видят, но Алпер задържа Джихан. В този момент Озкан също пристига, за да говори с Джихан. Спорът се превръща в борба и Джихан е прострелян. 

Информацията в тази статия е от сайта на keii
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от новата ни рубрика "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ шесто издание следващия вторник, 8 декември, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат на 14, 15, 16, 17 и 18 декември 2015 г. Издания от рубриката ни "Турция представя...", която се публикуваше досега всеки вторник, ще има при поява на официална информация за нов сериал, започващ в южната ни съседка, като допълнително ще Ви информираме за това кога при такива ситуации да очаквате "Твоят мой живот"! 

18 коментара:

Анонимен каза...

Дали ще отразите новината за Вдовица на мафията.... И кога най-накрая ще се прекръстите на Турски сапунки !!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Няма да отразим тази новина, тъй като никога не сме отразявали промените по Евроком, която е доста малко гледана и само която излъчва подобни извадени от нафталина сериали, които купува за жълти стотинки. Хайде, със здраве, не сме длъжни да обясняваме какво и защо на заяждащи се и злобни хора като теб!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

О така ли???? Кой сте вие че можете да обиждате и да викате АЙ СИКТИР на феновете си?!?! И не знаех докъде сте стигнали че да защитаватентурците и сериалите им! Евроком наистина биха се засегнала от коментарите ви! Преди ви посещавах по десетина пъти на ден, но сега без никакви интересни рубрики ни писна..

Анонимен каза...

Вие не сте ли се замисляли,че админа може да е турчин?Все пак никъде не му пиши името.

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Никога не бихме казали на някой наш фен "Ай сиктир". Тогава го казахме, защото въпросният потребител, който очевидно изобщо не бе наш фен, също като Вас, се бе помислил за съдник, който ще раздава квалификации и няма да уважава нашето мнение и нашите принципи, а същевременно иска това от нас към него! Търпението ни се изчерпа, както на всички нормални хора, защото търпяхме, търпяхме безпочвени нападки, породени от огромна завист към това, което сме постигнали, но всичко си има граници, нали?! Очевидно стигнахме до много високо ниво, след като вече година и половина сме категорично най-харесваният и посещаван блог за сериали и теленовели в България, наложил много свои изключително четени и обичани рубрики, които събират стотици, та дори и хиляди четения седмично! Да продължаваме ли с обясненията си докъде сме стигнали? Не знаем как биха се почувствали Евроком, но това е самата истина. А защо не се замислите как се чувстваме ние, нападайки и обиждайки труда ни, вместо дори и да не Ви харесват материалите ни, да си замълчите? На Вас ще Ви е приятно ли да правите нещо с много желание и любов и след това то да бъде оплюто и обидено без съществена причина? Не разбираме какво против имате турските сериали - всеки с вкуса си. И ако искате Вашето мнение да бъде зачитано и уважавано, отнасяйте се така и към това на другите хора! Не всички мислят като Вас. Очевидно има хиляди хора, посещаващи блога, които се интересуват от турските сериали! Затова отсега нататък ще се отнасяме така с коментиращите, както са заслужили! Има една поговорка - не прави това, което не искаш да правят на теб! В случая можем да я променим и тя да гласи - не казвай това, което не искаш да казват на теб! Не сте ли съгласни?!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Най-вероятно е турчин! А колко е невъзпитан, това е отделен въпрос. Отвратен съм от държанието Ви. Колкото и да са настъпателни хората, в никакъв случай не трябва и вие да се държите така. Не сте в някоя кръчма, а все пак се имате за четен и посещаем блог, дръжте се поне малко на ниво.

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
О, никой от екипа ни не е турчин, бъдете спокойни и за това! Всички сме българи, оценяващи изключително високото качество, оригиналността на историите и блестящата актьорска игра в турските сериали, загърбили всякакви предразсъдъци от исторически характер. Няма как да кажем на бялото черно, турските сериали вдигнаха изключително много летвата през изминалите години и продължават да го правят, а материалите ни за тях в блога стават все по-четени и по-четени.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Досега се отнасяхме с уважение и разбиране към всяко едно мнение, въпреки че доста рядко получавахме същото отношение от отсрещната страна. Но от толкова добронамереност и опити да променим мнението на някои хора, ни се качиха на главите и вече се изморихме и се отказваме, тъй като няма смисъл от това! Отсега нататък всеки ще получи отношението от наша страна, което си е заслужил! Така е най-справедливо и няма да има недоволни! Както гласи известна поговорка - каквото посееш, такова ще пожънеш!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте в любима инд звезда ще участват ли Гаутам Гулати, Рашми Десай или Тина дута, Саная Ирани и непознатата за ефира, но за интернет- Драшти Дхами? Благодаря!

Админ каза...

До 9 коментар:
Здравейте,
От 18 декември (петък) във фейсбук страницата ни, която можете да посетите и харесате от този линк: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%95%D0%A0%D0%98%D0%90%D0%9B%D0%98-%D0%B2-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-210610539010203/
всеки ден до края на 2015 година ще обявяваме по едно от имената на 14-те участници в "Любима индийска звезда 2016", които ще стават ясни и тук, в блога, както досега се случваше с обявяването на участниците в "Любима латино звезда" и "Любима турска звезда". Сред изброените от Вас има такива, които ще участват в новото ни онлайн-състезание.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Сериал за жълти стотинки? Личи си ясно, че изпитвате непоносимост към латиносериалите. Изобщо се чудя защо отразявате, каквото и да било новина за латино сериал в България. Те са едва ли не според вас дъното. Толкова хитов и успешен сериал - изваден от нафталина. Какви професионалисти сте, няма що. А дали сте най-успешният блог, не мисля, че сте. Успешен блог трябва да е функционален във всяка едно отношение и да пише новини от всякакъв вид - било то за латино, турско или индийско..

Админ каза...

До 11 коментар:
Здравейте,
Защо никога никой не иска и не може да приеме истината такава, каквато е?! Ни най-малко чувстваме неприязън и непоносимост към латиноамериканските сериали, не ни вменявайте подобни неща! Преди години те ни бяха любими ни вълнуваха изключително много, но след като започнаха да се изтъркват и историите да бъдат все така едноподобни, бе неизбежно интересът ни към тях да намалее до такава степен, че в момента вече не се интересуваме от тях. Никога обаче не сме казвали, че мразим латиноамериканските сериали и винаги, когато започва ново атрактивно заглавие в родния ефир, сме отразявали това в наши статии. Колкото и успешен да бъде един сериал като "Вдовица на мафията", той все някога бива забравен и вече не е атрактивен за широката аудитория. Именно заради това твърдим, че тази поредица е извадена от нафталина. Феновете на латиноамерикански сериали се оплакват, че ефирът е запълнен от турски сериали и много техни повторения, но защо не се бунтуват, когато вместо нови, телевизиите им предлагат стари теленовели?! Тук специално говорим за двоен стандарт, какъвто се наблюдава както при феновете на латиноамериканските, така и при феновете на турските сериали, които се радват на всичко от тяхната любима народност, което се излъчва в ефира. Както може сте разбрали, от януари започваме онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда", а през пролетта предстои да стартираме и нова рубрика, свързана с индийските сериали, така че вече ще има по-голямо разнообразие и повече доволни читатели, да се надяваме! Всяка есен организираме сезон на "Любима латино звезда", вкл. и тази, който бе по-различен от останалите и в който се върнахме в миналото, за да зарадваме феновете на тази народност истории. Стремели сме се винаги да предлагаме по нещо за всеки вкус, в случая не можете да се оплачете от недостик на материали за която и да е народност, освен за индийската, за която ще се компенсираме още от началото на новата година.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

do Admin

Izviniavam se che pisha na latinica,no niamam kirilica...
Izobshto ne obrashtaite vnimanie na takiva hora,koito po cial den se chudiat kade da si izbiat kompleksite,kato ne im haresva da ne vlizat i da ne chetat..na men lichno mi haresva informaciata,koiato predostaviate,az sashto sam balgarka,no uvajavam turskite seriali,po goliamata chast ot tiah sa dosta stoinostni ...pojelavam Vi lek i spokoen den i prodaljavaite da rabotite taka uspeshno kakto do momenta

Админ каза...

До 13 коментар:
Здравейте,
Искрено Ви благодарим за оказаната подкрепа! Имахме нужда да прочетем подобен окуражаващ коментар сред всичките негативни и нападащи без ясни аргументи в последно време! Заради хора като Вас, които оценяват труда ни и харесват материалите ни ще продължим да работим с пълна сила и занапред, бъдете сигурни в това! През новата 2016 г. Ви очакват много нови рубрики в блога, както и обновяване на вече познатите такива по доста интересен начин. Предстои и ново онлайн-състезание - "Любима индийска звезда", което също се надяваме, че ще се хареса на читателите. Няма да Ви разочароваме! :)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря Ви,че ни давате полезна информация за излъчваните сериали.Не обръщайте внимание на заядливците,дето си избиват комплексите тук.Който не харесва турски сериали,да сменя канала,който не се интересува от информацията в блога,да не чете!Знаете ли,защо от няколко дни спряха да качват нови серии от "Твоят мой живот" във Войо-последно качиха еп.30 на 11.12.15?Пожелавам хубав нов ден!

Анонимен каза...

Здравейте. Сериала. Твоят. Мой живот е доста интересен. Мен ме интересува. Какво ше стане с. Джихан и. Гюрсален. А. Джансу а. Хазал. Хазал. Харесва ли ви на мен не много е злобна аз. Харесвам. Джансу и озан много

Анонимен каза...

Здравейте. Брагодаря ви че. Одразявате новини. Яки сте а. Сериала. Твоят мой живот колко сезона е доста е интересен и. Вьлнуващ. Толкова ме впечетли този сериал и ми е интересен цялото семейсво гледаме сериала и. Е много як и вьлнуващ и. Голям хит е а. Сега. Тази седмица защо няма да го дават в почивка ли. Излиза и нали ще продьржи че. Ми е интересен сериала

Анонимен каза...

Много е як сериала и го гледам а. Знаете ли истинското име на. Джансу много харесвам сериала

Предоставено от Blogger.