"Турските актьори 24/7" (62): от 30 ноември до 6 декември 2015 г.

декември 06, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 6 декември, честит празник на всички именници! Днес предстои да прочетете новото шестдесет и второ издание
от най-харесваната рубрика на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 30 ноември до 6 декември 2015 г.! През изминалите седем дни те купуваха неща за бебетата си, които предстои да се родят, говореха за дългите раздели с половинките си, прекаляваха с алкохола, споделяха мечтите си, забавляваха се с проектите на любимите си колеги, привличаха внимание със странни визии, разкриваха защо са толкова красиви, завързваха приятелства на снимачните площадки със свои колеги, даваха лош пример на феновете си, включваха се в рекламни кампании, впечатляваха с изключителния си външен вид, правеха подаръци на приятелите си, завръщаха се на екран, сключваха брак с половинките си и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Изключително популярната турска актриса Нур Фетахоулу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", вече прави покупки за бебето си, което предстои да се роди в края на януари-началото на февруари 2016 г.! Чаровницата, снимаща се в момента за последно в историческата драма на TRT1 "Филинта" (Filinta), наскоро бе забелязана от турските папараци да посещава голям и известен детски магазин в Истанбул, където избираше дрешки и други необходими неща за момиченцето си, което чака в утробата си вече седем месеца! Красивата Нур избираше количка за бебчето си, като пред журналистите тя позира с тази, която избра да купи, и сподели, че иска всичко за рожбата ѝ да бъде идеално и да ѝ осигурява сигурност, безопасност и комфорт! Бременността определено се е отразила на и без това красивата Фетахоулу, която в момента е още по-хубава и усмихната. Да ѝ пожелаем безпроблемно раждане!

2) Наскоро известният турски актьор Онур Сайлак, познат у нас чрез ролята си на Левен в незабравимата приказка "Огнено сърце", наскоро даде интервю за голяма турска медия, в което сподели, че е имало период в живота му, през който два месеца и половина не се е виждал със съпругата си Туба Бююкюстюн и дъщерите си Мая и Топрак. Това се случило по време на снимките на последния филм с негово участие "Спомени от вятъра" (Ruzgarin Hatiralari), тъй като той трябвало да замине за толкова време в Грузия, където се провели голяма част от снимките на проекта, оставяйки семейството си в Турция. Онур, снимащ се в момента в новата поредица на StarTV "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), искрено благодари на Туба, че успява да изтърпи тези техни дълги раздели и че проявява разбиране към него и професионалните му ангажименти. 

3) Както вече неведнъж сме показвали в изданията на "Турските актьори 24/7", на снимачните площадки на сериалите се раждат изключително силни приятелства между актьорите. Наскоро чаровната Дениз Чакър, позната у нас чрез ролите си в "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", и актьорът-ветеран Халил Ергюн, който придоби световна популярност след участието си в "Листопад", бяха засечени от турските папараци да се прибират късно вечер заедно с компания от още свои приятели от известно заведение в тузарския истанбулски квартал Джихангир. Красивата брюнетка, снимаща се в момента в новия тотален хит на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), видимо бе попрекалила с алкохола и в нетрезво състояние след срещата си със своя изключително близък приятел Халил Ергюн, с когото се запознаха на снимачната площадка на семейната драма "Листопад" (Yaprak Dokumu) преди близо десет години. За да се приберат по домовете си, и двамата се качиха в едно и също такси, за да не шофират в нетрезвото си състояние. 

4) Младата актриса с рускотурски произход Алина Боз, снимаща се в момента в тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca), излъчващ се е и в България, наскоро даде изключително интересно интервю за голяма турска медия. Чаровницата, която мнозина оприличиха с германскотурската актриса Мерием Узерли, сподели, че е човек на изкуствата и че умее да свири на пиано и на китара, както и да създава различни скулптури. Алина, за която в предишните издания на "Турските актьори 24/7" разбрахме, че си пада и по екстремните преживявания, разкри, че умее да кара доста добре и кънки, но че заради професионалните си ангажименти в "Твоят мой живот" рядко ѝ се отдава такава възможност заради недостик на време. Боз сподели, че през лятото на идващата 2016 г. иска да се научи да кара сърф, след като изгледала няколко филма, където героите се занимавали с това. Тя въодушевено разкри, че е възхитена от този спорт и че иска да се научи да го практикува. 

5) Актьорите също могат да се забавляват, гледайки филми, както всички останали! Наскоро една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка Синем Кобал ("Малки тайни") и Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") бяха забелязани от турските папараци да отиват на премиерата на новия комедиен филм "Извън пътя" (Yoldan Cikan Oyun) в големия истанбулски търговски център Zorlu Center. Докато гледаха новия кино-проект, седнали един до друг в кино-залата, двамата не спряха да се смеят на комичните ситуации в него и да се забавляват. Накрая, когато филмът приключи, пред публиката излязоха голяма част от актьорите, взели участие в него, сред които беше и младият Сарп Апак ("Мечтатели"), изиграл главната роля в него. Всеизвестно е, че това е един от най-любимите актьори на Синем Кобал, снимаща се в момента в криминалната драма на ATV "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), която го аплодира, ставайки на крака, и за пореден път беше възхитена от него. След това тя и Кенан си тръгнаха. 

6) Известната турска актриса Гьокче Бахадар, позната у нас чрез ролята си на Лейля в най-успешната турска семейна драма, създавана някога - "Листопад", наскоро предизвика интереса на турските папараци с необичайна визия. Преди няколко дни чаровницата се появи в голям турски търговски център в тузарския истанбулски квартал Нишанташъ, облечена в дълга рокля с цветни орнаменти, кафяво кожено яке, къси кожени ботуши и кафяво бомбе на главата си. Тази необичайна модна комбинация провокира журналистите, които заснеха чаровницата. Да си признаем, този път те не можаха да се прикрият от нея и да я снимат тайно, тъй като тя с охота им позираше усмихната и положително настроена, за разлика от доста свои колеги, които не харесват журналистите. Напомняме, че в момента Гьокче се снима в новата мелодрама на StarTV "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), излъчваща се всяка неделна вечер и постигаща средни рейтинги. 

7) Готовата да се завърне на екран турска актриса Джансу Дере наскоро даде ексклузивно интервю за голяма турска медия. Пред нея изключително популярната любимка на милиони зрители от сериалите "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", сподели, че дължи своята голяма красота на гените си, предали ѝ нейните родители и роднини, които били не по-малко красиви от нея. Джансу разкри, че тя цени това свое качество, като се грижи изключително много за това да изглежда добре и да не се занемарява, а да поддържа хубостта си. Тя призова всички да уважават своите тела, които носят, и да демонстрират уважението си към тях. Дере сподели още, че най-силните ѝ качества, с които се гордее повече от всичко, са нейното търпение и нейната съвест. Тя разкри, че най-много се страхува от това да бъде съжалявана. Красавицата сензационно разкри, че е готова да се завърне на екран. За да разберете кога ще се случи това, следете рубриките ни "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7"! 

8) Още нови приятелства се раждат между актьорите на снимачните площадки на сериалите, в които участват! Въпреки голямата разлика в годините им, подобно на Дениз Чакър и Халил Ергюн, за които говорихме в новина №3, между младата гръцка актриса Анастастия Тсилимпоу и турският актьор Емре Ерчил се роди изключително силно приятелство по време на снимките на новата историческа поредица "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Наскоро двамата бяха забелязани от турските папараци да се разхождат заедно в един от големите истанбулски търговски центрове, като доста често се виждаше, че разговарят по интересни и важни теми. Екранните Кьосем султан и Рейхан ага очевидно се разбират повече от добре. Уви, чаровната Анастасия в момента се снима в петата серия на "Великолепният век: Кьосем", която ще бъде последна за нея, тъй като с началото на шестата нейната героиня предстои вече да бъде играна от мега-звездата Берен Саат. 

9) След като летният сериал на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) стана жертва на ниските рейтинги и приключи преди две седмици, в момента актьорите Демет Йоздемир и Юсуф Чим, изиграли главните роли в него, между които има връзка и в реалността, са се отдали на веселия и партита до късно вечерта, които обаче не са особено полезни за тях... Наскоро турските папараци заснеха как двамата се прибираха от един от нощните клубове в Истанбул след дълъг купон до много късно вечерта, като качвайки се в колата им, Демет извади цигара и започна да пуши от нея. Точно преди да натисне газта и да тръгне, нейната половинка Юсуф видя дебнещите ги папараци и ѝ каза да я скрие. Демет се изплаши и се обърне с гръб към журналистите, като веднага автомобилът отпраши в неизвестна посока. Минавайки покрай папараците, от колата излязъл мирис на марихуана... Очевидно досегашните любимци на зрителите ще си навлекат доста критики след този гаф.

10) Изключително популярният турски актьор Баръш Фалай, известен у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", отскоро е комбинирал две полезни за себе си занимания в едно - едновременно да изкарва пари и да прави благотворителност. Отскоро любимецът на милиони зрителки по света, който от тази есен се снима във втория сезон на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), е рекламно лице на фирма за автомобилни гуми, като с идващата зима в южната ни съседка той отскоро подканва чрез билбордове и телевизионни реклами шофьорите да бъдат внимателни и да сменят гумите на автомобилите си със зимни. Любопитно е, че в тази рекламна кампания Баръш участва заедно със своя седем-годишен син Рюзгяр Фалай, което трогна феновете му и което със сигурност също ще им повлияе да се вслушат в съветите му за безопасност на пътя. 

11) След като преди дни Онур Сайлак сподели, че по време на снимките на последния си филм "Спомени от вятъра" не се е виждал цели два месеца и половина със съпругата и двете си близначки, след това самата Туба Бююкюстюн заяви преди медиите, че тя не е виждала Онур за още по-голям период от време - три месеца, отново заради въпросния кино-проект. Двамата най-сетне се срещнаха след дълъг период в раздяла заради професионалните им ангажименти на филмовия фестивал в Анталия, където бе представен филмът "Спомени от вятъра", в който участва и любимата турска звезда на България за 2014 г. На престижното събитие присъстваха и журналисти, които отразиха след това в медиите изключителното си впечатление от външния вид на Туба, която изглеждала на него повече от елегантно, излъчвайки невероятна класа. И те са прави - дори и с новата си къса прическа Бююкюстюн е все така красива и очарователна, както преди, та дори и повече! Определено много ѝ отива! 

12) През изминалата седмица станахме свидетели на още едно приятелство, родило се между актьори на снимачната площадка на сериал, в който са участвали заедно! Наскоро младата надежда на турското кино Хазал Кая посети дома на своята приятелка и колежка Нур Фетахоулу, която е бременна в седмия месец. Двете чаровници, снимали се преди години заедно в мелодрамата "Забраненият плод" (Ask-i Memnu), разговаряли дълго, тъй като отдавна не се виждали. Хазал, която е известна още чрез ролите си в "Огледален свят" и "Изкушение", подари на бременната Нур малки бебешки пухени пантофки, като по този повод двете красавици си направиха общо selfie с подаръка на Кая, което споделиха в профилите си в социалните мрежи. Към фотоса Хазал, снимала се за последно в провалилата се и приключила преди месец мелодрама на TV8 "Марал" (Maral), добави, че това е нейният първи подарък за бъдещата ѝ племенница, с което трогна феновете си. 

13) Както Ви информирахме наскоро в рубриката ни "Какво гледат в Турция?", младата надежда на турското кино Пелин Карахан, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", предстои да се завърне на екран съвсем скоро! Чаровницата, която стана майка на син в края на миналата 2014 г., очевидно е решила да загърби майчинството и да се отдаде отново на професията, тъй като ще участва в новия сериал на ATV "Достатъчно" (Yeter)! Поредицата ще засегне една изключително болна през изминалите години социална тема в южната ни съседка - домашното насилие над жени. По последна информация именно героинята на Пелин ще бъде жена, малтретирана в семейството си, като неин екранен партньор ще бъде доста по-възрастният от нея Корай Джезайрили. Сериалът предстои да започне в ефир от този месец, следете рубриката ни "Какво гледат в Турция?" за повече подробности всеки понеделник!

14) Къванч Татлъту сключи брак със своята дългогодишна половинка Башак Дизер! Преди дни двамата се врекоха във вечна любов по време на граждански брак, от който наскоро изтекоха ексклузивни снимки в турските медии! Актьорът и дизайнерката официално станаха семейство при малка и скромна церемония, на която присъстваха само най-близките им хора. Голямо впечатление на всички направиха брачните пръстени, които Къванч и Башак си сложиха взаимно. Те бяха доста по-необикновени от общопризнатите, тъй като на пръстена на Татлъту бе изписана буквата "Б", символизираща името "Башак", а на този на Дизер - буквата "К", символизираща името "Къванч"! Дали скоро обичаният актьор и известната дизайнерка ще вдигнат голямо и пищно сватбени тържество, подобно на редица свои колеги, предстои да разберем!

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 7 декември, предстои да прочетете издание №88 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 8 декември, ще бъде публикуван шестия брой от "Твоят мой живот", в който ще разберете какво да очаквате в новите пет епизода от едноименния турски сериал. В сряда, 9 декември, пък идва ред на тринадесетото за сезона и четиридесет и шесто подред издание от "Музиката от турските сериали", което ще бъде посветено на музикалните теми от ретро-сериала "Златната клетка" (Bicak Sirti). В четвъртък, 10 декември, предстои да прочетете деветнадесетото ни двойно интервю с Ваша любима екранна двойка от турски сериал, което ще бъде със Серен Шириндже и Памир Пекин от хитовата романтична комедия "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik), излъчваща се в момента в Турция. В петък, 11 декември, ще бъде публикуван тринадесетия за сезона и двадесет и седми подред брой от "Успехът на...", който ще бъде посветен на успеха на мелодрамата "Мелодията на сърцето" (Dudaktan Kalbe). В събота, 12 декември, пък идва ред на тринадесетата за сезона и двадесет и седма подред тема в "Любопитно", в която ще представим незабравимите младежки турски сериали. И в неделя, 13 декември, ще можете да прочетете издание №63 от "Турските актьори 24/7"! 

6 коментара:

Анонимен каза...

Любопитно тази седмица няма да е интересно.... избиряйте по-интересни теми,знаем кои са младежките сериали ... има толкова много по-любопитни неща ,например колко и кои турски сериали са се излъчвали досега у нас ,с какъв рейтинг са били,кога са ги давали у нас и в Турция ...

Анонимен каза...

Какво става с Баръш Ардуч и приятелката му Гюспе Озай? Разделили ли са се ? Кой е приятелят на Елчин Сангу?
Благодаря за това, че правите тези статии за това какво правят турските актьори, но моля пишете по-често за Елчин Сангу и Баръш Ардуч.

Анонимен каза...

13)Корел Джезайирли ще участв във сериала, но партньор на Пелин ще е Юрдаер Окур (Справедливостта на Кара)

14) е нон-сенс. Това, че на снимката Къванч подписва нещо, не означава, че са сключили брак ...

Приятелят на Елчин се казва Юнус Йоздикен (Yunus Özdiken)с когото са от четири години заедно. Срещнали са се в Измир. Той учи политиески науки, магистърска степен, в много добър университет, по думите на Елчин ...

Анонимен каза...

Kakva e tazi diskriminaciq? Zashto otgovarqte samo na nqkoi komentari?

Анонимен каза...

Не виждаш ли, че е отговорил потребител, а не админ?

Анонимен каза...

Ti ne vijdash li che na sledvashtata publikaciq sa otgovarqli,a na tazi ne sa ..... ne se obajdaite kato ne razbirate...

Предоставено от Blogger.