"Чучулигата" (Çalıkuşu) - от 17 декември по Диема Фемили

Задава се последният месец от годината, когато в българския ефир ще проследим старта на нови сериали, а риалити предаванията,
които започнаха още през септември, ще покажат своите финали. След официално разпространената рекламна тарифа на Nova Broadcasting Group за месец декември стана ясно, че в ефира на Диема Фемили през следващия месец предстои да стартира нов дългоочакван сериал, с който медията определено  ни изненадаха, а и зарадваха зрителите и най-вече феновете на турското кино. НоваТВ пък ще заложи отново на хитови американски заглавия за междинния зимен телевизионен сезон, след като покаже последните за сезона епизоди на хитовите си риалити предавания. През декември програмите на българските телевизии определено ще бъдат интересни и вълнуващи покрай празниците, а какви промени да очакваме от НоваТВ и Диема Фемили през този месец, научаваме сега!

На 16 декември (сряда) в ефира на Диема Фемили ще бъде показан последният 126-ти епизод от един от най-харесваните сериали в родния ефир "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye). Финалът на поредицата зрителите ще могат да проследят в традиционния час на излъчване на мелодрама - между 22.30 и 23.30 часа, а тези, които няма да имат възможността да видят развръзката в този час, ще могат да го направят на следващия ден, 17 декември, когато от 17.00 до 18.00 ще се излъчи повторението на епизода. Напомняме Ви, че "Двете лица на Истанбул" започна през юни т. г. след дълго очакване, като поредицата се радваше на добри рейтинги, които постоянно покачваше. Съвсем скоро, както по традиция, предстои да бъде повторен и този сериал за тези, които не са могли да го гледат или пък просто искат отново да си припомнят вълнуващата история.

Веднага на следващия ден, 17 декември (четвъртък), по Диема Фемили ще се завърти новият турски сериал "Чучулигата" (Çalıkuşu), който е изключително очакван от българските зрители. Поредицата ще се излъчва всяка делнична вечер от 22.30 до 23.30 часа в ефира на Диема Фемили, като за пропусналите епизода на сериала от предната вечер ще се предлага повторение веднага на следващия ден между 17.00 и 18.00 часа, считано от 18 декември (петък). В "Чучулигата", направен по популярния едноименен роман на Решат Нури Гюнтекин ("Листопад", "Мелодията на сърцето"), зрителите ще видят Фахрие Евджен (Неджля от "Листопад" и Мюрвет от "С Русия в сърцето"), която ще влезе в образа на главната героиня Фериде; Бурак Йозчивит, станал любимец на българските зрители чрез ролята си на Четин в "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), а след това и изиграл важна роля във "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), който ще влезе в образа на главния герой Камуран; Бегюм Кютюк Яшароолу (Джерен от "Огнено сърце), която ще влезе в образа на Нериман; Мехмет Йозгюр ("Великолепният век"), Ханде Сорал (Армаан от "Малки жени) и още много други актьори. "Чучулигата" е проект на Tims Productions, като съдържа само 1 сезон, състоящ се от 30 епизода, като в български вариант лентата ще има между 75 и 80 епизода.

Да преминем към НоваТВ, която през декември също се очертава да предложи интересна програма! Финалът на най-харесваното телевизионно риалити в ефира "Big Brother: All Stars 2015", което стартира с нов сезон вчера, 16 ноември, ще бъде на 14 декември (понеделник) и ще се излъчи между 20.00 и 23.00 часа, като зрителите ще могат да проследят избора на поредната любима риалити звезда на България в рамките на 3 часа.

На мястото на "Big Brother: All Stars 2015" ще се завърти нов сезон на американския хитов сериал "Подли камериерки" (Devious Maids). Той ще стартира на 15 декември (вторник), като зрителите ще могат да го гледат всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа, без повторения на следващия ден. Напомняме Ви, че третият сезон на сериала се излъчи премиерно за България в ефира на FOX Life през юли т. г., а тези, които не са могли да го гледат тогава, сега ще имат чудесната възможност да го направят и то в удобно време!

Отново на 15 декември (вторник), в ефира на НоваТВ стартира премиерният за България американски сериал "Черен списък" (The Blacklist). Хитовата поредица ще се излъчва с епизоди всеки делничен ден от 21.00 до 22.00 часа, като и от него няма да се предлагат повторения. "Черен списък" е сериал на NBC, като до момента има излъчени 51 епизода, побрани в 3 сезона.

Хитовият риалити-сериал "София - ден и нощ", който се излъчва от сряда до петък от 22.00 часа в ефира на НоваТВ, ще покаже своя последен за сезона епизод на 18 декември (петък) в обичайното си разписание - от 22.00 до 23.00 часа. Нов сезон на лентата най-вероятно ще има през пролетта или догодина през септември.

След финала на "София - ден и нощ" по НоваТВ ще се завърти новия американски сериал "Такси Бруклин" (Taxi Brooklyn). Поредицата ще стартира на 21 декември (понеделник), като ще се излъчва всеки делничен ден от 22.00 до 23.00 часа, след което следва ново издание от предаването "Господари на ефира".

Излъчването си през декември продължава най-гледаното и харесвано музикално предаване "X Factor", като във вторник от 21.00 до 23.00 ще се излъчват концертите на живо, а в четвъртък - елиминациите, даващи се и сега между 21.00 и 22.00 часа. Последният концерт на шоуто ще видим на 15 декември (вторник), а елиминациите след него - на 17 декември (четвъртък). След това, подобно на миналата година, шоуто ще излезе в едномесечна пауза и ще се завърне с нови епизоди през януари, когато ще се излъчат и финалните няколко концерта. На 24 декември (четвъртък) обаче оцелелите дотогава участници в шоуто ще представят специален коледен концерт, който ще се излъчи на запис в ефира на НоваТВ от 20.00 до 22.00 часа. 

13 коментара:

Анонимен каза...

Не стига че вече не си довършвате статиите, пък сега дори не сте ги написали...

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Винаги си завършваме статиите, с много малки изключения! Както виждате, дали сме кратък анонс на промените, които да очаквате през декември по НоваТВ и Диема Фемили, просто ни трябваше малко време, за да обработим информацията. Очаквайте написването на пълната статия!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

"стартира новияТ" ;)

Анонимен каза...

Черен списък от коя националност е?

Анонимен каза...

Офф пак ли не си довършвате статиите... Губите ме като фен във всяка своя публикация...

СЕРИАЛИ в България каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Извиняваме се за допусната грешка! Написахме доста бързо текста, за да може да има поне някаква информация за читателите, в следствие на което допуснахме тази мъничка грешка. Благодарим Ви, че ни поправихте по нормален начин, без да се заяждате и надувате!
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Сериалиът е американски и е премиерен за България. Оригиналното му заглавие е "The Blacklist", като в статията можете да научите малко повече за него!
Леки и успешни дни! :)

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Както обещахме, статията е написана, какво недоволствате? Дадохме в кратък аванс информация за това какво да очаквате през декември, като статията вече е напълно завършена и можете да я прочетете!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А фермата кога ще свърши?

Анонимен каза...

Няма ли качин да излъчат продължението на Черна Роза

Анонимен каза...

Здравейте, не съм доволна че пускат пак турски сериал и то безинтересен на мястото на ''Двете лица на Истанбул'' очаквах някой латино премиера като Котката, Corazon Valiente, Santa Diabla в този часа за да може да се гледа от всички, а не както е с ''Непростимото'' пуснаха го в такъв час който никой не може да го гледа

Анонимен каза...

Здравеите.да попитам кога ще излъчвате втори сезон на сериала:МОМИЧЕТО КОЕТО ОБИЧАХ???

Анонимен каза...

Такси. Бруклин е. Страхотен. Сериал. Доста. Е. Интересен. И як. Препорьчвам го на всеки.

Анонимен каза...

А. Който. Изпуска. Непростимо да. Гледа. В vbox7 И. В. Нова. Плей.

Анонимен каза...

Здравейте! Някой знае ли вторият сезон излъчван ли е в БГ, и ако е така кога?
Как можем да го гледаме? Много благодаря, Ася

Предоставено от Blogger.