"Тиха буря" (Sessiz Firtina) с ново повторение по БТВ Лейди

октомври 03, 2015
Преди дни стана ясно, че по дамския канал от семейството на bTV Media Group БТВ Лейди започва новият премиерен за България турски сериал
с участието на Хазал Кая, Хакан Курташ, Аслъ Тандоан, Небахат Чехре и други "Изкушение" (A.S.K.), който ще се излъчва всяка делничен ден от 11.30 часа считано от 14 октомври (сряда). Тази промяна в програмната схема на канала за новонастъпилия месец октомври няма да е единствена, тъй като съвсем скоро предстоят още такива, за които разбирате сега!

Считано от 15 октомври (четвъртък) в ефира на БТВ Лейди започва поредното повторение на хитовия турски сериал с участието на Еркан Петеккая в главната роля "Тиха буря" (Sessiz Firtina). Епизодите от поредицата, направила премиерата си през зимата всяка съботна и неделна вечер от 22.00 часа по дамския канал, ще се позиционират всяка делнична сутрин между 08.00 и 09.00 часа. Засега от телевизията не са предвидили излъчване на повторение за зрителите, които няма да могат да гледат поредицата по време на "премиерното" ѝ излъчване. 

Междувременно от 17 октомври (събота) повторението на изключително успешната турска семейна драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), излъчващо се в момента всяка делнична сутрин от 09.00 до 10.00 часа в ефира на БТВ Лейди, вече ще се позиционира всеки ден, вкл. и събота и неделя, в същото си разписание. В момента от дамската медия излъчват повторения на третия сезон на мелодрамата с участието на Айча Бингьол, Еркан Петеккая, Арас Булут Ийнемли, Вилма Елес, Мете Хорозоулу, Фарах Зейнеб Абдуллах, Йълдъз Чааръ Атиксой и други.

А от 23 октомври (петък) очаквайте повторението на хитовия испански исторически сериал, направил премиерата си в България миналата зима в prime-time на БТВ - "Изабел Кастилска" (Isabella), което ще се излъчва всяка делнична вечер между 19.30 и 20.30 часа с повторение на следващия ден между 13.30 и 14.30 часа, считано от 26 октомври (понеделник). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.