"Тиха буря" (Sessiz Firtina) с ново повторение по БТВ Лейди

Преди дни стана ясно, че по дамския канал от семейството на bTV Media Group БТВ Лейди започва новият премиерен за България турски сериал
с участието на Хазал Кая, Хакан Курташ, Аслъ Тандоан, Небахат Чехре и други "Изкушение" (A.S.K.), който ще се излъчва всяка делничен ден от 11.30 часа считано от 14 октомври (сряда). Тази промяна в програмната схема на канала за новонастъпилия месец октомври няма да е единствена, тъй като съвсем скоро предстоят още такива, за които разбирате сега!

Считано от 15 октомври (четвъртък) в ефира на БТВ Лейди започва поредното повторение на хитовия турски сериал с участието на Еркан Петеккая в главната роля "Тиха буря" (Sessiz Firtina). Епизодите от поредицата, направила премиерата си през зимата всяка съботна и неделна вечер от 22.00 часа по дамския канал, ще се позиционират всяка делнична сутрин между 08.00 и 09.00 часа. Засега от телевизията не са предвидили излъчване на повторение за зрителите, които няма да могат да гледат поредицата по време на "премиерното" ѝ излъчване. 

Междувременно от 17 октомври (събота) повторението на изключително успешната турска семейна драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), излъчващо се в момента всяка делнична сутрин от 09.00 до 10.00 часа в ефира на БТВ Лейди, вече ще се позиционира всеки ден, вкл. и събота и неделя, в същото си разписание. В момента от дамската медия излъчват повторения на третия сезон на мелодрамата с участието на Айча Бингьол, Еркан Петеккая, Арас Булут Ийнемли, Вилма Елес, Мете Хорозоулу, Фарах Зейнеб Абдуллах, Йълдъз Чааръ Атиксой и други.

А от 23 октомври (петък) очаквайте повторението на хитовия испански исторически сериал, направил премиерата си в България миналата зима в prime-time на БТВ - "Изабел Кастилска" (Isabella), което ще се излъчва всяка делнична вечер между 19.30 и 20.30 часа с повторение на следващия ден между 13.30 и 14.30 часа, считано от 26 октомври (понеделник). 

Коментари