Новите епизоди на "Завръщане" започват на 6 октомври по БТВ

септември 25, 2015
От месец октомври в ефир предстои да се завърне един от най-гледаните сериали, давани в България - "Завръщане" (Sila). Първоначално
се смяташе, че новите епизоди на поредицата ще стартират на 5 октомври (понеделник) в 20.00 часа, както и по-рано Ви информирахме, но след официално обявена информация, която бе потвърдена от рекламното промо на БТВ, оповестяващо завръщането на сериала, новите епизоди ще започнат ден по-късно - 6 октомври (вторник), само по БТВ. Повече информация около дългоочакваната развръзка на "Завръщане", както и какви новости готвят родните телевизии през следващите седмици, можете да прочетете в по-долните редове!

Вече е ясно и официално обявено, че излъчването на "Кварталът на богатите" (MedCezir) - най-гледаният сериал в момента в ефира, се преустановява! Последният за първи сезон епизод от драматичната лента, потопила всеки зрител в света на богатите, ще бъде показан в понеделник, 5 октомври, в 20.00 часа, само в ефира на БТВ. Финалът на сезона ще бъде в 63 епизод, като в него ще бъдат показани изключително драматични събития, които ще бележат смъртта на един от главните образи в сериала. За всички фенове на "Кварталът на богатите" (MedCezir) съобщаваме, че поредицата спира излъчването си временно, като новите епизоди ще стартират още от ноември, веднага след излъчването на финала на "Завръщане". Тогава ще започне и последният втори сезон, който отново ще следим в най-гледаното време и по най-гледаната телевизия!

Веднага след сезонния финал на "Кварталът на богатите" (MedCezir) зрителите никак няма да скучаят, защото в ефир се завръща друга турска поредица, която постигна небивал успех у нас още със старта си. От 6 октомври (вторник) започват новите серии на "Завръщане" (Sila), които ще се позиционират всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа и ще покажат драматичната развръзка, очаквана от всички. От края на втори сезон остават съвсем малко епизоди, а веднага след тях БТВ ще предложи и третият най-кратък сезон на сериала. Дали Боран и Съла най-после ще бъдат щастливи, предстои да научите в новите епизоди на сериала!

Междувременно съобщаваме, че от БТВ Лейди също готвят изненада за зрителите си от следващите седмици, а именно повторение на хитов английски сериал. От 7 октомври (сряда) се завърта повторението на "Бялата кралица" (White Queen). То ще се ротира всеки делничен ден от 19.30 до 20.30 часа и ще замести приключващото повторение на италианския сериал "С аромат на Свети Валенти" (Rosso San Valentino), което ще се излъчи ден по-рано - на 6 октомври (вторник). Повторение на епизодите от "Бялата кралица" също ще бъдат предлагани - всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа, считано от 8 октомври (четвъртък). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.