Какво да очакваме тази есен от СЕРИАЛИ в България?

Първият ден от първия есенен месец септември е - 1-ви, вторник, и днес предстои да разберете какви изненади подготвяме ние от
СЕРИАЛИ в България - най-добрия блог за сериали и теленовели у нас, през идващите седмици! От изминалата есен досега сайтът ни претърпя голямо развитие, защото точно тогава стартирахме нещо грандиозно, което продължава и до момента. От септември миналата година Ви заляхме с много повече рубрики и проекти отпреди, които се отличаваха с качество, ексклузивност, потвърденост. Тази сюжетна линия продължи и през изминалата пролет на тази година, когато след два месеца зимна пауза, отново всеки ден имахте възможността да четете интересни и любими Ваши рубрики, както и да преживявате вълнуващи и незабравими емоции с любимите си проекти. Посещенията ни през изминалите два сезона - есен 2014 и пролет 2015 се увеличиха с пъти повече от преди това, като по време на двата отчетохме близо общо 150 000 посещения и стотици или хиляди пъти прочетени статии! Сега, година след ключовата промяна в развитието ни, продължаваме, като и тази есен няма ни най-малко да Ви оставим да скучаете! Очаква Ви завръщането на най-любимите Ви рубрики, някои от които ще бъдат с освежени формати на публикуване. Предстоят и нови вълнуващи сезони на любимите Ви проекти, които този път ще надминат очакванията Ви и напрежението ще бъде неконтролируемо! Предстои завръщане в миналото и поглед в бъдещето тази есен със СЕРИАЛИ в България! Как - разбирате сега!

"Любима латино звезда 2015: те се завръщат" - старт на 11 септември (петък):
От доста време насам в българския ефир се излъчват не много на брой латиноамерикански теленовели, като с всяка изминала година те стават все по-малко и по-малко. Толкова, че от месеци българските зрители и фенове на тази народност продукции не са гледали премиерна история от Мексико или САЩ. Повечето заклети почитатели на латиното вече нямат надежда, че скоро ситуацията ще се промени, и дори вече се примиряват с това, защото много рядко телевизиите се вслушват в мненията и молбите им. И тази есен, както предишната, СЕРИАЛИ в България организира ежегодното си онлайн-състезание "Любима латино звезда", като през следващите месеци предстои да се състои третият му сезон. И за да не тъгуват феновете на латиноамериканските сериали, тази година то ще бъде по-различно! През идващите есенни седмици екипът ни ще се заеме с мисията да върне всички наши читатели назад във времето, преди много години, когато латиното беше на власт и с такова бе изпълнен целия български ефир, а историите вълнуваха и мало, и голямо! В "Любима латино звезда 2015", както винаги, участие предстои да вземат 18 участници, които обаче са актьори, участвали именно в класическите теленовели от миналото, и с които да си припомните за добрите стари времена! Те се завръщат...

От средата на изминалия месец август, 14-ти, до края му, вчера, 31-ви, във фейсбук страницата на СЕРИАЛИ в България обявихме имената на всички осемнадесет състезатели в "Любима латино звезда 2015: те се завръщат..."! Звездният списък от актьори и актриси от класическите теленовели включва малкият любимец на всички Алехандро Фелипе от "Вдовицата в бяло" и "Къде си татко?", младата Анжелик Бойер от "Непокорните" и "Непокорно сърце", известната с отрицателните си роли Аура Кристина Гайтнер от "Тайните на любовта" и "Имението", харизматичният Виктор Нориега от "Непокорен ангел" и "Росалинда", вечно усмихнатата Габи Спаник от "Земя на страстта" и "Желязната дама", внушителният Гай Екер от "Ранени души" и "Ева Луна", чаровният Едуардо Янес от "Огън в кръвта" и "Непокорно сърце", разсмиващата Кати Барбери от "Доня Бабрара", "Гибелна красота" и "Призракът на Елена", незабравимата Корайна Торес от "Касандра", мъжът с дълбокия поглед Майкъл Браун от "Трима братя, три сестри" и "Изпитание на любовта", злодейката във всички сериали Марица Бустаманте от "Непокорен ангел", "Призракът на Елена" и "Жестока любов", вечно младата Мария Елена Дьоринг от "Вдовицата в бяло" и "Гибелна красота", екзотичната Паола Рей от "Трима братя, три сестри" и "Жената в огледалото", нежната Силвия Наваро от "Утре и завинаги" и "Когато се влюбиш", лъчезарният Хорхе Аравена от "Тайните на любовта" и "Предадена", типичният мексиканец Хосе Анхел Ямас от "Купена любов" и "Неукротима душа", женският сърцеразбивач Хуан Алфонсо Баптиста от "Трима братя, три сестри" и "Жената в огледалото" и известният с отрицателните си роли Хулиан Хил от "Капризи на съдбата" и "Ева Луна". Кой от тях е Вашият фаворит?

Регламентът в "Любима латино звезда 2015: те се завръщат..." ще бъде сходен с този в предишния сезон! Всеки вторник в онлайн-състезанието ни ще бъдат обявявани номинациите, в които Вие, нашите читатели, ще можете да подкрепите този сред участниците, който според Вас не трябва да бъде застрашен от отпадане. Гласуването към всички номинации ще продължава до петък, когато състезателите с най-малко гласове ще се изправят едни срещу други в елиминационни битки, по време на които отново Вие ще определяте кой от тях да получи имунитет (този с най-много гласове) и кой да отпадне (този с най-малко гласове). Всяка седмица от формата ще отпада по един участник, докато не останат 9, които са четвърт-финалистити. Седем са състезателите на полуфинала, а пет - тези на големия финал, след който един от тях ще спечели проекта само и единствено с Вашата подкрепа! И тази година очаквайте добре познатите от Вас номинации и елиминации по двойки и по групи, както и по други нови начини, а и естествено - ще има и обикновени, в които всеки ще се бори самостоятелно за продължаването си напред.

И този сезон всичко около "Любима латино звезда" ще можете да четете на специалния сайт, посветен на онлайн-състезанието ни, който можете да следите от тук! Всичко ново и актуално около формата ще можете да намирате всеки вторник и петък и на фейсбук страницата на СЕРИАЛИ в България, както винаги досега. И тази година екипът на проекта ни ще си сътрудничи с най-известните портали за латиноамерикански сериали в най-голямата социална мрежа фейсбук, а именно със страниците на колегите ни и приятели от Теленовелас Новини, Latino Fans Bulgaria и Българските фенове на латиноамериканските сериали, които също ще отразяват всичко ново и актуално около третия сезон на формата, за което искрено им благодарим! Очаквайте "Любима латино звезда 2015: те се завръщат..." от 11 септември (петък)! 

"Ифет": Продължението - старт на 2 сезон на 19 септември (събота): 
Преди вече повече от две години СЕРИАЛИ в България стартира нещо наистина интересно! През пролетта на 2013 г. блогът започна да качва продължение на един от най-обичаните турски сериали, давани някога - "Огнено сърце", което се публикуваше в интернет под формата на писмени разкази. Тази иновативна идея изключително много се хареса на нашите читатели и неслучайно именно заради това и до днес този проект е най-харесваният от създаването на блога досега. Той показа общо три сезона и приключи през есента на миналата 2014 г. Виждайки, че в тази идея "има хляб", екипът на блога реши да продължи нишата ѝ и така през изминалата пролет стартира второто продължение на сериал, което бе на също изключително обичан и харесван турски сериал - "Ифет". С първия си сезон то постигна изключителен успех, като специалната му страница, където се публикуваха епизодите, до момента е посетена над 11 000 пъти! Тази есен "Ифет": Продължението се завръща!

От 19 септември (събота) с втори сезон се завръща писменото продължение на сериала "Ифет". Епизодите отново ще се качват в писмен вариант всеки уикенд, като в тях очаквайте много обрати и неочаквани събития. Освен че ще имате възможността да четете още по-разтърсващи епизоди от "Ифет": Продължението, ще можете да продължите да коментирате всеки един от епизодите в страницата на сериала в блога, както и тази във фейсбук. Към втория сезон на сериала ще се присъединят и нови актьори, които ще вземат важни роли в продължението и най-вече - ще решат съдбата на главните герои. Един от тях е Илхан Шешен, който ще влезе в ролята на рибар, а какъв по-точно ще бъде образът му - ще научите в новите епизоди. Джансел Елчин ще продължи да участва като доктор Джан и във втория сезон, като неговият образ ще стане още по-важен отпреди. Предстои да включим и други актьори към продължението.

След като Ифет беше отвлечена от Нил, единственият свидетел на случката бе Ерхан. Оказва се, че Чичек е видяла как отвличат майка ѝ и това сериозно ще повлияе на нейната психика. Ерхан е сигурен, че зад всичко това стои Дилек, която е изкарала Нил от психиатрията, за да изпълни плана си за отмъщение. След като Дилек бутна инвалидната количка на Джемил от скалите и избяга, ще научи, че планът за отмъщение не е напълно изпълнен... Саиме и Нимет са притеснени от факта за изчезването на Ифет и Джемил, а това ще се отрази и на бременността на Нимет. Ерхан ще поеме нещата в свои ръце, за да открие Ифет и Джемил, но скоро всички ще стигнат до извода, че може би двамата отдавна са мъртви и ще потърсят помощ от полицията. Дали това решение ще доведе до нови проблеми? Ще оцелеят ли Ифет и Джемил и ще успеят ли Нил и Дилек най-после да изпълнят плана си за отмъщение? Каква ще бъде цената на щастието и дали най-после спокойствието ще настъпи? Разберете отговорите на тези въпроси от 19 септември (събота), всеки уикенд в писмен вариант само в СЕРИАЛИ в България! 

Рубриките на СЕРИАЛИ в България:
И тази есен, както предишната и изминалата пролет, ежедневно най-добрият блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България ще представя на Вас - нашите читатели, голямо разнообразие от интересни, актуални и любими рубрики, каквито отново ще се публикуват ежедневно! Какво да очаквате от 14 септември (понеделник) нататък - разбирате сега!

"Какво гледат в Турция?" (всеки понеделник): и през есенния сезон продължава публикуването на най-дългата ни рубрика, стартирала още през пролетта на изминалата 2014 г. "Гръбнакът" на СЕРИАЛИ в България, както от екипа ни наричаме тази поредица, продължава с издания всяка понеделник вечер. Стартиращият до дни есенен телевизионен сезон в южната ни съседка Турция предстои да бъде много интересен и вълнуващ, като с нови сезони ще се завърнат добре познатите и любими на зрителите сериали, като ще стартират и напълно нови обещаващи истории, в които своите грандиозни завръщания на екран ще направят някои от най-любимите на аудиторията актьори. Битки за рейтинг безспорно ще има, както и успели, и провалили се продукции. Всичко около изключително интересните рейтинги, които предстоят през идващите първи и решаващи есенни седмици, очаквайте само в новите издания на "Какво гледат в Турция?", които предстои да Ви оставят без дъх!

"Турция представя..." (нов сезон от 15 септември, вторник):
С нов, забележете, пети сезон се завръща тази есен една от най-важните рубрики в блога - "Турция представя...", която стартира преди две години, през есента на 2013 г., но се публикува не всяка седмица, а сезонно, и вече има близо 40 издания в историята си. През идващите есенни седмици всеки вторник предстои да разбирате всичко най-интересно и важно около най-новите турски сериали, стартиращи в южната ни съседка. Новите и изключително обещаващи продукции тази есен в турския телевизионен ефир както винаги са изключително много, като и този път няма да пропуснем да представим възможно най-подробно техните истории, сюжетни линии, актьорски и технически състав и още много други интересни и любопитни за Вас подробности. Както през изминалата есен, така и тази ще стартираме с новите поредици на KanalD, следвани от тези на StarTV, следвани от тези на FOX, следвани от тези на ATV и следвани от тези на ShowTV. Със сигурност издания ще има и след това, както през изминалата година, тъй като провали със сигурност ще има, а следователно - и техни заместници, които ще бъдат обявявани на по-късен етап от есента. Не пропускайте новите издания на "Турция представя..." от 15 септември (вторник) всеки вторник!

"Музиката от турските сериали" (нов сезон от 16 септември, сряда):
С нов четвърти сезон тази есен се завръща и друга добре позната на болшинството наши читатели рубрика. Както вече знаете, след над 30 издания, единствено в "Музиката от турските сериали" даваме пряк израз на човешките чувства и емоции, породени от слушането на магичните и вълнуващи мелодии от най-обичаните мелодрами от южната ни съседка. И този път, за трети пореден сезон, рубриката ще продължи да се публикува в запазения си още от миналата есен ден - сряда, когато през следващите месеци отново предстои да Ви потапяме в необятния музикален свят на сериалите. Този сезон обаче ще бъде по-различен от предишните, защото през идващите дъждовни седмици предстои да представим и анализираме музикалните теми от класически турски мелодрами, излъчили се у нас преди вече близо 5-6 години, когато тази народност продукции беше в зората си. Анализите на музикалните теми от едни от първите турски сериали в България очаквайте в новия четвърти ретро-сезон на "Музиката от турските сериали" от 16 септември (сряда) всяка сряда! 

Двойни интервюта с екранни двойки от турските сериали (всеки четвъртък):
От началото на изминалия последен летен месец август СЕРИАЛИ в България освежи и промени рубриката си от пролетта на 2014 г., в която всеки четвъртък публикува интервюта с известни турски актьори и актриси, а сезонно и такива с участниците в сезоните на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда". От миналия месец, след приключването на тези със състезателите във втория сезон на "Любима турска звезда" за 2015 г., публикуваме интервюта не с един, а с цели двама Ваши любимци, които пък на всичкото отгоре пък си партнират или са си партнирали в хитови турски сериали от България и Турция. Обновяването на поредицата ни се хареса на всички наши читатели, които в рамките на две седмици дадоха изключително много предложения, събрани в близо 100 коментара! Публикуването им продължава и през есенния сезон, отново всеки четвъртък, като все още сме в очакване на Вашите желания за това с кои екранни двойки от турските сериали желаете да прочетете двойни интервюта!

"Успехът на..." (нов сезон от 18 септември, петък):
През изминалата пролет, тази на настоящата 2015 г., СЕРИАЛИ в България стартира една от най-успешните си и харесвани рубрики в историята си "Успехът на...". В нея всяка събота представяхме успехите на най-харесваните турски сериали в родината им, у нас в България и другаде по света. Тази идея се хареса от нашите читатели доста, като доказателство за това е, че поредицата бе на трето място сред общо седемте наши поредици, които се публикуваха през изминалите пролетни месеци. Именно заради това сега, тази есен, "Успехът на..." се завръща след лятната пауза с нов втори сезон и вече с нов ден на публикуване - от събота рубриката се мести в петък, когато, надяваме се, отново ще отчита стотици четения и ще продължи да бъде сред най-четените поредици на блога. Очакват Ви статии за успехите на едни от най-актуалните турски сериали, излъчващи се в момента в България, както и за тези на по-стари и отдавна показани в родината ни саги. Едно обаче е сигурно - те ще бъдат не по-малко интересни от тези в първия сезон. Очаквайте новите издания от "Успехът на..." от 18 септември (петък) всеки петък!

"Любопитно" (нов сезон от 19 септември, събота):
След година отсъствие, с нов втори сезон тази есен се завръща също една от любимите Ви наши рубрики, стартирала през есента на изминалата 2014-а. "Любопитно" - поредицата, в която единствено СЕРИАЛИ в България отваря за Вас, нашите читатели, вратите на необятния свят на турските сериали, продължава с нови издания. След като през миналата година статиите от "Любопитно" бяха посветени на десетки интересни теми, сред които тези за сериалния туризъм, малките актьори от турските сериали, двойките от екрана в реалния живот, създаването на музиката от турските сериали, закупуването на турските сериали, компаниите-производителки на турските сериали, напусналите актьори, най-дългите и най-късите турски сериали и още много други, тази есен Ви очакват още по-интересни и любопитни за Вас такива в дългоочаквания втори сезон на рубриката. Завръщането на "Любопитно" очаквайте на 19 септември, събота, като издания ще се публикуват в запазения за поредицата ден - всяка събота!

"Турските актьори 24/7" (всяка неделя):
Съвсем скоро най-харесваната рубрика на СЕРИАЛИ в България предстои да навърши една година от началото си! Стартиралата миналата есен наша рубрика "Турските актьори 24/7" продължава публикуването си с нови издания и през идващата есен, когато отново всяка неделя предстои да поставя грандиозния завършек на всяка една седмица. Това е поредицата, която още с началото си предизвика фурор и всяка седмица и до днес продължава да отчита с вече близо 50-те си издания хиляди четения. Това е гвоздеят в програмата на СЕРИАЛИ в България, който вече близо година не спира да Ви информира за всичко актуално, любопитно и ексклузивно около Вашите любими турски актьори и актриси от сериалите. "Турските актьори 24/7" продължава публикуването си и през идващите есенни дъждовни седмици - всяка неделя, само в СЕРИАЛИ в България! Екипът ни подготвя специална изненада по повод навършването на година от старта на поредицата, за която обаче ще разберете повече съвсем скоро!
_________________________________________________________________________________

Това е грандиозната есенна програма на СЕРИАЛИ в България! Освен всички горе-изброени рубрики и проекти, през идващите седмици екипът ни няма да спира да Ви информира за всичко най-ново и актуално около програмните схеми на водещите български национални и кабелни телевизии в традиционните си информационни бюлетини. Продължаваме да сме активни във фейсбук страницата ни, която вече е харесана от близо 1300 фенове на сериалите и в която Ви очакват ексклузивни материали. Продължаваме да отговаряме и на въпросите Ви в изключително популярния ни в интернет-пространството ask.fm профил, в който вече сме отговорили на над 5400 въпроса, свързани със сериалите. Благодарим Ви, че сте с нас! :)

6 коментара:

Анонимен каза...

здравей Те, МНОГО Е БОГАТА ПРОГРАМАТА ВИ ЗА СЕРИАЛИТЕ ТАЗИ ЕСЕН. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ПУСНЕТЕ ВЕЧЕ РУБРИКИТЕ ЗА ТУРСКАТА МУЗИКА ОТ СЕРИАЛИТЕ, ДАНО ОТ ТЯХ ДА Е НА СЕРИАЛА КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ ЗАЩОТО МУЗИКАТА Е СТРАХОТНА, КАКТО И ДВОЙКИТЕ ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛ НАДЯВАМ СЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ИНТЕРВЮ С МАДЖИТ И НЕРИМАН ОТ ДВЕТЕ ЛИЦА НА ИСТАНБУЛ, ТЕ СА ДВОЙКА И В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, МНОГО СЕ РАДВА ЧЕ СЕ ЗАВРЪЩАТЕ С ТАКЪВ ЗАМАХ И ИНТЕРЕСНИ НЕЩА, ОЧАКВАМЕ ГИ С НЕТЪРПЕНИЕ.

Анонимен каза...

aromat na qgodi,lubov pod naem i sustoqnie na vruzkata slojno v koi dni shte se izmestqt,veche ne ostana vreme,taka che trqbwa da ima informaciq?

Анонимен каза...

Дано да си отваряте есента аска по-често.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Радваме се, че изненадите ни Ви харесват! За съжаление поне през идващия четвърти сезон няма как да представим музикалните теми от "Кварталът на богатите", тъй като той ще бъде в ретро-насоченост, а този сериал е от по-актуалните и дори все още се излъчва у нас. Иначе и ние сме на мнението, че музиките в него са невероятни. Двойно интервю с Неслихан Атагюл и Кадир Доулу от "Двете лица на Истанбул" ще публикуваме съвсем скоро.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
И трите сериала засега остават в сегашните си дни на излъчване.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Отговаряме тогава, когато можем, имайте търпение!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, сериала завръщане ще има ли продължение скоро.

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Би трябвало, в близките дни следете блога за повече информация около октомврийските промени в ефира на телевизиите, такива със сигурност ще има.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.