"Тайни" (Kayip) - нов турски сериал започва по БТВ Лейди

Още в началото на септември българските зрителите ще могат да се насладят на епизодите от един от най-интересните турски сериали,
правени някога. Дамският канал БТВ Лейди ще предложи една различна история, в чиято основа стои отвличането на едно дете... Каква е цената на щастието и на какво сме способни в името на семейството си? Дали знаем достатъчно за човека до себе си и могат ли тайните да разрушат дълго граденото щастие? Отговорите на тези и други въпроси зрителите ще могат да открият в епизодите на премиерния турски сериал "Тайни" (Kayip), започващ в ефира на БТВ Лейди!

На 28 август (петък) ще бъде показан последният за първи сезон епизод от повторението на щатския сериал "Далас" (Dallas), който ще се излъчи в обичайното си разписание - от 19.30 до 20.30 часа, в ефира на БТВ Лейди. За всички тези, които са пропуснали да видят финала на сезона на "Далас", ще могат да го направят в понеделник, 31 август, когато ще се излъчи повторението на епизода от предната вечер, като той ще може да бъде проследен между 13.30 и 14.30 часа, отново в ефира на БТВ Лейди, когато всеки делничен ден се предлагат повторения на епизодите. 

На мястото на "Далас" (Dallas) от 31 август (понеделник) стартира повторението на американския сериал "Парк Авеню 666" (Park Avenue 666). Зрителите ще могат да проследят отново американския сериал всеки делничен ден между 19.30 и 20.30 часа в ефира на БТВ Лейди. За всички тези, които са пропуснали "премиерния" епизод на "Парк Авеню 666", повторение ще се предлага веднага на следващия ден, като то ще започва в 13.30 и ще приключва в 14.30 часа.

На 30 август (неделя) ще бъде показан финалът на премиерния за България турски сериал с Ибрахим Челиккол и Хатидже Шендил "Черни планини" (Karadaglar). Зрителите и фенове на продукцията ще могат да проследят последния 77 епизод от турската лента между 22.00 и 23.00 часа. 

Считано от 5 септември (събота) в ефира на БТВ Лейди се завърта един от най-интересните турски сериали, който със сигурност ще Ви остави без дъх - "Тайни" (Kayip). Епизоди ще бъдат позиционирани единствено в програмата на дамската медия всеки уикенд, като и от този сериал ще бъдат предлагани по два премиерни епизода от 22.00 до 00.00 часа. За съжаление повторение на епизодите от "Тайни" няма да бъдат предлагани на този етап. В "Тайни" (Kayip) българските зрители ще видят познати лица, сред които Мете Хорозоулу ("Пътищата на съдбата" и "Времето лети"), Аслъ Енвер ("Мечтатели), Каан Ташанер ("Пепел от рози" и "Север Юг") и други. Оригиналният превод на "Kayip" е "Загуба", като той започва в Турция през 2013 и приключва през 2014 г. по KanalD, съдържайки 1 сезон и общо 18 епизода оригинални епизода, които в български вариант ще излязат около 50. 

11 коментара:

Анонимен каза...

защо лъжете, че kayip е от най-успешните сериали като го спряха поради нисък рейтинг?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Да, така е, постигна ниски рейтинги в Турция, но самата история прави сериала успешен. С рейтингите си се проваля, но историята го превръща в един от най-добре направените турски сериали през последните години. И все пак не сме написани, че един от най-гледаните, а един от най-успешните, има разлика...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Какво ше кажете за сериала Güzel Köylü

Анонимен каза...

защо лъжете, че kayip е от най-успешните сериали като го спряха поради нисък рейтинг?

Защото не рейтингът прави един сериал добър! Много добре са го написали авторите - сериалът е един от най-успешните. Като съдържание, актьорска игра, заснемане, режисура, музика.... изобщо не прилича на турски дори. Кварталът на богатите като е бил по-рейтингов, да не би да е по-добър като съдържание. Не мисля, гледам и се отегчавам. "Тайни" беше първият турски сериал, който се навих да гледам, и изобщо не съжалявам!

Искам да попитам тук, дали от Бтв ще качват "Тайни" и на Войо, защото аз нямам телевизор вкъщи. Всичко гледам в нета, а искам да му се насладя отново. Ще се радвам да ги попитате. Благодаря Ви предварително!

Анонимен каза...

Ще се излъчва и на Voyo.bg. Казват го в рекламата по bTV Lady.

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Точно така, сериалът е един от най-успешните откъм съдържание и история, много е различен и определено ще впечатли тези, които не са го гледали. В статията имаме предвид най-успешен като сюжет, като история, като актьорска игра, а не като рейтинг, тъй като под най-гледан и най-успешен има разлика. Относно качването на сериала на Voyo - да, ще се качва и то 7 дни преди ефир, така че ще можете още следващата седмица да гледате епизода, преди да се е излъчил по телевизията. Предполагаме, че и във Vbox ще се качват епизодите от феновете на сериала, така че със сигурност ще намирате начин да го следите.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Какво ще дават от 23 до 00 като черни планини свършва в 23? така сте написали или поне аз така разбрах! :) какво ще замести не забравима?

Unknown каза...

Довечера ще се знае ДАЛИ СТРУВА ИНАЧЕ Е БЕЗПРЕДМЕТНО ДА СЕ СПОРИ

Unknown каза...

А скоро няма ли да пуснат Guneşi Beklerken той беше един наистина много гледан сериал

Unknown каза...

А скоро няма ли да пуснат Guneşi Beklerken той беше един наистина много гледан сериал

Анонимен каза...

" Къде е Маги", много напомня за този сериал!

Предоставено от Blogger.