"Турските актьори 24/7" (46): от 10 до 16 август 2015 г.

август 16, 2015
Привет, приятели! Неделя е, 16 август, и днес предстои да прочетете новото четиридесет и шесто издание от най-харесваната рубрика на
СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! В него, както всяка друга изминала седмица, предстои да прочетете най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за изминалата седмица. През изминалите седем дни, от 10 до 16 август 2015 г., любимците Ви се включваха с нови роли в сериали, завръщаха се на екран, празнуваха рождени дни, имаха нови любови, бяха активни на плажа, хвърляха луди пари за почивките си, изглеждаха подмладени, получаваха нестандартни подаръци, криеха децата си, съдеха измамници, посещаваха родния си край, пробиваха в Холивуд и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Известният турски актьор Баръш Фалай официално става част от актьорския състав в новия втори сезон на най-успешният нов сериал за изминалия телевизионен сезон в южната ни съседка "Счупени парчета" (Paramparca)! Това стана ясно от самия него, който наскоро сподели пред турските медии, че ще изиграе една от новите роли в хитовата поредица на StarTV с Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая и се чувства много развълнуван от това, защото персонажът му бил на сърцето. Малко преди това Баръш, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", бе забелязан в известен турски търговски център в истанбулския квартал Нишанташъ, където се бе срещнал с продуцента Таркан Абдуллахоулу.

2) Малкият любимец на турската публика Емир Берке Зинчиди съвсем скоро отново предстои да се завърне на екран! След като преди няколко години направи своя дебют на екран в семейната драма "Времето лети", излъчена у нас, а след това изигра главната роля в приключилата успешна поредица "Малък господин" (Kucuk Aga), тази есен зрителите на турската телевизия KanalD отново ще могат да го гледат! През септември по турската телевизия започва новият сериал "Морска история" (Bir Deniz Hikayesi), в която освен Емир, останалите главни роли ще бъдат изиграни от добре познати на турската публика лица - Бегюм Биргюен ("Цената на живота") и Емре Къзълърмак ("Черни пари за любов"). Очаквайте повече информация около първата обявена есенна поредица на KanalD скоро в изданията на "Какво гледат в Турция?" и "Турция представя..."!

3) Преди дни, на 13 август (четвъртък), своя тридесет и втори рожден ден отбеляза чаровната турска актриса Мерием Узерли! Чаровницата, която стана световно-известна след участието си в първите три сезона на най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", отпразнува личния си празник в тесен семеен и приятелски кръг на малка лодка, плувайки по реката Боаз. Сред поканените гости на събитието бяха актрисата Пелин Карахан ("Мечтатели" и "Великолепният век") и любимият ѝ Бедри Гюнтай, както и най-добрата приятелка на рожденичката Белчим Билгин. В края на тържеството Мерием благодари на всички свои близки, приятели, роднини и почитатели за прекрасните пожелания, които е получила лично и виртуално, чрез колаж със снимки от рождения ден.

4) Младата надежда на турското кино Джейда Атеш отново откри любовта! Отскоро чаровната актриса, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Огледален свят" и която за последно се снима в хита на ShowTV "Отмъщението на змиите" (Yilanlarin Ocu), а след това и в провалилата се комедия на същата телевизия "Сума в сума" (Tutar mi Tutar), наскоро бе засечена от турските папараци на летището в Ататюрк в компанията на видимо по-възрастен от нея мъж, носещ куфар. След проверка на медиите се оказа, че това е бизнесменът Мурат Джевахир. Оказа се, че новоизлюпената двойка е решила да се наслади като за последно на лятото на екскурзия в града на любовта и столица на Франция Париж. Джейда, на която отскоро не ѝ върви особено в професионален план, в личен изглежда е повече от щастлива в компанията на новата си изгора.

5) Като за последно на лятото се радва и друга млада надежда на турското кино. Ханде Сорал, която у нас познаваме като Арми от семейната драма "Малки жени", наскоро бе забелязана заедно със своя приятел Тугай Мерджан на плажа в тузарския турски курорт Бодрум. Тя, за разлика от редица свои колежки, които предпочетоха вместо да се нарадват на морските вълни се пекат под жаркото слънце, прекара по-голямата част от деня във водата. И там обаче Ханде, която скоро в Турция предстои да гледат във втория сезон на хита "Отмъщението на змиите" (Yalanlarin Ocu) на ShowTV, не се отдаде на релакс, а на нашумялия в последно време летен спорт флайборд, който практикува заедно с половинката си. Освен в "Малки жени" и "Отмъщението на змиите" напомняме, че Сорал пред две години се снима в провалилата се историческа драма на KanalD "Завоевателят" (Fatih).

6) Световноизвестният турски актьор Къванч Татлъту, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето"), е известната личност в южната ни съседка, която може би си е позволила най-луксозна лятна ваканция. Наскоро стана ясно, че вместо да прекара лятото на вилата си в Ялъкавак, победителят във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015" е избрал да отседне на изключително луксозен хотел в тузарския турски курорт Бодрум. Една нощувка за Къванч и половинката му Башак Дизер в комплекса им е струвала 2500 евро, като до момента, от началото на ваканцията им, само за престоя им Татлъту се е изръсил с цели 50 000 евро или близо 140 000 лири.

7) Младата надежда на турското кино Пелин Карахан се е отдала на майчинството! Наскоро чаровницата, която направи своя телевизионен дебют в най-успешната турска младежка поредица "Мечтатели" (Kavak Yelleri), което ѝ донесе голяма слава, и която у нас познаваме и като Михримах султан от историческата драма "Великолепният век", сподели пред турските медии, че заедно със съпруга ѝ и баща на сина ѝ Али Демир - Бедри Гюнтай, в момента са се отдали изцяло на бебчето им, което в края на декември тази година предстои да навърши първата си годинка. Пелин разкри още, че през последните месеци са ѝ били предлагани роли в два сериала и в един филм, но тя категорично отказала, защото все още не се чувствала готова да се завърне на екран след раждането, а и иска да прекара повече време със първородния си син.

8) Чаровната турска актриса Йозлем Йълмаз, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Незабравима" (Unutulmaz), излъчващ в момента премиерните си епизоди по БТВ Лейди, също се е отдала на лятна ваканция, подобно на десетки свои колеги в актьорския бранш. Наскоро бившата брюнетка, която в началото на годината премина към отбора на блондинките за ролята си в успешната криминална драма на ATV "Черен хляб" (Kara Ekmek), бе забелязана от турските папараци да се плацика в басейна към хотела, в който е отседнала, в известния турски курорт Чешме, след което да разговаря задълбочено по мобилния си телефон. Йозлем изглеждаше като девойка, защото бе събрала косата си в две малки кокчета, придаващи ѝ младежки вид. До дни Йълмаз ще се завърне в Истанбул, където ще започне снимките по втория сезон на поредицата с нейно участие.

9) Сватбата на турската актриса Мерве Болуур и певецът Мурат Далкълъч, която ще се състои на 24 август, наближава с всеки изминал ден! Наскоро любимецът на хиляди турски меломани, който през изминалата есен се изяви и като актьор в провалилата се комедия на StarTV "Изтрий началото" (Sil Bastan), изнесе свой концерт в хитовата "плуваща" дискотека в турския курорт Бодрум, където от десетките си събрали се фенове получи малки сватбени подаръчета за себе си и годеницата си Мерве, която у нас познаваме от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг". Сред най-интересните дарове бяха две ръчно изработени от фенка на Мурат чаши за турско кафе. След като получи символичните подаръци от почитателите си, Далкълъч възкликна, че е приключил със зестрата. До сватбата на двамата млади влюбени остава седмица.

10) Наскоро турските медии съставиха списък на известните актьори, които пътуват най-много по-света. Първото място в момента се държи от Джансу Дере, която през изминалите три години отсъствие от екран ни най-малко е скучала и е избрала да вложи голяма част от доходите си в околосветски пътешествия, посещавайки досега близо 40 държави. Чаровницата от "Езел" и "Великолепният век" споделя, че пътуването е много важно за нея и така трупа опит. Синем Кобал от "Малки тайни" също много обича да пътува, като най-любимите ѝ дестинации са Дубай, Лондон, Париж, Ню Йорк и Рим, а спомените от пътешествията си блондинката непременно публикува в профила си в Instagram. Амине Гюлше от "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmen) пък като по-малка била запален фен на изпълнителя Джъстин Тимбърлейк, а желанието ѝ да пътува било вдъхновено именно от него. Ханде Доандемир от "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken) се е запалила по пътуването, след като прекарала студентските си години във Франция, а сега мечтае да посети страните от Далечния Изток.

11) Известната турска актриса Мерием Узерли все още крие от медийното пространство дъщеричката си Лара, която скоро предстои да навърши две годинки. Наскоро чаровницата, станала популярна след участието си в историческата драма "Великолепният век", сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на себе си, позирайки до момиченцето, на която обаче и двете са в гръб и наблюдават как коте пие мляко. Така за първи път Мерием разкрива Лара пред света в цял ръст, след като досега показа крачето и окото ѝ. От фотоса се вижда, че цветът на косата на момиченцето е същия като на майка му - рижав. Почитателите на Узерли в социалните мрежи обаче се бунтуват, че любимката им все още не е показала лицето на дъщеричката си. Пред свои близки и приятели тя споделила, че не иска да го прави, защото я е страх Лара да не бъде урочасана.

12) Турската актриса Нургюл Йешилчай, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в сериалите "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров" и която се класира на четвърто място във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015", за пореден път показа, че е една от най-праведните и търсещи справедливост известни турски личности. Наскоро чаровницата, снимаща се в момента в хита на StarTV "Счупени парчета" (Paramparca), се срещна в съда с бившите служители на банка Тургут Илтер и Хюлия Байкара, които незаконно източили цели 236 000 турски лири от кредитната карта на актрисата преди години. Проточилото се дело най-сетне приключи, като двамата измамници бяха осъдени на две години и половина лишаване от свобода, въпреки че адвокатите на Нургюл изискваха те да бъдат четири. Йешилчай е доволна от развоя на събитията и факта, че виновниците са наказани.

13) За разлика от редица свои колеги в актьорските среди, известната Сюнгюл Йоден, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", избра да прекара почивката си на не плажа, а в родния си края. Наскоро чаровницата бе забелязана от турските папараци да закусва заедно със свои близки и роднини в малко и кокетно заведение в местността Боаз, откъдето произлиза рода на популярната актриса. Тя, за да не бъде разпознавана от фенове и журналисти, се бе дегизирала със слънчеви очила и розова кърпа на главата, но въпреки тях тя не убегна на зорките погледи на папараците и обективите им. Напомняме, че за последно Сюнгюл се снима в провалилата се мелодрама на StarTV от изминалата пролет "Дворец на врабчето" (Serce Sarayi).

14) Младата надежда на турското кино Биркан Соккулу е на път да пробие и в Холивуд! Отскоро стана ясно, че американски продуценти преговарят с турския актьор, известен у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни" и "С Русия в сърцето", да изиграе главната роля в обещаващия кино-проект "The Promise". За основния персонаж във филма претендират и световно-известните актьори Крисчън Бейл и Оскар Исак, но везните клонят повече към този от южната ни съседка. Продуцентите от Холивуд са се спрели именно на Биркан, защото той е един от малкото турски актьори, владеещи перфектно английски език. "The Promise" ще се снима първо в Испания, а след това снимачните площадки на филма ще се преместят на териториите на Португалия, Канарските острови и дори Истанбул.

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 17 август, предстои да прочетете седемдесет и второто издание от "Какво гледат в Турция?", в което Ви очакват рейтингите на летните сериали за периода от 10 до 16 август 2015 г. В четвъртък, 20 август, идва ред на двойно интервю с Мине Тугай и Баръш Фалай от "Кварталът на богатите" (Medcezir). В петък, 21 август, ще бъде публикувано девето за сезона и деветнадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим резултата от двубоя между сериалите "Кварталът на богатите" на БТВ и "Хавай 5-0" на НоваТВ. И в неделя, 23 август, ще можете да прочетете четиридесет и седмия брой от "Турските актьори 24/7"! 

8 коментара:

Анонимен каза...

Еееееее защо,не публикувате първо интервюта с хората ,които имат най-много гласове ??? Като ги гледах най-много имат :
Хазар Ергючлю и Танер Олмез,Юсуф Чим и Демет Оздемир,Баръш Ардунч и Елчин Сангу,както и Серенай Саръкая и Чаатай Улусой!! Защо гласуваме ако няма да бъдем чути???? С тези актьори ще има ли интервюта изобщо????

Анонимен каза...

Изпуснах Кадир Доулу и Неслихан Атагюл!!!

Анонимен каза...

Направих си труда да сумирам гласовете,от които резултата е(в едната има 56 коментра в другата статия има 25) :

Демет Йоздемир (Demet Ozdemir) и Юсуф Чим (Usuf Cim) - 40 гласа

Баръш Ардунч (Baris Arduc) И Елчин Сангу (Elcin Sangu) -31 гласа

Кадир Доулу (Кadir Douglu) и Неслихан Атагюл (Neslihan Atagul) -26 гласа

Хазар Ергючлю (Hazar Erguclu) и Танер Олмез (Taner Olmez) -20 гласа

Серенай Саръкая (Serenay Sarykaya) и Чаатай Улусой (Chagatay Ulusoy)-18 гласа

Памир Пекин (Pamir Pekin) и Еда Едже (Eda Ece)-11 гласа

Ибрахим Челокол (Ibrahim Celikkol) и Дениз Чакър (Deniz Cakir)- 7 гласа

Баръш Килич (Baris Kilic) и Дамла Сонмез (Damla Sanmez) - 4 гласа

Берк Октай (Berk Oktay) и Гизем Караджа (Gizem Karaca) - 4 гласа

Толгахан Сайшман (Tolgahan Saysman) и Амине Гюлсе (Amine Gulse) - 4 гласа

Мехмет Алакурт (Mehmet Alkurt) и Джансу Дере (Cansu Dere) -3 гласа


ЗА МИНЕ ТУГАЙ И БАРЪШ ФЛАЙ ИМА САМО 1 ГЛАС !!! Харесвам ги ,но се съобразявайте с гласуването!!!

Анонимен каза...

Поне давайте информация за тези актьори,защото видимо сега са най-актуални и обсъждани!

Анонимен каза...

Серенай Саръкая и Хазар Ергючлю ще участват ли в нов проект?

Админ каза...

До всички коментатори:
Здравейте,
Разбираме, че повечето желания през последните две седмици бяха именно за изброените от Вас екранни двойки, но проблем за нас е, че с тях не намираме в интернет-пространството двойни писмени интервюта, които да преведем от турски. Затова, ако някой наш читател знае за такова и иска да го прочете преведено на български, нека ни го изпрати по e-mail: seriali_in_bg@abv.bg или на ask.fm профила ни!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Може да не са двойни ,а просто да комбинирате интервюта с актьорите , повечето репортери питат едно и също : детсво,любов,как стана акьор,промени ли те известноста,как получихте ролята и т.н ,така че не е трудно да се комбинират. Давам идея за да ка доволни всички.

Админ каза...

До 7 коментар:
Здравейте,
Точно това и ще направим, все пак благодарим за предложението!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.