"Турските актьори 24/7" (45): от 3 до 9 август 2015 г.

август 09, 2015
Здравейте, приятели! Неделя е, 9 август, и днес предстои да прочетете новото четиридесет и пето издание от най-харесваната
рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! В него, както всяка друга изминала седмица, предстои да прочетете най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за изминалата седмица. През изминалите седем дни, от 3 до 9 август 2015 г., любимците Ви почиваха на плажа заедно с половинките си, поддържаха старите си приятелства, планираха да се женят, пътешестваха из света, грижеха се за бременните си съпруги, искаха да се завърнат на екран, пробваха си късмета, скучаеха без любимите си, прекарваха последни моменти с любимите си прически, неочаквано се завръщаха на екран, купуваха си нови скъпи имоти, променяха мненията си, организираха се срещу свои луди съседи и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Наскоро турската актриса Гамзе Йозчелик, която у нас познаваме от криминалния хит "Опасни улици", бе заснета от турските папараци да се прибира късно вечерта от парка в тузарския истанбулски квартал Бебек, където малкият ѝ син Муратхан си играл със свои приятелчета. При виждането на напористите журналисти, чаровната блондинка ускорила темпото на ходене, за да избегне контакт с тях, но жадните за интрига и скандал папараци не ѝ позволиха това и веднага я обсипаха с въпроси, сред които най-интересният беше дали тя ще се завърне на екран от есента в нова роля. Гамзе им отговори, че не желае да говори по каквато и да е тема пред сина ѝ. Напомняме, че за последно Йозчелик участваше в провалилата се през есента на 2013 г. историческа драма "Завоевателят" (Fatih).

2) За разлика от мнозина свои колеги, които предпочитат да прекарат почивките си на специални плажове, където да не бъдат обезпокоявани от свои фенове и журналисти, актьорът Буура Гюлсой, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", избра да се пече на слънцето като всички останали от "простолюдието" и да се слее с него. Наскоро папараци заснеха как любимецът на милиони зрителки по света и половинката му Нилюфер Гюрбюз се радват на хубавото време заедно със свои приятели на плажа в курортния турски град Чешме, където прекара и миналото лято. Според по-запознати и тази година Буура е наел малка къща за себе си и любимата си за месец в същия курорт, както и миналата година. В края на този месец или в началото на следващия Гюлсой ще се завърне на снимачната площадка на романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), чийто втори сезон предстои по FOX.

3) Както Ви информирахме и в предишния брой на "Турските актьори 24/7", приятелствата, родили се на снимачната площадка на сериали, често са доста силни. Пресен пример за това тази седмица са Селма Ергеч, Нур Фетахоулу и Селен Йозтюрк, които до изминалата пролет се снимаха заедно в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" и които наскоро турските папараци засякоха да обядват заедно в малко истанбулско ресторантче. Денят обаче беше ветровит, а една от трите грации - Селма, която у нас познаваме и от "Гордата Аси", не бе събрала косата си и съответно тя ѝ пречеше. Точно когато вдигна ръката си, за да премести от лицето си, дебнещите папараци направиха сензационен улов и заснеха пръстен на безименния пръст на Ергеч! На въпросите на журналистите дали тя ще се омъжи за своя дългогодишен приятел след това, чаровницата отговори с "да", но сподели, че все още не са избрали дата за сватбата.

4) След като се запознаха на снимачната площадка на хитовата криминална комедия на ATV "Гущерите" (Kertenkele), актьорите, изпълняващи главните роли в нея - Тимур Ачар и Еда Йозеркан ("Забраненият плод"), се влюбиха и имат връзка. Наскоро екранната двойка, която се превърна в такава и в живота, бе заснета от турските папараци на известен плаж в Истанбул. Докато се любуваха на прекрасното време и се пекоха под слънчевите лъчи, двамата показаха близост един с друг, а забелязвайки дебнещите ги папараци, изобщо не се притесниха от това и им помахаха весело, като дори им показаха палче нагоре, което би трябвало да означава, че са съгласни с това, че ги снимат. "Гущерите" предстои да се завърне на екран с нов втори сезон от септември по ATV.

5) Въпреки че и през лятото Толгахан Сайъшман е зает по снимките на своя нов филмов проект, той все пак намира време, през което да си почине. Любимецът на милиони зрителки по света, който у нас познаваме като Чънар от "Сезони на любовта", преди седмици е заминал заедно с половинката си Алмеда Абази за родината ѝ Албания, където тя да се срещне с близките си за няколко дни. Динамичната програма на Толгахан продължава, тъй като след това той се връща от там за четири дни в родината си в Турция, където да се снима за фото-сесия. Сега, след това, Алмеда е предложила на своя любим да отидат на екскурзия само двамата до Лос Анджелис, САЩ. Въпреки че Сайъшман не бил много съгласен, той се склонил над предложението на половинката си и така наскоро двамата заминаха за американския град, където живее сестрата на известния актьор Нил Сайъшман, на която вероятно ще отидат на гости.

6) Турският актьор Енгин Алтан Дюзятан, който у нас познаваме чрез ролята му в криминалната драма "Край или начало" (Son), също се отдал на почивка през летния сезон. Наскоро той и бременната му съпруга Неслишах Алкочлар бяха заснети от турските папараци да обядват заедно в малко истанбулско ресторантче. Обядват всъщност е силно казано, тъй като на масата им се виждаха само две чаши, вероятно с кафе, и бутилки вода. По-наблюдателните забелязаха, че Енгин е обръснал дългата си брада, която пусна за ролята си в изключително успешната историческа драма "Дирилис Ертугрул" (Dirilis Ertugrul) по TRT1, която предстои да се завърне на екран от септември и дотогава Дюзятан ще трябва отново да я пусне. Двамата със любимата му Неслишах изглеждаха повече от щастливо, като вече е ясно, че ще им се роди момченце.

7) След като отдавна обяви, че след провала на сериала си "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) в близкото бъдеще няма да се снима в нов сериал, сега Къванч Татлъту, който у нас познаваме и от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод" и "Север-Юг", е на коренно различно мнение. Наскоро пред медиите победителят в приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015" сподели, че любовта му към актьорството е безгранична и затова в сега, близо година откакто не се е снимал в нов проект, професията му вече много му липсва. Затова наскоро любимецът на милиони зрителки по света е говорил със своя близък приятел и продуцент на сериали Керем Чаатай да го включи в някой свой нов телевизионен проект от следващата 2016 г., като Къванч дори му е споменал с кого иска да си партнира - със Серенай Саръкая, която у нас познаваме от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите". Дали ще гледаме двамата заедно в нов сериал, предстои да разберем!

8) Известният турски актьор Емрах, който у нас познаваме като Емирхан от мелодрама "Голямата лъжа", също като мнозина свои колеги през летния сезон се е отдал на почивка от всякакви професионални ангажименти. Любимецът на милиони зрителки по света, който е известен и като успешен певец, наскоро бе заснет от турските папараци да се излежава на плаж в курорта Бодрум, където събираше тен под жаркото слънце няколко часа заедно със съпругата си Сибел Ердоан, която също е певица. Докато лежеше на един от шезлонгите, край двамата мина продавач на лотарийни билети, като Емрах веднага го спря и го помоли за един. След като го изтри, Емрах не реагира никак, което означава, че очевидно не е ударил джакпота. Въпреки това обаче според близки го актьора той има голям късмет, тъй като почивката му е излязла доста евтино. Напомняме, че от тази есен Емрах предстои да се включи в нов проект, който ще се излъчва по StarTV.

9) Младият турски актьор Бурак Йозчивит, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Малки тайни" и "Великолепният век", е изключително зает по новия си филм "Братство" (Kardesim Benim). След като приключат снимките по новия кино-проект, в който си партнира с певеца Мурат Боз, любимецът на милиони зрителки по света пък ще започне да се снима в новия обещаващ есенен проект на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda) и общо взето няма да може да си вземе и грам почивка. От това обаче очевидно той не страда много, за разлика от половинката си и актриса Фахрие Евджен, която у нас познаваме от "Листопад" и "С Русия в сърцето" и която е много тъжна от липсата на любимия си до нея. Тя от миналата есен не се е снимала в нов проект и ако трябва да съдим по профилите ѝ в социалните мрежи, по цял ден скучае, тъй като постоянно качва свои selfie-та.

10) Актрисата Дениз Чакър доста често променя външния си вид и както Ви информирахме преди две седмици в изданието на "Турските актьори 24/7", този път тя е решила отново да промени косата си. След като през пролетта боядиса част от нея в ярко морско зелено, сега, както вече знаете, тя я е оформила на т. нар. расти, които бяха популярни по време на "хипи" модата. Наскоро пред журналисти чаровницата, която у нас познаваме от хитовете "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", сподели, че скоро трябва да се раздели и с тази си визия, тъй като от края на този месец предстои да се снима в новия обещаващ криминален проект на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), който ще стартира от септември в prime-time-а на медията. Дениз разкри, че много ѝ харесва новия ѝ външен вид и че ще ѝ е много мъчно за него.

11) Ексклузивно! Турският актьор Джансел Елчин, който у нас познаваме като Мурат от хитовата приказка "Огнено сърце" (Gonulcelen), ще се завърне на екран съвсем скоро! След като през изминалите осем месеца, от началото на 2015 г. до сега, любимецът на милиони зрителки по света се снима във филмите "Невъзможен брак" (Evlenmeden Olmaz) и "Пулс" (Darbe), в които изигра главните роли, сега предстои да се завърне на малкия екран с нова роля в сериал. Работното му заглавие е "Завръщане у дома" (Eve Donus), като най-вероятно той ще се излъчва в ефира на ATV. В него Джансел ще си партнира с други известни актьори, сред които Тарду Флордун ("1001 нощ") и Дилшад Челеби, с която временно си партнира в "Огнено сърце". Повече подробности очаквайте в следващите издания на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник!

12) Турският актьор и режисьор Махсун Кърмъзъгюл, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Щастливи заедно" (Aska Surgun), е един от най-добре осигурените турски граждани. Наскоро стана ясно, че любимецът на хиляди зрителки по света е закупил нова къща, в която да се нанесе със семейството си, на стойност от 5 500 000 долара или, забележете, колосалните 15 000 000 турски лири! В новото имение на Махсун, което заема площ от 400 000 кв. м., има басейн, 6 стаи, 2 хола, 4 бани, салон за домашно кино и сауна. Кърмъзъгюл също така е една от известните светски личности в южната ни съседка, които много трудно се съгласяват на каквито и да е участия. Наскоро актьорът, който непрофесионално се занимава и с музика, е бил поканен да пее на сватба срещу сумата от 1 000 000 турски лири, но въпреки заплащането, за което всички негови колеги само могат да си мечтаят, той е отказал участието.

13) Настроенията и желанията на младата турска актриса Пелин Карахан, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", се променят доста бързо. След като преди седмици в "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че чаровницата, която от повече от половин година е майка на малкия си син Али Демир, вече иска да се завърне на екран в нова роля, сега мнението ѝ по този въпрос е коренно различно - тя няма намерението да започва отново работа. Малко след това пък в медийното пространство излезе информацията, че Пелин е получила предложение да участва в своеобразното продължение на най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" - "Кьосем Султан" (Kosem sultan), което обаче е отказала, а ролята, която ѝ предлагали, е била поверена на известната телевизионна водеща Хюлия Авшар.

14) Младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", е пропищяла от луди съседи! Отскоро в жилищната сграда, където живее Йозге заедно с половинката си Бурак Ямантюрк от "Пътят на живота", съседи с психични отклонения започнали да вдигат огромен шум, а когато други живущи учтиво ги молели да спрат, те ги заплашвали и обиждали. Именно заради това Йозге, която също е от потърпевшите и се е доказала като праведен гражданин, отстояващ справедливостта, е решила в скоро време да започне подписка, чрез която въпросните съседи да бъдат изгонени от жилището им. Напомняме, че съвсем скоро Йозпиринчи предстои да се завърне на сниманата площадка на хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), чийто втори сезон започва от септември по FOX.

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 10 август, предстои да прочетете седемдесет и първо издание от "Какво гледат в Турция?", в което Ви очакват рейтингите на летните сериали в южната ни съседка за периода от 3 до 9 август 2015 г. В четвъртък, 13 август, пък идва ред на двойно интервю с екранната двойка от летния сериал на KanalD "Дъщерите на Гюнеш" (Gunes'in Kizlari) - Берк Атан и Бурджу Йозберк. В петък, 14 август, ще бъде публикувано осмото за сезона и осемнадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим резултата от двубоя между сериалите "Чифликът на господарката" на KanalD и "Огледален свят" на ShowTV от Турция. И в неделя, 16 август, предстои да прочетете четиридесет и шестия брой от "Турските актьори 24/7"! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте,
Скоро ще има ли двойно интервю с Баръш Ардуч и Елчин Сангу ?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Стремим се да удовлетворим всички Ваши желания, които дадохте като коментар. В следващите седмици малко по-малко ще публикуваме интервюта с всички пожелани от вас двойки, като се надяваме, че ще има такива с всяка една от тях. Желанията Ви са наистина много и Ви благодарим за интереса, който показахте през изминалите дни! Определено предстоят много интересни четвъртъци с доста хубави интервюта, следващото такова ще е с двойка, която всички наши читатели пожелаха.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.