Къванч Татлъту: "Не обичам да говоря за личния си живот"

Привет, приятели! Последният четвъртък от месец юли е, 30-ти, а това означава, че днес предстои да прочетете интервю с последния осемнадесети
участник, оцелял в приключилото преди повече от месец наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015", с най-харесвания турски актьор от сериалите за тази година, внимание - Къванч Татлъту! Той е роден на 27 октомври 1983 г. в турската местност Адана. В момента е на 31 години, зодия скорпион. Първоначално, след като завършва образованието си, започва да се занимава активно и сериозно с баскетбол, но заради травма няколко години след това прекратява тази си дейност. Тогава майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция и именно това дава началото на професията му на фотомодел. Има няколко годишна връзка с Мис Турция 2002 г. Азра Акън, но през 2013 г. тя приключва. През 2002 г. е избран за най-добър модел на планетата на престижен конкурс на Хавайските острови. През 2005 г. започва актьорската му кариера, като първата му роля е тази на Мехмет в хита "Перла" (Gomus), само след която печели световна популярност. През 2007 г. пък взима участие в друг хит - "Двама завинаги" (Menekse ile Halil), също излъчен у нас. През 2008 г. участва в друга мега-успешна продукция - "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). През 2010 г. пък получава специална роля в криминалния хит "Езел". От 2011 до 2013 г. се снима в хита "Север-Юг" (Kuzey Guney), също показан в България. Последната му към този момент роля, която бе и първият му провал, бе в историческата поредица "Кърт Сеит и Шура" (Kurt Seyit ve Sura), която постигна пълен провал в Турция и бе спряна заради ниски рейтинги, но пък у нас в България се радваше на висок интерес. Време е да започваме!

Защо избягвате да давате интервюта?
Не обичам интервютата, тъй като хората търсят единствено клюки около личния ми живот. Аз избягвам да вдигам завесата около интимните ми преживявания. Съгласих се на това интервю, тъй като става въпрос за сериала "Север-Юг" Искам хората да ме познават и ценят по моята работа, а не по моят интимен живот.

Интересувате ли се от това какво мислят за Вас хората?
Това не ме засяга, тъй като не живея за хората, а за себе си. За мен са важни най-близките ми и приятелите от моето обкръжение. Доверявам се само на техните съвети и мога да разговарям с тях по десет часа на ден, тъй като много ги обичам и изпитвам респект. Когато започва някакъв разговор около личността ми, започвам да давам на заден ход, тъй като още от деството си не обичам да говоря за личния си живот. Запишете хубаво тези мои мисли, тъй като ги споделям пред вас за първи път, пък и никой не ме е питал досега за това.

Случайно ли получихте ролята на Кузей или сам си я избрахте?
Не беше много случайно. Имахме идея да направим нещо ново, а накрая се оказа един страхотен сериал, за който работи невероятно креативен екип. Години наред съм работил с режисьора на сериала и този път искахме да направим нещо ново. Генералната ми репетиция, така да се каже, бе ролята ми на Секиз в сериала "Езел". Това бяха супер успешни четири сезона.

Преди време бяхте споделили, че ролите ви в "Езел" и "Север-Юг" са Ви любими, а другите не са толкова важни? Какви роли обичате да играете?
Не ги деля на положителни и отрицателни. Без значение дали става дума за най-добрите или най-лоште роли, моята задача, е максимално да предадем характера на героя си и да дам всичко от себе си. Трябва максимално да влизам в кожата на този, когото ще играя. Освен това за мен е важно да си партнирам по чудесен начин с останалите колеги. Иначе не ми е тежко да пресъздавам най-различни роли и характери. И в най-отрицателното си превъплащение винаги намирам нещо добро. Ролите не са само черни и бели. Истинският актьор не трябва да има прегради пред това да изиграе, каквото му предложат режисьорите.

Знаехте ли повече за ролята си, когато се съгласихте да участвате в "Север-Юг"?
Когато реших да участвам в този проект, знаех само, че става дума за герой с името Кузей. Той има брат Гюней и е израснал в проблемно семейство. Много е груб заради нещастното си детство, вади нож на всеки и редовно участва в побоища. В Турция има много такива истории от реалния живот, където едното дете е пример за всички във фамилията, а другото е неговата противоположност. Има много мои съграждани, които завършват живота си в затвора, както моят герой Кузей. Съгласявайки се за ролята, исках да видя как подобни хора живеят в обществото и дали останалите са солидарни с тях. Исках да изиграя тази роля, тъй като е много реална и всички ние срещаме подобни хора в ежедневието си.

А вашето детство какво беше?
Израснах в консервативно семейство. Донякъде аз самият съм консервативен.

Как се справяте със славата?
Егото на човек е нещо добро. Всеки единх от нас е уникален. Артистичните среди не са по-различни от останалите. Въпреки че съм известен, имам все същите приятели, каня все същите гости, живея при семейството си и нищо не се е променило.

Вярно ли е, че сте влюбен в себе си?
Разбира се, че обичам себе си, но никога не стоя пред огледалото и не се главозамайвам. Не съм такъв тип. Външният ми вид е дар от Бога и е ген от моите родители. Искам моят талант да говори за мен, а не красотата ми. 

Има ли жена в момента до Вас?
Да, всички знаят коя е тя. 

А имате ли идеал за жена?
Това не е нещо, което можеш да си поръчаш. Има всякакви жени: блондинки, брюнетки, синеоки, чернооки. Не ги избирам по цвят. Важното е да ми допадне по характер.

Много от известните актьори са преживявали нещастни любови, а Вие?
Разбира се. Аз съм различен от героите, в които се превъплъщавам. Те са като маска. Никой не може да живее непрекъснато с нея. След ден-два тя пада и се вижда каква е истинската ти същност. Кой не е преживял разочарование?! И аз съм грешил, това е неизбежно. Вярвам в истинската любов, не обичам фалшивите неща.

Имате ли хоби с което се разнообразявате?
От няколко години  тренирам баскетбол. Естествено не се занимавам професионално, защото съм прехвърлил възрастта за активен спорт. 
_________________________________________________________________________________

Приятели, от следващия четвъртък, 6 август, до края на лятото, очаквайте всеки четвъртък интервюта с най-обичаните екранни двойки от турските сериали, излъчващи се у нас и в южната ни съседка. Очакваме Вашите предложения за това с кои Ваши любимци бихте желали да прочетете такива! 

57 коментара:

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Озберк ( Саваш и Назлъ от Дъщерите на Гюнеш); Демет Йоздемир и Йосуф Чим ( Аслъ и Бурак от Аромат на ягоди); Неслихан Атагюл и Кадир Доилу

Анонимен каза...

Хатидже шендил и Еркан петеккая Дила и Ръза от сериала Дила

Анонимен каза...

Йозге Йозпиринчджи и Бурра Гюлсой, от Отново Любов.

Анонимен каза...

Кадир Доуглу и Неслихан Атагюл , Серенай Саръкая и Чаатай Улусой,Демет Йоздемир и Йосуф Чим,Ибрахим Челиккол и Йозгюр Намал

Анонимен каза...

Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин

Админ каза...

До всички 5 коментара:
Здравейте,
Искрено благодарим за всичките тези Ваши интересни предложения. Още отсега интересът към обновената ни рубрика се очертава да е огромен, за това екипът ни най-вероятно ще продължи публикуването ѝ по освежения вариант, стартиращ следващата седмица, и през есенния сезон, тъй като предложенията са много и няма как да бъдат изпълнени всичките до средата на септември. Следващата седмица очаквайте двойно интервю с Йозге Йозпиринчи и Буура Гюлсой от "Отново любов" (Ask Yeniden), него го планирахме още в началото. Осъществяването на следващите предложения също предстои!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Kadir Douglu i Neslihan Atagul,Demet Ozdemir i Ysuf Cim,Barış Arduç i Elçin Sangu
Za men shte e udovolstwie da procheta interwuta s tezi dvoiki

Анонимен каза...

Нериман и Маджит от Двете лица на Истанбул

Анонимен каза...

Berk Atan i Burcu Ozberk (Savash i Nazlu Gunesin Kizlari )

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Озберк (Саваш и Назлъ от Дъщерите на Слънцето)

Анонимен каза...

Berk Atan i Burcu Ozberk ( Savash i Nazl ot Dyshterite na Gunes) Yusuf Cim i Demet Ozdemir ( Byrak i Asl ot Aromat na qgodi) Elcin Sangu i Barus Arduc

Анонимен каза...

Yusuf & Demet, (aromat na qgodi)
Kadir & Neslihan, (fatih harbiye)
Elcin & Barus, (lubov pod naem)
Eylul & Mert (medcezir)
Serenay & Tolgahan (sezoni na lubovta)

Анонимен каза...

Хммм пак няма да се вслушате в читателите си,само един човек е казал за Бура и Йозге,в дпугите коментари има много желания които се препокриват,но вие ще публикувате пак това което вие искате .....

Анонимен каза...

Йосуф Чим & Демет Йоздемир ( Аромат на ягоди )
Берк Атан & Бурчу Озберк (Gunesin Kizlari)

Анонимен каза...

Hazal Kaya i Caatay Ulusoy,kakto i Ibrahim Celikkol i Deniz Cakur

Анонимен каза...

И аз съм съгласна с кометар номер 13

Анонимен каза...

До коментар 13 и 16 и аз съм на вашето мнение,но явно нас никой не ни чува! Подкрепям ви!

Анонимен каза...

Neslihan atagul ft Kadir douulu ,
pps. Molq kato shte puskate intervuta prevejdaite po-povechko mnogo sa kratki intervutata,blagodarq predvaritelno.

Админ каза...

До всички коментари:
Здравейте,
Стремим се да изпълним всички Ваши желания и досега смятаме, че сме показвали, че го правим. Не можем наведнъж да изпълним всички, всичко с времето си. Естествено, занапред тези предложения, към които има по-голям интерес, ще бъдат осъществени в по-скоро време. Имайте търпение!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Mehmet Akif Alakurt Cansu Dere ;)

Анонимен каза...

Елчин Сангу и Баръш Ардуч, от Любов под наем

Анонимен каза...

Hazar Ergüçlü + Taner Ölmez (Eylul i Mert ot Med Cezir)

Анонимен каза...

Берк Октай и Памир Пекин от Семейно положение: сложно е

Анонимен каза...

Kaan Urgancıoğlu i Hazal Kaya A.Ş.K dizi
Mehmet Alacurt i Cansu Dere Sila dizi
Serenay Sarikaya i Chagatay Ulusoy Medcezir dizi
Hazar Erguclu i Taner Olmez Medcezir dizi
Neslihan Atagul i Kadir Douglu Fatih Harbie dizi
Demet Ozdemir i Yusuf Cim Cilek Kokusu dizi
Elcin Sangu i Baris Arduc Kiralik ask dizi
Pamir Pekin i Berk Oktay Iliski Durumu Karisik dizi

Приятен ден! Моля кажете с кои бихте публикували интервюта.

Анонимен каза...

Berk Atan ve Burcu Özberk (Güneşin Kızları)
Neslihan Atagul ve Kadir Doğulu (Fatih Harbiye)
Yusuf Çim ve Demet Özdemir (Çilek Kokusu)

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Йозберк ( Gunesin Kizlari)

Анонимен каза...

Berk Atan i Burcu Ozberk ( Gunesin Kizlari)
Seranay Sarikaya i Cagatay Ulusoy ( Medcezir)
Hazar Erguclu i Taner Olmez (Medcezir)
Elcin Sangu i Baris Arduc (Kiralik ask)

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Озберк (Саваш и Назлъ от Дъщерите на Гюнеш)

Анонимен каза...

I az sum za Berk i Burcu

Анонимен каза...

Serenay i Cagatay,Hazar i Taner,Kadir i Neslihan

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Йозберк (Дъщерите на Слънцето)

Анонимен каза...

Berk i Burcu (Gunesin Kizlari)
Burak Ozcevit i Fahriye Evcen
Kadir i Neslihan
Seranay i Cagatay
Hazar i Taner
Elcin i Baris
Yusuf Cim i Demet Ozdemir

Анонимен каза...

Yusuf Çim & Demet Özdemir Çilek Kokusu
Berk Atan & Burcu Özberk Güneşin Kızları

Анонимен каза...

Demet Ozdemir feat Yusuf Cim
Elcin Sangu feat Baris Arduc
Taner Olmez feat Hazar Erguclu
Serenay Sarykaya feat Chaatai Ulusoy
Kadir Doolu feat Neslihan Atagul
Kaan Urgancıoğlu feat Hazal Kaya
Ibrahim Celikkol feat Deniz Cakur

Анонимен каза...

Berk Atan i Burcu Ozberk Gunesin Kizlari
Yusuf Cim i Demet Ozdemir Cilek Kokusu

Анонимен каза...

Berk AtAtan i Burcu Ozber ot Dushterite na Gionesh
Yusuf Cim i Demet Ozdemir ot Aromat na qgodi

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Йозберк ( Саваш и Назлъ от Дъщерите на Гюнеш)
Йосуф Чим и Демет Йоздемир ( Бурак и Аслъ от Аромат на ягоди)

Анонимен каза...


Yusuf Çim & Demet Özdemir Çilek Kokusu
Berk Atan & Burcu Özberk Güneşin Kızları

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Йозберк
Йосуф Чим и Демет Йоздемир
Серанай и Чаатай
Еилюл и Мерт от Med Cezir

Анонимен каза...

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ С ЧААТАЙ УЛУСОЙ (Прилив и отлив)
ХАЗАР ЕРГЮЧЛЮ С ТАНЕР (Прилив и отлив)
ЙОСУФ ЧИМ С ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР (Аромат на ягоди)
ПАМИР ПЕКИН С ЕДА ЕДЖЕ (Статус на връзката: Объркан)
БЕРК ОКТАЙ С СЕРЕН СИРИНДЖЕ (Статус на връзката: Объркан)
ЕЛЧИН САНГУ С БАРЪШ АРДУЧ (Любов под наем)
ИБРАХИМ ЧЕЛИКОЛ С ДЕНИЗ ЧАКЪР (Иффет)
КАДИР ДОУЛУ С НЕСЛИХАН АТАГЮЛ (Двете лица на Истанбул)

Анонимен каза...

Kaan Urgancioglu ft Hazal Kaya (Ask)

Анонимен каза...

Баръш Килич и Дениз Урр от Нарекохте Фериа

Анонимен каза...

Джейда Атеш(Ханде) и Юсуф Акгюн (Корай) Огледален свят

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Йозберк (Дъщерите на Слънцето)

Анонимен каза...

Yusuf Cim i Demet ozdemir
Bwek Atan i Burcu Ozberk

Анонимен каза...

Pamir pekn vs Eda ece ot Sustoqnie na vruzkata

Анонимен каза...

И аз съм за Памир Пекин и Еда Едже от Състояние на връзката е сложно както и Неслихан Атагюл и Кадир Доуглу от Двете лица на Истанбул

Анонимен каза...

Yusyf Cim ft Demet Ozdemir Cilek kokusu
Barus Arduc ft Elcin Sangu Kiralik ask
Serenai Sarykaq ft Caatay Ulusoy Medcezir
Taner Olmez ft Hazar Erguclu Medcezir
Kadir Douglu ft Neslihan Atagul Fatih Harbiye
Pamir Pekin ft Eda Ege Iliski Durumu: Karisik
Kan Urgancioglu ft Hazal Kaya Ask
Ibrahim Celikol ft Deniz Chakur Ifet
Iozge i bugra gulsoy Ask yeniden
Mehmet Akif ft Cansu Dere Sila
Berk Atan i Burcu Ozberk Gunesin Kizlari
Tolgahan Saysman ft Amine Gulse Asla vezgecmen

Анонимен каза...

Berk Atan vs Burcu Ozberk
Yusuf Cim i Demet Ozdemir

Анонимен каза...

I az sum za Berk i Burcu, Yusuf i Demet sushto taka i za Elcin i Buras

Анонимен каза...

Berk Oktay i Gizem Karaca ot Benim Hala Umudum Var (nadejda za obich)

Анонимен каза...

Neslihan Atagul vs Kadir Douglu
Berk Oktay vs Gizem Karaca
Yusuf Cim vs Demet Ozdemir
Barus Arduc vs Elcin Sangu
Serenay Sarykaya vs Tolgahan Saysman
Pamir Pekin vs Eda Ece
Buraz Ozcevit vs Fahriye Evcen

Анонимен каза...

Baris Kilic i Damla Sonmez Gullerin savasi

Анонимен каза...

Berk Atan i Burcu Ozberk <33

Анонимен каза...

BARIS KILIC I DAMLA SONMEZ AND TOLGAHAN SAISMAN I AMINE GULSE AND BERK OTKTAY I GIZEM KARACA

Анонимен каза...

Yusuf Cim and Demet Ozdemir Cilek Kokusu :33 ^^
Berk Atan and Burcu Ozberk Gunesin Kizlari

Pps.Neveroqtni serialcheta i aktoyri shte se radvam ako kachite intervoy ili neshto svurzano s tqh. 💖😍

blogger каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Предоставено от Blogger.