"Турските актьори 24/7" (41): от 6 до 12 юли 2015 г.

Привет, приятели! Неделя е, 12 юли, и днес предстои за четиридесет и първи път да прочетете издание от най-харесваната рубрика на
СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! В тазседмичния ѝ брой предстои да прочетете най-интересните, пикантни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за периода от 6 до 12 юли 2015 г. През изминалата седем дни любимците Ви се влюбваха отново, променяха визиите си, прекарваха почивките си сред природата, работеха усилено и през лятото, губеха ценни вещи, срещаха се със стари свои приятели, разкриваха тайните на красотата си, отдаваха се на хобитата си, прекарваха почивките си в чужбина, подготвяха се за сватбите си, узнаваха пола на чаканите си бебета, пазеха в тайна личния си живот и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Чаатай Улусой намери нова любов! Наскоро любимецът на милиони зрителки, който познаваме като Емир от "Огледален свят" и който отскоро гледаме у нас като Яман в хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), разкри самоличността на своята половинка. Жената до известния актьор е волейболистката Йозге Гюрчан, с която той се е запознал на почивката си в курортното турско градче Гьочек. Междувременно също така Чаатай за пореден път отрече слуховете, че е имал връзка с бившата си екранна партньорка в "Кварталът на богатите" (Medcezir) Серенай Саръкая, като по-спекулативните му фенове вече поддържат тезата, че всъщност любимецът им е имал връзка с Йозге Гюрчан още по онова време и всъщност тя е била бъркана за актрисата, която у нас познаваме и от "Сезони на любовта" на излезлите тогава снимки в пресата. Любопитно е, че преди години волейболистката е имала връзка с друг известен турски актьор - Толгахан Сайъшман. 

2) Синем Кобал отново мина в отбора на блондинките! След като преди няколко месеца младата надежда на турското кино, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в "Малки тайни" и която до изминалата пролет се снимаше в провалилия се проект на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), се включи във филм, в който трябваше да промени цвета на косата си от рус в светло кестеняв, сега, след като снимките му приключиха, заклетата от дълги години блондинка отново се изруси. Тя не пропусна да сподели това със своите фенове в социалните мрежи, публикувайки свое selfie с новата си стара прическа. След като миналата седмица папараците в Турция уловиха Синем и половинката ѝ Кенан Имирзалъолу да се целуват, с което потвърдиха всички съмнения за връзката им, по-спекулативните фенове на Кобал поддържаха тезата, че любимката им е променила отново външния си вид, повлияна от любовта. 

3) След края на телевизионния сезон повечето звезди се отдадоха на заслужени почивки от всякакви професионални ангажименти. Сред тях е и актрисата Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров"), която обаче избра да си почине през лятото по по-различен и нестандартен начин от този на своите колеги, прекарвайки ваканцията си на не плажа край морето, а на лятната си вила в турското градче Бодрум заедно със сина си Озан и приятеля си Йозгюр. Чаровницата, която до преди седмици се снимаше в приключилия първи сезон на хита на StarTV "Счупени парчета" (Paramparca), бе заснета от турските папараци сама да почиства градината на вилата си, след което започна и да полива цветята и храстчетата в нея повече от грижливо. Очевидно Нургюл е избрала да си почине това лято сред природата. 

4) Тази година е изключително успешна за професионалната кариера на Бурак Йозчивит. След като в началото на настоящата 2015-а се снима във филма, напълнил кината в Турция - "Любов като теб" (Ask Sana Benzer), през летния сезон любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Малки тайни" и "Великолепният век" продължава да се снима. Както Ви информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", това лято Бурак няма да си почине, защото ще се снима в новия филмов проект "Братсво" (Kardesim Benim), като ще си партнира с Мурат Боз, който ще изиграе неговият брат. Наскоро стана ясно, че и Аслъ Енвер от "Мечтатели" също ще се включи в кино-лентата, която ще направи премиерата си на голям екран на 15 януари 2016 г. След края на снимките на "Братство" Йозчивит също няма да може да си почине, защото ще започне да се снима в новата обещаваща поредица на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), която стартира от септември и в която ще си партнира с Неслихан Атагюл. 

5) Въпреки че някои от турските актьори работят усилено през лятото, повечето са се отдали на заслужени почивки след натоварения за тях вече изминал телевизионен сезон. Сред тях е и младата надежда на турското кино Ясемин Ален, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Милост" (Merhamet) и която допреди няколко месеца се снима в провалилия се проект на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi). Наскоро тя и приятелят ѝ Армаан Оуз са заминали на почивка в малко курортно градче в родината си, но още с началото ѝ са се сблъскали с проблем и неприятна ситуация - Ясемин е изгубила своето портмоне. Това развали настроението на чаровната блондинка и половинката ѝ, като двамата преждевременно приключиха ваканцията си и се завърнаха в Истанбул, като Ален вече е сигнализирала за загубата на ценната вещ в полицията, като се надява тя а се намери. 

6) Докато едни актьори или работят усилено, или се са отдали на заслужени почивки, други през лятото са решили да се срещнат отново със своите приятели, на които не са могли да отделят достатъчно време през изминалия телевизионен сезон. Сред тях са Дениз Чакър и Халил Ергюн, които се срещнаха преди години на снимачната площадка на най-успешната турска семейна драма "Листопад" и които след края на сериала продължиха нестандартното си приятелство. Въпреки че ролите им в сериала - Ферхунде и Али Ръза, бяха коренно различни и дори се мразеха, в живота актьорите поддържат мног добро приятелство, като наскоро дори бяха заснети от турските папараци да вечерят заедно в малко ресторантче. Ветеранът в турското кино Халил Ергюн, който у нас познаваме и от "Голямата лъжа", учтиво помоли журналистите да го оставят и да му позволят на спокойствие да се види с Дениз. 

7) Подобно на редица свои колежки, наскоро младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", разкри тайната за красотата си. Чаровницата, която до преди месец се снимаше в приключилия първи сезон на хитовата романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), разкри пред четено женско списание, че винаги преди сън третира лицето си със специални маски. Тайната за красивата ѝ кожа пък се оказаха не разкрасителни продукти и кремове, а хранителни продукти. Йозге сподели, че всеки ден яде кисело мляко и много ядки и дължи на този си режим  гладката си и мека кожа. Изненадващо, Йозпиринчи разкри, че от цялото си тяло най-много се грижи за това как изглеждат миглите ѝ. 

8) Много щастлив е отскоро турският актьор Къванч Татлъту! Наскоро мега-звездата от сериалите "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето" получи много добра новина - родил се е племенникът ѝ! В началото на тази седмица на бял свят е дошъл първият син на брата на Къванч - Джем Татлъту, като бързо след това в интернет-пространството излязоха първите снимки на щастливото семейство с новородената им рожба. Именно заради племенника си Татлъту, който спечели втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., се завърна преждевременно от почивката си с половинката си и дизайнер Башак Дизер. Когато е видял за първи път малкия Татлъту, Къванч  е бил много щастлив. 

9) Докато през отпускарския летен сезон едни прекарват почивките си на плажа, други сред зеленината на природата, а трети работейки, през горещите месеци четвърти са в търсене на любовта! След като преди близо половин година турският актьор Толга Карел, който у нас познаваме като Оуз от най-успешната турска семейна драма "Листопад" (Yaprak Dokumu), се разведе със своята вече бивша съпруга Гюнай Мусайева, очевидно през лятото левентът се е отдал на флирт и търсене на нова половинка. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който от отдавна не е участвал в нов сериал или филмов проект, бе заснет от турските папараци заедно с младо и красиво момиче на плажа. Какво необичайно в това? Необикновеното бе, че двамата показваха нестандартна за просто приятелство близост, като си шепнеха на ухо, усмихваха се загадъчно и се прегръщаха. Дали връзката им е просто флирт или ще продължи и занапред, предстои да разберем!

10) Както вече разбрахте, през лятото любимите Ви звезди от турските сериали се занимават с какво ли не - почиват на плажа, разтоварват се сред природата, работят усилено, срещат се с приятели, търсят любов. Бергюзар Корел, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", не прави нищо от горе-изброените дейности, а се занимава активно с най-новото си хоби, за което е мечтала дълго време - откритата в началото на тази година нейна кафе-сладкарница. След края на снимките на криминалната драма "Karadayi" пред месец, чаровната брюнетка изцяло се е отдала на новото си начинание. Бергюзар не спира да споделя в профилите си в социалните мрежи снимки на асортимента от менюто на заведението, като сама споделя, че залага най-много на направените лично от нея био-бисквитки, които се превърнаха в хит в интернет-пространството. 

11) Подобно на редица свои колеги, Еркан Петеккая също ще се отдаде на заслужена почивка през летния сезон. Актьорът, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Любов назаем", "Времето лети", "Памуковата принцеса" и "Дила" и който допреди седмици се снимаше във вече приключилия първи сезон на хита на StarTV "Счупени парчета" (Paramparca), наскоро замина за далечния Ню Йорк, САЩ заедно със семейството си - съпругата си Дийдем и сина им Джано. Любимецът на милиони зрителки по света и близките му обаче не случиха на хубаво време и през по-голямата част от престоя си в американския град се наложи да се придвижват с дъждобрани, тъй като валеше продължителен и силен дъжд. Въпреки това обаче настроението на семейството не беше помрачено и то дори се снима заедно с дъждобраните и сподели фотоса в профилите си в социалните мрежи. 

12) В миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че разпадналата се преди месеци светска двойна Мерве Болуур, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Малки тайни" и "Великолепният век", и Мурат Далкълъч, който е известен певец, се е събрала отново заедно. Стана ясно и че любимият турски певец дори е предложил брак на чаровната брюнетка, като вече е ясна и датата на сватбата! Мерве и Мурат ще се оженят по-скоро отколкото очаквахме, след малко повече от месец - на 18 август, което се пада вторник! След това двамата подготвят дълъг меден месец, който да продължи до края на последния летен месец. 

13) Една от най-обсъжданите турски светски двойки - актьорът Енгин Алтан Дюзятан, който у нас познаваме от сериала "Край или начало" (Son) и половинката му Неслишах Алкочлар, наскоро получи много добри новини! Преди няколко дни любимецът на турските зрители, който допреди седмици се снимаше в приключилия първи сезон на историческия хит на телевизия TRT1 "Дирилис Ертугрул" (Dirilis Ertugrul), и съпругата му, за която се ожени през август миналата година и скоро предстои да чества една година от сватбата им, са посетили гинеколог и вече знаят пола на бебето си, което очакват вече от четири месеца - то ще е момче! Преди няколко часа Енгин обнови профилите си в социалните мрежи със статус, гласящ "Принцът идва!", който събра за отрицателно време хиляди харесвания. 

14) Актрисата Бурчин Терзиоулу, която до преди няколко седмици се снима в приключилия преди седмици криминален хит на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) наскоро бе забелязана да излиза късно вечерта от известен ресторант в истанбулския квартал Нишанташъ, където вечеря заедно със своите колеги и близки приятели Синем Кобал и Кенан Имирзалъолу, с които миналата седмица се завърна от почивката си в английската столица Лондон. На излизане от заведението Бурчин, за която от дълго време се спекулира, че има връзка с екранния си партньор Илкер Калели, бе запитана от журналистите дали това е вярно. Терзиоулу, която миналата година се разведе с вече бившия си съпруг и актьор Мурат Йълдъръм, за пореден път не пожела да каже нищо по въпроса и отсече, че никога досега не е говорила за взаимоотношенията си и че няма да го прави и занапред. 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 13 юли, ще можете да прочетете шестдесет и седмото издание от "Какво гледат в Турция?", в което ще разберете какви са били рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 6 до 12 юли 2015 г. В четвъртък, 16 юли, предстои да публикуваме интервю с актрисата, класирала се на трето място във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015" - Хазал Кая. В петък, 17 юли, пък идва ред на четвъртото за сезона и четиринадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим резултатите от двубоя между латино хита "Гибелна красота" (Bella Calamidados) на БТВ и немския сериал "Ветровете на любовта" (Sturm de Liebe) на НоваТВ. И в неделя, 19 юли, предстои да публикуваме четиридесет и втория брой от "Турските актьори 24/7"! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Мерве Болуур участваше също и в север-юг. Тя изпълняваше ролята на Зейнеп.

Анонимен каза...

Серенай имаше връзка с Толгахан ...
... и много досадно е да пишете за всеки приключил сериал, че се е провалил, независимо дали са заснети 4 серии или 20 примерно. Има и други причини един сериал да приключи, освен рейтинга.

Предоставено от Blogger.