Новият български сериал "Връзки" започва на 3 юни по БТВ

май 04, 2015
Летният телевизионен сезон наближава и телевизиите вече са в усилена подготовка за това какво ще предложат на зрителите пред горещите
месеци. БТВ вече знае как да се погрижи за тях - с нова свежа българска продукция! Това е градската комедия, подготвяна още от миналата година за излъчване по ТВ7 "Връзки", която обаче заради влошилото се финансово състояние на медията от юни месец м. г. се отложи, но все пак радостната новина е, че ще все пак ще види ефир и то по БТВ! Поредицата започва само след месец - на 3 юни (сряда), като ще се излъчва от сряда до петък вечер между 21.30 и 22.30 часа. Вижте какво споделиха от PR-ръководството на bTV Media Group по повода и как представиха своя нов летен коз по-долу!
От 3 юни bTV ще предложи на зрителите си първата градска комедия с елементи на драма, правена в България – „Връзки”. Сюжетът на сериала ще подгрее летните страсти с актуалните за съвремието ни въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисълът и безмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.
„Връзки“ е градската комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.
„bTV отново залага на нови лица и жанрови тенденции като продължаваме линията за инвестиции в българските сериали. „Връзки” е сериал без алтернатива в националния телевизионен ефир”, коментира Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.
В поредицата участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. В поредицата ще се изявят много гост-звезди, които ще приемат предизвикателството да изиграят самите себе си.
Продуцент на сериала е „Емо Вижън”, в екипа влизат режисьорите Виктор Божинов и Васил Стефанов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов. През април „Връзки“ беше представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.