"Турските актьори 24/7" (35): от 25 до 31 май 2015 г.

Здравейте, приятели! Последният ден от последния пролетен месец май е, 31-ви. Неделя е, а това означава, че за тридесет и пета поредна
седмица предстои да Ви потопим в света на любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите в любимата на мнозина от Вас наша рубрика "Турските актьори 24/7"! В тазседмичния ѝ брой предстои да Ви информираме за всичко актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви за периода от 25 до 31 май 2015 г.! През изминалите седем дни звездите от сериалите усилено работеха, рекламираха, намираха нови любови, поддържаха външния си вид, събираха се с бившите си половинки, завръщаха се на екрана след майчинство, харесваха си домашни любимци, припадаха след запои, конкурираха се, празнуваха рождените дни на децата си, тъжаха по професията си, отричаха слухове, бяха критикувани, женеха се и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Турската актриса Дениз Чакър, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", е изключително заета в последно време. От началото на годината чаровницата се снима във филма "Езикът на любовта" (Askin Dili Yok), в който си партнира с Ийт Йозшенер и Мурат Юналмъш и заради който е трябвало да научи кюрдския език и диалект, за да се справи възможно най-добре с ролята си в кино-лентата, която ще направи премиерата си съвсем скоро в турските кина. Съвсем скоро през летния сезон, веднага след края на филам, брюнетката ще започне да се снима и в новия криминален проект на ATV "Владетел на света" (Eskiya Dunya), който ще стартира през есента и който се очаква да донесе много голям успех на оранжевата телевизия. Не забравяйте, че можете да подкрепите Дениз Чакър в четвъртфиналната надпревара в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015"! 

2) Колко печелят едни от най-известните турски актьори от участията си в телевизионни реклами и PR-кампании? На този въпрос наскоро отговориха турските журналисти, които след свое проучване разбраха кои са най-желаните за участия в рекламни клипове звезди от турските сериали! Най-скъпоплатеният турски актьор за реклами е Йозджан Дениз ("Млечният път" и "Имението с лозите"), който за участието си в лятната телевизионна реклама на известната марка напитки "Coca-Cola" в Турция получи внушителните 1 500 000 турски лири хонорар. Селма Ергеч от "Под липите" и "Великолепният век", която доскоро се снимаше в провалилия се проект на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), отскоро е рекламно лице на известна турска банка, като за това получи заплащане от 750 000 турски лири. Фахрие Евджен ("Листопад") пък е рекламно лице на известна марка за козметика в южната ни съседка, като получава заплащане от 500 000 турски лири. Толкова хонорар печели и Мерт Фърат от "Дворец на врабчето" (Serce Sarayi), който също като Селма Ергеч участва в реклама на банка.

3) След като в края на изминалата 2014 г. се раздели с дългогодишната си половинка и бивша екранна партньорка в хита "Сезони на любовта" (Lale Devri) Селен Сойдер, звездата Толгахан Сайшъман, който у нас познаваме именно чрез ролята му в повтарящия се в момента сериал по Диема Фемили, намери новата си любов! Любимецът на милиони зрителки по света според доближени до него хора се е влюбил в красивата турска манекенка Зилял Йозалп, която можете да видите на снимката вдясно. Според последната информация не кой да е, а именно Амине Гюлше, с която в момента Толгахан си партнира в новия хит на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmen), го е запознала с красавицата, като двамата са се харесали взаимно от пръв поглед. Турските папараци вече са нащрек и търсят под дърво и камък новата светска двойка заедно!

4) Турската актриса Башак Саян, която българските зрители познават като Джейда от най-успешната турска семейна драма "Листопад", усилено се бори с възрастта си. Наскоро тридесет и седем годишната брюнетка, която след няколко седмици през юни месец ще навърши тридесети осем, е посетила известният турски пластичен хирург Сердар Еренер, при когото се е подложила на имплантация на хиалурон в устните си, чрез който те да изглеждат естествени, плътни и свежи. Чаровницата, която от няколко години се изявява и като професионална писателка, издала няколко книги, пожънали огромен успех, е споделила наскоро пред свои приятели, че ще продължи постепенно да коригира и заличава признаците на възрастта си чрез помощта на съвременните технологии.

5) Взаимоотношенията между младата надежда на турското кино Джейда Атеш и нейният бивш приятел Буура Топулусой са изключително динамични и променящи се постоянно! След като преди няколко месеца светската двойка се раздели заради изневярата на младия мъж и заради големия медиен скандал той прекара последната половин година далеч от родните светски среди в САЩ, сега наскоро той се е завърнал отново в родината си, като според слуховете със себе си от Америка води и новата си любов - млада французойка. Въпреки големия медиен скандал, състоял се през изминалата година, през изминалата седмица в интернет-пространството и социалните мрежи се появи актуална снимка на Джейда и Буура заедно, като те изглеждаха повече щастливи и усмихнати. Това съвсем естествено породи съмнения, че младите влюбени отново са се събрали, докато други просто предположиха, че двамата са решили въпреки всичко да запазят добри приятелски отношения.

6) Въпреки че роди съвсем наскоро, турската актриса Йозгю Намал се завърна към професионалните си ангажименти скоро след най-значимото в живота ѝ събитие - раждането на сина ѝ. Както Ви информирахме в предишните издания на "Турските актьори 24/7", чаровницата, позната у нас чрез ролята си в хита "Милост" (Merhamet), роди в средата на миналия месец април първородния си син, като очевидно тя прекара изключително кратък период в майчинство, след като през изминалата седмица се завърна отново на работа като жури в турското шоу за таланти, излъчващо българското си издание в момента у нас - "Турция търси талант" (Yetenek Sisziniz). Брюнетката се завърна като част от оценяващия екип на полуфиналната права в състезанието, като на екраните изглеждаше повече от добре, защото очевидно бързо е свалила качените по време на бременността килограми.

7) Мега-звездата Къванч Татлъту, който у нас зрителите познават чрез ролите му в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод" и "Север-Юг", има планове да си вземе домашен любимец. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който от следващите седмици у нас ще можем да гледаме в новия сериал по БТВ "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura), посети голям турски зоо-магазин, като за няколко минути разгледа малките кученцета от витрините на тузарския център за животни и буквално от пръв поглед се влюби във всички тях. След като през изминалите месеци Къванч не спираше да угажда на капризите си, като се сдоби с нов мотоциклет и чисто нови маркови спортни обувки, сега мега-звездата, бореща се в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", е решила да си има и малко пухкаво приятелче, на което да се радва и за което да се грижи.

8) Турската актриса Мерием Узерли, заедно със своя приятел Озан Гювен, с когото се запознаха по време на снимките на най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век", посетиха наскоро сръбската столица Белград, където да отпочинат преди старта на новия телевизионен сезон и снимките по новите им проекти. По време на една от вечерите им, те се отбили в известен белградски бар, където се забавлявали със свои приятели до късни зори, но употребили прекомерно количество алкохол. Несвикналата да пие Мерием обаче стигнала до по-сериозни последици с невниманието си и след като се напила с водка и шапманско, колабирала и припаднала, като така стреснала компанията и партито приключило и всички се погрижили за чаровната актриса, която била откарана в голяма белградска болница, където да изтрезнее и да ѝ бъде направена промивка на черния дроб. В момента, за щастие,  Узерли е добре и скоро ще се прибере в Турция.

9) Турските актьори Йозджан Дениз и Бурак Йозчивит от година са във вражда, след като младата надежда на турското кино Фахрие Евджен приключи няколкогодишната си връзка с любимеца на зрителките от "Имението с лозите" и "Млечният път" и се влюби в младия актьор от "Малки тайни" и "Великолепният век". Тази вражда между двамата любимци на зрителките се пренесе и на големия екран, където в началото на тази година премиерите си направиха двете най-успешни турски кино-ленти за изминалите месеци "Любов като теб" (Ask Sana Benzer) с Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит и "Сладко опасно" (Sevimli ve Tehlikeli), режисирана от Йозджан Дениз. Очевидно резултатите в Турция сочат, че Бурак е победителят в битката, след като над 1 000 000 души за последни месец посетиха кината, за да изгледат романтичния филм с негово участие. Йозджан и неговата комедия пък бяха победени през май, тъй като са ги гледали малко над 900 000 зрители. Двете кино-ленти скоро предстои да направят премиерите си в Казахстан, като какъв ще е резултатът от битката там, предстои да разберем!

10) През изминалата седмица синът на турската актриса Нюргюл Йешилчай, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров", отпразнува своя десети рожден ден. По случая чаровницата, бореща се в момента в четвъртфиналната надпревара в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" и участваща в хита на StarTV "Счупени парчета" (Paramparca), сподели в профилите си в социалните мрежи специално обръщение към детето си, като сподели, че не е усетила как е минало времето и как мъничкото ѝ бебе се е превърнало в сладко момченце, че оттогава е почувствала, че вече е запълнена като личност, че заедно са преживели най-добрите и най-ложите си моменти, че всички клишета, изричани от майки, са се оказвали истини.

11) Германската актриса Вилма Елес, която у нас познаваме чрез ролята ѝ на злодейката Каролин в семейната драма "Времето лети", както Ви информирахме в предишните броеве на "Турските актьори 24/7" е бременна, но отскоро стана ясно, че с близнаци! Блондинката, която вече е в шестия месец и вече съвсем ѝ личи набъбналото коремче, в момента е спряла актьорската си кариера, но бленува за киното и затова с нейния съпруг Керем Джоуш, с когото сключи брак в края на изминалата 2014 година, постоянно могат да бъдат забелязани в турските кина, където ходят, за да гледат филми и Вилма да компенсира паузата в кариерата си. Очаква се в началото на есента чаровницата да роди, като отскоро бъдещият баща, който ще празнува рожден ден тогава, постоянно се хвалел, че ще получи не един, а два безценни подаръка за празника си.

12) В предишните броеве на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че отскоро в турското медийно пространство усилено се носят слухове, че между актьорите Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане") и Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози", "Великолепният век" и "Пътят на живота") съществува нещо повече от приятелство, след като двамата бяха засечени от турските папараци да се връщат заедно от екскурзия в Европа и да показват близост. Наскоро обаче младият актьор, който е заклет мотоциклетист и не се разделя с мотора си, сподели пред журналистите, че между него и Джансу Дере няма нищо повече от приятелство и помоли медиите отсега нататък да внимават повече каква информация разпространяват. Според папараците, говорейки за Джансу, Енгин доста се изнервил и не могъл да преглътне факта, че са спекулирали с чудесните им приятелски отношения. Дали в действителност двамата са само приятели или наистина имат нещо повече общо, предстои да разберем!

13) Както Ви информирахме в миналото издание на "Турските актьори 24/7", младата надежда на турското кино Фахрие Евджен, позната у нас чрез ролята си в "Листопад", бе сред звездите, присъствали на престижния шестдесет и осми филмов фестивал в Кан. Чаровницата, която редом с холивудски звезди стъпи на червения килим, бе отразена чак от пресата на далечна Англия в известния вестник "Daily Mail", но не с добро... Дали от завист и злоба или от критика, журналистите в Лондон изразиха остро и негативно мнение относно облеклото, с което турската звезда се появи на престижното светско мероприятие, а именно - бяла рокля с интересни ръкави. Според английското издание Фахрие не само се е изложила с избора си на облекло, но е била и най-зле облечената звезда сред присъстващите, с което разгневи цяла Турция и създаде повод за международен скандал. В крайна сметка единствената печеливша в случая е самата Евджен, която въпреки критиките, стана известна в Лондон.

14) Турските актьори Хатидже Шендил ("Дила" и "Черни планини") и Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини") сключиха брак преди два дни, на 29 май (петък)! Известната светска двойка в южната ни съседка най-сетне, след повече от пет-годишна връзка, се обвърза законно. Любопитното е, че точно на сватбата младите влюбени разкриха защо са избрали точно на тази дата - 29 май, да се бракосъчетаят и оженят - защото са се запознали на 29 октомври преди пет години, а Бурак е предложил брак на Хатидже и двамата се са сгодили точно в 19.29 часа. Именно заради това двойката смята, че "29" е нейното щастливо число и затова са избрали именно на тази дата да се оженят. Празненството мина повече от добре, като всички гости бяха много щастливи и радостни, а младоженците Хатидже и Бурак събраха погледите на всички с елегантността и усмивките си. Можете да ги видите на снимката вляво! 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 1 юни, очаквайте издание №61 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 2 юни, ще можете да прочетете третия за сезона и двадесет и трети подред брой от "Турция представя...", в който ще Ви запознаем с вторите третите два нови сериала това лято на KanalD и StarTV. В сряда, 3 юни, пък идва ред на дванадесетото за сезона и тридесет и първо подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме музикалните теми от новостартиращия хит "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura). В четвъртък, 4 юни, очаквайте интервю с десетия отпаднал участник от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" Берк Октай. В петък, 5 юни, ще можете да прочетете дванадесетото издание от "Пътят на живота", в което ще преразкажем единадесети епизод от едноименната турска медицинска драма. В събота, 6 юни, пък идва ред на дванадесетия брой от "Успехът на...", в което ще Ви запознаем с успеха на хита "Сезони на любовта". И в неделя, 7 юни, ще можете да прочетете издание №36 от "Турските актьори 24/7"!

4 коментара:

Анонимен каза...

По принцип ви харесвам рубриката, но за Къванч малко не е вярно....да, ходи но не много скоро в един зоомагазин и си беше харесал много рядка и скъпа порода котки. А иначе си има куче отдавна-доберман на има Парс. Можеше да пишете за фотосесята, която снима наскоро за турското списание GQ.
ако се интересувате от още интересна информация, която намирам за турските актъори може да ви съдействам.:)

Анонимен каза...

Подкрерям коментар 1,самите Вие преди 1-2 месеца съобщихте тази новина с Къванч.

Анонимен каза...

Eto kakvo ste pisali nachaloto na mart otnosno Kavunch
http://www.serialiofbg.eu/2015/03/247-23-2-8-2015.html?m=1

8-ma novina

Админ каза...

Здравейте,
Информацията, в "Турските актьори 24/7", не си я измисляме ние, а я вземаме от турски сайт. В случая такава е неговата информация и ние НЕ поемаме за това дали тя е достоверна или не, въпреки че този е сред най-четените портали в южната ни съседка и се ползва с огромно доверие.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.