Туба Бююкюстюн: "Не мога да живея без спокойствие и любов"

Здравейте, приятели! Днес е четвъртък, 19 март, и предстои за пореден път да Ви запознаем отблизо с живота на Ваша любима звезда от
турските сериали в рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с по една такава. Днешното обаче ще бъде по-различно, тъй като вече отдавна сме Ви запознали с актрисата, с което ще бъде то - Туба Бююкюстюн. Тази седмица интервюто е с нея, защото от следващата предстои да публикуваме такива с отпадналите от стартиралия миналия петък втори сезон на състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., а Туба бе победителка в първия сезон за 2014 г. и за да ни върви по вода решихме да публикуваме интервю именно с нея. Тя е родена на 5 юли, 1982 г. в Истанбул, Турция. В момента е на 31 години, зодия рак. Учи моден дизайн и декорация в университета "Мимар Синан" в Истанбул. Започва да играе главни роли във филми от 2003 г. насам. През 2007 г. получава първата си най-успешна роля, чрез която става известна по цял свят, а именно тази на Аси от "Гордата Аси". Две години по-рано, през 2005 г. започва да се снима в друг успешен сериал "Под липите", отново в главната роля - тази на Филиз. През 2010 г. започва снимките на друг също много успешен за нея сериал - "Огнено сърце", в ролята на Хасрет. Преди две години, през 2013-а, започна да се снима в поредицата на StarTV "20 минути" (20 dakika), която е закупена от нас от ТВ7, но надали ще бъде излъчена. В момента се снима във втория сезон на мелодрамата на ATV "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), партнирайки си с Енгин Акюрек и Небахат Чехре, като обаче сагата не постига добри рейтинги и очевидно вторият ѝ сезон ще бъде и последен. Време е да започваме с интервюто!

Известна сте като една от най-спокойните и тихи турски актриси, защо поне една вечер не се забавлявате в някой нощен клуб?
Това го правех преди и честно казано изобщо не ми харесваше. Аз обичам тишината и спокойствието. За мен е изключително важно да се чувствам в безопасност, а в подобни нощни кубове съм много напрегната и въобще не мога да се отпусна. Затова и прекарвам повече от свободното си време у дома с близките си, така се чувствам най-добре и в пълна безопасност.

Една от най-известните турски актриси сте, не Ви ли омръзна от славата и интереса към Вас?
Споделям, че наистина в началото изобщо не ми беше да свикна със огромната слава и интереса на хората към мен, спомням си, че едва излизах навън, а когато го направех, всички ме спираха по улицата, сочеха ме, говориха си за мен... За мен беше огромно изпитание да започвам да ги игнорирам, но за щастие вече нямам подобен проблем. Избягвам и да чета жълти вестници, списания и сайтове, тъй като в тях единственото нещо, което един известен човек би могъл да прочете за себе си, е лошо.

Как си почивате истински?
Иска ли питане, когато съм адски изморена винаги заминавам за няколко дни заедно с най-близките ми за Париж - откакто посетих този град, съм истински влюбена и направо полудяла по него, страхотно е. Там доста малко хора ме познават и по този начин хем се разтоварвам, любувайки се на прекрасната гледка, хем съм спокойна, че няма да ме спират по улиците и ще се разхождам необезпокоявана. Добре че е Онур, защото той организира всички пътешествия, а и той за първи път ме заведе в Париж на медения ни месец.

Как са децата Ви - близначките Мая и Топрак?
О, доста добре са, много съм щастлива от това, защото здравето е най-важно. Опитвам се да прекарвам възможно най-много време с тях, естествено колкото работата ми позволява. С Онур имаме за цел още от малки вече да са обиколили света и затова винаги ги взимаме с нас, когато пътуваме в чужбина. Даже докато бяха все още мънички, аз и Онур носехме по една от тях на самите нас с кенгурута, бяхме много смешна гледка. Сега, откакто поотраснаха, вече са по-любопитни и започват с пакостите, но това е нормално за всички деца. Странното е, че вече въобще не си приличат, Мая е като южно-корейка, а Топрак - като норвежка.

Какви са мечтите Ви за тях?
Нямам никакви амбиции за бъдещето им. Когато пораснат, нека сами да вземат решение с какво да се занимават, аз нямам никакви цели да ги превърна в свои копия и да ги направя актриси, защото за мен най-важни са решенията на самите деца. Но естествено, ще давам и ценни съвети, няма как без тях (смее се). Извън кръга на шегата, единствената ми мечта за тях е да са истински добри хора и да са здрави, това е най-важното.

Разкажете ни повече за детството Ви! 
Израснала съм в семейство на работещи родители. Майка ми беше банкерка, а баща ми - електронен инженер. Единствено дете в семейството си съм. Като цяло детството ми беше страхотно, като на всяко едно нормално дете, играхме си с приятелчетата ми до късно вечер, а с баба ми през лятото ходехме до нивите и полетата и помня, че тя береше истински ориз, с който след това готвеше страхотни гозби, които ми бяха любими. Толкова искам да върна тези години отново, но уви това е невъзможно...

Каква ученичка бяхте?
Спомням си, че не бях перфектната ученичка в училище, но въпреки това ми беше доста интересно. По едно време бях запалена много по математиката, след това по биологията, после по инженерството, но предметът, от който останах най-дълго пленена след това беше изобразителното изкуство. Тази ми любов към него ме отведе и след училище в университета по моден дизайн и декорация "Мимар Синан" в Истанбул. Бях много щастлива и определено се чувствах удовлетворена от избора ми, но както всички виждат, не станах нито математичка, нито биоложка, нито инженерка, нито дизайнерка, а актриса. Така е било винаги - постоянно си меня интересите и много трудно нещо може да ме впечатли за дълго, това ми е и голям недостатък, но какво да се прави, нося си го (смее се).

В момента се снимате в "Черни пари за любов" и си партнирате с Енгин Акюрек, как се разбирате с него?
О, отлично се разбираме с Енгин. Много се радвам, че екипът ни събра двамата заедно, защото определено има химия между героите ни Елиф и Йомер, което е от ключово значение за успеха на всяка една продукция - да има съчетаемост между актьорите, изпълняващи главните роли. По принцип с Енгин се опознахме с времето и установихме, че сме коренно различни един от друг, но въпреки това странното е, че се разбираме изключително добре и в доста случая знаем какво мисли другият само по жест или поглед. Двамата се опитваме да работим и по по-различен начин от обикновения и смятаме, че ни се получава, защото в момента конкуренцията е огромна и все пак трябва да се отличаваме от нея по нещо.

Какви са за Вас човешките отношения?
В момента за съжаление са ужасни. Вървя по улиците и все повече и повече забелязвам една непоносимост и грубост у хората едни към други, всички бързат за някъде и нямат търпение да стигнат до там, изобщо всички са адски негативни и ако това не се промени в скоро време, нищо чудно вече да започнат боеве по улиците без причина. Самите хора сме много изнервени и си го изкарваме взаимно, а това е още по-лошо според мен и именно заради това се стига до тази нетърпимост едни към други. Дано в скоро време повечето да се осъзнаем, защото не вървим на добре...

Любовта Ви с Онур Сайлак от пръв поглед ли беше?
О, в никакъв случай. За първи път се срещнахме на снимачната площадка на "Гордата Аси", но тогава отношенията ни бяха само колегиални и след края на сериала вече спряхме да поддържахме връзка, защото такава в действителност нямаше. След това обаче съдбата отново ни срещна на снимките на "Огнено сърце" и тогава вече се сприятелихме истински, но в един момент приятелството ни рязко се превърна в любов и всичко започна след това така. Оженихме се, родиха ни се деца, семейство сме!

Какво в Онур харесвате най-много?
Най-много у него харесвам характера му, страхотен е. Винаги, когато е до мен, се чувствам истински сигурна и спокойна, чувствам се защитена и обгрижвана, това най-много ми харесва от взаимоотношенията ни. Общо взето в любовта това е най-важното - хората да се обичат, да са спокойни, щастливи и сигурни заедно, да са едно цяло.

Кое е най-романтичното нещо, което е правил за Вас?
О, едно ли е, че да го посоча точно него!? Онур постоянно прави романтични неща за мен, много обича да ме изненадва с различни подаръци, а и естествено и аз като всяка една жена обичам (смее се).

Какво значи за Вас честта?
За мен честта означава най-добрата комбинация от любов и спокойствие, това са най-важните неща в живота ми! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Za kakvo se razkazva beni affet?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Предоставено от Blogger.