"Завръщане" (Sıla) замества "Милост" от февруари по БТВ

Очаквайте по БТВ:
 - съвсем скоро с началото месец февруари по телевизията стартира новият турски сериал
"Завръщане" (Sıla) с Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт, който ще замести "Милост" и ще се излъчва всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа; 
 - от 26 януари (понеделник) в ефира на медията стартира новата лотария на България "Бинго Милиони", която ще се излъчва всеки делничен ден между 18.00 и 18.05 часа и всяка събота между 18.30 и 19.00 часа с водещ Владо Карамазов;
 - от 26 януари (понеделник) турската криминална мелодрама "Опасни улици" (Arka Sokaklar) ще се излъчва отново всеки делничен ден, но вече ще започва с пет минути по-късно, излъчвайки се между 18.05 и 19.00 часа; 
 - от 4 февруари (сряда) започва новият италиански сериал "С аромат на Свети Валентин", който ще замести приключващия на 30 януари (петък) мини-сериал "Бялата кралица", излъчвайки се от сряда до петък между 21.30 и 22.30 часа; 

9 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна новина, сериалът е невероятно интересен. Джансу Дере е неотразима. В Гърция го излъчваха през 2012 г. в праймтайм и постигна огромен успех. Сериалът е анадолски, но е много качествен.

Анонимен каза...

поправете си написаното в розовите букви: "започва НОВИЯТ турски сериал", доста е стар, гледахме Съла преди няколко години¡ Самият сериал е сниман през 2008, сега е 2015, ако нещо, което се излъчва със 7 години по-късно вие наричате "ново", просто... не знам за вас кое е старо

Анонимен каза...

Не мога да повярвам, че БТВ ще дават точно този сериал в най-гледаното време. Наистина очаквах да закупят или В очакване на слънцето или Приливи и отливи. Това са нови сериали с модерна и съвременна интерпретация. Леки са и приятни за гледане. Колкото до този сериал Завръщане /не съм го гледала, но го прегледах малко - и не съм очарована/, мисля че няма да издържи дълго да бъде в праймтайма. Това е филм за следобедните часове. Силно се надявам тази ваша информация да не е вярна или ако е вярна, то поне да бъде излъчван следобед, а вечерта да закупят друг сериал.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за мнението!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Да, факт е, че сериалът е по-старите, но е изцяло нов за България, затова сме го писали като такъв и в случая не виждаме да сме сбъркали никъде.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Наистина е странно това им решение, но то е факт. Информацията ни е официално потвърдена от БТВ и няма как да не е истина, а ние никога не подвеждаме читателите си с неофициално обявени информации.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А Милост го спират или тогава е финала му?

Анонимен каза...

Не е филм за най-гледаното време на хубав канал като btv/ след няколко турски сериала смених канала /. Ще остане да го гледат бабите и нещастни домакини.

Анонимен каза...

Не искам да казвам нищо лошо за новият филм, защото не съм го гледала. Но, надали ще измести Милост, този сериал беше прекрасен, а краят.... Толкова много въпроси. Плаках и явно тази вечер пак. Мислех, че пак ще пуснат някой по нов филм, но този е от 2008, старичък е. Може да е интересен, но съвременните филми са по интересни, поне аз така миля. :)

Анонимен каза...

От всичко видяно до тук също ще споделя мнението,че филмът е слаб и не е за праймтайм.Учудващо е,че е предпочетен изобщо за излъчване.

Анонимен каза...

Сериалът не е нов,но е интересен, не знаех за обичаите в тези райони ,да малко е муден, но повечето сериали са такива, аз започнах да го гледам по бтв но тъй като нямах търпение да чакам да видя какво ще стане ,го намерих с руски превод и го изгледох целия -158 епизода.
Не съм бабичка,нито нещастна домакиня, но сериала ми хареса :)

Предоставено от Blogger.