"Турските актьори 24/7" (12): от 1 до 7 декември 2014 г.

декември 07, 2014
Първата неделя от последния месец декември за годината е, а това означава, че днес за дванадесета поредна седмица предстои да прочетете
ексклузивни новини и клюки около любимите Ви турски актьори и актриси единствено в рубриката на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! През изминалите 7 дни в южната ни съседка актьорите изненадваха, мечтаеха, почиваха си, недоволстваха, подкрепяха се, правеха сензационни признания, разкриваха тайни, флиртуваха, шокираха, бяха шокирани. Всичко това и още много четете в следващите абзаци!

1) Наскоро турската актриса Зейнеб Бешерлер, която българските зрители познават чрез ролята ѝ в криминалната драма "Опасни улици", беше засечена от турските папараци да се разхожда в голям турски търговски център. На въпросите на журналистите дали ще се завърне на екран с нова роля в сериал, чаровната брюнетка отговори, че са ѝ отправяни предложения, които обаче е отхвърлила, защото е решила да се отдаде на почивка и да прекарва повече време със семейството си. След това Зейнеб се срещна с петима свои приятели, с които се настани в ресторант в мола.

2) Новият тийн-идол в Турция - Шукрю Йозйълдъз, който българските зрители познават чрез ролята му в "Надежда за обич", наскоро сподели в социалните мрежи своя снимка като малък. От ретро-фотоса става ясно, че тогава той е бил с къса коса и е носил очила, като феновете му са изненадани от външния му вид тогава. Сега обаче Шукрю, който в момента се снима в мелодрамата на KanalD "Въпрос на чест", е дълга коса и не носи очила. От снимката му като малък стана ясно и, че през детството си актьорът се е занимавал и с танци. Направете сравнението от тогава до сега чрез снимката вляво!

3) След десетки участия в телевизионни продукции, като сериали, игрални филми и реклами, наскоро звездата Фахрие Евджен, която приключи участието си в провала "Кърт Сеит и Шура", сподели, че мечтае най-сетне да получи предложение за роля в театрална постановка, в каквато никога не е играла. Познатата у нас като Неджля от "Листопад" наскоро се включи с главна роля във филмовата продукция "Любов като теб" (Ask Bana Benzer), в която си партнираше с реалния си партньор в живота и познатия от "Малки тайни" и "Великолепният век" актьор Бурак Йозчивит. Дали скоро турските зрители ще се радват на таланта на Фахрие на живо от театралната сцена предстои да разберем.

4) След големия нарко-скандал и провала на "Реакцията", актрисата Нехир Ердоан е решила да се отдалечи от турските медийни среди и да си почине от професионални ангажименти не къде да е, а във... Франция! Да, точно така, познатата у нас чрез ролята си в "Край или начало" актриса се е преместила за неопределен период от време в западноевропейската държава, заедно със своя съпруг и режисьор Ахмет Сесигюргил. Според запознати Нехир вече е започнала да посещава уроци по френски, като това подсказва, че може би чаровната брюнетка е решила да се установи във Франция и да не се връща в родината си Турция в скоро време. Дали е така само времето ще покаже.

5) Турският тийн-идол Чаатай Улусой, който българските зрители познават чрез ролята му на Емир в най-харесвания турски сериал, излъчван у нас "Огледален свят", стана лице на декемврийския брой на турското издание на излизащото и у нас списание "ELLE". Екранният Яман от излъчващия се в момента в Турция хит "Приливи и отливи" краси корицата на модното списание, като както подобава той дава интервю в него, а откъсът от отговорите на въпросите, който най-много е впечатлил редакторите и който би събрал най-голям интерес, е "Ревнувам жената до себе си". Питате се дали дамата до него е неговата нова любима - не, тя е позирала с Чаатай само за фото-сесията.

6) Съвсем скоро в Турция премиерата си ще направи една от най-дългоочакваните филмови продукции "Нашата история" (Bizim Hikaye). Актьорите, които ще се включат в него са изключително известни и обичани от публиката, а сред тях са звездите Джансел Елчин ("Огнено сърце"), Наз Елмаз ("Милост") и Ибрахим Кендирджи ("Мечтатели"). Кино-лентата ще направи премиерата си през предстоящата 2015 година, като в момента текат финалните щрихи по заснемането на продукцията. Жанрът на "Нашата история" ще бъде романтична драма, в която ще се разказва за една неочаквано възродила се любов и за несправедливите присъди на съдбата.

7) Младата надежда на турското кино Фарах Зейнеб Абдуллах, чийто сериал "Кърт Сеит и Шура" претърпя пълен провал тази есен, очевидно е в лошо настроение след този развой на събитията. Наскоро чаровната блондинка, която стана световноизвестна след участието си в семейната драма "Времето лети", е заминала за столицата на Германия - Берлин, където се е състояла премиерата на новия ѝ филм, в който си партнира с Мехмет Гюнсюр. За премиерата на мюзикъла Фарах е пътувала със самолет, като според запознати е държала да бъде настанена в "бизнес"-класата, а да не пътува заедно с обикновените пътници. Това обаче не се е случило лесно и Абдуллах е започнала да нервничи и капризничи, като в крайна сметка заради нея от ВИП-зоната във въздушното превозно средство е бил преместен известен турски художник, на чието място Фарах доволно се е настанила.

8) Най-известният турски актьор Къванч Татлъту, който родните зрители познават чрез ролите му в "Забраненият плод", "Двама завинаги", "Перла" и "Север-Юг", промени решението си да се установи в Лос Анджелис. Наскоро чаровният блондин замина за столицата на Франция Париж заедно с половинката си Башак Дизер. На въпроси на журналисти Къванч Отговори, че не се мести окончателно в западноевропейската страна, а е временно, за да прекара на спокойствие дълга и заслужена почивка, след като последният проект, в който участва - "Кърт Сеит и Шура", претърпя провал и бе свален от ефир.

9) След като връзката между актьорите Ибрахим Челиккол ("Ифет" и "Милост") и Синем Кобал ("Малки тайни") приключи повече от драматично, в момента чаровната блондинка тежко изживява развоя на събитията. Нейните приятелки - Джансу Дере ("Езел" и "Великолепният век") и Бурчин Терзиоулу ("Езел"), обаче не я оставят да скърби и да изпада в депресии, като са неотлъчно до нея в тежкия за нея момент. Ибрахим също преживява случилото се нелеко, като както Ви уведомихме в миналото издание на "Турските актьори 24/7", след участието си в провала "Реакцията" актьорът е решил да се отдалечи от турските медийни среди и да си почина, отивайки на гости на свой приятел в далечния Лас Вегас.

10) След като се завърне от САЩ, където представлява Турция на престижните награди "Еми", Туба Бююкюстюн прекара незабравима вечер заедно с две от най-добрите си приятелки - колежката ѝ Бергюзар Корел и сценаристката Селма Ергенекон. Трите дами сподели selfie в социалните мрежи, на което изглеждат повече от щастливи и усмихнати. Въпреки, че не спечели нито една награди на "Еми", Туба продължава да озарява всички около себе си с огромната си усмивка. Повод за вечерята между трите дами беше заболяването на Селма, която е и сценаристка на "Черни пари за любов", в който участва Бююкюстюн, от рак на гърдата. Да пожелаем успех и победа в борбата с коварната болест на талантливата сценаристка!

11) През есента на следващата есен в Турция премиерата си ще направи една от най-дългоочакваните исторически продукции, която се очаква да счупи всички рейтинги и да разбие конкуренцията - "Кьосем Султан" (Kosem Sultan). Вече лека по лека започва подготовката за началото на мащабната мелодрама, като от екипа на поредицата, който осъществи и "Великолепният век", вече усилено търсят коя актриса да изиграе главната роля в нея, тази именно на единствената турска владетелка в историята на Османската империя - Кьосем Султан. Сред най-спекулираните имена са тези на четирите най-известни турски актриси - Туба Бююкюстюн, Берен Саат, Бергюзар Корел и Мерием Узерли. Към момента вероятността ролята да бъде изиграна от последната е най-малка, тъй като според упорити слухове тя ще се включи в нова мащабна мелодрама от началото на януари идната година, а и да не забравяме, че изпълни главната роля във "Великолепният век".

12) След дълго отсъствие от телевизионния екран, двама от най-популярните турски актьори ще се завърнат повече от грандиозно на него. Става въпрос за мега-звездите Джансу Дере и Мурат Йълдъръм, които съвсем скоро ще се завърнат на екран чрез роли в нова мащабна и обещаваща мелодрама. Напомняме, че още от септември се носеха слухове, че именно те двамата ще бъдат екранната двойка в новия и първи за Endemol в Турция сериал "Парченцета" (Paramparca), който вече започна, но в който главните роли бяха поверени на Нюргюл Йешилчай и Еркан Петеккая. Наскоро протагонистката в новия сериал Джансу Дере сподели сензационно пред турските медии, че се подготвя за новата си роля, с което потвърди слуховете. Скоро предстои да разберем как ще се казва новият сериал и по коя телевизия ще се излъчва.

13) Младата надежда на турското кино Серенай Саръкая разкри формулата и тайната за завидния си от милиони по света жени външен вид. Наскоро турската звезда, която родните зрители познават чрез ролята ѝ на Йешим в "Сезони на любовта" и която в момента участва в тийн-хита "Приливи и отливи", откровено сподели, че дължи красотата си на естествени био-продукти, с които се снабдява от специални био-магазини. Чаровницата също така разкри, че предпочита в пъти повече козметиката, придобита от природата, отколкото тази, произведена по химичен и изкуствен начин. Серенай обаче запази в тайна това точно продуктите на коя марка използва.

14) Противно на очакванията, Ибрахим Челиккол въобще не тъжи по вече бившите си интимни взаимоотношения със Синем Кобал, връзката на които приключи преди няколко седмици. След като замина за Лос Анджелис, актьорът, известен у нас чрез ролите си в хитовете "Ифет" и "Милост" очевидно е започнал да си търси нова приятелка, като преди няколко дни е бил в компанията на едни от най-желаните от американците жени - танцьорките на световноизвестната певица Бритни Спиърс. Турският мачо очевидно няма никакви намерения  в скоро време да се връща с родния Истанбул.

15) На партито по случай премиерата на новия дългоочакван сериал "Парченцата" (Paramparca) в понеделник, 1 декември, Нюргюл Йешилчай се появи в повече от противоречиво и скандално облекло. Актрисата, която изпълнява главната роля в новия хит бе облечена в изчистена къса черна рокля с огромно деколте, а гримът ѝ бе повече от потресаващ, състаряващ я с поне 20 години! Мнозина от присъстващите на мероприятието останаха шокирани от визията на любимката им. Сред почетните гости на него бяха младите надежди на турското кино Йозге Йозпиринчи и Неслихан Атагюл. Какви рейтинги е постигнал първият епизод на "Парченцата" и дали е успял да победи хитовете в понеделник "Справедливостта на Кара" и "Ах ти, Истанбул" ще разберете утре, в издание №38 на "Какво гледат в Турция?"!

16) Шокиращо предложение е получила Мерием Узерли! Наскоро от една от най-известните германски марки за бебешки храни и козметики са предложили на червенокосата красавица, която нашумя след участието си във "Великолепният век", малката ѝ дъщеричка Лара да стане тяхно рекламно лице срещу внушаващите 1,5 милиона турски лири, след като преди няколко седмици Мерием сподели в социалните мрежи за първи път снимка на личицето на бебчето си, което се оказа изключително красиво, фотогенично и подходящо за рекламно лице. Дали Мерием ще приеме примамливата оферта или към момента ще запази Лара от медийните среди предстои да разберем.

17) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 8 декември, ще бъде публикувано издание №38 от "Какво гледат в Турция?", в което ще разберем какви са били рейтингите на премиерите през изминалата седмица в южната ни съседка "Парченцета" (Paramparca) и "Роман за времето" (Roman Havasi). В сряда, 10 декември, пък идва ред на тринадесетия за сезона и осемнадесети подред брой на "Музиката от турските сериали", в който ще разгледаме музикалните теми в "Север-Юг". В четвъртък, 11 декември, пък ще бъде публикувано 33 интервю с турски актьор, което следващата седмица ще бъде с Йозге Йозпиринчи от "Момичето с червения шал" и "Ангели-пазители". В петък, 12 декември, пък идва ред на предпоследното за сезона тринадесето издание на "Две противоположности", в което ще сравним ролите на Халит Ергенч в сериалите "1001 нощ" и "Великолепният век". В събота, 13 декември, пък ще бъде публикувана тема №13 в "Любопитно", в която ще разгледаме с кои сериали са известни турските телевизии. И в неделя, 14 декември, идва ред на тринадесетия брой от "Турските актьори 24/7". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.