"Турция представя..." (12): новите сериали на StarTV

октомври 28, 2014
Вторник е, 28 октомври, а това означава, че е време за поредното издание от рубриката ни "Турция представя...". В днешния 12 брой ще Ви запознаем
с другите 3 нови сериала тази есен на StarTV.

И така, преди няколко седмици публикувахме изданието от "Турция представя...", в което представихме първите две нови продукции на StarTV тази есен "Реакцията" (Reaksiyon) и "Не можеш да избягаш от любовта" (Asktan Kacilmaz). Те вече стартираха и са ясни съдбите им - първия постигна прилични рейтинги и поне към този момент продължава да се излъчва всеки понеделник след 20.30 часа, докато след като постигна доста ниски резултати, втория бе преместен от неделния prime-time в късните вечерни часове след 23.30 часа в сряда. Време е да представим и останалите 3 нови сериала тази есен на StarTV!

"Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri):
Това е една от новите продукции тази есен на телевизията, която е с изключителен актьорски състав. В нея са се събрали турски звезди от световен ранг, като Бену Йълдъръмлар, която стана популярна в цял свят след участията си в "Листопад" и "Другите отчаяни съпруги", Синем Кобал, която взе участие в тийн-хита "Малки тайни", Селма Ергеч, която стана световно популярна след участието си в най-успешната турска историческа сага "Великолепният век" и Фърат Челик, който придоби известност след участията си в едни от най-успешните турски драми "Пепел от рози" и "20 минути". В историята на "Работа на Гьонюл" се разказва за три сестри, които са коренно различни една от друга. Най-голямата е Гьонюл (Бену Йълдъръмлар - тя е авторитарна и властна личност, която се стреми да опази сестрите си от неприятностите и постоянно им дава съвети и насоки. Средната сестра е Сервет (Селма Ергеч) - тя е романтична, но отговорна млада жена, като неин съпруг в сериала ще бъде Саадет (Фърат Челик). Най-малката е Севда (Синем Кобал) - тя е все още млада и е голяма авантюристка и мечтателка, много неподредена и хаотична личност, която все още не знае какво иска от живота. Дали Гьонюл ще намери път към двете си сестри и ще успее да ги опази от неприятностите на живота ще разберете, гледайки новия сериал "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri) всяка неделна вечер след 20.00 часа по StarTV. Продуцентската компания на сериала е TMC Production. 

"Днес написах съдбата си" (Kaderimin Yazildigi Gun):
Време е да представим и следващата нова продукция тази есен на StarTV, на която медията също залага изключително много. Нейния актьорски състав също не е за подценяване, тъй като главните роли са поверени на любими на турските зрители лица, сред които Йозджан Дениз ("Млечният път", "Имението с лозите" и "Черната роза"), Хатидже Шендил ("Госпожа Дила"), Метин Чекмез ("1001 нощ" и "Огледален свят") и Бегюм Кютюк ("Огнено сърце"). В историята се разказва за Йорюкхан (Йозджан Дениз) и Дефне (Бегюм Кютюк), които имат връзка и са много щастливи заедно. Един ден обаче в стопанството на семейството на Йорюкхан се появява Елиф (Хатидже Шендил), в която Йорюкхан тайно се влюбва. Не след дълго тя го разбира и отвръща на чувствата му и така двамата започват тайна връзка. В един момент обаче Йорюкхан съобщава на Дефне и цялото си семейство за връзката му с работничката в стопанството, като всички са в шок от новината. Семейството на младия мъж не е съгласно с него и неговия избор и държи той да се върне при предишната си любима Дефне, заради семейните ценности и традиции. Дали любовта между Йорюкхан и Елиф ще оцелее или заради семейните традиции и хорското мнение младия мъж ще се върне при предишната си любима предстои да разберем в епизодите на новия сериал "Днес написах съдбата си" (Kaderimin Yazildigi Gun) всеки вторник след 20.30 часа по StarTV. Продуцентската компания на поредицата е O3 Turkey Media. 

"Парче пари" (Paramparca):
Това е последния сериал на StarTV поне към момента за настоящия есенен телевизионен сезон. Неговия актьорски състав е може би най-силния от всичките, въпреки, че това се отнася само за протагонистите. Любимците на публиката в цял свят Нюргюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Имението с лозите" и "Любов и наказание") и Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Памуковата принцеса" и "Времето лети") ще изиграят главните роли в "Парче пари", което със сигурност ще се отрази на рейтинга на продукцията и то в много добър смисъл. В историята на поредицата се разказва за Гюлшерен (Нюргюл Йешилчай), която е скромна, но борбена млада жена, израснала в малко бедно семейство. Един ден тя започва работа в един от ресторантите на една от най-големите вериги за хранене в Турция, чийто шеф е Джихан (Еркан Петеккая). По стечение на обстоятелствата обикновената сервитьорка и големия бос се срещат, след което любовта между тях пламва повече от бурно, въпреки хорските мнение и подигравки как началника се е влюбил в простоватата работничка. Дали това ще повлияе на любовта им както и през какви други препятствия ще преминат Гюлшерен и Джихан предстои да разберем в епизодите на "Парче пари" (Paramparca) всеки... след 20.30 часа по StarTV. Важно нещо, което трябва да добавим е, че това ще бъде първия сериал на продуцентската компания Endemol в Турция. Сценарист на поредицата ще бъде Йълдъз Тунч ("Готова на всичко", "1001 нощ" и "Любов и наказание"), а продуцент - Джевдет Мерджан ("Огнено сърце", "Гордата Аси" и "Изгубеният град"). 
_________________________________________________________________________________

И през следващите месеци продължават излъчванията на "Реакцията" (всеки понеделник), "Красивата селянка" (всяка сряда), "Между нас да си остане" (всеки четвъртък), "Приливи и отливи" (всеки петък), "Изтрий началото" (всяка събота), "Морска звезда" (всеки делничен ден от 19.15 часа), "Прости ми" (всеки делничен ден от 17.00 часа) и "Цената на любовта" (всеки делничен ден от 13.00 часа). Към момента все още не е ясна съдбата на "Кърт Сеит и Шура", който постига доста ниски рейтинги и най-вероятно ще спре. Следете рубриката ни "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник за повече информация. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.