"Турция представя..." (8): какво да очакваме тази есен по FOX?

Здравейте, приятели! Днес, 30 септември (вторник) предстои да представим новите сериали, които стартираха през изминалите дни
по третата по гледаемост турска телевизия FOX. Това е осмото подред от "Турция представя..." и третото за сезонa издание. 

„Безопасност” (Emanet):
Това е новата продукция на турската телевизия FOX, на която каналът залага най-много тази есен. В нея почти всички от актьорите, изпълняващи главните роли са добре познати и на турските, и на българските зрители. В „Безопасност” ролите на протагоностите се изпълняват от Йозлем Йълмаз от „Незабравима”, която прави своето грандиозно завръщане на екран с тази нова мелодрама. Главната мъжка роля пък е поверена на актьорът Мехмет Акиф Алакурт, който пък познаваме от персонажа му на султан Фатих, в едноименната историческа миналогодишна продукция на KanalD. Останалите важни роли пък са на Фърат Танъш и Нергиз Чоракчъ, които познаваме чрез ролите им в хита „Двама завинаги”, Семра Динджер, която познаваме като Хандан от „Север-Юг” и Ипек Елбан, която пък в момента гледаме като Емине в „Ифет”. Продуцент е Gold Yapim, а историята се развива в Кападокия. Всъщност самия сюжет е типичен за източната част на Турция, а в него един военен се обвинява за това, че е убил човек. Междувременно се разказва и за една невъзможна любов, а какви са останалите сюжетни линии в новата поредица можете да разберете, гледайки „Безопасност”, всеки вторник, от 19.45 часа по FOX. 

„Стар приятел” (Kadim Dostum):
Това е втората нова серийна продукция, на която телевизията също залага много през настоящия есенен телевизионен сезон. Най-интересното, свързано с нея е, че е режисирана от актьорът, който познаваме от драматичната поредица „Щастливи заедно” Махсун Кърмазъгюл. Жанрът е комедийна драма, като в новия сериал се разказва за една огнена история, развиваща се в малкото анадолско градче Мардин. Времето сякаш спира, докато още от ранна възраст се зараджа конфликтът между няколко семейства. Чрез „Стар приятел” зрителите ще почувстват смисъла и щастието от приятелството, както и ще се потопят в един древен свят, откъснат от останалия. В този сериал всеки е срещу другия, но това е направено не по-жесток или криминален начин, а по... комедиен. И именно заради това тази комедия е различна от всички останали, а с какво – ще разберете, гледайки „Стар приятел” всеки понеделник, от 19.45 часа по FOX. 
_________________________________________________________________

И през есенния телевизионен сезон FOX продължава излъчването на сериалите "Черната роза" (Karagul) всеки петък, "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) всяка събота, "Този живот мой" (O Hayat Benim) всяка неделя и "Мъж, жена, дете" (1 Ekrek, 1 Kadin, 1 Cocuk) всеки четвъртък и петък, с нови сезони.

Освен това, на по-късен етап по телевизията ще стартира излъчването и на новия сериал с участието на Сечкин Йоздемир ("Великолепният век", "Момичето с червения шал" и "Една любовна история") "Грешниците" (Gunahkar), като за него ще Ви информираме скоро в новите издания на "Турция представя...".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.