"Моята карма" (Uttaran) - нов индийски сериал от 9 юни по НоваТВ

От началото на месец юни, следобедната програма на НоваТВ ще бъде изцяло превзета от индийски сериали - скоро започва съвсем нов такъв!
Буквално след няколко дни започва вторият за НоваТВ индийски сериал след "Малката булка" (Balika Vadhu). Освен двата премиерни индийски сериала, синята телевизия ще предлага и повторение на турския "Перла". Предстои и реконструкция на prime-time програмата, която ще зарадва феновете на американски сериали, документалните продукции и качествената журналистика. Феновете на забавните шоу програми също ще бъдат приятно изненадани. Повече информация четете в следващите абзаци!

Започваме с най-гледаната според Mediaresearch българска телевизия - НоваТВ:
Считано от 9 юни (понеделник) започва най-новата индийска мелодрама в родния ефир, след като точно преди 2 месеца започна първата за синята медия такава - "Малката булка" (Balika Vadhu). "Моята карма" е заглавието на най-новата драматична сага, която зрителите ще могат да гледат от горе-упоменатата дата, с епизоди всеки делничен следобед между 13.30 и 14.30 часа. Както останалите две индийски продукции - "Цветовете на любовта" и "Малката булка", то "Uttaran", както гласи оригиналното заглавие на "Моята карма" също е сравнително стар - към днешна дата са излъчени близо 1400 серии, като сериала продължава и до днес по индийската Colors TV, излъчваща и в момента другата много-серийна драма на НоваТВ "Малката булка". От "Моята карма" ще бъдат излъчвани по 2 серии, с продължителност от около 20 минути дневно, като първата ще продължава от 13.30 до 14.00 часа, а втората - от 14.00 до 14.30 часа. 

Както съобщихме в петък, 30 май, този петък, 6 юни ще бъде излъчена финалната серия от повторението на турската мелодрама "Мелодията на сърцето" (Dudaktan Kalbe), извънредно между 14.30 и 16.00 часа в ефира на НоваТВ. Както предположихме тогава, от 9 юни (понеделник) започва повторението на една от най-успешните турски продукции, направила премиерата си по БТВ преди 6 години, повторена след това по същата медия, а през зимата на 2012-2013 г. - потретена по Диема Фемили - "Перла" (Gumus). Днес от НоваТВ потвърдиха това, като стана ясно и официалното разписание на първото за синята телевизия излъчване на сагата с Къванч Татлъту и Сюнгюл Йоден. "Перла" ще се позиционира всеки делничен следобед, с епизоди между 14.30 и 16.00 часа, с продължителност на един такъв от около 70 минути (без реклами). 

Както може би забелязвате, от 9 юни (понеделник) на обичайното място на индийската продукция "Малката булка" (Balika Vadhu) се е "настанила" новата такава "Моята карма" (Uttaran), но между 13.30 и 14.30 часа. Мислите си, че първата ще бъде спряна? Не, от 9 юни (понеделник) тя ще се излъчва вече в много по-удобно за зрителите разписание, без промяна в броя на епизодите, показващи се за един ден. Считано от горе-упоменатата дата, "Малката булка" вече ще се излъчва всеки делничен следобед между 16.30 и 18.00 часа, отново с по 3 епизода дневно. Както виждате, следобедната емисия на "Новините на Нова" вече ще са с продължителност от половин час (30 минути), продължавайки до 16.30 часа, а не както досега - до 16.20 часа. Забелязвате и, че липсват повторенията на "Господари на ефира", излъчващи се всеки делничен ден между 17.30 и 18.00 часа. И с двете програми предстоят промени, повече за които обаче четете в следващите абзаци. 

Ден след големите промени в следобедната програма на НоваТВ, от 10 юни (вторник) синята медия ще зарадва феновете на документалните продукции с повече епизоди от един от най-успешните си проекти, продуцирани от Hidalgo Productions (продуценти и на българската комедия "Етажна собственост") - "Съдби на кръстопът". Премиерните епизоди, които до този момент се излъчваха всеки четвъртък от 22.00 часа и всеки петък от 20.00 часа вече ще се позиционират от понеделник до четвъртък, вече с по 3 серии седмично и в най-гледаното време - между 20.00 и 21.00 часа. 

Преминаваме към следващата програма, с която новите епизоди от "Съдби на кръстопът" ще делят летния prime-time на НоваТВ. Феновете на американските криминални поредици ще бъдат зарадвани с нов премиерен сезон от най-любимата си такава. Става въпрос за "Хавай 5-0" (Hawaii 5-0), чийто премиерен за България 4 сезон ще се излъчва от понеделник до четвъртък, между 21.00 и 22.00 часа. Напомняме, че през изминалите две лета - това на 2012 и 2013 г. синята телевизия излъчи предишните два 2 и 3 сезон от "Хавай 5-0" отново в лятната си prime-time програма. 

Както съобщихме преди седмици, от месец юни късната емисия на информационния блок на синята телевизия "Новините на Нова" ще претърпи голяма промяна. Датата вече е ясно - 10 юни (вторник). От тогава, късните новини на НоваТВ вече ще се излъчват всяка делнична вечер, но между 22.00 и 22.30 часа. Освен, че изцяло променя часовия си пояс, продължителността на късните "Новините на Нова" също ще се промени - от 15-20 минути преди, от 10 юни (вторник) тя вече ще е с времетраене половин час (30 минути). Освен промяната в програмирането и продължителността, промяна ще има и при водещите - това ще са двойката Ани Салич и Николай Дойноов, които от 10 юни (вторник) освен от 19.00 часа ще ни информират за всичко ново по света и у нас и от 22.00 часа, замествайки досегашния титуляр на късните новини от 23.30 часа Надежда Узунова. 

Както съобщихме в предишните абзаци, освен промяна в програмирането на "Новините на Нова", такава ще присъства и при комедийното шоу "Господари на ефира", което отново от 10 юни (вторник) ще бъде с ново, по-удобно и достъпно за повечето зрители разписание. Шоуто със сегашни водещи Мария Игнатова и Румен Угрински вече ще се излъчва всяка делнична вечер, между 22.30 и 23.00 часа, а не както досега - от 23.00 до 23.30 часа. Друга важна подробност, която желаем да отбележим е, че от 9 юни (понеделник), ден преди промяната в разписанието на "Господари на ефира", такава ще има в състава на водещите - от горе-упоменатата дата зрителите вече ще откриват гафовете по родните предавания с напълно нова двойка водещи. Кои са техните имена обаче все още не е ясно. 

Считано от 10 юни (вторник) с поредно повторение в ефира на НоваТВ се завръща хитовият американски сериал с участието на Ейми Ванкамп "Отмъщението" (Revenge). Криминалната американска драма ще започне отначало, излъчвайки се всеки делничен ден, между 23.00 и 00.00 часа.

И завършваме с новината, че от 6 юни (петък), петъчните вечери по НоваТВ ще бъдат превземани от хитови кино-ленти, които ще се излъчват всяка петъчна вечер, между 20.00 и 22.00 часа в ефира на синята телевизия.

Преминаваме на честотите на най-гледаната кабелна телевизия Диема Фемили:
Считано от 9 юни (понеделник), след като следобедната програма на НоваТВ ще претърпи коренни промени, то prime-time-а на дамската телевизия от семейството на Nova Broadcasting Group също ще претърпи такива. От горе-упоменатата дата, всеки делничен ден от 19.00 до 20.00 часа ще се излъчват повторения на новата индийска поредица "Моята карма" (Uttaran), а между 20.00 и 21.30 часа - на другата премиерна такава "Малката булка" (Balika Vadhu). Въпреки, че в рекламната тарифа на медията за месец юни присъстваха и повторения на "Перла", то такива към този момент в prime-time-а на Диема Фемили не се очакват.

И приключваме статията с новината, че от 15 юни (неделя) уикенд-следобедите по Диема Фемили ще бъдат завладявани от поредното за ефира на телевизията повторение на турската поредица с Къванч Татлъту и Берен Саат "Забраненият плод" (Ask-i memnu), което ще замести приключващото такова на друга турска приказка, а именно "Огнено сърце" (Gonulcelen). "Забраненият плод" ще се излъчва всеки съботен и неделен следобед, между 16.00 и 18.00 часа, с по 2 серии дневно и общо 4 седмично. 

8 коментара:

Анонимен каза...

Преди свалиха Милен Цветков от ефир заради турските сериали,сега пък го свалят заради индийски,интересно в коя тв ще отиде сега Милен Цветков,иначе хиената Вики Политова започва отмъщението си и към господарите,сваля им повторенията,с това програмно решение ме губят като зрител,повече ме е яд за Господарите,зашото когато почне световното аз няма да мога да ги гледам щото ще ги спрат в 17.30,телевизиите вместо да мислят за зрителите те ги наказват,иначе сега рейтинга на дневен ред по тв7 съм сигурен,че ще се вдигне значително,предаването е добро и бих се насочил към него с удоволствие,жалко,че нова не знае какво прави.

Анонимен каза...

А на "Малката булка" ще продължат ли повторенията по Диема Фемили? Иначе новият час ме устройва повече. В 13.30 не винаги успявах да гледам. Индийските сериали не са толкова глупави за колкото ги мислех, особено този. "Малката булка" е много интересен, и най-вече направен е с кауза - да се забранят детските бракове в Индия.

Анонимен каза...

може ли да проверите дали в България са закупени и от коя медия
2012: Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)
2011: Съседската къща (La casa de al lado)

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
До някаква степен сте прави, със сигурност нито Милен Цветков, нито братя Халваджиян ще напуснат редиците на НоваТВ след идването на Вики Политова. Напротив - "Часът на Милен Цветков" е първото предаване на медията, излизащо в лятна пауза, но пък ще бъде първото, което ще се завърне в ефира й - ще можете да го гледате отново през август, самата НоваТВ го обяви. А за "Господари на ефира" - да, много хора ще са недоволни от спирането на повторенията му, но пък за сметка на това от 10 юни (понеделник) шоуто вече ще се излъчва в нов по-удобен пояс - между 22.30 и 23.00 часа и с напълно нова двойка водещи.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Да, от 9 юни (понеделник) prime-time-a на Диема Фемили ще бъде превзет от двете индийски поредици на НоваТВ. Повторенията на "Моята карма" (Uttaran) ще се излъчват всяка делнична вечер между 19.00 и 20.00 часа, а тези на "Малката булка" вече ще са от 20.00 до 21.30 часа.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Към момента нито един от двата сериала не е закупен у нас, въпреки, че усилено се носеха слухове за втория. Преди месеци от БТВ обявиха, че не планират излъчването му.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Браво за перла

Анонимен каза...

Този сериал Моята карма е много долен и грозен сериал.Изобщо не го гледам.Не ми харесва.Никой сериал не може да стъпи на малкия пръст на Цветовете на любовта.Той си е номер 1.

Анонимен каза...

колко има още от моята карма много хубав сериал и дали свършва добре много искам да знам

Анонимен каза...

Моята карма е много хубав :) :) :) Страхотен....
А някой знае ли от къде да изтегля целия ?

Предоставено от Blogger.