"Революция Z" с нови епизоди скоро по БТВ Синема

След като от една година насам най-голямата и гледана частна, а и изобщо телевизия у нас отлагаше старта на новите два 3-ти и 4-ти сезона на хитовата музикална романтична драма "Революция Z", то най-сетне медията излезе с информация около старта им. 
Изненадващо, двата нови сезона няма да се излъчват както обикновено в програмата на главния канал от семейството на bTV Media Group - БТВ, а в тази на филмовия такъв БТВ Синема. Това е част от предстоящата политика на медийната група, стремяща се засилването програмата на тематичните (нишовите) си канали.

Междувременно, преди дни стана ясно, че е заснета и последната серия от последния 4-ти сезон на "Революция Z". Преди излъчването на новите серии от новите два сезона обаче, БТВ Синема ще завърти повторения на тези от първите два, излъчени до този момент по БТВ. Повече информация четете по-долу, където се намира PR съобщението, разпратено от ръководството на bMG!

Хитовият музикална романтична драма „Революция Z” ще се завърти скоро по bTV Cinema. Феновете на сериала ще си припомнят първите два сезона, а след това ще могат да проследят и премиерните епизоди от трети и четвърти сезон. Поредицата ще се излъчва в праймтайма на тематичния кино канал. 

В десетките неизлъчвани епизоди на „Революция Z” по bTV Cinema ще влязат нови персонажи, изпълнявани от популярни лица в музикалните среди. Неочаквани трансформации в характерите на младите герои ще съпътстват тяхното израстване и старт в кариерата. Между уроците и любовта Тино, Боби, Ани, Фипо, Мира и Криси ще създават още хубава музика, ще се сблъскат с проблемите на музикалния бизнес, с предателства, разочарования, дори със смъртта. Приятелите ще трябва да вземат трудни решения и да направят редица морални избори. Но и техните учители няма да имат миг спокойствие – директорският пост ще се окаже център на политически игри и хитри ходове. Ежедневието на Пешева и Цеков ще се превърне в истинско бойно поле, докато Савов ще се отдаде на романтични емоции и пакости, присъщи по-скоро на тийнейджър. Димитрова ще се докосне до пълното щастие след серията любовни разочарования, а Маринова ще покаже лоялност и проницателност, на които никой не е подозирал, че е способна.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.