"Черната роза" (Karagul) с премиера от 3 юни по ТВ7

Вече е официално потвърдена лятната prime-time програма на една от най-гледаните телевизии в България ТВ7. Какво подготвя оранжевата медия предстои да разберем!
Делничната prime-time програма на телевизията ще съдържа напълно нов премиерен турски сериал, летен вариант на една успешна телевизионна игра, ново свежо комедийно риалити и сериозна публицистика.

Започваме последователно! От 3 юни (вторник) започва една от най-дългоочакваните турски мелодрами у нас, за чието закупуване у нас Ви съобщихме преди седмици - "Черната роза" (Karagul). Тя ще запълни единствения свободен към този момент часови слот във вечерната програма на ТВ7, излъчвайки се всяка делнична вечер, с начален час 19.30 и краен такъв - 20.30 часа. Към момента продукцията все още не е приключила в Турция, излъчвайки се всяка петъчна вечер в ефира на FOX Turkey. Надхвърлила е 40 епизода, събрани към този момент в 2 сезона. В "Черната роза" (Karagul) участие вземат едни от най-популярните и обичани лица - Йозджан Дениз и Едже Услу в главни роли. 

Отново от 3 юни (вторник), една от най-успешните телевизионни игри в България "Следващият, моля!" вече ще се излъчва с един час по-късно от обикновеното и в по-малко дни от седмицата. Шоуто с водещ Башар Рахал ще се позиционира вече от понеделник до четвъртък, с начален час 20.30 и краен такъв - 21.30 часа. В момента в ефира на ТВ7 се въртят реклами, оповестяващи новият летен вариант на "Следващият, моля!". 

Както съобщихме преди дни, на 2 юни (понеделник) "Къртицата" се завръща, но чрез незабравимите от 1-ви и 2-ри сезон колоритни образи Валя и Моро, които се впускат в предизвикателството да обиколят света и да запознаят различните нации с българските традиции. Новото, което научихме е, че "Валя и Моро превземат света: Европа" ще се излъчва не само в понеделник, а от понеделник до сряда, с начален час 21.30 и краен такъв - 22.30 часа. 

От 5 май (четвъртък) пък започва повторението на хитовата американска криминална поредица "Скрити доказателства". Щатската поредица ще се позиционира единствено в четвъртъчните вечери, между 21.30 и 22.30 часа, след поредното издание от "Следващият, моля!" и преди късната емисия новини на ТВ7. 

Както съобщихме вчера, от следващия петък, 30 май, публицистичното предаване с водещи Иван Гарелов и Елена Йончева вече ще се излъчва не всяка неделна вечер, между 21.30 и 23.00 часа, а всяка петъчна вечер и то в много по-удобен за зрителите часови пояс - между 20.30 и 22.00 часа.

4 коментара:

Анонимен каза...

3 юни :)

Анонимен каза...

ууу пропаганда и цензура има,ама пред банята няма,а хората са предложеки да го има и всяка вечер заради световното по футбол,ама защо да се направи това,нали трябва да има цензура и да не се казват критиките за Ботев ПД,ето в черната роза никой няма да критикува отбора на Цветан Василев,а трябваше в 19.30 да е лятната пред баня,ТВ7-в подкрепа на турските сериали и филми.

Анонимен каза...

Със "Справедливостта на Кара" какво става? Продължение ще има ли?

Анонимен каза...

И аз очаквам Справедливостта на Кара с нетърпение, но сиг ще продължи след финала на Великолепния век, явно го пазят за зимния сезон

Предоставено от Blogger.