Пелин Карахан: "Кулинарството е моето хоби, искам да се усъвършенствам и специализирам"

Преди да започнем с днешната статия, желаем да поздравим всички наши читатели по случай денят на труда 1 май!
От днес, всеки четвъртък ще имате възможност да прочитате интервюта с 18-те участници в "Любима турска звезда 2014". В пилотното издание ще разгледате такова с една от първите две отпаднали от формата звезди Пелин Карахан. Тя е родена на 6 октомври, 1984 г. в столицата на Турция - Анкара, в момента е на 29 години, зодия везни. Истинското й име е Вилдан Пелин Карахан. Кариерата й започва от 2007 г., като и до днес е една от най-обичаните млади турски актриси. Завършва Анатолийския университет. Участва в реклами на едни от най-големите компании за храни и напитки "Coca-Cola", "Kit-Kat", "Carrefour" и други. Има значително по-малка сестра, която в момента е на 8 години, разликата им е цели 21 г. Става популярна след участията си в хитовите продукции "Мечтатели" (Kavak Yelleri), като Аслъ Зайберк и "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), като Михримах султан. 

След дълга лятна почивка, отново започвате да снимате "Великолепния век", този път обаче финалния 4 сезон. Притеснена ли сте преди старта му? 
По принцип не, защото от доста дълго време участвам в този проект. Сега съм много по-спокойна, отколкото преди в началото, когато започвах да играя Михримах султан и разучвах характера, образа й. Сега съм много по-уверена и знам какво и как да изиграя в нея по най-добрия начин.

Къде прекарахте лятната си почивка?
Първоначално, аз и съпругът ми посетихме Англия и Франция. Миналата седмица бях на почивка в Бодрум с майка ми. Като цяло през този сезон бях отворена към нови дестинации, най-вече в чужбина, исках да виждам нови и интересни места. Слънцето и морето в нашата страна обаче са незаменими, не забравих да се насладя и на тях.

Омъжена сте за фитнес-инструктор. Какви са предимствата, които Ви дава този факт?
Страхотно е! До края на живота ми постоянно ще правя упражнения. Шегувам се... Винаги съм обичала да спортувам, да живея пълноценно. След като срещнах съпруга ми обаче, любовта ми към спорта стана още по-голяма. Дори, когато не мога да отида на фитнес, аз и съпруга ми съвсем спокойно си организираме тренировки у дома, естествено с подходящо оборудване.

Видимо сте ослабнала и изглеждате страхотно! Как постигнахте този резултат?
Като правило, след сватбата режимът ми на хранене стана по-редовен и питателен. Наскоро аз и съпругът ми правихме диета, чрез която храненето да бъде по-правилно и пълноценно. Част от нея е за вечеря да се приемат по-леки храни. 

До колкото знаем, обичате печивата и сладките удоволствия...
Да, правилно сте разбрали! Обичам да готвя разнообразни сладкиши и торти. Но най-много обичам, когато семейството ми хареса това, което съм направила. Кулинарството е нещо като мое хоби, смятам да го усъвършенствам и да се специализирам. Мечтая си дори да отворя малко магазинче, като например кафене или пекарна. 

Как върви бракът Ви?
Отношенията ни към този момент са прекрасни. Скоро ще отбележим втората годишнина от сватбата ни. Когато се оженихме бях напълно готова да създам семейство и много исках това. Обичам да съм си вкъщи, да готвя, да прекарвам свободното си време със съпруга ми. Все още не мога да повярвам, че са минали цели 2 години. 

Как съпругът Ви предложи да се ожените?
Истината е, че получих предложението напълно неочаквано, тъй като не се познавахме много добре, беше по времето, когато все още се снимах в "Мечтатели". Тогава сериала се снимаше в Измир, но аз често бях и в Истанбул. И в едно от моите посещения там, Ердинч ме помоли да се приготвя. Гримирах се, направих си прическа, облякох красива рокля. Мислех, че ще ме заведе в луксозен ресторант, но очакванията ми не бяха изпълнени. Той ме заведе в залата, където се срещнахме и запознахме за първи път. На пода имаше свещи, звучеше любимата ми песен "Killing me Softly". Докато вървях между свещите, Ердинч ми каза: "Всичко започна тук и нека от тук да продължи". Извади годежен пръстен, не можах да сдържа сълзите си!

Какво се случи след това?
След това танцувахме на любимите ни песни, за първи път се разплаках от щастие... 

Любовта ви от пръв поглед ли беше или от приятелство прерасна в нещо повече?
Беше от пръв поглед, въпреки, че преди да ми предложи се бяхме срещали за кратко. Семейния живот е щастлив, само когато и двамата, участващи в него се обичат истински. Ако във връзката остане само един човек, то бракът вече е обречен. Само взаимното разбирателство между съпрузите може да ги направи щастливи. След сватбата започнах да мисля какво харесва Ердинч, какво би го зарадвало. Тези мисли ми донесоха радост. Той също винаги се опитва да направи нещо хубаво за мен. И в края на краищата осъзнахме, че наистина сме щастливи заедно!

Разкажи ни как започна актьорската ти кариера!
Истината е, че никога не съм предполагала, че ще се занимавам точно с това! Всичко стана случайно. Въпреки, че тя е сред най-важните неща за тази професия, мисля, че не красотата е причината човек да стане актьор. Защото в даден момент остаряваш и тя си отива, твърде мимолетна е. Всичко е въпрос на талант. 

Като стана дума за красота, как поддържате Вашата?
Може да е странно, но ям прекалено много сладкиши. Обичам вкусните ястия, те са моето изкушение, на което не мога да откажа. Може би една от причините е, че нито пия алкохол, нито пуша. Спортувам, имам режим и програмирам деня си. Естествено, голяма заслуга има и качествената козметика.

Забележка: интервюто е от месец септември 2013 г., от турското издание на списание "Cosmopolitan"!

13 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за хубавата рубрика!Обещахте нещо и го изпълнявате,тъй като се сещам,че сте споменавали за интервюта...Чета с интерес статиите ви и се надявам да не спирате да ни изненадвате.

Анонимен каза...

Честит празник и на Вас!И аз Ви поздравявам за прекрасната рубрика с която много приятно ме изненадахте.Очаквам с нетърпение следващите интервюта.

Анонимен каза...

Знаете ли дали ще стартира канал Новелла/БТВ ГОЛД - от каналите на БТВ ? имаше такъв слух много отдавна , ако има такъв кога да го очакваме?

Анонимен каза...

Знаете ли дали ще стартира канал Новелла/БТВ ГОЛД - от каналите на БТВ ? имаше такъв слух много отдавна , ако има такъв кога да го очакваме?

Анонимен каза...

Браво,освен че публикуваното интервю ми беше интересно ми харесва и поради още една причина-посочили сте източника и месеца,от който е.Продължавайте все така,сами виждате,че това което правите се оценява от верните ви читатели.Дано измежду интервютата,които публикувате,намерят място и статии за Чаатай Улусой и Хазал Кая.

Анонимен каза...

Дано интервюто с Чаатай Улусой пак да не е фалшифицирано като предишното, защото тогава колкото и да го отричате теленовелас публикуваха оригиналното, а вие фалшивото!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи и за подкрепата! Следващата седмица очаквайте интервю с една изключително популярна актриса, в което тя споделя подробности около най-новата си роля. Сами можете да отгатнете за коя става въпрос...
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Бъдете сигурни, следващите интервюта ще бъдат много интересни, следващата седмица ще публикуваме такова с една от най-обичаните актриси, в което споделя подробности около най-новата си роля. Сами можете да се досетите за коя говорим...
Леки и успешни дни! :)

До 3 и 4 коментар:
Здравейте,
Към момента ситуацията около Novella е неясна. Не се знае дали изобщо ще стартира, и ако да кога.
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за подкрепата, радваме се, че новата ни изненада Ви харесва. Със сигурност ще намерите интервю с Чаатай Улусой през следващите седмици/месеци, но за съжаление такова с Хазал Кая - не, тъй като тя не участваше в "Любима турска звезда 2014". Специално за Вас издаваме, че тя ще се включи във втория сезон на формата, което означава, че най-късно догодина ще можете да прочетете интервю с нея. Със сигурност обаче, ако сегашната рубрика постигне успех, ще я продължим и след 18-те звезди от "Любима турска звезда 2014", а това означава, че има голяма вероятност в следващите месеци да прочетете интервю с Хазал.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Наистина тогава се получи голямо недоразумение, още веднъж се извиняваме на всички подведени читатели. Но явно не сте достатъчно информиран/а, защото и в интервюто на колегите имаше много неточности и добавки, въпреки, че беше реално. Очаквайте ИСТИНСКО интервю с Чаатай в следващите седмици/месеци.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Страхотни сте!Наистина и на мен ми се иска да прочетем нещо ново за Чаатай Улусой,а следващото интервю мисля,че ще бъде с Туба Бююкюстюн или Сонгюл Йоден.Наистина е трудно да се отгатне.Само един въпрос-защо Хазал Кая не беше включена в надпреварата за любимец на публиката-всички бяха добре подбрани и мисля,че тя имаше реалните шансове да стане фаворит...

Админ каза...

До 9 коментар:
Здравейте,
На път сте да отгатнете... Но повече няма да издаваме. Хазал Кая не беше включена, защото все пак ще има още сезони на "Любима турска звезда", както споделихме единствено тук, тя ще бъде част от 2 сезон. Невъзможно е всички звезди да бъдат включени наведнъж.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Последен опит-да предположим,че следващото интервю ще е с Бергюзар Корел.Заслужаваме малък жокер-назовете сериал с нейно участие

Анонимен каза...

Хора, вижте внимателно какво са ви казали: Интервюто ще бъде с една от най-обичаните актриси, която споделя за най-новата си роля. Бергюзар Корел няма нова роля, тя се снима в Карадай вече 2 години. Берен Саат също не е, защото тя вече приключи снимките на Интикам и заяви че няма да снима в близките две години. Мерием Узерли също не е защото тя в момента се грижи за дъщеря си. Сонгюл Йоден се снима в Умутсуз Ев Кадънлъръ и едва след снимките ще получи веднага нова роля а в този сериал участва вече 2 години. Единствено с Туба остана която в момента играе в Кара Пара Ашк и ролята и е от два месеца. С нея ще бъде следващото интервю.

Админ каза...

До 11 коментар:
Здравейте,
Жокер, който ще дадем за звездата, с която ще бъде интервюто следващата седмица е, че и преди в блога е/са публикувано/и интервюта с нея. Това обаче няма значение, тъй като предния читател е разкрил с кой ще бъде интервюто.
Леки и успешни дни! :)

До 12 коментар:
Здравейте,
Правилно сте разбрали, звездата, чието интервю ще публикуваме следващата седмица е Туба Бююкюстюн. За разлика от сегашното, то ще бъде много по-актуално - от средата на месец март тази година. В него Туба разкрива любопитни подробности около героинята си Елиф в "Черни пари за любов", за снимачния процес.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.