"Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi) - от 29 май, в 20.00 часа по БТВ

Новият романтичен сериал "Една любовна история" ще завладее ефира на БТВ от 29 май, четвъртък, от 20.00 часа. История за романтика, гняв и мъст ще разкаже новата поредица по БТВ.

Джейлян е млада и красива жена, която е преживяла редица от разочарования, след които е загубил надежда животът й да се подреди. Тя живее в Истанбул и работи като стилист за известен певец - Толга. Постигнала е всичко, което някога е искала, освен голямата любов. Джейлян е лудо влюбена в Толга, но за нейно съжаление, той не изпитва същото. 

Коркут е млад и красив младеж, който води скромен живот в Германия. След като родителите му са го изоставили като малък, той е бил осиновен, а приемното му семейство отново го е изоставило. 

Джейлян заминава за Германия, за да заснеме новото видео на Толга. По традиция, тя се опитва да угоди на всичките му прищявки, но явно това не е достатъчно. Чашата прелива и стилистката решава да си тръгне за Истанбул. По пътя за летището документите и багажа й са откраднати. Случайно среща Коркут и го моли за помощ. Нито един от двамата не осъзнава, че се е изправил лице в лице с истинската любов. След инцидента с Джейлян Коркут се прибира вкъщи и заварва покана за сватбата на бившата си приятелка, която го е напуснала заради бедността му. Той решава все пак да отиде на церемонията, където е прострелян в главата. Лекарите успяват да спасят живота му, но не успяват да извадят куршума. Прогнозите са, че той ще живее не повече от година. Коркут решава да се прибере в Истанбул, където да прекара остатъка от живота си. 

"Една любовна история" проследява любовта, надеждата, гнева, конфликта и чувството, че е предаден, когато Коркут научава, че родната му майка е богата, а брат му - известен и живеят охолен живот в Истанбул. Лъч надежда се появява, когато отново среща случайно Джейлян. Дали Коркут ще успее да забрави миналото и да изживее спокойно остатъка от дните си или ще тръгне по пътя на отмъщението? Ще успее ли Джейлян да промени хода на събитията? Всичко това зрителите ще разберат от новия сериал "Една любовна история" - от 29 май от 20.00 часа само по БТВ. 

"Една любовна история" се състои от 36 оригинални 90-минути епизоди, излъчвал се е в Турция по телевизия FOX, приключвайки през януари тази година. В ролята на главния герой Коркут влиза известния у нас от сериалите "Великолепният век" и "Момичето с червения шал" Сечкън Йоздемир, а в тази на Джейлян - непознатата до този момент в България Дамла Сьонмез. 

9 коментара:

Анонимен каза...

Нищо ново под слънцето още турско за подлудяване на зрителите,тези от бтв са за психиатрия.

Анонимен каза...

a kakvo 6te stane s sever ug

Анонимен каза...

seriala po 70 minyti li 6te se izla4va

Анонимен каза...

Новият сериал ще е около 60 епизода по 67 минути и ще свърши в началото на септември. Тогава ще продължи Север Юг.

Анонимен каза...

Глупости това нещо ще е на мястото на реалитита 2.30 ще е пълно пак с турско,няма да пуснат някой американски сериал поне в 21.30 ми този с севр гъз ужас.

Анонимен каза...

кога ще тръгне отново "Справедливостта на кара" по тв7?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
А уж нямаше да излъчват повече турски сериали в prime-time-а. Истината е, че до голяма степен именно те са фактор за високия им рейтинг.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
"Север-Юг" ще продължи през есенния телевизионен сезон.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за информацията!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Напротив - съвсем скоро през месец юни започва нов американски сериал "Земя на бунтовници", който ще се излъчва от понеделник до четвъртък, между 21.30 и 22.30 часа.
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
През летния телевизионен сезон.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

"А уж нямаше да излъчват повече турски сериали в prime-time-а. Истината е, че до голяма степен именно те са фактор за високия им рейтинг.
Леки и успешни дни"

Еми то господа от сайта,в това време няма какво друго да се гледа,за това хората искат не искат си пускат бтв и нова

Анонимен каза...

Доколкото знам Север-юг приключва на 29 .на негово мяасто започва новия турски сериал.

Предоставено от Blogger.