"Цената на славата" (Sohret) с повторение от 3 май, в 18.00 часа по Диема Фемили

От началото на предстоящия месец май, следобедната уикенд програма на дамският канал Диема Фемили ще бъде превзета от повторения на хитови и обичани турски заглавия.
Предстои финал на премиерната драматична сага "Голямата лъжа" и старт за пореден път на хитовата мелодрама, направила своята премиера у нас през 2011 г. "Цената на славата". По НоваТВ също не липсват промени - предстои завръщането на българската комедия "Етажна собственост", както и промяна в разписанията на танцувалния формат "Dancing Stars" и документалното предаване "Съдби на кръстопът".

Започваме както обикновено с промените по националната телевизия, в случая НоваТВ:
След като преди дни Ви информирахме за старта на най-новото предаване в ефира на медията, чийто водещ ще бъде топ-журналистът Ани Салич - "Извън новините", то стана ясно, че в неделната следобедна програма на телевизията няма да присъства само дългоочакваният проект. Освен него, от 20 април (неделя), навръх Великден, в ефира на НоваТВ се завръща най-успешната българска комедия на медията "Етажна собственост", но за радост или тъга, излъчването няма да бъде премиерно, а повторение. То ще се излъчва всеки неделен следобед, между 15.00 и 16.00 часа, преди "Всяка неделя" с Кеворк Кеворкян (16.00-19.00 часа) и след "Извън новините" с Ани Салич (13.30-15.00 часа). НоваТВ ще показва епизоди от последния излъчен към този момент сезон 4, като към момента не е ясно дали ще бъде заснет и излъчен нов пети сезон или четвърти ще се окаже финален за "Етажна собственост". 

Междувременно, вчера, 15 април (вторник) стана ясно, че още от тази седмица ще встъпи промяна в разписанията на танцувалния формат "Dancing Stars 2014" и документалното риалити "Съдби на кръстопът". Считано от 17 април (четвъртък), когато обикновено се излъчват елиминациите в шоуто за танцуващи звезди, то вече ще продължава не по 3 часа между 20.00 и 23.00 часа, а по 2 - между 20.00 и 22.00 часа. Промяна в излъчването на гала вечерите в шоуто обаче няма да има, те ще продължат да се излъчват всеки вторник, между 20.00 и 23.00 часа. Освен тази промяна в разписанието на елиминациите в шоуто, снощи водещата му Алекс Сърчаджиева обяви, че предстои и промяна в регламента. Повече обаче ще разберем утре, 17 април (четвъртък). 

След като елиминациите в "Dancing Stars 2014" ще бъдат съкратени с един час, сигурно се чудите какво ще се позиционира в освободения слот между 22.00 и 23.00 часа. Считано от 17 април (четвъртък), утре, освен в петъчните дни между 20.00 и 21.00 часа, издания от документалното риалити на Hidalgo Productions "Съдби на кръстопът" вече ще се излъчват и в четвъртък и то в освободения от "Dancing Stars 2014" слот - между 22.00 и 23.00 часа. 

Продължаваме с промените в програмната схема на "Домът на турските сериали" Диема Фемили:
След като през изминалата есен в ефира на медията започна излъчването на премиерната турска мелодрама "Голямата лъжа" (Buyuk Yalan), то тя вече е към своя дългоочакван финал. Продукцията с участието на Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание"), Халил Ергюн ("Листопад") и Синем Йозтуфан ("Незабравима"), ще излъчи своите финални два епизода на 27 април (неделя), между 18.00 и 19.00 часа (първия) и 19.00 и 20.00 часа (втория). 

На мястото на "Голямата лъжа", от началото на месец май се завърта поредното повторение на хитова турска сага. Става дума за "Цената на славата" (Sohret), направила своята премиера преди 3 години (2011 г., 12.00 часа) и повторена преди 1 година (2013 г., 13.30 часа) в ефира на НоваТВ, то сега е ред на второто поредно повторение или трето излъчване на сагата у нас. Продукцията с участието на Аху Тюркпенче ("Истанбулска приказка") ще се позиционира всяка съботна и неделна вечер, между 18.00 и 20.00 часа, по 2 епизода. Първият ще започва в 18.00 и ще завършва в 19.00 часа, а вторият съответно в 19.00 и 20.00 часа. 

Така, следобедната уикенд-програма на Диема Фемили ще бъде окупирана от повторения на турски сериали - "Огнено сърце" (16.00 часа) и "Цената на славата" (18.00 часа), не забравяйки и италианското повторение "Въпрос на чест" (20.00 часа). 

6 коментара:

Анонимен каза...

Не харесвам Цената на славата.Трябваше да пуснат премиерен турски сериал.Например Ифет които дълго време отлагаха.С Дениз Чакър от Листопад.

Анонимен каза...

Здрваейте поразрових се из нета и открих това което ме интересуваше,а то е,че в Италия в момента всеки вторник излъчват нови серии от новия сезон на Комисар Рекс,щом вече в Италия ги излъчват значи сериите предвидени за 2013 също са излъчили , въпросът ми е кога нова тв ще пусне последните две сезони които не са излъчвани в БГ на този прекрасен сериал в следобедните часове?

Анонимен каза...

Какъв ужас!Вече се питам дали живея в България или в Турция!Отвратена съм

Анонимен каза...

Жалко, че няма да излъчат премиерен турски сериал. Можи би заради летните месеци и по-малкото зрители пред екрана... Закупен ли е сериала "Съла" с Джансу Дере? И очаква ли се продължение на италианския "Въпрос на чест"?

Анонимен каза...

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ИМА ДРУГИ 100 ТЕЛЕВИЗИИ,ДА ГЛЕДА НЕЩО ДРУГО

Анонимен каза...

"НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ИМА ДРУГИ 100 ТЕЛЕВИЗИИ,ДА ГЛЕДА НЕЩО ДРУГО"

a be q prestanete s istarkanite vi lafove za dr televiziq tova e sram i pozor,po vsichki balkanski televizii veche se izla4vat premiernite latino seriali na telemyndo kato maj pod naem,santa diabla i vs drygi,nie pyk tyk se nadprevarvame po kolko pati shte povtorim fatmagul i po koq televiziq shtee,kakto vinagi bg shte e po razli4na ot vsichki i vse sas loshoto ka4estvo shte se otli4avame,otvraten i pognysen sym ot btv,diema family

Предоставено от Blogger.