Индия (1): "Как да назовем тази любов?" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?) - любовен четириъгълник, много тайни и една наистина силна любов

В България вече започнаха излъчване два индийски сериала - "Цветовете на любовта" (Bidaai) и "Малката булка" (Balika Vadhu).
Поради големия зрителски интерес медиите ще закупуват и още. В новата ни рубрика "Индия" всеки вторник ще ви представяме едни от най-вълнуващите индийски заглавия, спрягани за излъчване у нас.

Започваме първото издание с една интригуваща история...
"Как да назовем тази любов?" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?). Още от самото заглавие на драмата се разбира, че историята е за една наистина голяма любов, която трудно би била назована с думи.
Куши е бедно момиче, дълбоко вярващо в семейните ценности. Тя вярва също така и в силата на любовта, взаимоотношенията между членовете на семейството и в Бог. Куши завършва и започва работа във фирмата на Арнав. Той е пълната й противоположност - богат, груб, арогантен, нямащ вяра в любовта, семейството и в боговете. Той е добър и близък единствено със своята сестра Анджали. В офиса работниците и приятелката на Арнав - Лаваня започват да се подиграват на Куши за скромното и облекло. Времето минава и твърдият Арнав започва да се смекчава и да обръща внимание на Куши. Между двамата пламва искрата на любовта, но те са твърде упорити, за да си го признаят. Куши смята, че Арнав е груб и отвратителен, а той от своя страна не вярва в любовта и смята, че това е просто временно увлечение. Той дори се сгодява за Лаваня, която по този начин си мисли,  че натрива носа на Куши. Междувременно Шиам, съпругът на сестрата на Арнав  се влюбва в Куши. Тя, обаче го отбягва, защото знае за брака му с Анджали. Но, всъщност Шиам е с Анджали единствено, заради парите. И така се оформя един любовен четириъгълник - Арнав и Куши, които са влюбени, Лаваня, която държи да запази годеника си до себе си и Шиам, силно влюбен в Куши.

"Как да назовем тази любов?" започва излъчване на 6 юни 2011 г. по Star Plus и приключва на 30 ноември 2012 г., излъчвайки сравнително малкото за индийски сериал 398 епизода по 20 минути. Сериалът печели редица награди, сред които "Най-добра главна мъжка роля в сериал", "Любима двойка от сериал", "Най-добър актьор" за Барун Собти, "Най-добър актьор в отрицателна роля" и др.

Ако сериалът започне в България, то най-вероятно ще е в ефира на БТВ, защото каналът има договор със Star Plus, закупувайки "Цветовете на любовта", който също принадлежи на тази компания.

В следващото издание на "Индия" ще се запознаем отблизо с протагонистите от "Как да назовем тази любов?". Очаквайте го на 22 април!

10 коментара:

desislavavasileva каза...

V paketa na sapna babul ka bidaai do kolkoto znam vurvi v paket s pravita rishta obshto pet na broi sa serialite v paketa mu sushtoto vaji I za balika vadhu

Анонимен каза...

Имам един въпрос :От всяка ли страна като се закупуват сериали независимо жанра им,сериалите вървят в пакети и с др. или просто това са си някакви договорки м/у телевизиите,искам да питам също бтв и нова след като закупиха по 1 хърватски сериал те получили ли са и др.в пакет?

Главен редактор каза...

9 април 2014 г., 0:17
Турските, латиноамериканските и индийските вървят в пакети, но хърватските май не. Щатските сериали също не вървят в пакети.

Анонимен каза...

Susedskata ku6ta i Surceto mi nastoqva koga 6te zapo4vat v BG :)

Главен редактор каза...

Може би няма да се излъчват...Много ги забавиха и вече медиите се насочват към по новите заглавия - пример с "Бурята" по Диема Фемили и "Самозванка" по Бтв Лейди...

Анонимен каза...

vse pak ne se znae moje da gi dadat

Анонимен каза...

popitaite btv dali 6te gi izlu4i tezi 2 seriala :)

Анонимен каза...

Имате ли информация след Цветовете на любовта по БТВ ще има нов индийски сериал.

Анонимен каза...

Много искам да пуснат този сериал. Той е много хубав и си заслужава!!!!

Анонимен каза...

molq vi da go kypite mnogo hybav serial iskame da go gledame po balgarskata televi9ziq molqvi !!!

Предоставено от Blogger.